Bir arkadaşımın hediyesi

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Alena kireç
Potansiyel seks nesnesi
 Bir arkadaşımın hediyesi

Unread post by Alena kireç »

35. yaş günümde bir arkadaşım bana hiç beklemediğim bir şey verdi. Bekardım ve çok nadir seks yapıyordum ve o da bunu biliyordu.
Herkes ayrılıp ziyafet bittiğinde genç bir adam geldi. Onu içeri aldım ve odaya girdik. Olga’dan olduğunu söyledi, arkadaşımın adı bu.
Bu ilk kez başıma geliyordu, gerçek şu ki bana bir adamın gelip ben durmak isteyene kadar bana oral seks yapacağını söyledi. Bu bir arkadaşımın hediyesiydi.
Zaten biraz sarhoştum ve bu nedenle oldukça normal tepki verdim. Yatak odama gittik, sırtüstü yatıp bacaklarımı açtım ve beni nasıl yalamaya başladığını hissettim.
O çabalarken arkadaşımı aradım ve ne olduğunu sordum, o da bana bu konuyu düşünmememi söyledi. Bu onun am yalaması, arkadaşları onu bununla tanıştırıyor ve bazen o da böyle rahatlıyor. Ve artık onu arayabileceğimi, bunu yapmayı sevdiğini, özellikle de kendisinden büyüklerin olduğunu ekledi.
Aslında o zamandan beri onu bazen arıyorum. Her şey yolunda görünüyor ama yakın zamanda bir erkekle çıkmaya başladım ve zaten seks yapıyoruz. Ama bazı nedenlerden dolayı hâlâ bazen o adama yöneliyorum.
Belki de alıştım ya da...Bilmiyorum bile.
Ira ve Vova
Potansiyel seks nesnesi
 Cevap: Arkadaşımın hediyesi

Unread post by Ira ve Vova »

Bu konuda neden bu kadar endişelendiğini bilmiyorum. Bu oldukça normaldir. Eğer bu adam zevk vermeyi seviyorsa ve sen de onu alıyorsan. O zaman kullan, gitmez) Fırsat ortaya çıktığında bunu her zaman reddedemem.
Kirya V
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Kirya V »

Şanslısın)
Bakmanıza bile gerek yoktu! Birbirimizi tanıttık. O yüzden bacaklarınızı açın ve eğlenin.
Mimi
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 41
Orientation: biseksüel

Unread post by Mimi »

Güzel hediye
Anna Karanlık
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Anna Karanlık »

Bunların hepsi küçük şeyler Alena! Arkadaşlarımla her zaman birkaçını aynı anda denemek istediğim konusunda şakalaşırdım. Ve şaka yaptı.
Bir keresinde beni ve iki adamı yalnız bırakıp istediğini söyleyip gittiler. Ve onlara bu toplantıyı kendileriyle düzenlemeyi isteyenin ben olduğumu söylediler.
Kendimi o kadar huzursuz hissettim ki hâlâ şehrin dışında, kulübedeydik. Hemen şaka yaptıklarını ve hiçbir şey olmayacağını söyledim.
Sağlıklıydılar ve benden bir kafa kadar uzunlardı, muhtemelen bir metre doksan civarındaydı.
Bana bunu söyleyen ilk kişi olmadığımı ve becerilmemem için bunu benim de beğeneceğimi söylediler. Ve benim hakkımda her türlü kötü şeyi söylediler.
Hafif bir elbise giymemiştim ve biri onu üzerimden yırttı, iki yanıma oturdular, biri beni elleriyle tutmaya başladı ve ikincisi bacaklarımın arasına tırmandı ve başladı parmaklarını içime koyana kadar orayı her şekilde okşamak.
Genel olarak, bir şekilde çabuk topalladım. Ve beni istedikleri gibi kullandılar.
İlk önce sırayla gittik, sonra birlikte başladık. En kötüsü, iki tane şöyle dursun, kimse beni oral seks yapmaya zorlamadı, ikisi de gelene kadar beni de ittiler.
Ayrılmaları hem çok güzel hem de son derece utanç vericiydi. Sonra arkadaşlarımla nasıl konuşacağımı bilemedim.
Ama her şey geçer. Daha sonra onları birkaç kez daha görmeye gittim. Yani oral seks hala küçük bir şey. Eğlence
EKB ile Sergey
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Orientation: heteroseksüel

Unread post by EKB ile Sergey »

Alena, arzularından korkmayan kadınları seviyorum. Arkadaşım ve ben sizi gerektiği gibi tatmin etmekten mutluluk duyarız.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”