Gençliğinde bir anne, grup seks sonrasında çıplak bir şekilde arabadan bahçeye atılmıştı. Nehir kıyısındaki kız kardeş parçalanıp çıplak bırakıldı
7 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
Genellikle kaba muamele, örneğin bir annenin alaşağı edilmesi gibi. İçlerinden biri arabayla geldi ve ilk başta normal bir şekilde konuştu, sonra sen bir orospuyu siktin, ben de seni köpek stiline sokacağım ve kıçından sikeceğim. Haydi yaratığı arabaya bindirelim
11 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
Ya da bir oğlanı reddettiği durumda, o küçük ve çirkindi ve bir kez başka bir oğlanla birlikteyken onu kıyıdaki kortlara çırılçıplak koyup ağzıyla besledi ve bu çirkin olan el yordamıyla el yordamıyla saldırdı. arkadan ağzına geldiğinde onu güçlü bir şekilde itti, dört ayak üzerinde reddetti ve kendi boyunda olmayan sikini soktu ve onu o kadar sert yırttı ki kadın ciyakladı
Kim aşağılandı ve aşağılandı?
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
- Total posts: 770
- Registered for: 4 years 11 months
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
Re: Kim aşağılandı ve aşağılandı?
Açıkça yazacağım. Okuldaydı ve bunların hepsi annesi yüzündendi, çünkü onun sikişmesini izlediğimiz arkadaşın fahişesi ve erkek kardeşi bunun fotoğrafını çekip okulda dağıttı. Daha sonra yanıma geldiler ve benimle alay ettiler, bizi emmesine izin verdiler, bu sırada arkadan biri kalabalığın önünde pantolonumu ve külotumu sert bir şekilde indirdi3 ve külotumu kaldırmak için çıplak olduğumda arkadan öyle davrandılar. eğer beni sikselerdi ve onun yerine ya sen deselerdi. Ya da kıçıma vurdular. Bu genellikle beden eğitiminde oldu. Bir keresinde gölde yüzüyordum ve bu çocuklar oradaydı, biri daldı ve külotumu çıkardı ve eşyalarımı çaldı, çıkış yolu yoktu, sudan çıplak çıkmak zorunda kaldım ve kaçtılar. Kıyıda park etmiş bir araba vardı, orada bir adam oturuyordu, beni aradı, arabaya bin ve onu eve götüreceğim ama kadın içeri girer girmez yanıma oturdu, penisini çıkardı. ve amımı çekiştirmeye başladı, kısacası beni mastürbasyon yapmaya ikna etti. Muhtemelen onu ağzına koymamı istedi ama hayır. Onu dürttüm ama arabadan çıplak olarak çıktım; eşyaları biraz daha çalıların arasına atmaları iyi oldu. Bundan kimseye bahsetmedim
- These users thanked the author Ayrılıyorum for the post:
- Islak
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
Ve en ağır aşağılama, askerden sonra bir arkadaşımızın sarhoş olarak evimize gelip bunu annesine ağzıma vermesiydi.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 14
- Registered for: 3 years 9 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 889
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kardeşim ve ben birbirimizi emmeye karar verdik, ona oral seks yaptım, ağzıma geldi ama bana oral seks yapmayı reddetti ve sonra benimle bir "savunmacı" diye dalga geçtiSyshu: ↑11 Oct 2021, 10:43 Annem gençliğinde grup seks sonrasında çıplak bir şekilde arabadan bahçeye atılmıştı. Nehir kıyısındaki kız kardeş parçalanıp çıplak bırakıldı
7 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
Genellikle kaba muamele, örneğin bir annenin alaşağı edilmesi gibi. İçlerinden biri arabayla geldi ve ilk başta normal bir şekilde konuştu, sonra sen bir orospuyu siktin, ben de seni köpek stiline sokacağım ve kıçından sikeceğim. Haydi yaratığı arabaya bindirelim
11 dakika 16 saniye sonra gönderildi: Ya da bir oğlanı reddettiği durumda, o küçük ve çirkindi ve bir kez başka bir oğlanla birlikteyken onu kıyıdaki kortlara çırılçıplak koyup ağzıyla besledi ve bu çirkin olan el yordamıyla el yordamıyla saldırdı. adam arkadan ağzına geldiğinde onu güçlü bir şekilde itti, kadın dört ayak üzerinde reddetti ve kendi boyunda olmayan sikini soktu ve onu o kadar sert bir şekilde parçaladı ki kadın ciyakladı
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 126 Replies
- 4415 Views
-
Last post by Jaware
-
- 22 Replies