Kız kilo vermek istiyor ama şeklini beğeniyorum

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
göğüslerin kralı
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 2 years 5 months
 Kız kilo vermek istiyor ama şeklini beğeniyorum

Unread post by göğüslerin kralı »

Kız çok kilo almış. Çok şişman olduğunu söyleyemem. Boyu 170 civarında ve kilosu 90 civarında. Kocaman bir kıçıyla muhteşem bir vücudu var. Kendisine "su aygırı" ve "domuz" diyor ve bu beni üzüyor. Birincisi, yeme bozukluğunu biliyorum ve bir daha diyet yaparak kendine eziyet etmesini istemiyorum, ikincisi ise gerçekçi olmayan derecede seksi bir kıçı var. Bir yandan bencil olup vücudunu istediği gibi değiştirmesini yasaklayamam ama diğer yandan bu yine de nefes darlığı anlamında rahatsızlık vermiyor ve genel olarak sağlığından şikayet etmiyor. tam tersine, diyet yaptığımdan daha iyi hissediyor gibi görünüyor. Böyle bir durumda nasıl davranmalıyım?
Skromnaga
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 224
Orientation: heteroseksüel
 Re: Kız zayıflamak istiyor ama kıvrımlarını beğeniyorum

Unread post by Skromnaga »

Böyle bir durumda nasıl davranmalıyım
Diyet yapmak yerine spor yapmak daha iyi . Birlikte. Obezite zamanla ilerleme eğilimindedir. Bugün 90 kg ve bir yılda 100’e ve daha da fazlasına ulaşabiliyor. Bu nedenle hiçbir şey yapmamak kötü bir fikirdir. Diyet konusunda sana katılıyorum. Bu bir işkence.
Timurlenk
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 633
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Timurlenk »

Scromnaja: 11 Feb 2023, 16:07 Diyet yapmak yerine spor yapmak daha iyidir. Birlikte. Obezite zamanla ilerleme eğilimindedir. Bugün 90 kg ve bir yılda 100’e ve daha da fazlasına ulaşabiliyor. Bu nedenle hiçbir şey yapmamak kötü bir fikirdir. Diyet konusunda sana katılıyorum. Bu işkencedir.
Eğer kaçamak yemek eklerseniz. Bu diyet göründüğü kadar korkutucu değil.
Bilerek kilo aldım. Ve sonra kilo verdim. Spor için.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Nikk »

Göğüslerin kralı, ne yazık ki birçok kız sıklıkla araba kullanıyor kafanın içinde hayali bir dolgunluk var!
Eğer deriyle kaplı bir iskeletten farklıysa şişman demektir!!!!!!!!!!!! Tek çıkış yolu, şeklinin ve büyüklüğünün ömür boyu hayaliniz olduğunu ona kanıtlamak! Peki, bu formu gelecekte
korumak için bazı yöntemler önerin: fitness, yürüyüş, tatlıları sınırlama, vb.
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: biseksüel

Unread post by alex503311 »

Elbette 90 çok fazla, ama eğer bir kız +5-10 kg ise, çok fazla kilolu, dolgun, benim zevkime uygun bir figür gördüm ve sonra onunla tanışıyorsunuz ve o zayıf,
sence neden iskelet gibi görünüyorsunuz ve sonra birisi anoreksiya hastası oluyor ve hepsi bu.
Tavsiye olarak ikna olmayacaksınız, iki tane vardı, biri güzeldi, diğeri göğüs büyüklüğündeydi 3-4, peki, keskin değil, ama yalan söylemeyi sevmiyorum ve dürüstçe onun güzel olduğunu söyledim ve ikincisi göğüslerinin harika olduğunu üzerime oturdu ve göğüsleri havalı görünüyordu, sonunda ikisi de İçlerinden bazıları buna inanmadı ama kendilerini geliştirdiler, bu da ya korku ya da estetik ameliyattan sonra sağlıklarına kavuşacak birini arıyorlar.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”