Bu mesajdaki ekleri görüntülemek için henüz gerekli izinlere sahip değilsiniz. Kayıt olmanız ve forumda sohbet etmeniz gerekebilir (ancak mesajların anlamlı olması gerekir)
1 dakika 6 saniye sonra gönderilir:
bobu75: ↑02 Sep 2021, 07:10
Bu iletideki ekleri görüntülemek için henüz gerekli haklara sahip değilsiniz. Kayıt olmanız ve forumda sohbet etmeniz gerekebilir (ancak gönderiler anlamlı olmalıdır)
Bu haklar ne zaman kullanılabilir olacak? İletişim hacmi nedir?
Bu mesajdaki ekleri görüntülemek için henüz gerekli izinlere sahip değilsiniz. Kayıt olmanız ve forumda sohbet etmeniz gerekebilir (ancak mesajların anlamlı olması gerekir)
[size=85] [color=green]1 dakika 6 saniye sonra gönderilir:[/color][/ size ] [quote=bobu75 post_id =25642 time=1630555812 user_id=2646] Bu iletideki ekleri görüntülemek için henüz gerekli haklara sahip değilsiniz. Kayıt olmanız ve forumda sohbet etmeniz gerekebilir (ancak gönderiler anlamlı olmalıdır) [/quote] Bu haklar ne zaman kullanılabilir olacak? İletişim hacmi nedir?
Sadece artık yeni başlayan statüsündesiniz. Ve burada sessiz ve sessiz oturmamanız için yöneticiler sizi bu şekilde teşvik ediyor, kelime oyunu için özür dilerim, foruma aktif olarak katılmanız ve iletişim kurmanız için.
These users thanked the author Tanuşka for the post:
Sadece artık yeni başlayan statüsündesiniz. Ve burada sessiz ve sessiz oturmamanız için yöneticiler sizi bu şekilde teşvik ediyor, :smile340: kelime oyunu için özür dilerim, foruma aktif olarak katılmanız ve iletişim kurmanız için. :smile001:
Tanushka: ↑28 Sep 2021, 00:13
Artık yeni başlayan statüsündesiniz. Ve burada sessiz ve sessiz oturmamanız için yöneticiler sizi bu şekilde teşvik ediyor, kelime oyunu için özür dilerim, foruma aktif olarak katılmanız ve iletişim kurmanız için.
Cevap için teşekkürler, aradım
These users thanked the author Arnie for the post:
[quote=Tanushka post_id=31895 time=1632777196 user_id=327] Artık yeni başlayan statüsündesiniz. Ve burada sessiz ve sessiz oturmamanız için yöneticiler sizi bu şekilde teşvik ediyor, kelime oyunu için özür dilerim, foruma aktif olarak katılmanız ve iletişim kurmanız için. [/quote] Cevap için teşekkürler, aradım :wink:
Artık yeni başlayan statüsündesiniz. Ve burada sessiz ve sessiz oturmamanız için yöneticiler sizi bu şekilde teşvik ediyor, kelime oyunu için özür dilerim, foruma aktif olarak katılmanız ve iletişim kurmanız için.
[quote=Arny post_id=33910 time=1633381399 user_id=3267] [quote=Tanushka post_id=31895 time=1632777196 user_id= 327] Artık yeni başlayan statüsündesiniz. Ve burada sessiz ve sessiz oturmamanız için yöneticiler sizi bu şekilde teşvik ediyor, kelime oyunu için özür dilerim, foruma aktif olarak katılmanız ve iletişim kurmanız için. [/quote] Cevap için teşekkürler, onu aradım :wink: [/quote] :smile340:
[quote=Tanushka post_id=31895 time=1632777196 user_id=327] foruma aktif olarak katılmak ve iletişim kurmak için. [/quote] Peki kaç mesaj yazmalısınız? Umarım bin değildir?
[quote=Yaratıcı post_id=36585 time=1634157201 user_id=2708] [quote=Tanushka post_id=31895 time=1632777196 user_id= 327] foruma aktif olarak katılmak ve iletişim kurmak için. [/quote] Peki kaç mesaj yazmalıyım? Umarım bin değildir? [/quote] Lanet olsun, tam sayı bu, bilmiyorum. Bu admin için lütfen. Durumda ilk kalp görünene kadar öyle düşünüyorum. :smile001:
[quote=Tanushka post_id=36588 time=1634157706 user_id=327] Kahretsin, tam miktarı bu, bilmiyorum. Bu admin için lütfen. Durumda ilk kalp görünene kadar öyle düşünüyorum. [/quote] Teşekkürler!
Anon.
Yorumları okuduktan sonra, inandırıcı görünmesi için şöyle yazılması gerektiğini anladım:
Tanıştık, öpüştük, seks yaptık. Ve sonra birisi bir yorum yazacak - bir sekizinci sınıf öğrencisi yazdı.
Bunun varlık için hoş bir an olduğunu elbette anlıyorum. Ancak bunun özel bir noktası yok. İster vücudunuzda ister yatak örtüsünde kullanabilirsiniz. Sperm birçok şey içerebilir. Ve bir şekilde......
Last post
Bana öyle geliyor ki, eğer partner kanıtlanırsa, bunda zararlı hiçbir şey yoktur ve aynı zamanda hem aktif hem de pasif için hoştur.
___ 20 yaş civarında sekse çok daha fazla ilgi duyduğumu anlamaya başladım. tamamen fiziksel olmaktan ziyade duygusal bileşende. Sadece güzel bir vücutla düzenli...
Last post
Ana karakter yoğurtu indirimli aldı ve ölmekten övünüyor! Neredeyse her şeyi okudum... Tavsiye etmiyorum :üzgünüm:
Merhaba. Daha doğrusu paylaşmak istedim ama muhtemelen eşimin kız kardeşinin ağzına verdiğim ortaya çıktı. Hiç övünmüyorum, hatta 50 yaşın üzerinde. Ve sonra düşündüm. Onu ağzına veriyorum ve...