MJ, LJ, F için M.

Ayrıca dört, beş, altı vb.
Alexxx1
Potansiyel seks nesnesi
 MJ, LJ, F için M.

Unread post by Alexxx1 »

Deneyimli, MFM, FFM, LJ veya F uygulayan 18 ila 50 yaş arası çiftler. Temiz, yeterli. Yeni gelenleri alıp konuya yönlendirebilirim veya ihtiyacınız olup olmadığını anlayabilirim. Bilenler için, sizin tarafınızda farklı senaryolar mümkündür. M’nin bi pasif olduğu olası MF. Ben boyun eğdirmeyi ve itaat etmeyi (köleleri) severim. Yumuşaktan kabaya (köleler için). Senin için Han olacağım! Tek kişi!
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi
 Yanıt: MF, LJ, F için M.

Unread post by Saç gömlek »

Alexxx1: 13 Aug 2021, 19:04 Deneyimli, MFM, FFM, LJ veya F uygulayan. 18 ila 50 yaş arası çiftler. Temiz, yeterli. Yeni gelenleri alıp konuya yönlendirebilirim veya ihtiyacınız olup olmadığını anlayabilirim. Bilenler için, sizin tarafınızda farklı senaryolar mümkündür. M’nin bi pasif olduğu olası MF. Ben boyun eğdirmeyi ve itaat etmeyi (köleleri) severim. Yumuşaktan kabaya (köleler için). Senin için Han olacağım! Tek!
Aktif bir yaşam pozisyonuna sahip olan bu kitlesel eğlence sanatçılarını ne kadar da sevmiyorum!
Nerede olursa olsun kesinlikle bir yolunu bulacaklar birine bir şey yaptırın, sonra birine öğretin ve komuta edin.

Bir zamanlar internette bir reklam görmüştüm. Her cuma akşamı Belorussky tren istasyonunda bir adam, hafta sonunu şehir dışında kamp koşullarında geçirmek isteyen bir grup insanı bir araya getiriyor.
Daha sonra reklamda yürüyüşün programı ve yanınıza almanız gerekenler ayrıntılı olarak anlatılıyor.
Sonra da bu yürüyüşün hangi koşullar altında gerçekleşeceği anlatılıyor.

İşte bu...
Asıl şart, bu grubun organizatörü olan bu adamın baskın bir erkek olmasıdır. Kimin odun toplayacağına, kimin çadır kuracağına, kimin balık tutacağına, kimin gece ateş başında, saat kaçtan, saat kaça kadar hangi kompozisyonda görev yapacağına ancak o karar verir. Genel olarak mümkün olan her şey.
Bu adamın herhangi bir itaatsizliği saldırganlık olarak algılanacak ve itaat etmeyenler gruptan atılacaktır. Nasıl olduğunu bilmiyorum. Onlarla dövüşecek, yüzlerine yumruk atacak ya da her şeyin üzerine işeyecek. Bilmiyorum.

Fakat karşılığında adam her şeyin en yüksek standartta organize edileceğine söz verdi. Güvenli olacak gibi, iyi balık tutulacak, geceyi geçirecek bir yer olacak, güzel yerler olacak, her türlü orman ahududu, böğürtlen ve çilek olacak. Ve ayrıca mantarlar, gün doğumları ve gün batımları. Buna göre herkesin gerekli seti alması gerekiyor, listesi de duyuruda mevcut.
Ve sonra bu adam belli bir saate kadar istasyondaki insanları bekliyor, ardından toplanan tüm grup istasyona biniyor. önceden bilinen tren ve tüm ekip bu kitlesel eğlencenin başlangıcının altında hareket ediyor.
Bunun için hiç para almıyor - ihtiyacı olan tek şey grup üyelerinin sorgusuz sualsiz itaat etmesi.

