büyükannemle yaşıyorum
-
- Potansiyel seks nesnesi
büyükannemle yaşıyorum
Annem ve babam ve küçük kız kardeşim 10 yıl önce ben 12 yaşındayken trafik kazasında öldüler. Cenazeden sonra anneannem beni memleketime 400 kilometre uzaklıktaki büyük bir köye götürdü. Köy, birçok ormanın bulunduğu, Volga’nın bir kolunun kıyısında yer alan çok güzel bir köydür. Yerel bir okulda okudu. Anneannemizle birlikte yaşıyorduk, 56 yaşındaydı, yeni emekli olmuştu. Büyükanne genç görünümlüdür, annesine çok benzer, ancak kalçaları daha geniş ve boyu daha kısadır. Büyükbabam büyükannemden 13 yaş büyüktü; annemle babamın yaşadığı kazadan hemen sonra felç geçirdi, iki yıldan fazla yatalak kaldı ve ikinci felçten öldü. Büyükannem benden kesinlikle çekinmedi (köylerde her şey basit), sadece bir bornozla dolaştı, önümde külot giydi, bazen göğüslerini gördüm ve hamamda çıplak yıkandılar. İlk başta biraz tedirgin oldum ama sonra alıştım ve dikkat etmeyi bıraktım... Yaşım ilerledikçe, yani 14 yaşlarında, yüzerken istemsiz bir ereksiyon ortaya çıktı, büyükannem bunu gördü ve benim çoktan büyüdüğümü ve artık büyüdüğümü söyledi. artık ayrı ayrı yıkanacaktık. Büyükannemi kıyafetlerini değiştirirken, çamaşır yıkarken ve geniş yatağa yayılmış uyurken gözetlemeye başladım. Aynı anda umutsuzca mastürbasyon yaptı! Bir gün büyükannem bunu yaparken uyandı ve beni yaktı. Dehşete düşmüştüm, o da yatakta doğruldu, elimi tuttu ve göğsüne koydu. Benim talihsiz bir yetim olduğumu ve her yırtıcı hayvan gibi benim de ete ihtiyacım olduğunu söyledi, bunu anladı... Beni çıkardı. külotunu alıp yanıma koydum. Sonra penisi eline aldı ve mastürbasyon yapmaya başladı, ama ben hemen bolca geldim. Geceliğiyle meni sildi, çıkardı ve yere attı. Yine kaya gibi sert bir ereksiyon yaşadım ve beni üstüne koydu ve penisimi derinliklerine yönlendirdi. Yaklaşık on dakika dayanabildim ve bu süre zarfında iki kez geldi, beni öptü ve yatağında uyumamı söyledi. O zamandan beri birlikte uyuyoruz, düzenli seks yapıyoruz, büyükannem daha da gençleşti ve daha oyunbaz oldu... Bir defasında, büyükbabasından sonra kaderinin bunu bir daha asla yapamayacağını, bunun bize bir hediye olduğunu düşündüğünü söylemişti. Tüm acılarından dolayı Tanrı onun için. Onu askerdeyken çok özledim, iki kez beni görmeye geldi, otel kiraladı ve bir gün yataktan çıkmadık. Askerden döndüm, bir hafta yürüdüm, duvarlara tutundum, bacaklarım çöktü! Şimdi her şey yolunda, düzenli yaşıyoruz, büyükannem onu terk edip evlenemeyecek kadar yaşlı olduğunu söylese de, ondan başka kimseye ihtiyacım yok! Onu bir kadın olarak seviyorum ve her zaman onu istiyorum!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
- Orientation: biseksüel
Cevap: Anneannemle yaşıyorum
Harika bir hikaye, ama yine de size vermemenizi tavsiye ederim. gelecekteki kişisel yaşamınıza odaklanın ve gelecekteki aile yaşamınız için uygun bir aday aramaya başlayın. Çünkü büyükanne, bu an meselesi ama gelecekteki hayatın artık senin seçimin ve burada asıl önemli olan mutlu anını kaçırmamak, muhtemelen neden bahsettiğimi anlıyorsundur. Büyükannenizin sizinle yakın kalmasına izin verin, ancak bulutlarda uçmanıza gerek yok. Yere inin. İyi şanlar.
