Ailelere yönelik soru
-
Автор темыroman.kuznetsov
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Registered for: 3 years 9 months
Ailelere yönelik soru
beyler, söyleyin bana, küçük kızlarının onların önünde mutlu olması kimin hoşuna gider? 7’den 10’a kadar ve üzerine otururdu, bundan hoşlanan ve buna karşı olmayan kızlar var

- These users thanked the author roman.kuznetsov for the post (total 8):
- nikolj202, görünüyor_normal, gynecologist_homegrown, bir peri, Ded, Rasaroam, DEF#1, İskoç
-
- Penetrasyon
- Total posts: 257
- Registered for: 5 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Cevap: Ailelere Soru
ben doğal olarak
- These users thanked the author bir peri for the post (total 10):
- Tolkala, görünüyor_normal, Denis881, annem adam yaptı, gynecologist_homegrown, lord07, Ded, kaptan63, Wot_ja, sapık
-
Автор темыroman.kuznetsov
- Flört etmek
- Total posts: 26
Kızınız var mı ve kiminle bir kız ve bir erkekle iletişim kuruyorum
1 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
Eminim 5 yaşında bir kızınız olduğunu söylemiştiniz, onu görememek her zaman üzücü, onu görmek isterim
1 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
Eminim 5 yaşında bir kızınız olduğunu söylemiştiniz, onu görememek her zaman üzücü, onu görmek isterim
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Konuşacaklar...
- These users thanked the author Sempara39 for the post (total 4):
- Vit123, Evgeniy7519, kaptan63, gümüş_fox
-
- Potansiyel seks nesnesi
Ve partnerim bir alkolik. Hiç umursamıyor. Kızını kucağıma (annesinin karşısına) oturttum, klitorisini okşadım, inledi. Sonra külotunu çıkardı ve ona oral seks yaptı. İnliyor ve ben de onu ağzına koyuyorum. Bütün bunlar annesinin önünde (sarhoştu). Ağzına geldi ve spermi yutması gerektiğini söyledi. Elbette yaşımı söylemeyeceğim.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 192
- Registered for: 3 years 10 months
Bir zamanlar "küçük bir ailede" yaşıyorduk ... yaklaşık 40 yıl önce... Komşumuzun erkek ve kız kardeşi, bizim katımızda bir köylüyle sürekli takılıyorlardı. Onu çok iyi hatırlıyorum, iri, kızıl saçlı bir adamdı. Çok merak ettim ve ziyaret etmeyi de istedim. O küçük kızın kardeşi Seryoga uzun süre beni yanına almak istemedi. Ve sonra bir şekilde beni duvara bastırdı ve birine söylersem mahvolacağımı söyledi)) Ve burada üçümüz o adamla oturuyoruz! Akşam, karanlık... ışık yalnızca siyah beyaz bir televizyondan geliyor. Ona bir şey arıyorduk... Ve Lena’nın nasıl adamın kucağına çıktığını fark etmedim bile. Ve o zamanlar sanırım 8-9 yaşlarındaydı... artık yok... ben yaklaşık bir yaş daha büyüğüm. Eğer Lenka ağlamaya başlamasaydı, olup bitenlere daha fazla önem vermezdim. Ağlıyormuş gibi görünüyordu... ama hayır... Yarı karanlıkta bir adamın ona sarılışını ve garip bir şekilde hareket etmesini izledim. Anılar hala beni heyecanlandırıyor! O akşam hâlâ ne olduğunu anlamadım... Yaklaşık bir hafta sonra yine o komşuya gittik. Oradaki herkes çoktan daha cesurlaşmış ve çırılçıplak soyulmuştu. Ayrıca soyunmam emredildi. Seryoga ve ben birbirimizin amını emdik ve komşu yine Lenka’yı sikti. Çocuklukta her şeyin gerçekte olduğundan daha büyük göründüğünü söylüyorlar... Ama kocaman bir adamın penisinin Lenka’nın bacaklarının arasına nasıl girdiğini açıkça hatırlıyorum. O zaman ayrıntılara dikkat etmedim ama şimdi anlıyorum ki onun içinde bitti... Yani pedofili her zaman vardı ve tüm tezahürleriyle var olacak!
