15 yaşındaki çocuklar hakkında konuşalım

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Aile seks
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42
Registered for: 2 years 2 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 15 yaşındaki çocuklar hakkında konuşalım

Unread post by Aile seks »

Ergenlik ve ergenlerin seks yapma hak ve fırsatlarının kısıtlanması gibi bir konuya değinmek istiyorum. Bir keresinde bir kızla tanıştım (20 yaşında olduğunu belirtti), konuştuk, seks falan sormaya başladı, sonra çeşitli nesneleri (tüpler, kurutucular gibi) deliklere koyduğu samimi fotoğraflar göndermeye başladı. Sonuç olarak, yakın zamanda 15 yaşına girdiği ve bunu birkaç yıldır oldukça aktif bir şekilde yaptığı ortaya çıktı. Ancak akranlarına karşı utangaçtır ve erkekler yaşlı erkeklerden korkar. Ve sadece iki seçeneği olduğu ortaya çıktı - deneyimsiz akranlarıyla ya da bunun gibi ve 18 yaşına gelene kadar doğaçlama nesnelerle doldurmak. Her nasılsa doğru sonuçlanmıyor. Ne düşünüyorsun?
These users thanked the author Aile seks for the post:
sapık
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874
Registered for: 3 years 1 month
 Re: 15 yaşındaki çocuklardan bahsedelim

Unread post by Rasaroam »

Evet, zaten 15 yaşında olan birçok kız sikilmek ister.
Ve bu çok hoş ;)
These users thanked the author Rasaroam for the post (total 2):
Fabian 38, sapık
Rexx
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Rexx »

Ben de 15-16 yaşlarında benzer kızlarla tanıştım ve özellikle sikişmek istiyorlar, nedenini bilmiyorum
These users thanked the author Rexx for the post (total 3):
Sibiryak89, Juravl, sapık
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200

Unread post by merhaba duymuyorum. »

Rexx: 10 May 2023, 11:54 Ben de benzer kızlarla tanıştım, yaklaşık 15-16 yaşlarındalar ve özellikle sikişmek istiyorlar, sebebinin ne olduğunu bilmiyorum
Hormonlar harekete geçiyor. Deliklere ne koyabileceğinizi görmek için videoyu izleyin.
These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post (total 3):
Rexx, Sibiryak89, sapık
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 462
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Ötesinden Gelen Şehvet »

İnternetten bir arkadaşımla konuşuyorum, kendisi 14 yaşında. Yakın zamanda mastürbasyon yapmaya başladı. Zaten doğaçlama nesnelerle oynuyor
These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post (total 4):
Viktor (git-git), Sibiryak89, IDVS03082008, sapık
Viktor (git-git)
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 45

Unread post by Viktor (git-git) »

LustFromBeyond: 10 May 2023, 14:27 İnternetten bir arkadaşımla konuşuyorum, kendisi 14 yaşında. Yakın zamanda mastürbasyon yapmaya başladı. Zaten doğaçlama nesnelerle oynuyor
Görüntülü görüşme sırasında birlikte mastürbasyon yapıyor musunuz? yoksa fotoğraf mı gönderiyor?
Andrey Petrov
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Andrey Petrov »

Burada belirsiz olan ne? Hızlanma! Erken ergenlik. Kızlarım 15 yaşına geldiklerinde zaten yetişkinler gibi heyecanla kendilerini atıyor ve boşalmaya başlıyorlardı! Günümüzde insanlar nesnelerle mastürbasyon yapmaya 9 yaşından itibaren başlıyor, ancak çoğu 12 yaşından itibaren başlıyor.
These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 6):
Maxim......, nikolj202, Fabian 38, IDVS03082008, Tolkala, sapık
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 462
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Ötesinden Gelen Şehvet »

Poma_21: 10 May 2023, 14:39 Görüntülü görüşme sırasında birlikte mastürbasyon yapıyor musunuz? yoksa fotoğraf mı gönderiyor?
Çok sayıda fotoğraf ve video gördüm. Aramaları ayarlamıyoruz
These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post (total 2):
Viktor (git-git), sapık
Viktor (git-git)
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 45

Unread post by Viktor (git-git) »

LustFromBeyond: 10 May 2023, 14:57 Çok sayıda fotoğraf ve video gördüm. Aramaları düzenlemiyoruz
ÖM’de paylaş
Artem.Maxsimov
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 103
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by Artem.Maxsimov »

