Herkese merhaba. Neredeyse 40 yaşındayım, dedikleri gibi, hala en iyi durumdayım ama bir sorunum var, yani sağlıklı bir erkeğim, her şey yolunda gidiyor, iş, kadınlar, ama...
En baştan başlayacağım. Ergenlik çağına geldiğimde ve kadın ile erkek arasındaki farkı anlamaya başladığımda, ergenlik çağındayken banyoda casusluk yapmaya başladım. sevgililerle yatak odasında (babamı tanımıyordum), doğal olarak delirecek kadar genç mastürbasyon yaptım. Annem 4 beden göğüslü, yuvarlak popolu ve güzel bir yüz. Şimdi anlıyorum, gözetlediğimi fark etti ve kendini daha da gösterişli bir şekilde göstermeye başladı. Mesela banyoda benim baktığımı bilerek mastürbasyon yapmaya falan başladı.
Bir gün yapamadım. Dayanamadım ve gece onun yatağına girdim ama beni gönderdi. Sonra utançtan ölmek istedim ama zamanla utanç duygusu dondu ve yaşamaya başladım.
Kızlarla çıkmaya başladım. , onlarla seks yapıyorum ve her defasında başka bir vajinaya eziyet ederken annemi altımda veya üzerimde hayal ettim.
Öyle bir noktaya geldi ki, eğer bunu hayal etmeseydim, benim için hiçbir şey yolunda gitmezdi. Uzun yıllardır seks hayatım aynen böyle oluyor. Evli değilim, hala kadınlarla çıkıyorum ama bir kadına değil bir anneye giriyorum.
Muhtemelen hastayım, aklım yerinde değil ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bu sonsuza kadar böyle devam edemez ve psikologlara gitmekten korkuyorum, tanıtımdan ya da daha kötüsünden korkuyorum. , beni hapse atacaklar.
Yargılayabilirsin, bu senin hakkın ama ben tavsiye istiyorum.
Tavsiye istiyorum. Ne yapmalıyım?
-
Автор темыJekka
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 3 years 11 months
Cevap: Tavsiyeye ihtiyacım var ne yapmalıyım?
Nasılsa isteğinizi 20 yıl ertelediniz. Ve hiçbir şeyden, hiç kimseden korkmanıza gerek yok. İsterseniz psikologlara da başvurabilirsiniz, onlar böyle şeyleri duymadılar. Paran karşılığında, her türlü tavsiyeyi verirler.
Ve sonunda annenle olan sorununu kapatabilirsin. Seni kışkırttı. Peki arabasıyla uzaklaşması belki de iyi bir ruh halinde değildi? Başka zaman deneyelim. Bu arzu uzun yıllardır ortadan kaybolmadı, bilincinize sıkı bir şekilde yerleşmiş durumda. Bu, daha kararlı olmanız ve sorunlarınızı kendi başınıza çözmeniz gerektiği anlamına gelir. Her durumda, sana iyi şanslar.
Ve sonunda annenle olan sorununu kapatabilirsin. Seni kışkırttı. Peki arabasıyla uzaklaşması belki de iyi bir ruh halinde değildi? Başka zaman deneyelim. Bu arzu uzun yıllardır ortadan kaybolmadı, bilincinize sıkı bir şekilde yerleşmiş durumda. Bu, daha kararlı olmanız ve sorunlarınızı kendi başınıza çözmeniz gerektiği anlamına gelir. Her durumda, sana iyi şanslar.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- Travolta
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 321
- Registered for: 3 years 9 months
Jekkka, bir kadın olarak sana şunu söyleyeceğim - önemli bir zamanı kaçırıyorsunuz! Artık 40 yaşındasınız, yani anneniz 60 yaşlarında, yani menopoza girmiş, libidosu donmuş (ya da belki tam tersi yoğunlaşmış), adet yok (menopoz) yani üreme işlevi sıfırda! Bu, kadının istenmeyen hamilelik korkusunun ortadan kalktığı ancak seks ihtiyacının hala devam ettiği dönemdir. Üstelik bu yaşta her erkek ona bakmayacaktır! Bu nedenle, daha kararlı davranın, bir veya iki kez reddedecek ve üçüncü kez inleyerek teslim olacak! Yeter ki hiçbir koşulda şiddet kullanmayın! Her şey sevgiyle yapılabilir! İyi şanlar!
- These users thanked the author şefkatli for the post (total 6):
- Travolta, annem adam yaptı, Hayalperest, INVAR, kaptan63, Firavun faresi
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Tender: ↑22 Aug 2021, 11:11 Bir kadın olarak sana şunu söyleyeyim; çok önemli bir zamanı kaçırıyorsun! Artık 40 yaşındasınız, yani anneniz 60 yaşlarında, yani menopoza girmiş, libidosu donmuş (ya da belki tam tersi yoğunlaşmış), adet yok (menopoz) yani üreme işlevi sıfırda! Bu, kadının istenmeyen hamilelik korkusunun ortadan kalktığı ancak seks ihtiyacının hala devam ettiği dönemdir. Üstelik bu yaşta her erkek ona bakmayacaktır! Bu nedenle, daha kararlı davranın, bir veya iki kez reddedecek ve üçüncü kez inleyerek teslim olacak! Yeter ki hiçbir koşulda şiddet kullanmayın! Her şey sevgiyle yapılabilir! Size iyi şanslar!
Çok akıllıca, yetkin bir tavsiye.Tender: ↑22 Aug 2021, 11:11 Bir kadın olarak sana şunu söyleyeyim; çok önemli bir zamanı kaçırıyorsun! Artık 40 yaşındasınız, yani anneniz 60 yaşlarında, yani menopoza girmiş, libidosu donmuş (ya da belki tam tersi yoğunlaşmış), adet yok (menopoz) yani üreme işlevi sıfırda! Bu, kadının istenmeyen hamilelik korkusunun ortadan kalktığı ancak seks ihtiyacının hala devam ettiği dönemdir. Üstelik bu yaşta her erkek ona bakmayacaktır! Bu nedenle, daha kararlı davranın, bir veya iki kez reddedecek ve üçüncü kez inleyerek teslim olacak! Yeter ki hiçbir koşulda şiddet kullanmayın! Her şey sevgiyle yapılabilir! Size iyi şanslar!
Laskovaya’nın yazarına bu mesaj için teşekkür edildi (toplamda 5):
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post