Erkeklerin zorla hadım edilmesi
-
Автор темыVikaDomina
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Registered for: 4 years 2 months
- Orientation: biseksüel

Bazı fütürologların 2050 yılına kadar yapay sperm üretileceğini ve güvenliği sağlamak adına zorla hadım etme yasasını çıkaracaklarını öne sürdüğü bu saçmalığı duyan ve okuyan tek kişinin ben olmadığımı düşünüyorum. erkeklerin. Pek çok anormal insan, tüm bunlara, erkeklerin zorunlu köleleştirilmesi ve her türden başka sapkınlıklarla destek verdi. Elbette tepkiler vardı, başka türlüsü olamazdı ama bu forumun insanları bu konuda ne düşünüyor? Burada bu konunun gündeme geldiğini bile görmedim.
- These users thanked the author VikaDomina for the post:
- biboysissy
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Registered for: 3 years 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Erkeklerin zorla hadım edilmesi
hızla değişen bir dünyada yaşıyoruz.... Gölge dünya hükümeti hala başka bir şey bulabilir....
Kendiniz karar verin - 20-30 yıl boyunca küçük bir bilim kurgu ya da gerçek saçmalık gibi görünen şeyler ( cinsiyetle ilgili değil) - şimdi var....
Bu nedenle BUGÜN ve ŞİMDİ yaşamalıyız..... Ve 30 yıl sonrasını düşünmemeliyiz! Bizim düşüncemiz! Biz böyle yaşıyoruz!!!
Kendiniz karar verin - 20-30 yıl boyunca küçük bir bilim kurgu ya da gerçek saçmalık gibi görünen şeyler ( cinsiyetle ilgili değil) - şimdi var....
Bu nedenle BUGÜN ve ŞİMDİ yaşamalıyız..... Ve 30 yıl sonrasını düşünmemeliyiz! Bizim düşüncemiz! Biz böyle yaşıyoruz!!!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Dünyada yeterince aptal var! Ve buna göre forumumuzda çevrimdışı olanlardan çok daha azı var! Buna ancak sevinilebilir!!!VikaDomina: ↑18 Aug 2021, 20:04 Bazı fütürologların 2050 yılına kadar yapay sperm üretileceğini ve güvenliği sağlamak adına yasa çıkaracaklarını öne sürdüğü bu saçmalığı duyan ve okuyan tek kişi ben değilim sanırım. erkeklerin zorla hadım edilmesiyle ilgili. Pek çok anormal insan, tüm bunlara, erkeklerin zorunlu köleleştirilmesi ve her türden başka sapkınlıklarla destek verdi. Elbette tepkiler vardı, başka türlüsü olamazdı ama bu forumun insanları bu konuda ne düşünüyor? Bu konunun burada gündeme geldiğini bile görmedim.

-
- Potansiyel seks nesnesi
Bu durumda kastrasyon aşırı bir önlem olacaktır; vazektomi yapılması yeterli olacaktır.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 17
- Registered for: 3 years 11 months
Yapay sperm alınsa bile, belli ki hadım edilmeye gelmeyecek - kimsenin kendini iyi hissetmesini sağlamayacak.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 359
- Registered for: 4 years 1 month
Yapay sperm mi? Hiç kimse 1 sperm hücresi bile oluşturamaz. 1 spermin içerdiği genetik bilginin miktarını ve kalitesini hayal edebiliyor musunuz? Bu kesinlikle imkansızdır. Teorik olarak bir yumurtayı yeniden yaratmak çok daha kolaydır... rahim koşulları, vb. - da, ama bu bile daha uzun yıllar yapılmayacak. O halde sarı basından çıkan söylentilere ve bilgilere inanmayın :akıllı:
- These users thanked the author Köpük kauçuk for the post (total 3):
- Nikk, VNK, Claude
-
- Nirvana’dayım
En hafif tabirle tuhaf görünen pek çok bilimsel çalışma var. Diyelim ki, bir zamanlar uğur böceğindeki zührevi hastalıkları inceleyen İngiliz bilim adamlarının bir makalesine rastladım! Yürekten güldüm!!!

