Ensest aileyi arayan anne oğul
-
Автор темыonanist1982
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Ensest aileyi arayan anne oğul
Oğullarıyla seks yapan ve cinsel iletişime karşı olmayan anneler beni Viber 0961529715’ten arasın Ivan
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years
Re: Ensest aile arıyorum annenin oğlu var
Ivan, lütfen forumu kirletmeyi bırak. Neredeyse tüm konularda sizden ve Viber numaranızdan bahsediliyor. Ayrıca yeni bir ilan daha yayınlandı. Neden böyle bir takıntı? İyi misin?onanist1982: ↑21 Aug 2021, 22:54 Oğullarıyla seks yapan ve cinsel iletişime karşı olmayan anneler beni Viber 0961529715 numaralı telefondan arayın Ivan
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- Kenshi656
-
- Potansiyel seks nesnesi
Evgenii-SPb,
Bu ayrıca ne. Sohbetlerde ensest sohbette neredeyse herkesin deli veya tanıdık olduğunu fark etmek daha da kolaydır.
Herhangi bir konuyla ilgili her sohbete giriyorlar ve her konuyu kendilerini tanımaya yöneltiyorlar. "Nerelisiniz?" soruları. Ve eğer şehir eşleşirse: "Ah, başım belada, hemen geliyorum, bir saat içinde yapabiliriz."
Birçok kişi sohbette birkaç saat oturuyor. Sıradan bir insanın birkaç saat sohbete oturacak vakti yoktur. Yalnızca çalışmayan bir gruptan çalışmayan engelliler bunu yapabilir. Yani tekerlekli sandalye kullanıcıları ve bir psikiyatriste kayıtlı olanlar. Ve şizoidlikleri açıkça görülüyor. Yalnızca Merhaba’ya yanıt verebilirler ve başka hiçbir şeye yanıt veremezler, vb.
Bu ayrıca ne. Sohbetlerde ensest sohbette neredeyse herkesin deli veya tanıdık olduğunu fark etmek daha da kolaydır.
Herhangi bir konuyla ilgili her sohbete giriyorlar ve her konuyu kendilerini tanımaya yöneltiyorlar. "Nerelisiniz?" soruları. Ve eğer şehir eşleşirse: "Ah, başım belada, hemen geliyorum, bir saat içinde yapabiliriz."
Birçok kişi sohbette birkaç saat oturuyor. Sıradan bir insanın birkaç saat sohbete oturacak vakti yoktur. Yalnızca çalışmayan bir gruptan çalışmayan engelliler bunu yapabilir. Yani tekerlekli sandalye kullanıcıları ve bir psikiyatriste kayıtlı olanlar. Ve şizoidlikleri açıkça görülüyor. Yalnızca Merhaba’ya yanıt verebilirler ve başka hiçbir şeye yanıt veremezler, vb.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years
Evet, gerçekten, amcık kimi doğurursa doğursun.Balayı: ↑22 Aug 2021, 06:34 Evgenii-SPb ,
Bu başka bir şey. Sohbetlerde ensest sohbette neredeyse herkesin deli veya tanıdık olduğunu fark etmek daha da kolaydır.
Birçok kişi sohbette birkaç saat oturuyor. Sıradan bir insanın birkaç saat sohbete oturacak vakti yoktur. Yalnızca çalışmayan bir gruptan çalışmayan engelliler bunu yapabilir. Yani tekerlekli sandalye kullanıcıları ve bir psikiyatriste kayıtlı olanlar. Ve şizoidlikleri açıkça görülüyor. Yalnızca Merhaba yanıtını verebilirler ve başka hiçbir şeye yanıt veremezler, vb.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
- Kenshi656, George
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 264 Views
-
Last post by onanist1982