Familisex, 15 yaşında çoğu zaten sikişiyor. Kız kardeşim henüz 15 yaşında değildi ama sikişti. Burası nihayet cinsiyetin olmadığı SSCB’de.))))))
These users thanked the author Artem.Maxsimov for the post (total 9):
Ötesinden Gelen Şehvet, Sibiryak89, Fargal94, Fabian 38, Viktor (git-git), Juravl, Rasaroam, Ahah, Tolkala
asla958
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by asla958 »

Andrey Petrov: 10 May 2023, 14:49 Burada belirsiz olan ne var!? Hızlanma! Erken ergenlik. Kızlarım 15 yaşına geldiklerinde zaten yetişkinler gibi heyecanla kendilerini atıyor ve boşalmaya başlıyorlardı! Artık nesnelerle mastürbasyon yapmaya 9 yaşından itibaren başlıyorlar ama çoğu 12 yaşından itibaren.
Kızlarınızın hiç fotoğrafı var mı?
Evgeny. hatırlamıyorum
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Evgeny. hatırlamıyorum »

Familisex, bu yaşta daha yaşlı, daha deneyimli istiyorlar .
Автор темы
Aile seks
Flört etmek
Flört etmek

evgeniy.nepomnyu: 10 May 2023, 20:08 Aile cinsiyeti, bu yaşta daha yaşlı, daha deneyimli olanları istiyorlar
Ama bu anlaşılabilir bir durum. Ben de bundan bahsediyorum. Ancak soru bununla ilgili değil, yasaların gençlerin istedikleri kişiyle seks yapma haklarını ihlal etmesiyle ilgili.
A.U.D.
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11

Unread post by A.U.D. »

SSCB’de kızlar az çok gerizekalıydı; sessizce kendilerini tatmin ediyorlardı.

5 dakika 11 saniye sonra gönderilir:
Her şeyde olduğu gibi cinsiyet konusunda bilgi açığı vardı. Sadece 40+ anlayacaktır, gençler alınmayın.
These users thanked the author A.U.D. for the post:
Zorba Carrie
Yardım etmek
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Yardım etmek »

13 yaşına kadar çok erken olacağını düşünüyorum
These users thanked the author Yardım etmek for the post:
Zorba Carrie
üçgen
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 160
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by üçgen »

Familisex: 10 May 2023, 11:41 gençlerin seks yapma haklarını ve fırsatlarını kısıtlıyor
Ha. Sınırlayacak birini bulduk. Bir genç (herhangi bir cinsiyetten) aklına bir fikir alırsa, bu fikrin uygulanmasını sınırlamaya yönelik herhangi bir girişim yalnızca ters etki yaratacak veya en azından sınırlayıcıya olan güveni yok edecektir. Burada yalnızca eski ordu prensibini kullanabilirsiniz: eğer içki içmek (ve bu durumda sikişmek) önlenemiyorsa, buna yol açılmalıdır.
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1439

Unread post by vesaire »

Yetişkinler gerçekten toplumun neden cinsel aktivitenin başlama yaşını sınırladığını anlayacak kadar akıllı değiller mi?
Evet, çocuklara her şey öğretilebilir ve neredeyse beşikten itibaren sefahat isteyeceklerdir. Aptaldırlar ve bağımsız değillerdir. On sekiz yaşındaki bir çocuk bile kolayca kandırılıp düşünmeye sevk edilebilir.
Çocuklar kolayca yozlaşabilir, sarhoş olabilirler, iğneler kolaylıkla yapılabilir.
These users thanked the author vesaire for the post (total 3):
Lisa24, Yeşil, sapık
evgeny25
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49
Registered for: 2 years

Unread post by evgeny25 »

Durum şu ki, istediğin zaman ve dikenli, ama bir cümle alabilirsin
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 400

Unread post by Vadim77 »

vvm: 17 Jul 2023, 04:44 yozlaşması kolay, sarhoş olması kolay, iğne takması kolay.
Yani seksi uyuşturucu bağımlılığı ve sarhoşlukla eşitliyorsunuz??? Sizce seks aynı zamanda zararlı bir bağımlılık mıdır?
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Vadim77: 17 Jul 2023, 08:15 Yani seksi uyuşturucu bağımlılığı ve sarhoşlukla eş tutuyorsunuz??? Sizce seks aynı zamanda zararlı bir bağımlılık mıdır?
Burada hiçbir şeyi eşitlemiyorum ama çocukların bilincinin kırılganlığına dikkat çekiyorum.
These users thanked the author vesaire for the post:
Taron
üçgen
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by üçgen »

vvm: 17 Jul 2023, 04:44 Çocukları yozlaştırmak kolaydır
Çocukların/gençlerin seks yapmak istemesi için neden birisinin onları yozlaştırması gerektiğini düşünüyorsunuz? Benim düşünceme göre, bu tür arzuları dışarıdan yardım almadan bile elde etme konusunda iyi bir iş çıkarıyorlar. Eğer bu kişisel olarak başınıza gelmediyse, bu herkesin böyle olduğu anlamına gelmez.
These users thanked the author üçgen for the post (total 3):
Tolkala, Vadim77, Rasaroam
Tenos
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 150
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Tenos »

