Bir arkadaşının kızıyla seks. Bu konuda ne hissediyorsun?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 257
- Orientation: biseksüel
Re: Arkadaşımın kızıyla seks yaptım. Bu konuda ne hissediyorsun?
evet, kavga etme fırsatının olması harika.
kaç yaşında?
kaç yaşında?
-
- Potansiyel seks nesnesi
18 yaşına yeni girdim ve bunu yapmaya karar verdim.
-
Prensip olarak gençler bunu kendileri istiyor. Yani eğer umursamıyorsa, o verirken siz de alın.
-
Misafir 314, fark ettiniz mi, ağzına ittiğinizde arkasını bile dönmedi yani yapmak istiyordu) hepsi dönmeyeceğini söylüyor. Ve kendileri de mecbur kalana kadar beklerler. geçti biliyoruz
-
Zaten buna yol açacaktı. Kural olarak, bir anne ve kızı birlikte yaşadığında ve anne bir adam tarafından sikildiğinde, eğer kız onları gözetliyorsa, bu, yakında kendisinin onun altına yatmak isteyeceği anlamına gelir. Genellikle olan budur. Bir arkadaşım bu durumu yaşadı, kendisi evde yokken kızının siktiğim adamla yattığından şikayet etti bana. Kendisiyle görüşmeye devam etmesine rağmen. Her ikisine de sahip olmak güzeldi. Ve bu her ikisine de yakıştı. Yani herkes için farklıdır elbette.
-
Ve durumun bu şekilde ortaya çıkması hoşuma gidiyor. Böyle civcivlerle ne istersen yapabilirsin, onlar kendileri mutlular. Annesini sikerken seni gözetlediklerini düşün, kendilerini onun yerinde hayal ettiler. Tek yapmanız gereken bunu kızıyla tekrarlamak. Ve bence eğer onlardan herhangi biriyle ciddi bir ilişki kurmayacaksan, o zaman kafayı bul.
-
Bir kızım var ve bunu okuduğumda sanki benim hakkımda yazıyorlarmış gibi düşündüm. Birkaç yıl önce bir adamla çıktım ve ancak o zaman onun o zamanlar 18 yaşında olan kızımı becerdiğini öğrendim.
Onunla konuştum ve kendisine yaklaşanın o olduğunu söyledi. Sonra kızımla konuştum, erkek arkadaşıyla kavga ettiğini, bunu kininden yaptığını ama artık yeni alıştığını söyledi. Bu birkaç ay devam etti. Benimle yattı ama onunla da yatmaya devam etti.
En rahatsız edici şey o tokatları ve onun inlemelerini duymaktı, ama ben buna dikkat etmedim, çünkü ben evdeyken nadiren üzerine tırmanıyordu ve o da sadece geceleri benim olduğumu düşünüyordu. uykuya daldı.
Zaman geçti ve şimdi o ve ben bunu pek hatırlamıyoruz. Yani hangi konuda hemfikirseniz.
Onunla konuştum ve kendisine yaklaşanın o olduğunu söyledi. Sonra kızımla konuştum, erkek arkadaşıyla kavga ettiğini, bunu kininden yaptığını ama artık yeni alıştığını söyledi. Bu birkaç ay devam etti. Benimle yattı ama onunla da yatmaya devam etti.
En rahatsız edici şey o tokatları ve onun inlemelerini duymaktı, ama ben buna dikkat etmedim, çünkü ben evdeyken nadiren üzerine tırmanıyordu ve o da sadece geceleri benim olduğumu düşünüyordu. uykuya daldı.
Zaman geçti ve şimdi o ve ben bunu pek hatırlamıyoruz. Yani hangi konuda hemfikirseniz.
-
Annem de buna çok güzel tepki verdi. İlk başta sevgilisiyle gizlice buluştum ve bana ilk yaklaşan o oldu. Sonra bizi yakaladı, neredeyse sandalyemden ölüyordum, tek kelime etmemesine rağmen ona oral seks yaptım ve her zamanki gibi ona yapmayı bitirdim.
Sonra benimle konuştu. Ve benim için daha da kolaylaştı. Mümkünse evdeyken ona yaklaşmayacağım konusunda onunla anlaştık.
Öyle de oldu. Nadir durumlarda, o evdeyken odama gelirdi. Ama işe yaramasa da bunu daha sessiz yapmaya çalıştık.
Bana anlatmaya çalış, belki o da anlar.
