Baldızıyla seks yapmayı denedi

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Z00fil
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
 Baldızıyla seks yapmayı denedi

Unread post by Z00fil »

Boşandım. Ve düğünden önce karımın kız kardeşi ve kız kardeşiyle tanıştırıldım. Ablası evliydi, ablasının da erkek arkadaşı vardı ve evleneceklerdi. Ve ilk gün kız kardeşim bana bir şekilde farklı baktı. Ve kız kardeşim çok güzeldi. Uzun zamandır tanışıyoruz ve bir gün tesadüfen telefonumu aldım ve WhatsApp dosyalarını karıştırırken, giden dosyalar arasında samimi fotoğraflar buldum, bunları hemen telefonuma aktardım ve İnternet diskine yükledim. . Aradan zaman geçti, biz evlendik, sonra kız kardeşi evlendi, belki bir ay veya daha uzun bir süre sonra bizi ziyarete geldi. Birkaç gün sonra bir şekilde birlikte kaldık ve ona bu fotoğraflardan bahsettim ve neredeyse sinir krizi geçirecektim ve fotoğrafı kocasına göndermekle tehdit ettim, onunla seks yapmak istediğimi ve fotoğrafı sebileceğini söyledim. Onunla seksi unutmayacağım, onunla ne istersem onu ​​yaptım. Daha sonra bana telefon numarasını verdi ve o da fotoğrafı sildi. Daha sonra bir daha yanımıza gelmedi. Şimdi bildiğim kadarıyla iki çocukları var. Daha sonra bir şekilde iş için eşimin kız kardeşinin yaşadığı şehre gittim. Çarşının kocası harika bir adamdır ve güvenlik görevlisi olarak çalışmaktadır. İlk önce onların şehrinde bir daire kiraladım. Ama bir şekilde beni ziyarete davet ettiler, bayılana kadar içtik ama meğerse o erken kalkıp gitmiş, ben de erken çıkmak zorunda kaldım, kalkabildiğim kadar erken uyandım. O sırada karısı da mutfakta geceliğiyle kahvaltı hazırlıyordu. Ona baktım, biraz tombuldu, ama ne kadar güzel ayağa kalkmamı sağladı, fark etti ve arkasını döndü, tabi ki giyiniyordum ama yine de fark ediliyordu, kendimi bir şekilde yersiz hissettim, ve banyoya gittim ve onu düşünerek duş almaya başladım. Ama sonra risk almak istedim ve külotumu çıkardım. Banyoda dururken suyu kapatıp yüksek sesle havlu istedi, kapıyı çaldı, açtı ve çıplak ortada durdu, önce yan tarafa sonra bana baktı, sonra geceliği kaldırdı, ben Dayanamadı, üzerine saldırdı, köpek stili yapıp onu becerdi, içeri girdi, sonra kıyafetlerini değiştirdi ve hemen oradan ayrıldı. Ardından bir hafta sonra soldaki numaradan bana WhatsApp üzerinden yazmaya ve samimi fotoğraflar göndermeye başladı.
Not: Kız kardeşinin fotoğrafları İnternet diskinde kaldı
https://i.postimg.cc/pXDPsp4D/IMG-20210524-150028-702.jpg

https://i.postimg.cc/Fst9bjWr/IMG-20210527-172900-324.jpg

https://i.postimg.cc/mrhfWDXp/IMG-20210529-014304-509.jpg

https://i.postimg.cc/Bnm9zDg1/IMG-20210529-014309-684.jpg
These users thanked the author Z00fil for the post (total 2):
George, İvannavi
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Baldızımla seks yapmayı denedim

Unread post by George »

Peki dördüncü fotoğrafın ilk üç fotoğrafa kulaklar tarafından bile çekici gelmemesi sorun olur mu? Yoksa bu başka bir kız kardeş mi? :bilinmiyor:
Автор темы
Z00fil
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71
Orientation: heteroseksüel
 Re: Baldızımla seks yapmayı denedim

Unread post by Z00fil »

georg, hangisinden bahsediyorsun? n
2 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
georg, doğru şekilde yüklenip yüklenmediklerini bilmiyorum