Gizli bir flört servisinin ilanıyla tanıştım, mail yoluyla yazıştık, epeyce iletişim kurduk, 150 mesaj vardı. Yalnızdı ve yalnız yaşıyordu, ona çorapların tahrik edici olduğunu falan ima ettim ve fotoğraf alışverişinde bulunduk, yaşıma şok oldum, 3 göğsüm varmış gibi görünmüyordum, ince, alçak değil. Ama sürekli paraya ihtiyacı vardı, haftada veya ayda 5 bin, hala anlamadım, 1 kere kabul ettim, anlaştık, özellikle de komik olan şey benden 10 dakika uzakta yaşamasıydı, bu yüzden ben de kabul ettim. Hazırlandım ve onu görmeye gittim, hatta bir gömlek bile giydim Kendim içmediğim için biraz meyve aldım, kapalı bornoz gibi bir şeyle karşılaştım ama sadece çoraplar görünüyordu, şişkinlik çoktan kalkmıştı, oturduk mutfakta konuştum, dedi, bana biraz para ver, peki, kartına modern bir tane koydum, maddi yardım dedim, duşa gittim, o da çoraplarla, jartiyerlerin üzerinde duran, külotlu çoraplarla mutfağa çıktı. sutyen, şaşkına döndüm ve kısacası pençeye gelip odaya girmeye başladım, yetişkin bir çocuğun nasıl dışarı çıkacağını bildiğini ve tatil olmadan lastiği riske atmak istemediğimi söyledim ama o temizdi benim gibi. Uzandı, havluyu çıkardım, orada telekom karanlıkta çalışıyordu ama o benim büyük olmadığımı gördü, 16-17 cm ve vay be!!! Anladığım kadarıyla eski kocası küçüktü, benim için onu biraz sarstı, amını yalamaya gittim, orada traşlı bir şerit vardı, Tanrım, o kadar kafam iyiydi ki çok tatlıydı, öldürücü ve harika göğüslerim var, bir fotoğrafım var, eğer anlarsam onu nasıl çıkaracağımı bile söylüyor, hatta hadi içime sikelim diyor, peki, onu sikmeye başladım ama çok heyecanlandım (duşta mastürbasyon yapmak zorunda kaldım) baskıyı hafifletmek için) ve ona saldırdım, ama merhemdeki sinek, oral seksten gerçekten hoşlanmadığı ve bunu yapmadığı, o yatakta bir kütük, güzel olmasına rağmen, bu bir kütük! Sonra duşa gittik, ilk başta oraya gitmek istemese de, ama sonra yine de kabul etti, sikimi yıkadım ve onu da becerdim, dürüst olmak gerekirse konu seks olduğunda pek duygusuz biri ama o figürün üst kısmı dar, her şeyi ona boşaltmak istedim, ama gerekliydi! Sonra doğum kontrolüne başladığını öğrendim ve sonra çok uzun süre çocuksuz hayatından, tüm hayatı boyunca evde sorunları olduğundan vs. bahsetti. Kısacası, çok sakin bir şekilde konuşmayı seviyor ama uyumak istiyor, sonunda 4 kez daha oldu ve sonra onu görmezden geldim, ancak rüyanın böyle bir milf ile gerçekleşmesi üzücü olmasına rağmen) Ve Onun cimriliği için 5 bin şişman değil, 3 bin. Eylemlerinin bir sınırı var, eğer onu destek olarak alırsanız, kadın hiç de kötü değil, her ne kadar onunla doğru bir şekilde evlenme niyetinde olmasa da) Hikaye bu) Herhangi bir hata varsa özür dilerim)
20191009_140945.jpg
45 yaşında bir bayanla tanışmak 26 yaşındayım
-
Автор темыYaroslavl
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel

- These users thanked the author Yaroslavl for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, İvannavi
-
- heyecanlanıyorum