Ama en tuhaf ve komik olay yazın parkta yaşandı, bir kızla yürüyoruz. Bu onunla ilk yürüyüşüm değil ve bugün bir şeyler olacağını biliyorum, kar beyazı bir sundress içinde, inanılmaz derecede güzel. Parkta tenha bir yer bulduk, muhtemelen yarım saat kadar öpüştük, etrafta kimse yoktu, sarılıyorduk, çoktan elbisesini kaldırdım ve tüm hoş yerlerine dokundum, elini kasıklarıma koydum, çıkardı penisim ve onu sallamaya başladım. Başımı çevirdim, ortalıkta kimse yoktu, artık harekete geçmenin zamanı geldi diye düşünüyorum. Onu yere atmaya karar verdim. Ama sonra aklıma bir düşünce geldi; tamamen beyazlar giymişti ve üzerine düşersem çimler elbisesini kirletecek. Onu üstümüze itmemiz gerekiyor
Böylece öpüşüyoruz, dudağını ısırıyorum, sol elimle göğsünü sıkıyorum, sağ elimle onu geride tutuyorum ve yavaşça üstüne doğru itiyorum Benim açımdan hâlâ aletim elinde. Çok yavaş düşüyoruz, ben yavaşça düşüyorum ve o bacaklarını bükerek dizlerinin üzerine iniyor ve öyle oldu ki taşaklarım dizinin altındaydı.
Çok acı vericiydi, onu kendimden uzaklaştırdım, bağırmaya ve dövmeye başladım, ne çığlık attığımı hatırlamıyorum - ama sanki çok saldırgan bir şey varmış gibi görünüyordu, kız korktum ve kaçtım (dahası onunla hiç tanışmadık). Orada yaklaşık 10 dakika yattım ve topallayarak eve döndüm
Sonuç: bir yumurta çok şişmiş ve biraz maviye dönmüştü
9 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
İkinci hikaye daha sıradan ama iğrenç; kendimden 10 yaş büyük bir milfle çıktım. Akşam iyice içtik, seks yaptık, sabah uyandım ve kendimi iyi hissediyordum, sadece başım ağrıyordu. Bana oral seks yapmaya başladı, uzun süre boşalamadım ama yine de işe yaradı, o 10-15 dakika içinde akşamdan kalma olduğumu fark ettim. Ve bitirme anında kız yanlış nefes aldı falan. Ama sperm burnundan döküldü. Penisini ağzından çıkarmadan öksürmeye başladı ve öyle öğürme sesleri çıkarıyor ki baktım ki çenesinden kusmuk damlıyordu... Kusmaya ve iğrenç olan her şeye karşı toleransım düşüktür, hemen midem bulanır, sonra akşamdan kalmalık başlar... ama dayanırım
Yanaklarını şişirir, sikini ağzından çıkarır, kusmaya başlar bacaklarımın üstünde
İyi bir kızdı, o zamanları çok özlüyorum