Sonra benimle konuştu. Ve benim için daha da kolaylaştı. Mümkünse evdeyken ona yaklaşmayacağım konusunda onunla anlaştık.
Öyle de oldu. Nadir durumlarda, o evdeyken odama gelirdi. Ama işe yaramasa da bunu daha sessiz yapmaya çalıştık.
Bana anlatmaya çalış, belki o da anlar.
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Anlamadığım bir şey var; neden hemen bir erkekle tanışmıyorsunuz? Bu hem anne hem kız için hem de erkek için inanılmaz bir heyecandır. Şahsen bu hayatımda iki kez başıma geldi. Ve biz zaten hareket halindeyken, anne ve kızı (48 ve 26 yaşlarında) neredeyse 3 yıl boyunca toplantılar için şirketimize geldiler. Ah, harikaydı!!!
-
Neden bu kadar endişelendiğini bilmiyorum. Arkadaşım ve ben uzun zamandır bir anne ve kızıyla birlikte sevişiyoruz. Ayrı olarak elbette.
Ayrıca ilk başta sadece anne sikişi. Daha sonra kızlarına yaklaşmaya karar verdiler. Doğal olarak ilgilenmiyormuş gibi davrandı. Ta ki kendisi bizi ziyarete gelene kadar. Her ne kadar çok titriyor olsam da.
Benim de bir erkek arkadaşım vardı ama görünüşe göre bunu yetişkinlerle deneme isteğim daha güçlüydü.
Hemen ona şımartmayacağımızı söyledik. Kocaman biri gibi sikişiyorum.
İlk başta ağladı ama bizimle buluşmaya devam etti.
İkisine aynı anda karar vermedik; zaten her şeyden memnunduk. Üstelik hala bir emzik vardı. Onu zorlamama bile gerek yoktu, her zaman itaat etti. Arkadaşım Duck onun bunun için yaratıldığını söyleyerek ağzına sikmekten başka bir şey yapmadı. Ama onun için biraz üzüldüm ve bunu ona her zaman yapmadım. Ben sevdim ve dilimle ona iyi hissettirdim) o yüzden üzülme, istersen al.
Ayrıca ilk başta sadece anne sikişi. Daha sonra kızlarına yaklaşmaya karar verdiler. Doğal olarak ilgilenmiyormuş gibi davrandı. Ta ki kendisi bizi ziyarete gelene kadar. Her ne kadar çok titriyor olsam da.
Benim de bir erkek arkadaşım vardı ama görünüşe göre bunu yetişkinlerle deneme isteğim daha güçlüydü.
Hemen ona şımartmayacağımızı söyledik. Kocaman biri gibi sikişiyorum.
İlk başta ağladı ama bizimle buluşmaya devam etti.
İkisine aynı anda karar vermedik; zaten her şeyden memnunduk. Üstelik hala bir emzik vardı. Onu zorlamama bile gerek yoktu, her zaman itaat etti. Arkadaşım Duck onun bunun için yaratıldığını söyleyerek ağzına sikmekten başka bir şey yapmadı. Ama onun için biraz üzüldüm ve bunu ona her zaman yapmadım. Ben sevdim ve dilimle ona iyi hissettirdim) o yüzden üzülme, istersen al.
-
Bunda yanlış bir şey görmüyorum. Ben de birçok kez bu tür gençlerle karşılaştım.
Bazıları doğrudan yukarıya tırmanıyor. Annelerini sikerken onun muhtemelen seni izlediğini, hatta seni uyandırdığını biliyorsun.
Her ne kadar bunu her zaman iyi başaramasa da, nasıl düzgün bir şekilde oral seks yapmaya çalıştığını izlemek özellikle güzel. Yine de çok az deneyim var. Mümkünse bu seçeneği her zaman kaçırmam.
Daha sonra mzhm Duck ile seyreltirseniz kesinlikle çok güzel olur. Kural olarak, eğer bir anne bir arkadaşıyla sevişirse, o zaman kız bunun tekrarlanmasına her zaman karşı değildir.
Bazıları doğrudan yukarıya tırmanıyor. Annelerini sikerken onun muhtemelen seni izlediğini, hatta seni uyandırdığını biliyorsun.
Her ne kadar bunu her zaman iyi başaramasa da, nasıl düzgün bir şekilde oral seks yapmaya çalıştığını izlemek özellikle güzel. Yine de çok az deneyim var. Mümkünse bu seçeneği her zaman kaçırmam.
