Tuvalete, çoğunlukla bir erkeğin önünde...
-
Автор темыPeru’da
- Sürtünmeler
- Total posts: 449
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Tuvalete, çoğunlukla bir erkeğin önünde...
Sevgili hanımlar! Böyle bir soru. Şimdi, bir erkeği eve davet ettiyseniz ve onunla seks yapmayı beklediyseniz ve o sırada tuvalete gitmek istediniz, ama pek değil. Tereddüt etmeden gidecek misiniz yoksa ertesi güne kadar bekleyecek misiniz?
Böyle bir durumda bir kız tuvalete gittiyse, bu onun erkeği seks partneri olarak değil sadece bir arkadaş olarak gördüğü anlamına mı gelir?
Böyle bir durumda bir kız tuvalete gittiyse, bu onun erkeği seks partneri olarak değil sadece bir arkadaş olarak gördüğü anlamına mı gelir?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Cevap: Bir erkeğin önünde tuvalete gitmek...
Ve emin olmak için, tuvaletten çıkın ve oradaki bir şey hakkında Trolley’de yazdıklarını dinleyin. Ve herkes tuvalette ne yaptığını anlamış gibi görünüyor. Neyse yazdım, cep telefonumda bir şeyler okudum.
Bir adamın (veya erkeğin) kafasında ne tür hamamböceklerinin olduğunu söylemek zordur. Adam yetişkinse, bunun onu rahatsız etmesi pek olası değildir. Evet, elbette, tüm bu dışkı konularını zorlamamak tavsiye edilir, ancak diğer yandan, bu durumda basitçe söyleyebilirsiniz, şaka yollu bir şekilde sorabilirsiniz - nereye işebilirsiniz!? Ve bu konuyu gerçekten geliştirmeyin. Ve ikna edici olmak için, cep telefonunuzu açıkça yanınıza alın. Ve eğer tuvalette oyalanırsanız, utanç içinde Trolley’de bir kanalı okurken sıkışıp kaldığınızı söyleyin.Perun: ↑07 Sep 2021, 17:07 Sevgili hanımlar! Böyle bir soru. Şimdi, bir erkeği eve davet ettiyseniz ve onunla seks yapmayı beklediyseniz ve o sırada tuvalete gitmek istediniz, ama pek değil. Tereddüt etmeden gidecek misiniz yoksa ertesi güne kadar bekleyecek misiniz?
Böyle bir durumda bir kız tuvalete gittiyse bu, erkeği seks partneri olarak değil sadece bir arkadaş olarak gördüğü anlamına mı gelir? n
Ve emin olmak için, tuvaletten çıkın ve oradaki bir şey hakkında Trolley’de yazdıklarını dinleyin. Ve herkes tuvalette ne yaptığını anlamış gibi görünüyor. Neyse yazdım, cep telefonumda bir şeyler okudum.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
- Registered for: 2 years 9 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
-
- Penetrasyon
- These users thanked the author Kadın for the post:
- Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Birlikte yaşıyoruz ve ortak banyomuz var. aynı anda bir şeyler yapmak: yıkamak ve kaka yapmak
-
- Penetrasyon
Bunun her ilişkide (buluşma, birlikte yaşama, hatta uzun bir evlilik) olduğuna inanıyorum. sınırlar olmalı... Bence bir erkek sıçarken yıkanmak çok fazla..

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
Kişisel olarak bizim için daha uygun değil: Ben baskı altındayım ve o yakında; ama banyoda bir şeyler yapmak için içeri girmemi umursamıyor ve o hareket halinde. Birbirimizden utanmadığımızı söylemek istedim.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
- Registered for: 3 years 2 months
Bunda tam olarak yanlış olan ne? Bu öyle bir şey ki, ne olduğunu ve nasıl olduğunu tahmin edemezsiniz. Bir erkek yeterliyse, her şeyi normal bir şekilde anlayacak ve kabul edecektir.
-
- Penetrasyon
Ama yine de , bence fizyolojik işlevler yakınlarda bir partner olmadan gerçekleşmeli)))
bu harika, olması gerektiği gibi.
Ama yine de , bence fizyolojik işlevler yakınlarda bir partner olmadan gerçekleşmeli)))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: biseksüel
Hanımımın bir süredir banyoya kapısı yoktu... irili ufaklı tüm işlerini önümde yaptı, kesinlikle utanmıyordu... dürüst olmak gerekirse, pek bakmak istemedim, öyleyken oldu Tuvalette oturuyordum ve büyük bir şekilde düşünüyordum, ağzına verdi, ne zaman kaybı...???? Tahrik ediciydi elbette ama çok da öyle olduğunu söyleyemem... yatakta çıplakken çok baştan çıkarıcı, 3 beden göğüsleri ve büyük meme uçları dışarı çıkıyor... Genel olarak kedi konusunda sessizim...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 269
- Registered for: 3 years
koku yine de sizi açığa çıkaracaktır. ve eğer sprey şişesi kullanıyorsanız dışkı kokusunu da maskelediğiniz açıktır.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Bence tuvalete gitmek doğal bir şey ve burada neden utanıyorlar? Demek istediğim, eğer istersen tuvaletin nerede olduğunu sor, git ve hiçbir şey açıklamana gerek yok.
Çişimi izlemeyi seven bir adamım vardı. Herkesin hamamböcekleri vardır, onun da böyle vardı.
Çişimi izlemeyi seven bir adamım vardı. Herkesin hamamböcekleri vardır, onun da böyle vardı.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
- Registered for: 2 years 7 months
Bende tam tersi bir utanç ve mide bulantısı vardı. İkinci veya üçüncü buluşmada, önce sinemaya gittik, iki saatlik uzun bir film. İki kere sıçmak için dışarı çıktım. Sonra bu duygudan kurtulduk; üçüncü kez desteklendiğini hissettim. Doğruca tuvalete koştum ve uzun bir süre her şeyi sıçmak ve onu sikişmek için eve götürmek istedim. Tuvaletten çıktım, neden bu kadar uzun sürdüğünü sordu, hemen kızardım, ondan gerçekten hoşlandım. Bir şeyler şakalaştırıp minibüsle yanıma geldi. Birkaç duraktan sonra geri gitmeye başlıyor ve tekrar hissediyorum!!! Dördüncü kez onu otobüs durağına atmak ve kurumak için çalıların arasına koşmak zorunda kaldım ama onunla tekrar karşılaşıp onunla sevişmeyi başaramadım...

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
sormadıkça ben de bir kızın önüne oturmam pek mümkün değil. Ve onun benimle istediği kadar oturmasına izin ver, herhangi bir ihtiyaç için, öyle bir şey yok.

-
- Orgazm!
- Total posts: 523
- Registered for: 3 years 5 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
-
- Orgazm!
- Total posts: 523
- Registered for: 3 years 5 months
izlemek istiyorsa neden olmasınMishanja11: ↑25 Dec 2022, 19:56Erkek arkadaşınızın önünde kaka yapar mısınız?Garip bir soru, bu doğal
- These users thanked the author pipipisa for the post:
- seksforumu_
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 366
- Registered for: 1 year 10 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
Benimki sakince önümde kaka yapıyor ve işiyor. Üstelik bu süreci izlemeyi sevdiğimi de biliyor. Bunda yanlış bir şey görmüyorum
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Registered for: 1 year
Bu yüksek düzeyde bir güven, uzun zamandır burada mısın?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 38 Replies
- 3743 Views
-
Last post by Seregyn
-
- 12 Replies