Ben de uzak bir köyde yaşıyorum ve burada çıplaklığa ve genel olarak sekse karşı tavrımızın çok fazla olduğu konusunda hemfikirim. daha basit. Hamamlarda her yaştan akraba aynı anda yıkanabiliyor ve birinin bir şeye ne tür bir tepki vereceği önemli değil. Büyükannenizin sizi 14 yaşındayken ortak hamamdan çıkarması garip; ülkemizde bir erkek hâlâ 16 yaşın altındaki bir erkek çocuk olarak kabul ediliyor.Sinful: ↑31 Aug 2021, 21:42 Annem ve küçük kız kardeşim 10 yıl önce ben 12 yaşındayken trafik kazasında öldüler. Cenazeden sonra anneannem beni memleketime 400 kilometre uzaklıktaki büyük bir köye götürdü. Köy, birçok ormanın bulunduğu, Volga’nın bir kolunun kıyısında yer alan çok güzel bir köydür. Yerel bir okulda okudu. Anneannemizle birlikte yaşıyorduk, 56 yaşındaydı, yeni emekli olmuştu. Büyükanne genç görünümlüdür, annesine çok benzer, ancak kalçaları daha geniş ve boyu daha kısadır. Büyükbabam büyükannemden 13 yaş büyüktü; annemle babamın yaşadığı kazadan hemen sonra felç geçirdi, iki yıldan fazla yatalak kaldı ve ikinci felçten öldü. Büyükannem benden kesinlikle çekinmedi (köylerde her şey basit), sadece bir bornozla dolaştı, önümde külot giydi, bazen göğüslerini gördüm ve hamamda çıplak yıkandılar. İlk başta biraz tedirgin oldum ama sonra alıştım ve dikkat etmeyi bıraktım... Yaşım ilerledikçe, yani 14 yaşlarında, yüzerken istemsiz bir ereksiyon ortaya çıktı, büyükannem bunu gördü ve benim çoktan büyüdüğümü ve artık büyüdüğümü söyledi. artık ayrı ayrı yıkanacaktık. Büyükannemi kıyafetlerini değiştirirken, çamaşır yıkarken ve geniş yatağa yayılmış uyurken gözetlemeye başladım. Aynı anda umutsuzca mastürbasyon yaptı! Bir gün büyükannem bunu yaparken uyandı ve beni yaktı. Dehşete düşmüştüm, o da yatakta doğruldu, elimi tuttu ve göğsüne koydu. Benim talihsiz bir yetim olduğumu ve her yırtıcı hayvan gibi benim de ete ihtiyacım olduğunu söyledi, bunu anladı... Beni çıkardı. külotunu alıp yanıma koydum. Sonra penisi eline aldı ve mastürbasyon yapmaya başladı, ama ben hemen bolca geldim. Geceliğiyle meni sildi, çıkardı ve yere attı. Yine kaya gibi sert bir ereksiyon yaşadım ve beni üstüne koydu ve penisimi derinliklerine yönlendirdi. Yaklaşık on dakika dayanabildim ve bu süre zarfında iki kez geldi, beni öptü ve yatağında uyumamı söyledi. O zamandan beri birlikte uyuyoruz, düzenli seks yapıyoruz, büyükannem daha da gençleşti ve daha oyunbaz oldu... Bir defasında, büyükbabasından sonra kaderinin bunu bir daha asla yapamayacağını, bunun bize bir hediye olduğunu düşündüğünü söylemişti. Tüm acılarından dolayı Tanrı onun için. Onu askerdeyken çok özledim, iki kez beni görmeye geldi, otel kiraladı ve bir gün yataktan çıkmadık. Askerden döndüm, bir hafta yürüdüm, duvarlara tutundum, bacaklarım çöktü! Şimdi her şey yolunda, düzenli yaşıyoruz, büyükannem onu terk edip evlenemeyecek kadar yaşlı olduğunu söylese de, ondan başka kimseye ihtiyacım yok! Onu bir kadın olarak seviyorum ve her zaman istiyorum!