Daha sonra mzhm Duck ile seyreltirseniz kesinlikle çok güzel olur. Kural olarak, eğer bir anne bir arkadaşıyla sevişirse, o zaman kız bunun tekrarlanmasına her zaman karşı değildir.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
- Orientation: heteroseksüel
Bir arkadaşının kızıyla seks yapmak muhteşemdir, tıpkı bir kızının arkadaşıyla seks yapmak gibi)))
Karşılıklı olduğu sürece
Karşılıklı olduğu sürece

- These users thanked the author gynecologist_homegrown for the post (total 2):
- nikolj202, Igor.Zhuravlev
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
Kızınız ve onun arkadaşıyla aynı anda daha serin olabilir
- These users thanked the author Andrey ben for the post (total 8):
- gynecologist_homegrown, Nikkeboom123, George, artm.razvratnik, nikolj202, İvannavi, Ufa adamı, sapık
-
- Penetrasyon
Evet, harika! Bununla karşılaştırılabilecek çok az şey var!)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Evet! Her ikisi de aynı anda boşalmaya başladığında heyecan tarif edilemez!!!

- These users thanked the author Nikk for the post:
- gynecologist_homegrown
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
muhteşem, asıl önemli olan 18 yaşında olmak
-
- Penetrasyon
- Total posts: 286
Kendime defalarca bahaneler uydurdum, onun arkadaşını istediğimi söyledim ve kızmaya başladım.
- These users thanked the author André for the post:
- gynecologist_homegrown
-
- Penetrasyon
Önemli olan tüm katılımcıların tam onayıdır.
Kızlar birbirlerine "yardım edebilir".
Kızlar birbirlerine "yardım edebilir".
- These users thanked the author gynecologist_homegrown for the post (total 8):
- George, Nikk, Tanuşka, nikolj202, Andrey ben, İvannavi, Ufa adamı, sapık
-
- Penetrasyon
Açık konuş, o öyle değil’ benimle fazla konuşma.gynecologist_homegrown: ↑07 Sep 2021, 15:44 Önemli olan tüm katılımcıların tam mutabakatıdır.
Kızlar birbirlerine "yardım edebilir".![]()
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
İtiraf ettiği gibi, adam onu becerdi, kaç kez geldiğini sormak istedim ama sanırım cevap vermemiş olabilirsin.
Anladım ki o da onu becermiş. onunla birlikte ayrıl. Sana geleceğim diyorum ama stresliyim, onu almak istiyorum, gerginliği atmak istiyorum,
evde arkadaşım var tamam geldim diyor. Bir şekilde odada bir arkadaşım varken, elimi sırtına koyuyorum, yani, başka bir şey yok.
Sonra yanıma geldiler.
Ve arkadaşım adamları alıp götürdü metremden.
Sonunda akşam aradım, sanki iyi değilsin gibi, bana (....) senin müdahale ettiğini, ayrıldığımızı söyledi.
I Üzüldüm, beş ay geçti, bir şekilde telefon ettik, kimin kim olduğunu hatırlamıyorum.
Sohbet ediyoruz diyor ve sonra arkadaşım onu sikmeni istediğini, telefon numarasını ona vermeni söyledi , Sanırım çek olsun ya da olmasın, reddetti ama ikisini de becermek ya da daha iyisi onları sarhoş edip lezbiyen ve MFF olarak tanıtmak istiyordu.
Yaklaşık bir hafta sonra, sanki fotoğraflar varmış gibi, Göstermek için onları getireceğim ama onu gördüm ama sarılmayı kabul etmedi, yanıma geldi,
sonunda onu yatağına yatırdım, sonra muhtemelen yaklaşık bir süre çıktık 5 yıl.
6 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Ve kız ve anneye gelince, bu bir fanteziydi, eğer biri 18 yaşındaysa, diğeri 35 diyelim, o zaman her ikisinin de çocuğu olmalı,
iyi, hamile ve çıplak görüneceklerdi. Ama bir farkla, 1-5 ay diyelim, sonra diyelim ki anne doğum hastanesine gidiyor,
Kızımla eğleniyorum, kızım doğum yapıyor, annesinin yanındayım. Ve sonra ikisiyle de yaşamak, üç değil iki eşle yaşamak oldukça havalı ve neden her iki yol da sevgiliyse ve bir metrese ihtiyacınız yoksa seçesiniz ki? Sonra birbirlerini nasıl okşadıklarını izleyin, ya da anne kafayı buluyor ve kız kapıda durup eli külotunun içinde mastürbasyon yapıyor ya da tam tersi.