- These users thanked the author Nikk for the post:
- Köpük kauçuk
-
Автор темыVikaDomina
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Registered for: 4 years 2 months
Ooooh, bu tamamen çılgınlık. İngiliz bilim adamlarının her keşfine güvensizlikle yaklaşılmalıdır, çünkü bunlar tamamen saçma sapan konuşan bilim adamlarıdır, hatta haklarında şakalar bile yapılmaya başlandı. Örneğin, "İngiliz bilim adamları dünyanın bok şeklinde olduğunu kanıtladılar, şimdi neden kötü yaşadığımız açık."
- These users thanked the author VikaDomina for the post (total 3):
- Köpük kauçuk, Nikk, Claude
-
- Nirvana’dayım
Kahretsin! Ya haklılarsa?!!!VikaDomina: ↑22 Aug 2021, 14:20 Oooh, bu tamamen saçmalık. İngiliz bilim adamlarının her keşfine güvensizlikle yaklaşılmalıdır, çünkü bunlar tamamen saçma sapan konuşan bilim adamlarıdır, hatta haklarında şakalar bile yapılmaya başlandı. Örneğin, "İngiliz bilim adamları dünyanın bok şeklinde olduğunu kanıtladılar, artık neden kötü yaşadığımız açık.

-
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Registered for: 2 years 10 months
Muhtemelen yapay sperm icat edilecek, ancak 30 yıl sonra değil, çok daha uzun bir süre sonra. Ancak sperm bankasının oluşturulması çok önemlidir. Ve bu tür bankalar zaten var. Üstelik hizmetlerinden yararlanan yeterince kadın var. Çoğu zaman bunlar bekar kadınlar veya evlenmek istemeyen kadınlardır. Ancak evli kadınlar da var, çünkü çoğu için fiziksel ve zihinsel olarak sağlıklı bir çocuk doğurmak önemlidir ve bu, bir bankadan sperm alırsanız yüksek kaliteli sonuçlarla yapılabilir. Gerekli belge ve açıklamalarla kanıtlanmış bir ürün sağlayacaklar.
Peki işsiz kalan erkeklere ne yapmalı? Bu açık bir sorudur. Radikal bir çözüm de mümkün. Son dönemde Kovid’e karşı verilen mücadeleyi hatırlayın...
Peki işsiz kalan erkeklere ne yapmalı? Bu açık bir sorudur. Radikal bir çözüm de mümkün. Son dönemde Kovid’e karşı verilen mücadeleyi hatırlayın...
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
Akıllı ve güzel bir kız sperm bankasına gitmez. Kendine sağlıklı, güçlü ve yakışıklı bir adam bulacaktır. Korkunç, beceriksiz, aptal elbette bunu yapacak ama bunun ona faydası olmayacak. Çocuk anneye gidebilir :evet:
-
- Flört etmek
Sağlıklı, güçlü ve yakışıklı bir erkekten hamile kalmanın, döllenme odasından çok daha estetik olması muhtemeldir. Ancak bu yalnızca günümüzün kadınları için açıktır ve yarın yaşayacak olanlar en azından kayıtsız kalacaklardır. Ve buradaki sebep kadınlarda değil erkeklerde. Zaten günümüzde pek çok erkek orta yaşa (35-45) ulaştığında hadım ediliyor, bu da perde arkasında ama eşlerinin bilgisi ve rızasıyla yapılıyor. Doktorlara göre bu, vücut üzerinde olumlu bir etkiye sahip.
Birlikte fitnessa gittiğimiz arkadaşım, biraz şaşırarak da olsa, görünüşe göre benim donukluğumdan dolayı, kocasını uzun süredir hadım ettiğini söyledi. O zamanlar henüz 30 yaşına girmişti. Resmi olarak bunu kocasının aldattığını öğrendiğinde yaptı. Ancak tüm evli erkeklerin çocuk sahibi olduktan sonra hadım edilmesi gerektiğine gerçekten inanıyordu.