- These users thanked the author zıt for the post (total 14):
- Kardeş, George, Andrey ben, Tolkala, Denis881, annem adam yaptı, nikolj202, gynecologist_homegrown, Sergey Arı, Kuzgun, DASTIR, Ded, sapık, İskender70
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
- These users thanked the author Andrey ben for the post (total 3):
- George, Tolkala, gynecologist_homegrown
-
- Flört etmek
- Total posts: 35
Kesinlikle şok edici geliyor ama kızımı izlemek isterim
- These users thanked the author Denis881 for the post (total 6):
- Tolkala, gynecologist_homegrown, artm.razvratnik, DEF#1, sapık, İskender70
-
Pedof, 90’ların ortasında Zhiguli arabam bozuldu - bir kuruş, yedek parça parası kısıtlıydı ve garajımda elimden geleni kendim onardım. Bir akşam geç saatlerde, bugün için planladığım işi bitiriyordum, aniden mavi ağızlı ve gözünün altında bir el feneri olan sarhoş bir adam garaja geldi ve 11-12 yaşlarında, çocuksu, zayıf ve solgun iki kızıyla birlikte , ama sevimli. Annem alkol ya da alkol için para istemeye başladı. Onu gönderdim, garajdan çıkmışlar ama duydum ki fazla ileri gitmemişler, bir şeyler konuşuyorlarmış. Beş dakika sonra sarhoş geri döndü ve ona bir şişe parası verirsem kızlarının bana "servis yapacağını" söyledi. Delirdim, orada şaşkın ve sessiz durdum! Sessizliğimi rıza olarak kabul ederek sessizce ıslık çaldı ve bu genç öfkeler Napolyonvari bir saldırıyla üzerime saldırdı. Birkaç saniye sonra pantolonum indirilmiş halde durdum ve çok etkileyici büyüklükteki cihazım kızlardan birinin ağzındaydı. ! Ereksiyon maksimum seviyeye ulaşır ulaşmaz, başka bir kız hemen kendisini ve tüm uzunluğu boyunca kendisini ona sapladı. Annem orada durdu ve beni dudaklarımdan öpmeye çalıştı! Zar zor karşılık verdi! Ama bir kıza boşalmak - hala boşalmaya devam ediyor... Yanımda fazla param yoktu ama rafta açık bir şişe votka, iki salatalık ve bir elma vardı. Her şeyimi bu üçlüye verdim, o da bir anda şişeyi boşaltıp atıştırmaya başladı... Onları bir daha hiç görmedim! Bir de pedofili, pedofili diyorsun...
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
Evet! 80’lerin sonlarında St. Petersburg’da iş gezilerinde benzer bir şeyle uğraşmak zorunda kaldım! Zorlu!
- These users thanked the author George for the post (total 2):
- annem adam yaptı, nikolj202
-
Kızımızın parmak emme alışkanlığı var. Ben de ona şunu söylüyorum: "Parmağını emmeyi bırakmazsan, amımı ağzına koyacağım ve sen de benim amımı emeceksin." Ve karısı şöyle diyor: "Evet, kediyi ağzına koy, emmesine izin ver, belki bundan sonra parmağını emmeyi bırakır." Onu içeri soktum, oraya geldim ve onu yutmaya zorladım. Ve karısı mutlu çünkü kendisi evlilik görevini yerine getirmek zorunda değil.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 286
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 90
Eşim ve ben bunu gerçekten çok isteriz...
- These users thanked the author Gri Gandalf for the post (total 5):
- George, gynecologist_homegrown, artm.razvratnik, kaptan63, Wot_ja
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 96
- Registered for: 3 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 90
Romantik, Üzgünüm, nasıl yapılacağını çözemedim henüz bir fotoğraf eklemek için ...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 96
-
18 yaşının altındayken anaokulu kızlarıyla seks yapmayı bile denedim. Ve size şunu söyleyeyim: dilleri yaşlı kızlarınkinden daha hassastır. Yaş ne kadar küçükse dil de o kadar hassas olur. Onlarla seks, daha sonra yaşlı kadınlarla seks yapmaktan çok daha keyifliydi. Kedileri penisi daha sıkı kavrar (amda sikilir), kıçları penisi sıkıca kavrar, sıkar.
-
- Penetrasyon
-
raraa111,
Emek ve yemek sperm. Sperm yemek sağlıklıdır, belki anne sütünden daha sağlıklıdır.
Kız sik emmeye alışacak ve onu her gün emecek.
Emek ve yemek sperm. Sperm yemek sağlıklıdır, belki anne sütünden daha sağlıklıdır.
Kız sik emmeye alışacak ve onu her gün emecek.
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
- Registered for: 4 years 2 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
Çocuğum yok ama sık sık böyle bir durumu hayal ettim
- These users thanked the author Alena for the post (total 10):
- gynecologist_homegrown, nikolj202, artm.razvratnik, MaksMaks, Dmitrij881, kaptan63, DEF#1, Wot_ja, sapık, Lyudmila S
-
Ve bana da öyle oldu. Bebek sosisimi sanki sıradan bir meme ucuymuş gibi (sadece kalın) mutlu bir şekilde emdi. Ağzına boşalmak, dudaklarından spermi yaladı.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
- These users thanked the author gynecologist_homegrown for the post (total 2):
- Denis881, Ded
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
- Registered for: 4 years 2 months
-
- Penetrasyon
Tam olarak değil. Kızlar elbette emmeyi sever. Ama bebek her zaman aletini emmez. Daha doğrusu, ucunu ağzına getirirseniz emmeye çalışır, ancak bu bir penis için gerekli olan emme türü değildir. Yine de güzel. Kafayı ağzına soktuklarında artık ememez hale geldi.
Burada ya kafayı dişsiz ağza sokup çıkarmanız gerekiyor. ya da ağzına sikiş. Ağız küçüktür, diş yoktur, sıkıca sarılır. Genellikle onu yatırırlar, penisini başının üstüne yerleştirip dikkatlice sikerler.
