ANONYMOUS
Kendimizi küçük bir kafede gözlere, dudaklara, saçlara, hareketlere bakarken bulduk...
Bir kadının zaten zihinsel olarak sizinle seks yaptığını görmek eşsiz bir duygu ...
Etrafta insanlar var, çocuklar bağırıyor... öğle yemeği molası, birçoğu bir şeyler atıştırmak için kafeye geldi. Ama bizim durumumuz farklı.
Şarap içtik ve dudaklarıma ve parmaklarıma hayran kalması hoşuma gitti. kıpırdandım. Bana kendisi hakkında bir şeyler anlattı. Kendisine verilen güllere memnuniyetle baktı.
Bir noktada ayağa kalktı, masanın etrafından dolaştı, biraz eğildi ve beni dudaklarımdan öptü. Ve o anda iri göğüsleri omzuma dokundu.
Sonra telefonum çaldı ve fuayeye çıktım.
Konuşmayı bitirdiğimde onu duvara yaslanmış halde gördüm. Tekrar tekrar bana baktı. Ve gülümsemesi vücudumda bir ürperti yarattı.
Sonra ona arkadan sarıldım, kollarımı geniş kalçalarına doladım ve tam çıkışa giden merdivenlerde tepki dalgaları üzerinde sallandım. Birkaç net hareket yaptım.
İş nedeniyle ayrılmak zorunda kaldım ama kendimi ondan kurtaramadım.
İmkansızdı!
Yoldan geçenler arabanın arkasından yürüyordu cam kapılar. Yukarıdan bir iş yemeğinin kokusu ve birisinin sesleri bize ulaştı. Ama ben bu kadını o kadar çok istiyordum ki!
Birbirimizin kollarına dolanmış, dudaklarımızı dudaklarımızdan ayırmadan kendimizi tutkumuza teslim etmeye başladık.
Arzularımı sol elimle kontrol edemiyorum elimle kot pantolonumun fermuarını çektim ...
Arkadaşım hemen oturdu ve yüzünü kasıklarıma gömdü.
Artık heyecanlanacağımızı bekliyordum. Birisi kafeye girecek ya da çıkışa yönelecek ve sözlü süitimizi bölecek. Başıma sevinç ve utanç karışımı bir şey çarptı. Ama imkansızlaşacak kadar hassastı. Hayatımda ilk kez gördüğüm kadın ağzı ve dudaklarıyla katilimi o kadar okşadı ki etraftaki tüm dünya yok oldu.
Aynı zamanda yoldan geçenlerden üç metre uzakta seks yaptık!
İnsanlar kafenin önünden kendi işleri için geçiyordu. Ve hiçbirinin kendilerine çok yakın olan yetişkin ve hafif sarhoş bir erkek ve kadının aşk sancıları içinde olduklarına dair hiçbir fikri yoktu.
ANONİM OLARAK. Küçük bir kafede gözlere, dudaklara baktık...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Orientation: heteroseksüel
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 6 Replies
- 982 Views