Ensest lezbiyenlerin ilacıdır!
-
- Potansiyel seks nesnesi
Ensest lezbiyenlerin ilacıdır!
16 yaşındaki kızımın aniden kendisinden 5 yaş büyük bir arkadaşı oluyor. Bir gün balık tutmaktan dönüyordum, o ve kızı çalılıkların arasındaydılar, büyük bir heyecanla bir lezbiyenle seks yapıyorlardı! Müdahale etmedi ama ertesi gün kızını kulübeye yardım etmesi için çağırdı. Gelir gelmez kapıyı kilitledim ve dedim ki: Ninka’yla sevişebilirsin, seni çalıların arasında gördüm, sen de benimle sevişebilirsin! Bakıyorum ve sessizce soyunuyor, bu da onun zaten ava girdiği anlamına geliyor. Bu yüzden iki gün boyunca kulübeden ayrılmadık, onu tüm deliklerden yırttım! Bu Nina bir daha asla yanımıza gelmedi! Kızım geleneksel seksi tercih etti! Aksi takdirde biraz daha fazla lezbiyen olurdum ve torunum olmazdı. Ama artık hem karımı hem kendimi tatmin etmem gerekiyor, tabii ki eşimden gizlice. Kızın güzel, düzgün vücutlu ve iri göğüslü olması iyi bir şey! Hiçbir sorun yaşamadan üzerine oturuyor!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
- Orientation: heteroseksüel
Re: Lezbiyenlerin çaresi ensesttir!
Vay! Seni doğru yola yönlendirdiler!
Kız arkadaşını davet etmek ister misin? Lezbiyen oyunları çok güzel, estetik, heyecan verici!!
Hem hayranlık uyandıracak hem de tatmin edecek))

Kız arkadaşını davet etmek ister misin? Lezbiyen oyunları çok güzel, estetik, heyecan verici!!
Hem hayranlık uyandıracak hem de tatmin edecek))
- These users thanked the author gynecologist_homegrown for the post:
- Tanuşka
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
- Orientation: heteroseksüel
Re: Lezbiyenlerin çaresi ensesttir!
Bir hikaye çaldın, üstelik başkasının hikayesini de hırsızBecerikli baba: ↑30 Sep 2021, 14:17 16 yaşındaki kızımın aniden kendisinden 5 yaş büyük bir arkadaşı oldu. Bir gün balık tutmaktan dönüyordum, o ve kızı çalılıkların arasındaydılar, büyük bir heyecanla bir lezbiyenle seks yapıyorlardı! Müdahale etmedi ama ertesi gün kızını kulübeye yardım etmesi için çağırdı. Gelir gelmez kapıyı kilitledim ve dedim ki: Ninka’yla sevişebilirsin, seni çalıların arasında gördüm, sen de benimle sevişebilirsin! Bakıyorum ve sessizce soyunuyor, bu da onun zaten ava girdiği anlamına geliyor. Bu yüzden iki gün boyunca kulübeden ayrılmadık, onu tüm deliklerden yırttım! Bu Nina bir daha asla yanımıza gelmedi! Kızım geleneksel seksi tercih etti! Aksi takdirde biraz daha fazla lezbiyen olurdum ve torunum olmazdı. Ama artık hem karımı hem kendimi tatmin etmem gerekiyor, tabii ki eşimden gizlice. Kızın güzel, düzgün vücutlu ve iri göğüslü olması iyi bir şey! Sorunsuz bir şekilde ayakta duruyor!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post