Kız kardeş, 14,5 yaşındaki kızını deisik ile mastürbasyon yaparken yakaladı. Kız kardeşi ve kızı arasında güvene dayalı bir ilişki oluşmadan önce onu azarladı ve kontrol etmeye başladı, ancak şimdi kızı ondan nefret etmediğini söyledi. Kızı içine kapanıyor ve fazla konuşmuyor; eskiden sosyaldi ve artık sürekli bilgisayar başında oturuyor

26 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Familisex: 10 May 2023, 11:41 Ergenlik ve gençlerin seks yapma haklarının ve fırsatlarının sınırlandırılması gibi bir konuya değinmek istiyorum. Bir keresinde bir kızla tanıştım (20 yaşında olduğunu belirtti), konuştuk, seks falan sormaya başladı, sonra çeşitli nesneleri (tüpler, kurutucular gibi) deliklere koyduğu samimi fotoğraflar göndermeye başladı. Sonuç olarak, yakın zamanda 15 yaşına girdiği ve bunu birkaç yıldır oldukça aktif bir şekilde yaptığı ortaya çıktı. Ancak akranlarına karşı utangaçtır ve erkekler yaşlı erkeklerden korkar. Ve sadece iki seçeneği olduğu ortaya çıktı - deneyimsiz akranlarıyla ya da bunun gibi ve 18 yaşına gelene kadar doğaçlama nesnelerle doldurmak. Her nasılsa doğru sonuçlanmıyor. Ne düşünüyorsunuz?
Bir şeyi gençlerle sınırlandırırsanız ve onlar bundan hoşlanmazsa, o zaman sizi düşmanlıkla karşılarlar. Akıllıca sınırlamanız gerekir, aksi takdirde çocuklarınız için bile düşman olabilirsiniz. Eğer bir gencin hormonları oynuyorsa, o zaman kahretsin bir şeyler başaracaksın, daha da kötü hale getirebilirsin.
Yeğenimi duşta kız arkadaşımı gözetlerken yakaladım, ona bir dahaki sefere bunu yapamayacağını söyledim Ona kuzuyu vereceğim. Sizce yardımcı oldu mu? Bir dahaki sefere annesi onu küçük bir çocukken arkadaşını gözetlerken yakaladığında ona am verdi. Şimdi annesini gözetliyor, annesi hamamda yıkanıyordu, aralıktan baktı ve mastürbasyon yaptı. Ona hiçbir şey söylemedim, faydası yok. Yeğen 16

2 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
nYetişkinler gerçekten de toplumun neden cinsel aktivitenin başlama yaşını sınırladığını anlayacak kadar akıllı değiller mi?
Evet, çocuklara her şey öğretilebilir ve neredeyse beşikten itibaren sefahat isteyeceklerdir. Aptaldırlar ve bağımsız değillerdir. On sekiz yaşında bir çocuk bile kolayca kandırılabilir.
Çocukları yozlaştırması kolaydır, sarhoş olması kolaydır, iğne takması kolaydır.
Bir çocuğu uyuşturucuya alıştırmak için ne tür bir aptal gerekir?
These users thanked the author Tenos for the post:
Ahah
Kek747
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Kek747 »

Japonya’da yakın zamana kadar rıza yaşı 13’tü. Şimdi 15 yaşına kadar büyütüldü, ancak Japonya’dan farklı olarak ülkemizde yetiştirilme tarzı pek farklı değil, bu yüzden herkes ya akranlarıyla birlikte ya da sessizce böyle, küçükler bile kendi zevkleri için mahvedebileceklerini anlıyorlar bir insanın hayatı
These users thanked the author Kek747 for the post:
Tolkala
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

