Ve ısırırlar: 1) bacakların arasını - büyük bir kayıp değil - aptalın hiçbir faydası yoktur; 2) omuzlarda olan - hala beyin yok!
Bu şekilde bile, bu şekilde bile fark etmeyecek!!! :göz kırp:
These users thanked the author George for the post (total 2):
Seni ısırmadıklarından emin ol! Şans eseri... [/quote]
Ve ısırırlar: 1) bacakların arasını - büyük bir kayıp değil - aptalın hiçbir faydası yoktur; 2) omuzlarda olan - hala beyin yok! Bu şekilde bile, bu şekilde bile fark etmeyecek!!! :göz kırp:
Tanushka: ↑18 Aug 2021, 01:25
Başınızı köpek kulübesine sokun ve öğrenin.
Seni ısırmadıklarından emin ol! Şans eseri...
Ve ısırırlar: 1) bacakların arasını - büyük bir kayıp değil - aptalın hiçbir faydası yoktur; 2) omuzlarda olan - hala beyin yok!
Bu şekilde bile, bu şekilde bile fark etmeyecek!!!
Seni ısırmadıklarından emin ol! Şans eseri... [/quote]
Ve ısırırlar: 1) bacakların arasını - büyük bir kayıp değil - aptalın hiçbir faydası yoktur; 2) omuzlarda olan - hala beyin yok! Bu şekilde bile, bu şekilde bile fark etmeyecek!!! :wink: [/quote] Bakın, dünya daha temiz olacak.
Herkese merhaba, utanmaz bir sorum var: forumda fahişelerin hizmetlerini kullanan var mı? Sekste yeni bir şey denemek istiyorum ama partnerlerimle hiç şansım yok.
Last post
Bu cinsel yolla bulaşan hastalığı bir fahişeden deneyin)))
Moskova.
18 yaş ve üstü (sınırsız yaş) birini bulmak istiyorum.
İki kızla seks denemek, seks partisine katılmak, kumsalda ve/veya halka açık yerlerde seks yapmak istiyorum, Benden daha yaşlı bir...
34 yaşında.
Evli, eşiyle ayda 5-6 kez seks yapıyor, hiç yaşı yok.
Kahretsin, hayatım boyunca penisimin büyüklüğünden utandım. Hayatımda 6-7 kız olabilirdi ama ben utangaçtım.
16 cm penisim var,...