Bu neredeyse 15 yıl önceydi. Onu hadım edilmeye ikna etmek kolay olmadı. Tanıdığım bir psikoterapist yardımcı oldu. Üç seans gerçekleştirdi ve bu sırada ona ilham verdi: Başka bir kadınla ilişkiye ilgi duyduğundan, yeni bir hayata girmek ve onu bütünüyle hissetmek için kendini değiştirmesi, testislerden kurtulması gerekiyordu. İlk başta buna inanmadım. Ancak bunu dinledikten sonra şok oldum, özellikle de kabul ettiğinde. Hareketi tersine çevirmek için artık çok geçti (para ödenmişti). Ve sonra benim için ilginç hale geldi: bunun hakkında nasıl hayal kurulur, ama gerçekten cesareti olmayan bir adamla nasıl yaşanır. Oldukça tolere edilebilir olduğu ortaya çıktı.
Yani fikir değerli, yasama desteğine değer.
Birlikte fitnessa gittiğimiz arkadaşım, biraz şaşırarak da olsa, görünüşe göre benim donukluğumdan dolayı, kocasını uzun süredir hadım ettiğini söyledi. O zamanlar henüz 30 yaşına girmişti. Resmi olarak bunu kocasının aldattığını öğrendiğinde yaptı. Ancak tüm evli erkeklerin çocuk sahibi olduktan sonra hadım edilmesi gerektiğine gerçekten inanıyordu.
Bu neredeyse 15 yıl önceydi. Onu hadım edilmeye ikna etmek kolay olmadı. Tanıdığım bir psikoterapist yardımcı oldu. Üç seans gerçekleştirdi ve bu sırada ona ilham verdi: Başka bir kadınla ilişkiye ilgi duyduğundan, yeni bir hayata girmek ve onu bütünüyle hissetmek için kendini değiştirmesi, testislerden kurtulması gerekiyordu. İlk başta buna inanmadım. Ancak bunu dinledikten sonra şok oldum, özellikle de kabul ettiğinde. Hareketi tersine çevirmek için artık çok geçti (para ödenmişti). Ve sonra benim için ilginç hale geldi: bunun hakkında nasıl hayal kurulur, ama gerçekten cesareti olmayan bir adamla nasıl yaşanır. Oldukça tolere edilebilir olduğu ortaya çıktı.
Yani fikir değerli, yasama desteğine değer.
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
SvetlanaSS, Bu olmayacak :cat1 : Dünyayı erkekler yönetiyor! Ve arkadaşının kocası da sadece bir paspas. Düşünün dünyada kaç tane kadın başkan var? Büyük olasılıkla, çocuk doğurduktan sonra kısırlaştırılacaksınız, böylece diğer erkekler sizi aldatmaz
-
- Flört etmek
Toplu hadım edilme örnekleri sunan bir çalışma internette yayınlandı. Sadece (elbette küçükler hariç) çocuk doğurma yeteneğine sahip hemen hemen tüm erkekler bu ameliyatı gönüllü olarak gerçekleştirdiler. Kızlar ve kadınlar bu süreci aktif olarak desteklediler. Daha detaylı sonuç ve çıkarımlarda bulunabilirim...
-
- Flört etmek
İnternette böyle açık bir yazı buldum. Bir kadın, bir kadın forumunda "Kocanızı hadım etmek ister misiniz?" başlıklı bir yazı yazıyor. "Kocam 40 yaşını doldurmasına rağmen henüz hadım edilmedi ve bu konuyu birden fazla kez tartıştık. I Ona farklı forumlardan alıntılar gösterdim; burada özellikle erkekler testislerini aldırdıktan sonra aile ilişkilerinden bahsediyordu. Bunun işe yaradığını gördüm, onu ikna etti ve hatta makaleyi imzaladı.
Öyle. Kocanızın şunu anlamasını sağlamak için soruyu sormak önemlidir: Bu hiçbir şekilde önlenemez. Onun için hadım edilmenin kaçınılmaz olduğunu ve bunu daha sonra farklı bir şekilde yapmaktan daha iyi olduğunu şimdi ve sakin bir şekilde anlamak daha iyidir. br/> İki çocuğumuz var, artık planlamadık zaten, donörden doğum yapabilirim (34 yaşındayım), eğer böyle bir fikir gelirse, ama düşünmüyorum. Bunu sakince karşıladım.
Yakında senin de böyle bir fırsatın olmayacak! Tıpkı beni her türlü fahişeyle aldatmayı bırakacağın gibi. - Düşündüm. - Bütün bunların içinde cinsel özgürlükleri cezalandırma isteği de mevcut. Erkeklerini hadım eden birçok kadın bunu bana itiraf etti.