triangle: 17 Jul 2023, 10:44 Sizce çocukların/gençlerin seks yapmak istemesi için neden birilerinin onları yozlaştırması gerekiyor? Benim düşünceme göre, bu tür arzuları dışarıdan yardım almadan bile elde etme konusunda iyi bir iş çıkarıyorlar. Eğer bu kişisel olarak başınıza gelmediyse, bu herkesin böyle olduğu anlamına gelmez
Bir arkadaşım bana mastürbasyon yapmayı öğretene kadar ben bunu yapmadım. mastürbasyon yapma. Ve sonra işkence başladı ve onsuz yaşayamadım, günde beş kez mastürbasyon yaptım, sadece kızları düşündüm, çalışmalarıma büyük ölçüde müdahale etti ve her şeyi etkiledi. Bir keresinde Makarenko’ya ilişkilerle ilgili bir soru soruldu, bunun hangi yaşta mümkün olduğunu düşünüyorsunuz? Ne kadar geç olursa o kadar iyi, çünkü gençlik kısadır, bu sürenin mümkün olduğu kadar antrenmana harcanması gerektiğini söyledi. Çocuklarımın benim hatalarımı tekrarlamaması için her şeyi yaptım, sonuna kadar yükledim hiçbir şey kendiliğinden olmadı ve kimse istemedi.
Sizce seksten alınan zevk nedir? - Bunlar ilaçlar, endojen opioidler. Bu sıradan bir uyuşturucu bağımlılığı.
Bir köpeğim vardı, bir bull terrierim vardı, onu çözmek istedim, yetiştirici onu caydırdı, işkence göreceksin, o sürtüklerin peşinden koşacak, kaçacak. On dört yıl yaşadı, bisikletle koşmayı severdi, bayılıncaya kadar yüzerdi, emirlere hizmet köpeği gibi itaat ederdi ve sürtüklere karşı hiçbir eğilimi yoktu.
These users thanked the author vesaire for the post:
Taron
üçgen
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by üçgen »

vvm: 17 Jul 2023, 12:14 Bir arkadaşım bana mastürbasyon yapmayı öğretene kadar mastürbasyon yapmadım. Ve sonra işkence başladı ve onsuz yaşayamazdım, günde beş kez mastürbasyon yapıyordum, sadece kızları düşünüyordum, çalışmalarımı büyük ölçüde etkiliyor ve her şeyi etkiliyordu.
Kimse bana öğretmedi, ben kendi kendime öğrettim ve belli bir dönemde günde beş değil 10-15 kez mastürbasyon yaptım ve bu ne fizik okulunu, ne üniversiteyi, ne de kariyerimi hiçbir zaman etkilemedi. ya da mutlu bir evlilik. Ağrılı bir kafadan sağlıklı bir kafaya atlamayın.
These users thanked the author üçgen for the post:
Serg_A
Lisa24
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 894
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Lisa24 »

vvm: 17 Jul 2023, 08:50 Burada hiçbir şeyi eşitlemiyorum ama çocukların bilincinin kırılganlığına dikkat çekiyorum
bazen bana öyle geliyor ki kimse bunu hiç düşünmüyor. Kişinin kendi çocuklarına yönelik bu tür tüketici bir tutum, bir bütün olarak toplumu kötü etkiler. Bu farkındalık, artık çok geç olduğunda ortaya çıkar.
These users thanked the author Lisa24 for the post (total 2):
vesaire, Yeşil
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

triangle: 17 Jul 2023, 12:37 Eh, kimse bana öğretmedi, ben kendime öğrettim ve belli bir dönemde günde beş değil 10-15 kez mastürbasyon yaptım ve bu ne fizik okulunu, ne üniversiteyi, ne kariyerimi, ne de bir kariyere engel olmadı. mutlu evlilik. Hasta kafanız için kendinizi suçlamayın
Doğal özellikleri gereği insan zayıflığını, tutkusunu, hüsnü kuruntusunu korur ve bazen kendisi de neyin doğru olduğunu ayırt edemez. , ve yalan nedir.
Günde 10-15 kez mastürbasyon yapmak hayal ürünüdür, tıpkı bir kişinin bilmeden, duymadan arada kendi kendine mastürbasyon yapmayı öğrenmesi gibi, bunu başka bir şeyle birleştirerek. fizik ve matematik okulunda okuyorum. Evet, bir elimle şiir yazıyordum, diğer elimle de öfkeyle sikimi çekiyordum...
En azından biraz fizyoloji bilgisine sahip olmalısın, bu yüzden cinsel dayanıklılıkla ilgili masallar uydurmamak için.
Ve bu durum sinirsel yorgunluğa, ilgisizliğe, kronik yorgunluğa ve duygusal dengesizliğe yol açmaz.
Ve değerlendirmelerinizde kendinizi kısıtlayın: kimin nasıl bir kafası var, tepki vermemek için.
Sana bir sorum var, çocuklara mastürbasyon yapar mısın?