Ama nefes alabilmeniz için dikkatli olun. Ve su hazırlayın, kalın sperm boğulabilir.
Denemelerinizde iyi şanslar
Burada ya kafayı dişsiz ağza sokup çıkarmanız gerekiyor. ya da ağzına sikiş. Ağız küçüktür, diş yoktur, sıkıca sarılır. Genellikle onu yatırırlar, penisini başının üstüne yerleştirip dikkatlice sikerler.
Ama nefes alabilmeniz için dikkatli olun. Ve su hazırlayın, kalın sperm boğulabilir.
Denemelerinizde iyi şanslar
- These users thanked the author bir peri for the post (total 12):
- nikolj202, Denis881, Snegshura, Nikolay., kaptan63, Wot_ja, Tip, MağaralarJ, sapık, Lyudmila S, İskender70, edgard.shuhard
-
-
nimphet, tavsiyen için teşekkürler. Ben de öyle yaptım: Kafasını yastığa koydum, ağzıma koydum ve hareket ettirdim. Gelmeden önce prezervatif taktım. Daha sonra prezervatifi ağzına döktü.
-
- Penetrasyon
Sana yardımcı olmasına sevindim. Kullan.
Sana anüs hakkında biraz daha tavsiye vereceğim. Sert, sert oyuncaklar ve nesnelerle gelişmemek daha iyidir. Ve farklı çaplarda sıkıca örülmüş boncuklar. Sarkmamalı ancak yeterli hareket kabiliyetine sahip olmalıdırlar. Önce küçük olanları kullanın, ardından bazılarını daha büyük olanlarla değiştirin.
Sana anüs hakkında biraz daha tavsiye vereceğim. Sert, sert oyuncaklar ve nesnelerle gelişmemek daha iyidir. Ve farklı çaplarda sıkıca örülmüş boncuklar. Sarkmamalı ancak yeterli hareket kabiliyetine sahip olmalıdırlar. Önce küçük olanları kullanın, ardından bazılarını daha büyük olanlarla değiştirin.
- These users thanked the author bir peri for the post (total 8):
- Duvar, George, gynecologist_homegrown, nikolj202, Denis881, Ded, MağaralarJ, sapık
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: eşcinsel
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
nAma bu benim kişisel görüşüm
Yaşı ne olursa olsun uyarılma bilinçli olmalı, yakınlaşma arzusu karşılıklı olmalıdır.. ..
nAma bu benim kişisel görüşüm
- These users thanked the author gynecologist_homegrown for the post (total 5):
- Hayalperest, nikolj202, Korsan, Fan, Ded
-
- ön sevişme
- Total posts: 118
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
Benim de henüz bir kızım yok... ama kim doğarsa doğsun... Kız kardeşimi kız kardeşime alıştıracağım
Oğlumu sürekli isteyen bir kız yapacağım ve yalayıp sikeceğim kızın uzun süre sıkı amı...
Oğlumu sürekli isteyen bir kız yapacağım ve yalayıp sikeceğim kızın uzun süre sıkı amı...
- These users thanked the author Pitt for the post (total 2):
- gynecologist_homegrown, Voldemort’un
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: eşcinsel
Pitt, oğlunu onun içinde sikecek misin? ağzına alıp spermle mi besleyeceksin? Ve kıçından sikişmek mi? Onun sikini de mi yalayacaksın?)))
- These users thanked the author Duvar for the post:
- Voldemort’un
-
- Flört etmek
Asıl noktaya! Ama ben sadece oğlumu gerçek bir hava kilidi haline getirmek istiyorum!!! Genç yaşta kız gibi olması için yiyecek konusunu - ekstragenik hormonları - karıştıracağım. Ama ideal olarak elbette bir kız çocuğu isterim)

-
Pitt, bir sınava girmek daha kolay olmaz mıydı? yetimhanedeki kız mı? Bir fahişeyle evlenirseniz, seks için bir kız evlat edineceğinizi önceden kabul edin.
-
- Flört etmek
Aslında yetimhaneden bir kızı ve belki de küçük erkek ve kız kardeşini almak harika bir fikir
3 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Ahh düşüncesi bile beni heyecanlandırıyor, kızıma oral seks yaparak saatlerce ağzıma işerdim...
4 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
Ama onun kendi kızım olur mu aklımı başımdan alıyor
3 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Ahh düşüncesi bile beni heyecanlandırıyor, kızıma oral seks yaparak saatlerce ağzıma işerdim...
4 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
Ama onun kendi kızım olur mu aklımı başımdan alıyor
- These users thanked the author Pitt for the post:
- gynecologist_homegrown
-
Pitt, seni kahrolası kaltak. Oğlanları aşağılayıp ibne yapmak istiyor. Senin kendinin aşağılanıp ibne yapılması gerekiyor. Yoksa zaten sızdıran bir ibne mi? Bölgede kıçın aşağısında mı?
-
- Flört etmek
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post