Harika bir hikaye, ama yine de size vermemenizi tavsiye ederim. gelecekteki kişisel yaşamınıza odaklanın ve gelecekteki aile yaşamınız için uygun bir aday aramaya başlayın. Çünkü büyükanne, bu an meselesi ama gelecekteki hayatın artık senin seçimin ve burada asıl önemli olan mutlu anını kaçırmamak, muhtemelen neden bahsettiğimi anlıyorsundur. Büyükannenizin sizinle yakın kalmasına izin verin, ancak bulutlarda uçmanıza gerek yok. Yere inin. İyi şanlar.

- These users thanked the author Tanuşka for the post (total 4):
- nikolj202, George, Evgeniy-Spb, Sibiryak89
-
Tanushka, Tavsiyen için çok teşekkür ederim! Bunu ben de anlıyorum ama henüz 22 yaşındayım, üç dört yıl daha bekar kalıp büyükannemi okşayabileceğimi düşünüyorum! Köyümüz büyük, bölgesel bir merkez olarak (yaklaşık beş bin nüfuslu), çok sayıda kız var, bazıları boşanmış ama çok fazla erkek yok, çoğu askerden sonra buraya dönmüyor. Yani benim için yeterince aday var! Bu arada büyükannenin kasıklarına zincir gibi bağlı! Onu her zaman okşamak istiyorum.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 19
- Orientation: heteroseksüel
Büyükanne neden senin yaşındaki veya boşanmış kızlardan daha iyi? Bu arada büyükannemden başka kimse var mıydı?
-
odono4ka, hangisinin daha iyi olduğunu bilmiyorum veya Daha da kötüsü, büyükannemden başka kimsem yoktu! Ve başkalarını istemiyorum! Sadece onu istiyorum! O yatakta bir tanrıça!
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 19
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
Elbette 20 yaşında evlenmek senin için hâlâ aptalca bir şey, bu yüzden büyükannenle birlikteyken seks becerilerini geliştir, ama kızların da var olduğunu unutma.
Biz de aynısını yapıyoruz, bir sürü kızımız var ama neredeyse hiç erkek yok, ancak birkaç yetişkin olmasına rağmen tecrübeli adamlar.Chekist: ↑01 Sep 2021, 10:10 Tanushka, Çok teşekkür ederim tavsiye! Bunu ben de anlıyorum ama henüz 22 yaşındayım, üç dört yıl daha bekar kalıp büyükannemi okşayabileceğimi düşünüyorum! Köyümüz büyük, bölgesel bir merkez olarak (yaklaşık beş bin nüfuslu), çok sayıda kız var, bazıları boşanmış ama çok fazla erkek yok, çoğu askerden sonra buraya dönmüyor. Yani benim için yeterince aday var! Bu arada büyükannenin kasıklarına zincir gibi bağlı! Onu her zaman okşamak istiyorum.
Elbette 20 yaşında evlenmek senin için hâlâ aptalca bir şey, bu yüzden büyükannenle birlikteyken seks becerilerini geliştir, ama kızların da var olduğunu unutma.
- These users thanked the author Tanuşka for the post (total 4):
- artm.razvratnik, Toronto, şşş, Sibiryak89
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 159
Tanushka, Akıllı kız. Mantığınız doğru.
- These users thanked the author artm.razvratnik for the post:
- Tanuşka
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
-
- Orgazm!
- Total posts: 776
Bende de aynısı vardı, annem beni hep hamama götürürdü, hep çıplak yıkanırdık, bir sürü çıplak kadın vardı
zaman geçtikçe, o kadar büyüdüm ki yavaş yavaş yıkamayı aştım, yıkamayı bıraktım. annem, Maşa teyzem ve büyükannem vardı, sonra her şey sabitleşti, hiç de utanç verici değildi
büyükbabamın orada kendi hamamı vardı ve her hafta sonu yıkanırdı
zaman geçtikçe, o kadar büyüdüm ki yavaş yavaş yıkamayı aştım, yıkamayı bıraktım. annem, Maşa teyzem ve büyükannem vardı, sonra her şey sabitleşti, hiç de utanç verici değildi
büyükbabamın orada kendi hamamı vardı ve her hafta sonu yıkanırdı
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
Tanyusha’nın aramızdan ayrılması üzücü, ilginç ve aktif biriydi, umalım ki geri dönecek
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- şşş
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
Sibiryak89, umuyoruz ve bekliyoruz
- These users thanked the author şşş for the post:
- Sibiryak89
-
- Similar Topics
- Replies