9 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
bazen kimsenin bunu hiç düşünmediği anlaşılıyor. kişinin kendi çocukları bir bütün olarak toplum üzerinde kötü bir etkiye sahiptir. Bu farkındalık çok geç olduğunda ortaya çıkar.
İnsan düşünmeyi sevmez, bu enerjidir- Beyin, tüketirken vücudun ellide biri kadardır; yük altında yağların, proteinlerin ve karbonhidratların %25’ini ve oksijenin yaklaşık %30’unu tüketir. Kısacası inanması daha kolay ve daha keyifli.
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Vadim77 »

vvm: 17 Jul 2023, 13:37 böylece kişi bilmeden, duymadan mastürbasyon yapmayı öğrenir
Bu, çocuklarda vücutlarını incelerken her yerde olur. Çocukların parmaklarına ve vücudun diğer bölgelerine bakma, sonra onlara dokunup çalışma alışkanlığına sahip olduklarını hiç duydunuz mu?
Ve hatta bir şeyler hissediyorum... Ve çoğu kişi, eğer bu hisler onlara hoş geliyorsa, bunu daha sonra tekrarlamak ister. Mastürbasyon yapmayı bu şekilde öğreniyorlar ve çoğunluk da bu.

1 dakika 50 saniye sonra gönderilir:
vvm: 17 Jul 2023, 08:50 Çocukların bilincinin hassasiyetine dikkat çekiyorum.
En yüksek zevk ve yıkıcı alışkanlıkları aynı seviyeye koymak . Ne için?
These users thanked the author Vadim77 for the post:
üçgen
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Vadim77: 17 Jul 2023, 13:49 Bu, çocukların vücutlarını incelerken her yerde meydana gelir. Çocukların parmaklarına ve vücudun diğer kısımlarına bakma, ardından onlara dokunup inceleme alışkanlığına sahip olduklarını hiç duydunuz mu?
Ve hatta bir şeyler hissediyorlar... Ve birçok kişi bunu daha sonra tekrarlamak istiyor. onlara hoş geliyordu. Mastürbasyon yapmayı bu şekilde öğreniyorlar ve çoğunluk için de bu geçerli.
Senin için her şey neden bu kadar ilkel? Çocuklar belli bir yaşta, yani erken çocukluk döneminde bedenlerini öğrenirler. Ve artık yok.
Çoğunluk nedir? Bu istatistikler nereden geliyor? Gençlerle birlikte göl kenarında ateşin etrafında çıplak durduğumu, mayolarımızı kuruttuğumu hatırlıyorum. 14-15 yaşında. Ben mastürbasyon yaptım, onlar bana öğrettiler. Otuzbir çekmekten bahsetmeye başladılar, ben sustum, diğerleri nasıl yapılacağını önerdi. İzlemesi komikti. 1984 Evet, daha önce pislik kelimesinin farklı bir anlamı vardı. Bu eylemi ifade eden bir kelime bile yoktu.
Vadim77: 17 Jul 2023, 13:49 vvm: ↑Çocukların bilincinin hassasiyetine dikkat çekiyorum.
En yüksek zevk ve yıkıcı alışkanlıkları aynı seviyeye koymak. Neden?

Ne yazdığınızı anladınız mı?
Öncelikle bir çocuğa her şey öğretilebilir. Onun bilinç seviyesinde o aptal ve saftır. Bu açık değil mi? İkincisi, seks sırasında beynin opioid salgıladığını bilmiyor muydunuz? Yani uyuşturucu mu?
üçgen
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by üçgen »

vvm: 17 Jul 2023, 13:46 Cinsel süper dayanıklılığa dair masallar uydurmamak için en azından biraz fizyoloji bilgisine sahip olmanız gerekir.

beyin beyinin ellide biridir vücut %25’e kadar yağ, proteinve karbonhidrat, yaklaşık %30 oksijen tüketir.

seks sırasında beyin opioidler
Yani yakalandın Stirlitz (c). İkimiz arasında sen fizyoloji hakkında daha az şey biliyorsun.
These users thanked the author üçgen for the post:
Rasaroam
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

triangle: 17 Jul 2023, 14:27 Demek yakalandın, Stirlitz (c). İkimizden sen fizyoloji hakkında daha az şey biliyorsun.
Bir derecenin altında mı?