Bu muhtemelen sevilen birine yapılan bir zulümdür, hatta bir insana böyle davranmak mümkün mü? O bir hayvan değil! Ama öldürmeyeceğim ya da sakatlamayacağım, ama senden sadece bir şeyi çıkarmanı istiyorum. Üstelik doktorlar bunu uygun yaştaki birçok erkeğe tavsiye ediyor. Erkek olsaydım 40’ından sonrasını düşünmezdim bile.
Öyle. Kocanızın şunu anlamasını sağlamak için soruyu sormak önemlidir: Bu hiçbir şekilde önlenemez. Onun için hadım edilmenin kaçınılmaz olduğunu ve bunu daha sonra farklı bir şekilde yapmaktan daha iyi olduğunu şimdi ve sakin bir şekilde anlamak daha iyidir. br/> İki çocuğumuz var, artık planlamadık zaten, donörden doğum yapabilirim (34 yaşındayım), eğer böyle bir fikir gelirse, ama düşünmüyorum. Bunu sakince karşıladım.
Yakında senin de böyle bir fırsatın olmayacak! Tıpkı beni her türlü fahişeyle aldatmayı bırakacağın gibi. - Düşündüm. - Bütün bunların içinde cinsel özgürlükleri cezalandırma isteği de mevcut. Erkeklerini hadım eden birçok kadın bunu bana itiraf etti.
Bu muhtemelen sevilen birine yapılan bir zulümdür, hatta bir insana böyle davranmak mümkün mü? O bir hayvan değil! Ama öldürmeyeceğim ya da sakatlamayacağım, ama senden sadece bir şeyi çıkarmanı istiyorum. Üstelik doktorlar bunu uygun yaştaki birçok erkeğe tavsiye ediyor. Erkek olsaydım 40’ından sonrasını düşünmezdim bile.
-
- Nirvana’dayım
SvetlanaSS,
İlk başta güldüm . Sonra zavallı kocam için çok üzüldüm. Orospu karısının, zihinsel üstünlüğünün doruğundayken onu umursamadığı gün gibi açık. Ve eğer koca gerçek bir erkekse, o zaman böyle bir herifi uzun süre uzaklara göndermeli! Ve gerçek bir kadın bul! Ve böyle biriyle bu bir aile değildir. Çocuklarla bile...
İlk başta güldüm . Sonra zavallı kocam için çok üzüldüm. Orospu karısının, zihinsel üstünlüğünün doruğundayken onu umursamadığı gün gibi açık. Ve eğer koca gerçek bir erkekse, o zaman böyle bir herifi uzun süre uzaklara göndermeli! Ve gerçek bir kadın bul! Ve böyle biriyle bu bir aile değildir. Çocuklarla bile...

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 3 years 1 month
Bir adamın taşaklarını kesecek, sonra bana nedenini söyleyecek Gelmeyen bir adama ihtiyacım var, beni evden atacakniqk: ↑09 Jan 2023, 17:41 SvetlanaSS,
İlk başta güldüm. Sonra zavallı kocam için çok üzüldüm. Orospu karısının, zihinsel üstünlüğünün doruğundayken onu umursamadığı gün gibi açık. Ve eğer koca gerçek bir erkekse, o zaman böyle bir herifi uzun süre uzaklara göndermeli! Ve gerçek bir kadın bul! Ve böyle biriyle bu bir aile değildir. Çocuklar olsa bile...![]()
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 9 months
Manyaklar... hadım edilmeler istiyorsanız... ama bunu tavsiye etmem.....
