Kendiliğinden kızımı Sovyet okul üniformasıyla becerdim.
-
- Potansiyel seks nesnesi
Kendiliğinden kızımı Sovyet okul üniformasıyla becerdim.
Bu Mayıs ayında kızım 11. sınıftan mezun olmak için son zilini çaldı. Ve artık onlar için son zile Sovyet okul üniforması gibi bir şeyle gelmek moda oldu. Giyiniyor, arkasından geliyor ve şöyle diyor: Baba, önlüğünü bağla. Ama alışkanlıktan dolayı ellerimi koltuk altlarının altına, önlüğünün askılarının altına koydum ve göğüslerini hissetmeye başladım. Ve Marinka’nınkiler büyük, kuvvetli ve büyük meme uçları var! Akrabalarımı ziyarete gitmiştim; çocukluğumda annemin hamamında da aynılarını görmüştüm! Ona şehvetle bastırıyorum, burnunu çekiyorum, bekliyor, prosedür tanıdık. Ve sonra şekli yüzünden sıkışıp kaldım. Aniden Sovyet döneminde bu üniformayla kaç sınıf arkadaşımı ve kız öğrenciyi becerdiğimi hatırladım! Artık sabır yok! Kızımı kanepeye doğru eğiyorum, eteğini kaldırıyorum, külotunu çekiyorum ve aniden meşe olan aletimi içeri sokuyorum! Aşağıdan şunu duyuyorum: Baba, otobüse geç kalacağım, başka itirazım yok! Seni oraya kendim götüreceğim. Prezervatifi arayacak zamanım yoktu; aynı zamanda onu zamanında çıkaracak zamanım da yoktu. Ben de fallop tüplerimde babamın spermiyle okula geldim! Hayır hamile kalmadım! O zaman değil, daha önce değil, daha sonra değil! 9. sınıfta yılbaşında eşim bir şirket partisine gittiğinde sarhoşken bekaretini kestim. O andan itibaren Marinkin silindirini pistonumla parlattım! Ve tek kişinin ben olduğuma eminim. Kız hem yüz hem de karakter olarak katıdır, kimsenin ona yaklaşmasına izin vermez. Ama vücut harika! Size göğüsleri zaten tarif etmiştim, kalçalar geniş ve kazık çakma makinesi gibi sallanıyor! Sonra o yılbaşını sordum ama neden direnmedim? Cevap veriyor: Bizim sınıfta bütün kızlar geçen sene bekaretlerinden kurtuldular, bazıları erkek kardeşiyle, bazıları üvey babasıyla veya babasıyla, bazıları erkek kardeşi olmadan seksten keyif almaya devam ediyor ve ben kara karga gibi yalnızım. . Bu yüzden elbette anneme teşekkür etmeyeceğim. Peki kızınız yatakta nasıl hoşuna gitti, devam edelim mi? Artık üniversitede okuyor, evde yaşıyor ve biz nasıl devam ediyoruz!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kendiliğinden kızımı Sovyet okul üniformasıyla siktim.
Okul üniforması giyen kızlar okuldan beri heyecan verici

Kelime oyunu için özür dilerim!
Sikiş kaldırma tarzı)) ) Beyaz fiyonklar, beyaz çoraplar

Kızınızla birlikte burası çok sıcak! Muhteşem!
Sikiş kaldırma tarzı)) ) Beyaz fiyonklar, beyaz çoraplar
Kızınızla birlikte burası çok sıcak! Muhteşem!
- These users thanked the author gynecologist_homegrown for the post (total 3):
- nikolj202, Sibiryak89, abartı
-
- Penetrasyon
- Total posts: 293
Spermatoksik saçmalık! Bunun yaşlılıkta gerçekleşmesi özellikle şaşırtıcı... IMHO, erkek menopozundan önce.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Neden menopozdan tam olarak önce? Birçok erkekte kalıcı sperm toksikozu vardır! Çocukluğundan beri...silver_fox: ↑04 Mar 2024, 22:19 Spermotoksik saçmalık! Özellikle yaşlılıkta olması şaşırtıcı... IMHO, menopozdan önce.