1 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
Buradaki birçok insanın sarhoş olduğunu anlıyorum.
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Vadim77 »

vvm: 17 Jul 2023, 14:18 inerken çocukluk döneminde. Ve daha fazlası yok.
Herkesi kendi başınıza yargılamanıza gerek yok. Ben ve her iki cinsiyetten bir grup arkadaşım anaokulunda 4-5 yaşlarında mastürbasyon yapmaya başladık ve kimse bize öğretmedi. Evet, o zamanlar buna amcıkla oynamak ve diğer zararsız isimler deniyordu. Ve sonra, 70’lerde ve 80’lerin başında ne İnternet ne de diğer modern güzellikler vardı, yine de çoğunluk cinsel organlarını bir şeye sürtmekten veya ellerini ovuşturmaktan çekinmiyordu.
Ve eğer cinsel yapı ve aşırı cinselliğin ne olduğunu bilmiyorsanız, o zaman onu geliştiremeyeceğinizi söyleyeceğim, ya vardır ya da yoktur.
Ve evet, psikolojinin büyükbabaları bile Freud ve Jung, pratiğe dayanarak, çocuklukta cinsellik diye bir şeyin olduğunu ve birinin 15 yaşına kadar arabalarla ve bebeklerle oynayabileceğini ve birinin zaten bu yaşta olduğunu açıklamışlardı. 5 organlarla oynamak ve yetişkinleri gözetlemek.
Biri birisini zorladığı veya yozlaştırdığı için değil, doğuştan artan cinsellik yüzünden. Bu mizaca benzer - bazı çocuklar sakindir, bazıları ise bir dakika hareketsiz oturamaz.
These users thanked the author Vadim77 for the post:
üçgen
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874

Unread post by Rasaroam »

vvm: 17 Jul 2023, 12:14
Sizce neden çocukların/gençlerin seks yapmak istemesi için birilerinin onları yozlaştırması gerekiyor? Benim düşünceme göre, bu tür arzuları dışarıdan yardım almadan bile elde etme konusunda iyi bir iş çıkarıyorlar. Eğer bu kişisel olarak başınıza gelmediyse, bu herkesin böyle olduğu anlamına gelmez
Bir arkadaşım bana mastürbasyon yapmayı öğretene kadar ben bunu yapmadım. mastürbasyon yapma. Ve sonra işkence başladı ve onsuz yaşayamadım, günde beş kez mastürbasyon yaptım, sadece kızları düşündüm, çalışmalarıma büyük ölçüde müdahale etti ve her şeyi etkiledi. Bir keresinde Makarenko’ya ilişkilerle ilgili bir soru soruldu, bunun hangi yaşta mümkün olduğunu düşünüyorsunuz? Ne kadar geç olursa o kadar iyi, çünkü gençlik kısadır, bu sürenin mümkün olduğu kadar antrenmana harcanması gerektiğini söyledi. Çocuklarımın benim hatalarımı tekrarlamaması için her şeyi yaptım, sonuna kadar yükledim hiçbir şey kendiliğinden olmadı ve kimse istemedi.
Sizce seksten alınan zevk nedir? - Bunlar ilaçlar, endojen opioidler. Bu sıradan bir uyuşturucu bağımlılığı.
Bir köpeğim vardı, bir bull terrierim vardı, onu çözmek istedim, yetiştirici onu caydırdı, işkence göreceksin, o sürtüklerin peşinden koşacak, kaçacak. On dört yıl yaşadı, bisikletle koşmayı severdi, bayılıncaya kadar yüzerdi, emirleri hizmet köpeği gibi yerine getirirdi ve sürtüklere karşı hiçbir eğilimi yoktu.
Click to expand ...
n Ah, işte bacaklar buradan geliyor Gençlerin seksine olan nefreti büyüyor!!>🤣🤣🤣
Kendi kötü deneyimlerimden ve çocukluk komplekslerimden. Lanet olsun, tüm bu ikiyüzlülerin çocukları korumakla ilgili kibirli sözlerle kendi komplekslerini örtbas etmeleri ne kadar mide bulandırıcı! yalan☝️
These users thanked the author Rasaroam for the post:
üçgen
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Vadim77 »

