Yalama konusunu tartışalım (utanç mı meslek mi) 20-30 yaş arası kızların görüşleri

Bir kadının dış cinsel organının dudaklar, dil veya dişlerle manipüle edildiği bir oral seks biçimi
Vajina yalayıcı
Potansiyel seks nesnesi
 Yalama konusunu tartışalım (utanç mı meslek mi) 20-30 yaş arası kızların görüşleri

Unread post by Vajina yalayıcı »

Eşim bana yalamayı öğretti; onu düzenli seksle orgazma ulaştıramadım. Ama vajinasını ve kocaman dudaklarını yaladığında, onu çılgın bir orgazma ulaştırdığında ve birkaç yıl boyunca onun köle yalayıcısı olduğunda (aynı zamanda dudaklarını öpmeden veya penisini herhangi bir yere yapıştırmadan, onu sadece bir saat boyunca yaladı) haftada üç kez diğer partnerlerinden sonra) Kızlar, neden vajinayı okşayanları tiksinerek küçümsüyorsunuz, neden hobilerimi açıkça kabul edemiyorum. Kedinin metresinin ilişkisini seviyorum ve ona itaat ediyorum. Burada oral seks ve ani hakimiyeti uygulayan kızlar var.
görünüyor_normal
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49
Orientation: heteroseksüel
 Re: Yalama konusunu tartışalım (utanç mı meslek mi) 20-30 yaş arası kızların görüşleri

Unread post by görünüyor_normal »

Partnerlerimi sözlü olarak hissetmeyi seviyorum! Sadece yalamak istediklerime sahibim ve sahip olacağım)
Başım genç bayanın bacaklarının arasına geldiğinde beni cennete götürüyor!
These users thanked the author görünüyor_normal for the post (total 2):
annem adam yaptı, Köpük kauçuk
Evli
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Yalama konusunu tartışalım (utanç mı meslek mi) 20-30 yaş arası kızların görüşleri

Unread post by Evli »

Seni anlıyorum, kadın fantezilerinin sanatçısı olmayı seviyorum
Pitt
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36

Unread post by Pitt »

Okşamalarımdan dolayı boşalıp eğilmesi beni çılgınca heyecanlandırıyor
These users thanked the author Pitt for the post:
annem adam yaptı
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by George »

Pitt: 09 Sep 2021, 06:40 Okşamalarım yüzünden boşalıp eğilmesi beni çılgınca heyecanlandırıyor
1 numaralı bölümde zorunlu seks programında oral seks yapıyoruz "ön okşamalar" :wink: Bu her ikisi için de harika! Ve eğer aynı zamanda şirketteyse - böylece birisi karısına oral seks için penis verirse - o zaman karısı tamamen uçup gider! :ayyy:
These users thanked the author George for the post:
alex.alekseev
Pitt
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36

Unread post by Pitt »

:oops: Uzun zamandır kocamın önünde başka birinin karısını becermeyi hayal ediyordum, o da izlesin diye...Moskova, ilgilenen var mı?
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 594

Unread post by Tavşan »

Sevdiğiniz kişinin amını ya da kıçını yalamamayı ya da daha iyisi biri ardına bitmiş olanı nasıl yalamamayı, mmm
These users thanked the author Tavşan for the post:
Sergey Arı
Sergey Arı
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 889

Unread post by Sergey Arı »

Vajina yalayıcı: 13 Aug 2021, 20:18 Karım bana yalamayı öğretti, onu düzenli seksle orgazma ulaştıramadım. Ama vajinasını ve kocaman dudaklarını yaladığında, onu çılgın bir orgazma ulaştırdığında ve birkaç yıl boyunca onun köle yalayıcısı olduğunda (aynı zamanda dudaklarını öpmeden veya penisini herhangi bir yere yapıştırmadan, onu sadece bir saat boyunca yaladı) haftada üç kez diğer partnerlerinden sonra) Kızlar, neden vajinayı okşayanları tiksinerek küçümsüyorsunuz, neden hobilerimi açıkça kabul edemiyorum. Kedinin metresinin ilişkisini seviyorum ve ona itaat ediyorum. Burada oral seks ve ani hakimiyeti uygulayan kızlar var.
Ayrıca sürekli olarak sevgilimin amını ve kıçını yalarım, ayrıca partnerlerimizin siklerini de emerim ve eşim ve ben her zaman öpüşürüz O bunu küçümsemez ve diğer kızlar da asla küçümsemez, biz oral seksi her zaman bir öpücükle mühürleriz
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 594

