Okuldan mezun oldum ve yakında üniversiteye gidip başka bir şehre taşınacağım. Dairemizde boş bir odamız var ve annem bu yaz burayı iş seyahatinde olanlara kiralamaya başladı. İlk defa iki adam vardı, iki haftalığına kiraladılar.
İlk gece yüzüme tokat gibi tokatlar duydum. Annemin yatak odasının kapısına gittim ve kiracılardan birinin onu nasıl becerdiğini, diğerinin de yakınlarda durup sadece izlediğini gördüm. Kendimi huzursuz hissettim ama izlemeye devam ettim, sonra onu dizlerinin üstüne koyup emmesini söyleyene kadar değiştiler. Korktum ve odama gittim.
Sabah ona hiçbir şey söylemedim. Bu iki hafta sürdü; onlar bitene kadar uzun süre uyuyamadım.
Ve bizi bıraktıklarında her şeyin bittiğini sanıyordum.
Birkaç gün sonra iki adam daha geldi ve bunların çekim yapacak yeni kişiler olduğunu fark ettim.
Yalnızca bu adamlar zaten bir aylığına oda kiraladılar.
Eh, aynı şey yeniden başladı, bu ikisinin yatak odasında oldukları ilk gece.
Sonra bir gün içlerinden biri yanıma geldi ve beni uykumdan rahatsız edip etmediklerini sordu, ben de rahatsız olmadıklarını söyledim. O da gülümsedi ve güzel olduğumu, onlarla da eğlenebileceğimi, anneme bundan bahsetmeyeceklerini söyledi. Hiçbir şey söylemedim ve odama gittim.
Bir keresinde bir arkadaşımın doğum gününden eve biraz sarhoş gelmiştim ve öyle oldu ki evde bu adamlardan iki tane daha olduğunu unuttum ve evin içinde kıyafetsiz dolaştım.
Annem henüz orada değildi. Beni gördüklerinde gülümsediler ve yanıma geldiler, ne kadar güzel olduğumu, birbirimizi mutlaka daha iyi tanımamız gerektiğini söylemeye başladılar, biri elimden tuttu ve beni odalarına, masaya götürdü.
Önlerinde çıplak dururken çok utandım ve utandım. Bana yakında gideceklerini ve onları bir daha göremeyeceğimi söylediler. Ve annemle aynı şekilde davranırsam ne iyi olur?
İstemediğimi söyledim ama beni masaya götürüp yasladılar ve direnmezsem her şeyin çabuk olacağını söylediler. Ve bir tanesinin arkadan bana girdiğini hissettim, ikincisi ise yanımda durup beni tuttu.
Sonra bu bittiğinde ikincisi katıldı ve benimle devam etti. İkincisi bittikten sonra sessizce odama gittim ve kendimi kapattım.
Bu durum neredeyse her gün annemin evde olmadığı zamanlarda olmaya başladı, beni aradılar ve ben de onların odasına gittim. Birkaç gün sonra gittiler.
Şimdi başka bir şehirde okuyorum. Ve annem odayı kiralamaya devam ediyor. Ve ona bundan hiç bahsetmedim. Gerçi artık her gün hatırlıyorum. Onları bizzat görmeye gitmeme rağmen yine de kendimi huzursuz hissediyordum.
Umarım hiçbir şey anlamamıştır.
Yabancılarla seks.
-
- Potansiyel seks nesnesi
Cevap: Yabancılarla seks
Daha önce oda kiraladığımda kurul olsun diye hep böyle kadınları arardım. Aniden ikisiyle de arasının bozulacağını düşünmüştüm.
Aslında, yalnızca annesi onu seks yapmaya ikna edebiliyordu. Kızlarla her zaman daha zordu. Bazen bacaklarımı açmak için para bile ödemek zorunda kalıyordum ama her zaman işe yaradı, yani her şey her zamanki gibiydi. Kendisi verdi, o yüzden bakire gibi davranma.
Aslında, yalnızca annesi onu seks yapmaya ikna edebiliyordu. Kızlarla her zaman daha zordu. Bazen bacaklarımı açmak için para bile ödemek zorunda kalıyordum ama her zaman işe yaradı, yani her şey her zamanki gibiydi. Kendisi verdi, o yüzden bakire gibi davranma.
-
İçimden bir ses onlara ilk senin yaklaştığını söylüyor. Zaten yakında gideceklerini düşünmüştüm, sen de öyle.
Özellikle iki, ikisine de verdiğin için bu ilk değil, zaten başkaları seni sık sık böyle yaptı.
Üstelik annene söyleyebilirdin ama bacaklarını onun önünde açmaya devam ettin.
Eminim ki bunu sadece onlara değil, sizden kiralayan diğer kişilere de vermişsinizdir.
Ve büyük ihtimalle anneniz de bunu biliyordu, aksi takdirde odayı herkese kiralamazdı.
Hem seni hem de anneni sikmende sorun yok, iyi iş çıkardın.
Özellikle iki, ikisine de verdiğin için bu ilk değil, zaten başkaları seni sık sık böyle yaptı.
Üstelik annene söyleyebilirdin ama bacaklarını onun önünde açmaya devam ettin.
Eminim ki bunu sadece onlara değil, sizden kiralayan diğer kişilere de vermişsinizdir.
Ve büyük ihtimalle anneniz de bunu biliyordu, aksi takdirde odayı herkese kiralamazdı.
Hem seni hem de anneni sikmende sorun yok, iyi iş çıkardın.
-
Bu doğrudur, bu gibi durumlarda, kural olarak her ikisi de her zaman berbattır. Bunu kendinin istediğini itiraf etmekten utanıyorsun.
Erkekler de istedikleri zaman hem anne hem de çocuk sahibi oldukları için mutlu oluyorlar. Eğer fırsatım olsaydı, anneni sikerdim ve sen de beni emerdin. Bu harika olurdu. Üzgünüm ama bu böyle.
Erkekler de istedikleri zaman hem anne hem de çocuk sahibi oldukları için mutlu oluyorlar. Eğer fırsatım olsaydı, anneni sikerdim ve sen de beni emerdin. Bu harika olurdu. Üzgünüm ama bu böyle.
-
Elbette üzgünüm canım, ama adamlar haklı, eğer iki yetişkin adamın altına uzanırsan, o zaman buna kendin ihtiyacın var. Ve annemin bununla hiçbir ilgisi yok. Ve eğer kendini iyi hissediyorsan neden olmasın? Üstelik bunu kimse bilmeyecek. Ben de mümkünse, fırsat doğarsa spontan seks ayarlayabilirim, bu beni böyle tahrik ediyor. Bu yüzden kimseyi dinlemeyin. Eğer öyle istiyorsan!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 662 Views
-
Last post by İnşa etmek
-
- 11 Replies