Rasrom: 17 Jul 2023, 16:56 tüm bu ikiyüzlüler çocukları korumaya yönelik kibirli sözlerle kendi komplekslerini örtbas ediyorlar!🤮🤮
Ve zayıf bir cinsel yapı genellikle :evet:
Beğen - eğer buna ihtiyacım yoksa ve önemli değilse, o zaman diğerleri daha iyi olamaz.
These users thanked the author Vadim77 for the post (total 2):
Rasaroam, üçgen
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Vadim77: 17 Jul 2023, 16:28 Herkesi tek başınıza yargılamanıza gerek yok. Ben ve her iki cinsiyetten bir grup arkadaşım anaokulunda 4-5 yaşlarında mastürbasyon yapmaya başladık ve kimse bize öğretmedi. Evet, o zamanlar buna amcıkla oynamak ve diğer zararsız isimler deniyordu. Ve sonra, 70’lerde ve 80’lerin başında ne internet ne de diğer modern güzellikler vardı, yine de çoğu insan cinsel organlarını bir şeye sürtmekten veya ellerini ovuşturmaktan çekinmiyordu.
Ve eğer bilmiyorsanız , cinsel yapı ve hiperseksüalite nedir, o zaman bunu çözemezsiniz, ya vardır ya da yoktur diyeceğim.
Ve evet, psikolojinin büyükbabaları bile Freud ve Jung’a dayanarak açıkladılar pratikte çocuk cinselliği diye bir şeyin var olduğu ve birisinin 15 yaşına kadar arabalarla ve bebeklerle oynayabildiği ve halihazırda 5 yaşında olan birinin organlarla oynadığı ve yetişkinler hakkında casusluk yaptığı söyleniyor.
Ve birisinin Birini zorlamak veya yozlaştırmak ama doğuştan gelen cinsellik nedeniyle. Bu mizaca benzer; bazı çocuklar sakindir, diğerleri ise bir dakika bile hareketsiz oturamazlar, mastürbasyon yoluyla orgazm olmak aynı şey değildir.
Hiperseksüalite bir patolojidir, onu geliştiremezsiniz. .
Daha az okuyun psikologlar, bu beyinler her bakımdan çılgındır. Batı’da neden okullarda cinsellik eğitimi veriliyor, neden onlara mastürbasyon öğretiliyor? Üstelik çocukların doğal olarak kendileri de buna sahipse? Kadınlarımdan her zaman duyduğum cinsel yapının azalmasıyla bu siteye oturmazdım. Burada büyük olasılıkla herkesin daha yüksek bir anayasası var ve genel olarak pek çoğumuz yok. Burada bize herkes böyleymiş gibi geliyor.
Patolojik seks ihtiyacı olan bir kızla tanıştığımı hatırladım, onun dudakları bir erkeğin topları büyüklüğündeydi ve benden her saat başı onu sikmemi istedi .
nOnunla iki ay görüştüm; köyden geldi. Ama hiç kendini salladığını görmedim. O zamanlar İnternet yoktu.

7 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
Rasrom: 17 Jul 2023, 16:56 Ah, ergenlik seksine olan bu nefret buradan geliyor!!
Kendi kötü deneyimlerimden ve çocukluk komplekslerimden. Lanet olsun, kendi komplekslerini çocukları korumakla ilgili kibirli sözlerle örtbas eden tüm bu yobazlar ne kadar mide bulandırıcı!
Pedofil karşıtı tüm söylemleriniz yalan
Genç seksinden nefret etmek mi?...Neden bahsediyorsun? Belki sarhoş? Ne hakkında yazdığını anladın mı?
Click to expand ...
hassas
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 149
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by hassas »

Tenos: 17 Jul 2023, 11:24 Yeğenimi duşta kız arkadaşımı gözetlerken yakaladım, ona bunu yapamayacağını söylüyorum, bir dahaki sefere onu yalayacağım. Sizce yardımcı oldu mu? Bir dahaki sefere annesi onu küçük bir çocukken arkadaşını gözetlerken yakaladığında ona am verdi. Şimdi annesini gözetliyor, annesi hamamda yıkanıyordu, çatlaktan baktı ve otuzbir çekti
Annem büyük oğlumu gözetlediğimi biliyordu kız kardeş, ama o fark etmemiş gibi davrandı. Kendisi duşa gittiğinde, kapıdaki boşluğu kapatacak şekilde bornozunu astı. Ben 15 yaşımdayken kız kardeşim beni yakınca o da aynısını yapmaya başladı. O zaman bir şey söylemedi ama daha sonra annem evde olmayınca aramızda bir konuşma geçti. Gördüklerimi gözetlemeyeli ne kadar zaman geçtiğine dair sorularını ayrıntılı olarak yanıtlamak zorunda kaldım. Kızacağını düşünmüştüm ama konuşmanın sonunda güldük bile, hatırlıyorum, şaka yollu kulağımdan tutup bir daha dikizlemeyeceğime dair bana söz verdirmişti. Doğru, birkaç yıl boyunca bazen bir erkekle randevusundan geç geldiğinde ve duşa gittiğinde banyodaki çatlağı kapatmayı "unuttuğunda" onu gözetledim. Çocuğun onu gözetliyor olmasından çok etkilendiğine eminim.
These users thanked the author hassas for the post:
PavelNokia
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

triangle: 17 Jul 2023, 14:27
vvm: 17 Jul 2023, 13:46 Cinsel süper dayanıklılık hakkında masallar uydurmamak için en azından fizyoloji hakkında biraz fikir sahibi olmanız gerekir.

beyin vücudun ellide biridir ve %25’e kadar yağ, protein ve karbonhidrat tüketir; yaklaşık %30 % oksijen.

