Ensest lezbiyenlerin ilacıdır!

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Becerikli baba
Potansiyel seks nesnesi
 Ensest lezbiyenlerin ilacıdır!

Unread post by Becerikli baba »

16 yaşındaki kızımın aniden kendisinden 5 yaş büyük bir arkadaşı oluyor. Bir gün balık tutmaktan dönüyordum, o ve kızı çalılıkların arasındaydılar, büyük bir heyecanla bir lezbiyenle seks yapıyorlardı! Müdahale etmedi ama ertesi gün kızını kulübeye yardım etmesi için çağırdı. Gelir gelmez kapıyı kilitledim ve dedim ki: Ninka’yla sevişebilirsin, seni çalıların arasında gördüm, sen de benimle sevişebilirsin! Bakıyorum ve sessizce soyunuyor, bu da onun zaten ava girdiği anlamına geliyor. Bu yüzden iki gün boyunca kulübeden ayrılmadık, onu tüm deliklerden yırttım! Bu Nina bir daha asla yanımıza gelmedi! Kızım geleneksel seksi tercih etti! Aksi takdirde biraz daha fazla lezbiyen olurdum ve torunum olmazdı. Ama artık hem karımı hem kendimi tatmin etmem gerekiyor, tabii ki eşimden gizlice. Kızın güzel, düzgün vücutlu ve iri göğüslü olması iyi bir şey! Hiçbir sorun yaşamadan üzerine oturuyor!
gynecologist_homegrown
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 213
Orientation: heteroseksüel
 Re: Lezbiyenlerin çaresi ensesttir!

Unread post by gynecologist_homegrown »

Vay! Seni doğru yola yönlendirdiler!

Kız arkadaşını davet etmek ister misin? Lezbiyen oyunları çok güzel, estetik, heyecan verici!!
Hem hayranlık uyandıracak hem de tatmin edecek))

😉😊😊
These users thanked the author gynecologist_homegrown for the post:
Tanuşka
Kırk beşinci
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333
Orientation: heteroseksüel
 Re: Lezbiyenlerin çaresi ensesttir!

Unread post by Kırk beşinci »

Becerikli baba: 30 Sep 2021, 14:17 16 yaşındaki kızımın aniden kendisinden 5 yaş büyük bir arkadaşı oldu. Bir gün balık tutmaktan dönüyordum, o ve kızı çalılıkların arasındaydılar, büyük bir heyecanla bir lezbiyenle seks yapıyorlardı! Müdahale etmedi ama ertesi gün kızını kulübeye yardım etmesi için çağırdı. Gelir gelmez kapıyı kilitledim ve dedim ki: Ninka’yla sevişebilirsin, seni çalıların arasında gördüm, sen de benimle sevişebilirsin! Bakıyorum ve sessizce soyunuyor, bu da onun zaten ava girdiği anlamına geliyor. Bu yüzden iki gün boyunca kulübeden ayrılmadık, onu tüm deliklerden yırttım! Bu Nina bir daha asla yanımıza gelmedi! Kızım geleneksel seksi tercih etti! Aksi takdirde biraz daha fazla lezbiyen olurdum ve torunum olmazdı. Ama artık hem karımı hem kendimi tatmin etmem gerekiyor, tabii ki eşimden gizlice. Kızın güzel, düzgün vücutlu ve iri göğüslü olması iyi bir şey! Sorunsuz bir şekilde ayakta duruyor!
Bir hikaye çaldın, üstelik başkasının hikayesini de hırsız
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”