Bunun bir suç dalgasına yol açan tam bir aptallık olduğunu biliyorsun... Ben’ Hemen size şu soruyu soracağım: neden hadım ettikleri tecavüzcü yok... nedeni basit... hadım edildikten sonra intikam arzuları var... manyak oluyorlar... ve sıklıkla öldürüyorlar... tecavüz ve cinayet özellikle ciddi bir suç... Ancak şiddetten sonra bir kadın hayatta kalır ve bazıları tam bir hayata dönebilir... ama öldürülen... bir kez... işte bu yüzden tüm ülkelerin kolluk kuvvetleri sistemi dünya zorla hadım edilmeye karşı...VikaDomina: ↑18 Aug 2021, 20:04 Bazı fütürologların 2050 yılına kadar yapay sperm üretileceğini ve güvenliği sağlamak adına yasa çıkaracaklarını öne sürdüğü bu saçmalığı duyan ve okuyan tek kişi ben değilim sanırım. erkeklerin zorla hadım edilmesiyle ilgili. Birçok anormal insan, tüm bunlara, erkeklerin zorunlu köleleştirilmesi ve her türlü başka sapkınlıklarla destek verdi. Elbette tepkiler vardı, başka türlüsü olamazdı ama bu forumun insanları bu konuda ne düşünüyor? Bu konunun burada hiçbir şekilde gündeme getirildiğini görmedim.
Manyaklar... hadım edilmeler istiyorsanız... ama bunu tavsiye etmem.....
- These users thanked the author Şalun70 for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Bizim sokakta saat 43, belli ki balkona çıkman gerekiyor böyle düşünceler, sakin ol, yoksa sonunda seni yiyip yok edeceğiz... Şaka yapmıyorum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
Bir adam hastaneye gelir ve kulaklarındaki ağrıdan şikayet eder. Onu bir cerraha gönderirler ve o da ona şunları söyler:
-Kulaklarınızın kesilmesi gerekiyor, ameliyata hazırlanın.
Adam dehşet içinde terapiste koşar ve her şeyi terapiste anlatır. doktor. Ve ona şöyle dedi:
- Ah, bu cerrahlar, her şeyi kesmeliler. Sana hap vereceğim, kulakların kendiliğinden düşecek.
Böylece herkesi kimyasal olarak kısırlaştırmak daha kolay; sözde bir tür enfeksiyon, aşı için enjeksiyon yaptırıyorsun, işte bu, üremeyi de bırakırsınız.
-Kulaklarınızın kesilmesi gerekiyor, ameliyata hazırlanın.
Adam dehşet içinde terapiste koşar ve her şeyi terapiste anlatır. doktor. Ve ona şöyle dedi:
- Ah, bu cerrahlar, her şeyi kesmeliler. Sana hap vereceğim, kulakların kendiliğinden düşecek.
Böylece herkesi kimyasal olarak kısırlaştırmak daha kolay; sözde bir tür enfeksiyon, aşı için enjeksiyon yaptırıyorsun, işte bu, üremeyi de bırakırsınız.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
- Registered for: 2 years 7 months
Gezegenin aşırı nüfus sorunu mutlaka bir şekilde çözülecektir, zorla kısırlaştırma elbette zordur, ancak vazektomi oldukça mümkündür. Eşcinsel birlikteliklerin yasallaştırılması da bir bakıma aşırı nüfus sorununu çözmeye yarıyor ancak ne yazık ki bu durum tüm ülkelerde aynı hızda gerçekleşmiyor. Aşırı nüfus sorununu savaşlarla çözmek bir noktada kesinlikle maliyetli olacak ve temel ilkel üreme içgüdüsü ortadan kalkmayacak, dolayısıyla her şeyi bekleyebilirsiniz. Tecavüzcülerin hadım edilmesi ve kamusal alanda cinsel organların kesilmesi bazı kültürlerde hâlâ uygulanıyor gibi görünüyor. Gelecekte doğum yapma fırsatının yalnızca toplumun ayrıcalıklı kesimlerine verileceğini ve kanunun, erkeklerin sırf sorunlardan kaçınmak ve içgüdülerini tatmin edebilmek için gönüllü olarak vazektomiye başvurmalarını sağlayacağını hayal edebiliyorum. Özel devlet programlarına göre, gelecekte toplumun başka bir katmanına geçerken üreme umudu vermek için bundan önce test tüplerine boşalmalarına ve bunları dondurmalarına izin verilecek

-
- ön sevişme
- Total posts: 123
- Registered for: 2 years 11 months