Unread post by Tavşan »

Sergey Bi: 18 Oct 2021, 02:33
Vajina yalayıcı: 13 Aug 2021, 20:18 Karım bana yalamayı öğretti, onu düzenli seksle orgazma ulaştıramadım. Ama vajinasını ve kocaman dudaklarını yaladığında, onu çılgın bir orgazma ulaştırdığında ve birkaç yıl boyunca onun köle yalayıcısı olduğunda (aynı zamanda dudaklarını öpmeden veya penisini herhangi bir yere yapıştırmadan, onu sadece bir saat boyunca yaladı) haftada üç kez diğer partnerlerinden sonra) Kızlar, neden vajinayı okşayanları tiksinerek küçümsüyorsunuz, neden hobilerimi açıkça kabul edemiyorum. Kedinin metresinin ilişkisini seviyorum ve ona itaat ediyorum. Burada oral seks ve ani hakimiyeti uygulayan kızlar var.
Ayrıca sürekli olarak sevgilimin amını ve kıçını yalarım, ayrıca partnerlerimizin siklerini de emerim ve eşim ve ben her zaman öpüşürüz O bunu küçümsemez ve diğer kızlar da asla küçümsemez, biz oral seksi her zaman bir öpücükle mühürleriz
Memnuniyetle izin veririm ve karım benim ’mi emiyor: ayy:
These users thanked the author Tavşan for the post:
Sergey Arı
Sergey Arı
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 889

Unread post by Sergey Arı »

Kunikolai: 18 Oct 2021, 02:41
Vajina yalayıcı: 13 Aug 2021, 20:18 Karım bana yalamayı öğretti, onu normal seksle orgazma ulaştıramadım. Ama vajinasını ve kocaman dudaklarını yaladığında, onu çılgın bir orgazma ulaştırdığında ve birkaç yıl boyunca onun köle yalayıcısı olduğunda (aynı zamanda dudaklarını öpmeden veya penisini herhangi bir yere yapıştırmadan, onu sadece bir saat boyunca yaladı) haftada üç kez diğer partnerlerinden sonra) Kızlar, neden vajinayı okşayanları tiksinerek küçümsüyorsunuz, neden hobilerimi açıkça kabul edemiyorum. Kedinin metresinin ilişkisini seviyorum ve ona itaat ediyorum. Burada oral seks ve ani hakimiyeti uygulayan kızlar var.
Memnuniyetle izin veririm ve karım benimkini emiyor : ayy:
ve ona hizmet etmekten mutluluk duyarız, ortaklarımız özellikle eşlerini sikmelerinden hoşlanıyor karım ya da ben ve ben ya da karım onların kıçını ve taşaklarını yalıyoruz, mmmmmm…….., bu çok tahrik edici ve işlerini bitirdikleri zaman spermleri yalayıp öpüyoruz
Bay Marsell
Göz teması kurmak
Total posts: 2

Unread post by Bay Marsell »

Burada Ufa’dan çift var mı? Benden sonra kimse karımı yalamadı, görmek istiyorum. :roll:
12345
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 502

Unread post by 12345 »

Vajina yalayıcı: 13 Aug 2021, 20:18 Karım bana yalamayı öğretti, ben onu düzenli seksle orgazma ulaştıramadım.
Ve ben de kendime öğrettim önce ilgi uğruna, sonra ben de bu harika, lezzetli aktiviteye dahil oldum. Seksimiz her zaman oral seksle başlar ve onunla biter.
çapkın
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 830

Unread post by çapkın »

Hmmm, burada pek çok kızın fikirlerini ifade ettiğini görüyorum! :lol:
Bazı erkekler am yalayıcıdır!
Tolyan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 247

Unread post by Tolyan »

Sergey Bi, Siz sadece süper bir çiftsiniz, ben buna benzer birini arıyorum .. seninle tanışmayı çok isterim...) :oops:
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Oral seks”