harika seks

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Moto oyunu
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 40
Registered for: 4 years
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 harika seks

Unread post by Moto oyunu »

Cuma günü bir arkadaşımızın evinde dinleniyorduk, içki içip çeşitli konular hakkında sohbet ediyorduk. Başka bir evli çift akraba ve arkadaşları Ira uğradı. İçki içip sohbet ediyorlardı, muhtemelen 4 saat sonra çift, ortak olan Ira’yı iyi tanıyordu. kız 35 yaşında, orta derecede ince ama düzgün vücutlu değil, sıradan bir kız, ülkenin yarısı böyle ve 3 kişi dışında uzun zamandır oraya kimse gitmemiş. br/> Uzun zamandır onun için planlar yapıyordum ve o da kabul etmiş gibi görünüyordu. Arkadaşı evli ama karısıyla anlaşamıyor ve bu tembel gecede karısı da oradaydı ve onlar da. hâlâ bir karmaşa içindeydik.
Yakınlık konuları başladı, arkadaş günlük seksinden bahsetti, gülümsedik. Sonra arkadaş vaftiz babasıyla sohbet ederek odaya girdi ve sonra onunla bir şeyler ovalamak için dışarı çıktı. .
Ira’ya hemen seks hakkında sorular sordum, o da arkadaşının gözünde bunu ihtiyatla kabul etti, ancak daha sonra ona baskı yaptım ve sonra o da aletimi çıkardı ve mastürbasyon yapmaya başladı ve baktı. gözüme hoşuna gitti. Yavaşça sıktı ama yoğun bir şekilde çalıştı. Sonra kanepeden eğildi ve emmeye başladı. Lanet olsun, lise öğrencilerinin ona oral seks yapmayı öğrettiğini söylüyor. /> Şaplak atıyor, huşu içinde dilini çalıştırıyordu, bu kargaşada arkadaşını fark etmediler. Mutfağın yanındaki koridorda durdu ve sessiz kaldı. Arkadaşım bu durumun onu heyecanlandırdığını açık bir şekilde ifade etti: Bir Aile Adamı ve bir Erkek, onun seks istediğini.
Sakindim, ancak yayda Madam’ın durduğu yer bombardımandı. En güzel an, şaka olsun diye bize katılmayı teklif ettim. İkisi de utanmıştı. Onun da onu istediği belliydi, uzun boylu bir adamdı ve bacaklarının arasında hortum olduğuna dair bir söylenti vardı. , dürüstüm, karısının kendisi sola doğru yürümesine rağmen, 40 dakika sonra anlaştılar, Ira kanepede viski içerken ikisinin de yemek yemeye vakti vardı. zaten boğuluyordu, sanki onu alıp götüreceklermiş gibi.
Bir süre sonra, yavaşça başını alarak, sarhoş yeterince sözleriyle penisini çıkardı, yoksa muhtemelen oraya boşalırdı, 25 santimdi, daha az değil.
Tek söz söylemeden anladı ve saat gibi tüm kıyafetlerini çıkarmaya başladı ve arkadaşım zaten soyunmuştum. onu yukarıdan becerdi Yüksek sesle inledi, esnekti, bacaklarını balerin gibi açtı. Bir arkadaşımın benimle içki içtiğini bilen eşim onu ​​aradı, o da dinlendi ve o uzaktayken lastik bantı değiştirerek parmaklarımı anüsüne sokmaya başladım. Amını çalkaladım, ona girecek vaktim olmadı, arkadaşım geldi ve onun inisiyatifiyle 69 ayarladılar, zaten hızımı kaybetmemek için viski kalıntılarını içiyordum ve mastürbasyon yapıyordum. Irka geldi, kavak yaprağı gibi titriyordu, gözleri devrildi. Ona biraz ara verdik, aklı başına gelince onunla bitirmeye karar verdik çünkü içki zaten üçünü de normal şekilde vurmuştu. ve ikisi bunu çözdü, sonra sikimi içeri ittim, inledi, önce benden onu sikmemi istedi, çünkü siki 5-6 santimetre daha küçüktü, 15’ten sonra bir arkadaşının onu kırmasından korkuyordu. Birkaç dakika konuştuklarında bir arkadaşından bağırmaya başladı, kendimi bir şekilde garip hissettim, kafamın arkasını alıp aletimi boğazına doğru itmeye karar verdim ve bu şekilde arkadaşı onun işini bitirdi. eşek, ilk başta zaten bir dere gibi akıyordu, ağzındayım, aletimi o kadar sıktı ve yuttu ki dayanamadım spermle doldu ve sonra tamamen spermle doldu, sperm aşağı aktı. bacaklar, küpler gür, şaplaklardan kıpkırmızı olmuş. Göğüsleri 3 beden o kadar iyi ki seks sırasında uzanmışlar, bir arkadaşıyla birlikte yıkanmaya gitmişler, penisini yıkarken de biraz mastürbasyon yaptığını söylüyor. Bir süre fotoğraf çekmeyi reddetmesi çok yazık, en azından bir fotoğraf :lütfen:

Şunu söyleyeyim, seks harikadır, deney. Herkes sikişmek istiyor. Ne yazık ki benim kasabam küçük ve şu anda benzer ilgi alanlarına sahip bir ortak bulmak kolay değil.

P acelem vardı. paylaşmak için buraya yeterince insan yazmaması çok yazık, sohbet yok

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”