Hatta bir akşam bir doğa mucizesine bakmak için uzman olarak gittim.
Peki o zaman...
Emeklilikten önceki sıradan bir küçük adam yaş. Ona emekli bir savaşçı derdim.
Ben şahsen bu kadar önlenemez bir enerjiye sahip bu karakterleri, boynuzlarını Tanrı’nın vermediği canlı bir inek olarak adlandırıyorum.
Sanırım evdeki herkes ve tüm akrabalar onu tuhaf bir adam olarak tanıyor ve kapı eşiğinden öylece geliyorlar. ona siktirip gitmesini söyle. Babam gibi, beni rahat bırak.
Ve onu başından savdıklarında ve birisini istediğinizi yapmaya zorlayacak hiçbir argümanınız olmadığında ona herhangi bir şeyle karşı çıkmak zordur.
Alexxx1
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: MF, LJ, F için M.

Unread post by Alexxx1 »

Vasyanitsa: 13 Aug 2021, 19:32 Aktif bir yaşam pozisyonuna sahip bu kitlesel şovmenleri nasıl da sevmiyorum!
Herhangi bir yerde mutlaka birisine bir şey öğretmenin ve birisine emir vermenin bir yolunu bulurlar.

nBir zamanlar internette bir reklam görmüştüm. Her Cuma akşamı Belorussky istasyonunda bir adam, hafta sonunu şehir dışında kamp koşullarında geçirmek isteyen bir grup insanı bir araya getiriyor.
Ve ardından reklamda gezi programını ve neye ihtiyacınız olduğunu ayrıntılı olarak anlatıyor. yanınıza almanız gerekiyor.
Sonra bu yolculuğun hangi koşullarda gerçekleşeceğini anlatıyor.

Peki, yani...
Asıl şart şu ki bu Bu grubun organizatörü olan erkek, baskın bir erkektir. Kimin odun toplayacağına, kimin çadır kuracağına, kimin balık tutacağına, kimin gece ateş başında, saat kaçtan, saat kaça kadar hangi kompozisyonda görev yapacağına ancak o karar verir. Genel olarak mümkün olan her şey.
Bu adamın herhangi bir itaatsizliği saldırganlık olarak algılanacak ve itaat etmeyenler gruptan atılacaktır. Nasıl olduğunu bilmiyorum. Onlarla dövüşecek, yüzlerine yumruk atacak ya da her şeyin üzerine işeyecek. Bilmiyorum.

Fakat karşılığında adam her şeyin en yüksek standartta organize edileceğine söz verdi. Güvenli olacak gibi, iyi balık tutulacak, geceyi geçirecek bir yer olacak, güzel yerler olacak, her türlü orman ahududu, böğürtlen ve çilek olacak. Ve ayrıca mantarlar, gün doğumları ve gün batımları. Buna göre herkesin gerekli seti alması gerekiyor, listesi de duyuruda mevcut.
Ve sonra bu adam belli bir saate kadar istasyondaki insanları bekliyor, ardından toplanan tüm grup istasyona biniyor. önceden bilinen tren ve tüm ekip bu kitlesel eğlencenin başlangıcının altında hareket ediyor.
Bunun için hiç para almıyor - ihtiyacı olan tek şey grup üyelerinin sorgusuz sualsiz itaat etmesi.

Hatta bir akşam bir doğa mucizesine bakmak için uzman olarak gittim.
Peki o zaman...
Emeklilikten önceki sıradan bir küçük adam yaş. Ben ona emekli bir savaşçı derdim.
Ben şahsen bu kadar önlenemez enerjiye sahip karakterlere, boynuzlarını Tanrı’nın vermediği canlı bir inek derim.
Sanırım evdeki herkes ve tüm akrabalar onu deli gibi tanıyor. ve onu kapı eşiğinden gönder, siktir et. Babam gibi, beni rahat bırak.
Ve onu başından savdıklarında ve birisini istediğini yapmaya zorlayacak hiçbir argümanın olmadığında ona herhangi bir şeyle karşı çıkmak zordur.
Ah, troller ortaya çıktı))) Böyle anları seviyorum) Sadece şimdilik))) Devam)) Hatta ne kadar süreceğini merak ediyorum)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Üçlü”