seks sırasında beyin opioidler
Yani yakalandın Stirlitz (c). İkimizden sen fizyolojiyi daha kötü biliyorsun.
Peki, çeneni kapat, fizyoloji bilgini göster.
üçgen
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by üçgen »

vvm: 17 Jul 2023, 17:40 Peki, çenenizi kapayın, fizyoloji bilginizi gösterin.
Forumda biraz daha az kaba davranır mısınız?
Aslında hiperseksüalite için Vadim zaten sizin için cevap verdi. Hiposeksüalitenin de bir sapma olduğunu ve fizyolojik olarak normal cinselliğin ne olduğunu ne yazık ki size bildirilmediğini ekleyeceğim, çünkü kusura bakmayın, siz kötü bir ahlakçısınız ve bakış açınız açıkça önyargılı.
nBeynin karbonhidrat ve oksijen tüketimine ilişkin rakamlarınız yaklaşık olarak doğrudur, ancak yağlar ve proteinler açısından bu rakamlar birçok kez olduğundan fazla tahmin edilmektedir.
Opioidler değil, bazen opioid peptitler olarak da adlandırılan endorfinler üretilir. ancak etkileri, ilaç olarak kullanılan opioidlerden oldukça farklıdır - özellikle çeşitli opioid reseptör türlerine olan afinite oranı açısından. Daha da önemlisi bunların vücuda üretimi, ilaçların dışarıdan verilmesinden farklı olarak geri bildirim mekanizmalarıyla düzenleniyor.
Bunlar küçük detaylar gibi görünse de sizin bu konulardaki yüzeyselliğinizi açıkça ortaya koyuyor.
Автор темы
Aile seks
Flört etmek
Flört etmek

vvm: 17 Jul 2023, 14:18 İkincisi, seks sırasında beynin opioid salgıladığını bilmiyor muydunuz? Yani uyuşturucu mu?
Muhtemelen iyi bir insandır, fizyolojiyi pek bilmiyor. Gerçek şu ki vücut herhangi bir opioid üretmiyor 😂hiçbir koşulda. Geniş bir kitleye herhangi bir şeyi duyurmadan önce küfür kısmını öğrenin.

11 dakika 40 saniye sonra gönderilir:
vvm: 17 Jul 2023, 04:44 Çocukları kandırmak kolaydır, sarhoş olmaları kolaydır, iğne takmaları kolaydır.
Herkes sarhoş olabilir, satın alıp becerdin ya da birini yanlış bir şey yapmaya ikna eden her ne ise. Ve sorun yaş değil, kompleksler, yetersiz bilgi ve anlayıştır. İnsan bir şeyi bilmediği halde bir şeye ilgi duyduğunda bilgi aramaya başlar ve sonrasında nereden, hangi bilgiyi alacağı sorusu ortaya çıkar. Yukarıda mastürbasyonla ilgili olarak söylendiği gibi, bir arkadaşım bana öğretti ve oradaki biri günde milyonlarca kez mastürbasyon yaptı; eğer ilginç olmasaydı, mastürbasyon yapmazdım. Ve eğer bir arkadaş öğretmemiş olsaydı bile, kendisi öğrenecekti. (Sanırım burada kendi kendine öğrenen birçok insan var ve bu onların düzenli mastürbasyon yapmalarına engel değil)
Aynı zamanda tam teşekküllü seksten bahsediyorsak, eğer birisi böylesine meşgul bir kişi tarafından öğretilir, ancak hiçbir deneyimi ve bilgisi yoktur ve kıza içinde ne olduğunu söyler. Eğer zirvedeyse onun üzerine boşalabilirsin. Bunun, bu kıza daha deneyimli ve yeterli bir erkek tarafından eğitim verilmesinden tamamen farklı sonuçları olabilir. (peki ya da erkek çocuk, daha deneyimli bir kadın)
Bu masaldan alınacak ders şu ki, bir yerlerde bir şeyler duymuş olanlardan değil, gerçek bilgiye sahip olanlardan öğrenmeniz gerekiyor, ilk nokta bu. İkincisi, çocuklardan ne kadar çok bilgi alırsak, bu boşluğun kendi çıkarlarına sahip başka biri tarafından doldurulma olasılığı da o kadar artar.
These users thanked the author Aile seks for the post (total 2):
üçgen, Vadim77
Milena69
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 237
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Milena69 »

13 yaşında seks yapmaya başladım ve neredeyse her türden aynı anda))) daha doğrusu tüm deliklerde)))
These users thanked the author Milena69 for the post (total 6):
Didudo, Rasaroam, Mikha77, Mosiya, sapık, PavelNokia
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”