Bir kuzen istiyorum
-
Автор темыPişmanlık yok
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Bir kuzen istiyorum
33 yaşında, umursamanın günah olduğunu söylüyor ama umurumda değil, ben bir günahkarım ve eğer bunu yapmazsan o zaman bunu kendim alacağımı söyledi. , o zaten bir yetişkin, sanırım kimseye şikayet etmesi pek mümkün değil ve belki ben onu yalarken fikrini değiştirir, dil ile popoya da dikkat etmem gerekecek, böylece ben yapmam’ Reddi beni durdurmadı diye gücenmedim, umarım her şey yolunda gider
-
Автор темыPişmanlık yok
- Sürtünmeler
Re: kuzen istiyorum
Küçük olan benim büyük olanı nasıl siktiğimi filme alıyor, ona videoyu gösterdikten sonra Anya hayrete düşecek))) aksi halde bu seferlik bana göre değil, istediğim zaman sikeceğim)))
10 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
Çocukluğumdan beri hayalini kurduğum şey ablamı sikiyorum, bunun olmayacağını söyledi, ama şimdi duşumda çıplak, bugünlük bu kadar olduğunu düşünüyor, duşa gideceğim, hiç sikişmediğimde değil duş
10 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
Çocukluğumdan beri hayalini kurduğum şey ablamı sikiyorum, bunun olmayacağını söyledi, ama şimdi duşumda çıplak, bugünlük bu kadar olduğunu düşünüyor, duşa gideceğim, hiç sikişmediğimde değil duş
-
Автор темыPişmanlık yok
- Sürtünmeler
Bu sefer her şey berbattı ve o zamanki gibi değildi, bir kütük gibi yatıyordu ve duvara karşı sızlanıyordu
- These users thanked the author Pişmanlık yok for the post:
- StalkerAM
-
- Penetrasyon
- Total posts: 286
-
Автор темыPişmanlık yok
- Sürtünmeler
Böylece onu tekrar sikmek istediğimi yazmaya başladım, ancak bu sefer normal şekilde, kısacası geleceği konusunda anlaştıkları noktaya geldi, onu sadece yalayacağımı söyledim, içtiler, ben soyunmaya başladım, sonra amını yalamaya başladım, benden hoşlanıyor, sonra ağzıma almamı istedi, bir kaç dakika dayanamadı, aldı, emmeye başladı, sonra kalk dedi, hadi, hiç gerek yokmuş gibi geri başla, sadece yalayacağıma söz verdim ve bu kadar, hadi kalk dedim ve ikinci isteğimde kanser oldu ve sikimi kabul etti, yani, bu sefer ben gelene kadar beklemedi, bu sefer gerçekten eğlendiği belliydi
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 760 Views
-
Last post by Topçik
-
- 4 Replies