Mesela anne geldi, eğildi masa ve ileri ya da kızı.
Bir meslektaşımla sohbet ediyorum, diyor ki, bir arkadaşım var, beni güneye davet ediyor, boşanmak gibi bir şey ve hadi gidelim.
İtiraf ettiği gibi, adam onu becerdi, kaç kez geldiğini sormak istedim ama sanırım cevap vermemiş olabilirsin.
Anladım ki o da onu becermiş. onunla birlikte ayrıl. Sana geleceğim diyorum ama stresliyim, onu almak istiyorum, gerginliği atmak istiyorum,
evde arkadaşım var tamam geldim diyor. Bir şekilde odada bir arkadaşım varken, elimi sırtına koyuyorum, yani, başka bir şey yok.
Sonra yanıma geldiler.
Sonunda akşam aradım, sanki iyi değilsin gibi, bana (....) senin müdahale ettiğini, ayrıldığımızı söyledi.
I Üzüldüm, beş ay geçti, bir şekilde telefon ettik, kimin kim olduğunu hatırlamıyorum.
Sohbet ediyoruz diyor ve sonra arkadaşım onu sikmeni istediğini, telefon numarasını ona vermeni söyledi , Sanırım çek olsun ya da olmasın, reddetti ama ikisini de becermek ya da daha iyisi onları sarhoş edip lezbiyen ve MFF olarak tanıtmak istiyordu.
Yaklaşık bir hafta sonra, sanki fotoğraflar varmış gibi, Göstermek için onları getireceğim ama onu gördüm ama sarılmayı kabul etmedi, yanıma geldi,
Ve kız ve anneye gelince, bu bir fanteziydi, eğer biri 18 yaşındaysa, diğeri 35 diyelim, o zaman her ikisinin de çocuğu olmalı,
iyi, hamile ve çıplak görüneceklerdi. Ama bir farkla, 1-5 ay diyelim, sonra diyelim ki anne doğum hastanesine gidiyor,
Kızımla eğleniyorum, kızım doğum yapıyor, annesinin yanındayım. Ve sonra ikisiyle de yaşamak, üç değil iki eşle yaşamak oldukça havalı ve neden her iki yol da sevgiliyse ve bir metrese ihtiyacınız yoksa seçesiniz ki? Sonra birbirlerini nasıl okşadıklarını izleyin, ya da anne kafayı buluyor ve kız kapıda durup eli külotunun içinde mastürbasyon yapıyor ya da tam tersi.
Mesela anne geldi, eğildi masa ve ileri ya da kızı.
- These users thanked the author alex503311 for the post (total 3):
- Korsan, gynecologist_homegrown, sapık
-
- Penetrasyon
Fena değil.alex503311: ↑09 Sep 2021, 21:52Bir meslektaşımla sohbet ediyorum, diyor ki, bir arkadaşım var, beni arıyor güneye, boşanalım da gidelim.onun arkadaşını istediğimi söyledi
Kafasının da itiraf ettiği gibi, onu becerdi, kaç kez geldiğini sormak istedim ama sanırım cevap vermemiş olabilirsin.
I onunla birlikte ayrılacağını anladı. Sana geleceğim diyorum ama stresliyim, onu almak istiyorum, gerginliği atmak istiyorum,
Sonra yanıma geldiler.
Mesela anne geldi, eğildi masa ve ileri veya kızı.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 168
Artem Ka, kendi kızlarım da bunu sıklıkla yapıyor. Annesini memnun etmesini izliyorlar ve sonra onun yerine uzanıyorlar.
-
- Penetrasyon
İyi bir senaryoya ihtiyacımız var)
Kızların aktif olması için. Örneğin, bir çocuğun okşamalarını karşılıklı okşamalara yumuşak bir geçişle düzenlediler ve adam bir gözlemci haline geldi
Kızların aktif olması için. Örneğin, bir çocuğun okşamalarını karşılıklı okşamalara yumuşak bir geçişle düzenlediler ve adam bir gözlemci haline geldi
- These users thanked the author gynecologist_homegrown for the post (total 2):
- André, Hayalperest
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 36 Replies
- 5825 Views
-
Last post by Endişeli