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
En azından biraz daha makul bir fikir bulabilirdim.
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
- Orientation: biseksüel
Delilik giderek güçleniyor. ))) Hayalperestler vejetatif olarak üremeye başladı. Görünüşe göre artık seks yapamıyorlar, cihaz çalışmıyor, bu yüzden fantezilerini mavi ekranlara döküyorlar ve forum üyelerinin tepkisine göre mastürbasyon yapıyorlar.
-
- Orgazm!
- Total posts: 610
- Orientation: biseksüel
okul üniformalı bir kızı sikmek harika
ve sınıf arkadaşları onu videoda siktiğinde genellikle harika oluyor
oh o videoyu bulmam lazım
ve sınıf arkadaşları onu videoda siktiğinde genellikle harika oluyor
oh o videoyu bulmam lazım
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 195
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Peki, ah!
Shanovny, dyakuyu.Mezun babası: ↑30 Sep 2021, 09:15 Kızım bu Mayıs ayında 11. sınıftan son mezuniyet çağrısını aldı. Ve artık onlar için son zile Sovyet okul üniforması gibi bir şeyle gelmek moda oldu. Giyiniyor, arkasından geliyor ve şöyle diyor: Baba, düğmeli önlük. Ama alışkanlıktan dolayı ellerimi koltuk altlarının altına, önlüğünün askılarının altına koydum ve göğüslerini hissetmeye başladım. Ve Marinka’nınkiler büyük, kuvvetli ve büyük meme uçları var! Akrabalarımı ziyarete gitmiştim, çocukluğumda annemin hamamında da aynılarını görmüştüm! Ona şehvetle bastırıyorum, burnunu çekiyorum, bekliyor, prosedür tanıdık. Ve sonra şekli yüzünden sıkışıp kaldım. Aniden Sovyet döneminde bu üniformayla kaç sınıf arkadaşımı ve kız öğrenciyi becerdiğimi hatırladım! Artık sabır yok! Kızımı kanepeye doğru eğiyorum, eteğini kaldırıyorum, külotunu çekiyorum ve aniden meşe olan aletimi içeri sokuyorum! Aşağıdan şunu duyuyorum: Baba, otobüse geç kalacağım, başka itirazım yok! Seni oraya kendim götüreceğim. Prezervatifi arayacak zamanım yoktu; aynı zamanda onu zamanında çıkaracak zamanım da yoktu. Ben de fallop tüplerimde babamın spermiyle okula geldim! Hayır hamile kalmadım! O zaman değil, daha önce değil, daha sonra değil! 9. sınıfta yılbaşında eşim bir şirket partisine gittiğinde sarhoşken bekaretini kestim. O andan itibaren Marinkin silindirini pistonumla parlattım! Ve tek kişinin ben olduğuma eminim. Kız hem yüz hem de karakter olarak katıdır, kimsenin ona yaklaşmasına izin vermez. Ama vücut harika! Size göğüsleri zaten tarif etmiştim, kalçalar geniş ve kazık çakma makinesi gibi sallanıyor! Sonra o yılbaşını sordum ama neden direnmedim? Cevap veriyor: Bizim sınıfta bütün kızlar geçen yıl bakirelerinden kurtuldular, bazıları erkek kardeşiyle, bazıları üvey babasıyla veya babasıyla, bazıları erkek kardeşi olmadan seksten zevk almaya devam ediyor ve ben kara karga gibi yalnızım. . Bu yüzden elbette anneme teşekkür etmeyeceğim. Peki kızınız yatakta nasıl hoşuna gitti, devam edelim mi? Artık üniversitede okuyor, evde yaşıyor ve biz nasıl devam ediyoruz!
Peki, ah!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 10 Replies
- 824 Views
-
Last post by İçi Boş Şövalye
-