İlginç konu. Ve hadım edildikten sonra penis dikleşir, seks yapma arzusu vardır, peki ya hormonlar?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
- Registered for: 2 years 6 months
Komplo teorisi)))) günümüzde her şey mümkün olmasına rağmen))))
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
VikaDomina, evet, öyle olacak. Tahminimi oku. 2050 yılına gelindiğinde pek çok biyolojik ürün (element) toplanacak: izlerini bağışlayan sperm; kan ve izleri; saç; tükürük vb. DNA’ya göre sperm geliştirecekler. Mesela tükürükten örnek alıyorlar, bam-bang, bunu ekliyorlar, şunu ekliyorlar - ve, oops - çıkışta SPERM. Erkeklere ihtiyaç olmayacak. Bu seçeneği hayal edin. Brad Pitt gelecek (ya da çoktan gelmiş) ve kan bağışında bulunacak. Daha iyi zamanlara kadar buzdolabına koydular. Sonra 2050’de o sırada 25 yaşında olan bir kadın geldi ve şöyle dedi: “Oğlumun Brad Pitt’e benzemesini istiyorum!” Ve ona şöyle dediler: “Tamam, Brad Pitt’in spermiyle test tüpünü tut! " "Ve kız eve gider, gelir, yumurtlamayı bekler ve sonra yapay penisin üzerine biraz sperm sürer, mastürbasyon yapar ve ardından Brad Pitt’in orgazmını taklit ederek spermi vajinaya döker. Ve BAM! 9 ay sonra bebek ona benziyor! İşte bu kadar! Haklısın! :)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Sevdiğiniz birinden çocuk sahibi olmak istiyorsunuz ama Brad Pitt’ten değil. Seks mastürbasyondan ve sonra aileden çok daha iyidir. Yüz yılda da, bin yılda da, on bin yılda da hiçbir şey değişmeyecek. Tabii gezegeninize yönelik barbarca bir tutum insanlığı yok etmedikçe.Debauchee: ↑09 Jan 2023, 23:23 VikaDomina, evet, doğru olacak . Tahminimi oku. 2050 yılına gelindiğinde pek çok biyolojik ürün (element) toplanacak: izlerini bağışlayan sperm; kan ve izleri; saç; tükürük vb. DNA’ya göre sperm geliştirecekler. Mesela tükürükten örnek alıyorlar, bam-bang, bunu ekliyorlar, şunu ekliyorlar - ve, oops - çıkışta SPERM. Erkeklere ihtiyaç olmayacak. Bu seçeneği hayal edin. Brad Pitt gelecek (ya da çoktan gelmiş) ve kan bağışında bulunacak. Daha iyi zamanlara kadar buzdolabına koydular. Sonra 2050’de o sırada 25 yaşında olan bir kadın geldi ve şöyle dedi: “Oğlumun Brad Pitt’e benzemesini istiyorum!” Ve ona şöyle dediler: “Tamam, Brad Pitt’in spermiyle test tüpünü tut! " "Ve kız eve gider, gelir, yumurtlamayı bekler ve sonra yapay penisin üzerine biraz sperm sürer, mastürbasyon yapar ve ardından Brad Pitt’in orgazmını taklit ederek spermi vajinaya döker. Ve BAM! 9 ay sonra bebek ona benziyor! İşte bu kadar! Haklısın!![]()
-
- Orgazm!
Anlamadıysanız bu alaycılıktı. Ben de seninle aynı fikirdeyim. Sana katılıyorum Marinka :)
-
- Nirvana’dayım
Gelecekte başka gezegenleri de keşfedeceğimizi düşünüyorum. Orada bir öncü kolonisi kurmak için Mars’a veya Venüs’e uçardım.
-
- Orgazm!
-
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
nah, tamam)) Okudum - sanırım bir şeyler tanıdık geldi, kafamda canlandı - "Erkek Mars’tan, kadın Venüs’ten".

-
- Nirvana’dayım
Yakın zamanda gördüm Bu gezegenlere ve onlara taşınma olasılığına baktım. Gezicilerin Mars’ın etrafında o kadar çok seyahat ettikleri ortaya çıktı ki, Mars haritası Dünya haritasından daha doğru. Orada nasıl yaşayacaklarını bile bulmuşlar. Venüs’te durum daha zor, atmosferde şehirlerin oraya kurulması gerekecek ve asit yağmurları olacak.
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 2 years 5 months
Gönüllü kastrasyon kısmen başladı, omurganın altından kesilen transeksüeller ya da her ne diyorlarsa, muhtemelen ilaç dışında başka gönüllü yok.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post