Fantezi ve gerçeklik
-
Автор темыFan
- Sürtünmeler
- Total posts: 433
- Registered for: 3 years 8 months
Fantezi ve gerçeklik
Ama merak ediyorum, gerçek hayatta gerçekleştiremeyeceğiniz ne gibi fantezileriniz var? Örneğin forumlardaki ve hayattaki iletişimlerden birçok kadının tecavüz fantezilerinden tahrik olduğunu fark ettim. Ama gerçek hayatta neredeyse hiçbiri bunu istemez elbette) Sizi heyecanlandıran başka fanteziler de vardır muhtemelen, ama bunu hayatta somutlaştırmak istemezsiniz değil mi?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Re: Fantezi ve gerçeklik
Yaşlı kadınlar asla genç erkeklerle seks yapmayı kabul etmezler. Tam tersine, gençler nadiren kalmayı teklif edebiliyorlar
-
Автор темыFan
- Sürtünmeler
Ben de bu konuda asla aynı fikirde olmayacağım. Sanırım kadınlar sana öfkeyle cevap verecekler))
-
Bu onun yaşına bağlı. 50 60 yaşında. Ve eğer çok daha gençseler aynı fikirde değiller
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
- Registered for: 3 years 9 months
Amcıkları durulayın. Yasak meyve...
- These users thanked the author Andrey ben for the post (total 4):
- Korsan, nikolj202, İvannavi, abartı
-
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 90
- Orientation: biseksüel
Burada sana katılmama izin ver... Karım 42-43 yaşında ve 16 yaşındaki erkeklerle seks yapmayı memnuniyetle kabul ediyor ve olgun bir sürtükle sikişmeye karşı değiller))
- These users thanked the author Gri Gandalf for the post (total 2):
- Fan, tenzör
-
-
Автор темыFan
- Sürtünmeler
Büyük ihtimalle bu sizin kişisel deneyiminizdir. Özellikle sizinle veya tanıdığınız belirli kişilerle ilgili. Genelleme yapmanın bir anlamı yok.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 90
Eşimin ve en yakın arkadaşlarımın deneyimlerine dayanarak konuşuyorum))
- These users thanked the author Gri Gandalf for the post:
- Fan
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
Eh, durum böyle, çoğu insan gençleri reddediyor. Tam tersine genç arayanlar var, son zamanlarda sayıları giderek artıyor. Çünkü bu tür ilişkiler popülerleşiyor. Çoğu da bölgeye bağlıdır.
Kişisel gözlemlerime göre en kolay yol, başka birinin okulu olması koşuluyla okuldaki öğretmeni ikna etmektir. Gençlere sorunsuz veriyorlar, psikolojik sorunları yok. Önceden bir nesneyi bulmak daha zordu. Her zaman tatmin edebileceğimden daha fazlasına sahip olmama rağmen. Bunun temel nedeni, öğrenciyken diploma alabilmek için bir fabrikada tasarımcı olarak çalışmak zorunda kalmamdı. Ve bitki ayaktaydı ama işe gitmem gerekiyordu. Erkekler ve genç kadınlar da işlerini bıraktı. Geriye kalanlar emeklilik öncesi ve emeklilik yaşıdır. Emeklilik öncesi, çünkü o zamanlar ancak resmi olarak bir yerde çalışarak emekli olmak mümkündü. Şirket emekli maaşlarını işlediğinden beri. Kısacası benim bölümümde bu türden 100’e yakın kadın vardı ve katta bu tür birkaç bölüm vardı ve 7 kat vardı. Kısacası hiç bu kadar çok seks yapmadım ve kesinlikle asla yapmayacağım. Tesisin bir savunma tesisi olması ve bölümümüzün de kendi saunasının olması nedeniyle parmaklıklar ardında olması durumu daha da ağırlaştırdı. Kısacası en mutlu yıllarım.
Kişisel gözlemlerime göre en kolay yol, başka birinin okulu olması koşuluyla okuldaki öğretmeni ikna etmektir. Gençlere sorunsuz veriyorlar, psikolojik sorunları yok. Önceden bir nesneyi bulmak daha zordu. Her zaman tatmin edebileceğimden daha fazlasına sahip olmama rağmen. Bunun temel nedeni, öğrenciyken diploma alabilmek için bir fabrikada tasarımcı olarak çalışmak zorunda kalmamdı. Ve bitki ayaktaydı ama işe gitmem gerekiyordu. Erkekler ve genç kadınlar da işlerini bıraktı. Geriye kalanlar emeklilik öncesi ve emeklilik yaşıdır. Emeklilik öncesi, çünkü o zamanlar ancak resmi olarak bir yerde çalışarak emekli olmak mümkündü. Şirket emekli maaşlarını işlediğinden beri. Kısacası benim bölümümde bu türden 100’e yakın kadın vardı ve katta bu tür birkaç bölüm vardı ve 7 kat vardı. Kısacası hiç bu kadar çok seks yapmadım ve kesinlikle asla yapmayacağım. Tesisin bir savunma tesisi olması ve bölümümüzün de kendi saunasının olması nedeniyle parmaklıklar ardında olması durumu daha da ağırlaştırdı. Kısacası en mutlu yıllarım.
- These users thanked the author Genç değil for the post:
- Fan
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 192
- Registered for: 3 years 10 months
Her şey çok ama çok bireysel... Bir zamanlar, 24 yaşındayken, 19 yaşında bir kızla... ve 63 yaşında bir büyükanneyle bir gecede seks yapma fırsatım olmuştu... Ve ikisini de gerçekten beğendim! Tekrarlamak isterim))
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post