Yalama konusunu tartışalım (utanç mı meslek mi) 20-30 yaş arası kızların görüşleri
-
- Potansiyel seks nesnesi
Yalama konusunu tartışalım (utanç mı meslek mi) 20-30 yaş arası kızların görüşleri
Eşim bana yalamayı öğretti; onu düzenli seksle orgazma ulaştıramadım. Ama vajinasını ve kocaman dudaklarını yaladığında, onu çılgın bir orgazma ulaştırdığında ve birkaç yıl boyunca onun köle yalayıcısı olduğunda (aynı zamanda dudaklarını öpmeden veya penisini herhangi bir yere yapıştırmadan, onu sadece bir saat boyunca yaladı) haftada üç kez diğer partnerlerinden sonra) Kızlar, neden vajinayı okşayanları tiksinerek küçümsüyorsunuz, neden hobilerimi açıkça kabul edemiyorum. Kedinin metresinin ilişkisini seviyorum ve ona itaat ediyorum. Burada oral seks ve ani hakimiyeti uygulayan kızlar var.
-
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
- Orientation: heteroseksüel
Re: Yalama konusunu tartışalım (utanç mı meslek mi) 20-30 yaş arası kızların görüşleri
Partnerlerimi sözlü olarak hissetmeyi seviyorum! Sadece yalamak istediklerime sahibim ve sahip olacağım)
Başım genç bayanın bacaklarının arasına geldiğinde beni cennete götürüyor!
Başım genç bayanın bacaklarının arasına geldiğinde beni cennete götürüyor!
- These users thanked the author görünüyor_normal for the post (total 2):
- annem adam yaptı, Köpük kauçuk
-
Re: Yalama konusunu tartışalım (utanç mı meslek mi) 20-30 yaş arası kızların görüşleri
Seni anlıyorum, kadın fantezilerinin sanatçısı olmayı seviyorum
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
Okşamalarımdan dolayı boşalıp eğilmesi beni çılgınca heyecanlandırıyor
- These users thanked the author Pitt for the post:
- annem adam yaptı
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bu her ikisi için de harika! Ve eğer aynı zamanda şirketteyse - böylece birisi karısına oral seks için penis verirse - o zaman karısı tamamen uçup gider! :ayyy:
1 numaralı bölümde zorunlu seks programında oral seks yapıyoruz "ön okşamalar"

- These users thanked the author George for the post:
- alex.alekseev
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
Uzun zamandır kocamın önünde başka birinin karısını becermeyi hayal ediyordum, o da izlesin diye...Moskova, ilgilenen var mı?

-
- Orgazm!
- Total posts: 594
Sevdiğiniz kişinin amını ya da kıçını yalamamayı ya da daha iyisi biri ardına bitmiş olanı nasıl yalamamayı, mmm
- These users thanked the author Tavşan for the post:
- Sergey Arı
-
- Orgazm!
- Total posts: 889
Ayrıca sürekli olarak sevgilimin amını ve kıçını yalarım, ayrıca partnerlerimizin siklerini de emerim ve eşim ve ben her zaman öpüşürüz O bunu küçümsemez ve diğer kızlar da asla küçümsemez, biz oral seksi her zaman bir öpücükle mühürlerizVajina yalayıcı: ↑13 Aug 2021, 20:18 Karım bana yalamayı öğretti, onu düzenli seksle orgazma ulaştıramadım. Ama vajinasını ve kocaman dudaklarını yaladığında, onu çılgın bir orgazma ulaştırdığında ve birkaç yıl boyunca onun köle yalayıcısı olduğunda (aynı zamanda dudaklarını öpmeden veya penisini herhangi bir yere yapıştırmadan, onu sadece bir saat boyunca yaladı) haftada üç kez diğer partnerlerinden sonra) Kızlar, neden vajinayı okşayanları tiksinerek küçümsüyorsunuz, neden hobilerimi açıkça kabul edemiyorum. Kedinin metresinin ilişkisini seviyorum ve ona itaat ediyorum. Burada oral seks ve ani hakimiyeti uygulayan kızlar var.
-
- Orgazm!
- Total posts: 594
Memnuniyetle izin veririm ve karım benim ’mi emiyor: ayy:Sergey Bi: ↑18 Oct 2021, 02:33Ayrıca sürekli olarak sevgilimin amını ve kıçını yalarım, ayrıca partnerlerimizin siklerini de emerim ve eşim ve ben her zaman öpüşürüz O bunu küçümsemez ve diğer kızlar da asla küçümsemez, biz oral seksi her zaman bir öpücükle mühürlerizVajina yalayıcı: ↑13 Aug 2021, 20:18 Karım bana yalamayı öğretti, onu düzenli seksle orgazma ulaştıramadım. Ama vajinasını ve kocaman dudaklarını yaladığında, onu çılgın bir orgazma ulaştırdığında ve birkaç yıl boyunca onun köle yalayıcısı olduğunda (aynı zamanda dudaklarını öpmeden veya penisini herhangi bir yere yapıştırmadan, onu sadece bir saat boyunca yaladı) haftada üç kez diğer partnerlerinden sonra) Kızlar, neden vajinayı okşayanları tiksinerek küçümsüyorsunuz, neden hobilerimi açıkça kabul edemiyorum. Kedinin metresinin ilişkisini seviyorum ve ona itaat ediyorum. Burada oral seks ve ani hakimiyeti uygulayan kızlar var.
- These users thanked the author Tavşan for the post:
- Sergey Arı
-
- Orgazm!
- Total posts: 889
ve ona hizmet etmekten mutluluk duyarız, ortaklarımız özellikle eşlerini sikmelerinden hoşlanıyor karım ya da ben ve ben ya da karım onların kıçını ve taşaklarını yalıyoruz, mmmmmm…….., bu çok tahrik edici ve işlerini bitirdikleri zaman spermleri yalayıp öpüyoruzKunikolai: ↑18 Oct 2021, 02:41Memnuniyetle izin veririm ve karım benimkini emiyor : ayy:Ayrıca sürekli olarak sevgilimin amını ve kıçını yalarım, ayrıca partnerlerimizin siklerini de emerim ve eşim ve ben her zaman öpüşürüz O bunu küçümsemez ve diğer kızlar da asla küçümsemez, biz oral seksi her zaman bir öpücükle mühürlerizVajina yalayıcı: ↑13 Aug 2021, 20:18 Karım bana yalamayı öğretti, onu normal seksle orgazma ulaştıramadım. Ama vajinasını ve kocaman dudaklarını yaladığında, onu çılgın bir orgazma ulaştırdığında ve birkaç yıl boyunca onun köle yalayıcısı olduğunda (aynı zamanda dudaklarını öpmeden veya penisini herhangi bir yere yapıştırmadan, onu sadece bir saat boyunca yaladı) haftada üç kez diğer partnerlerinden sonra) Kızlar, neden vajinayı okşayanları tiksinerek küçümsüyorsunuz, neden hobilerimi açıkça kabul edemiyorum. Kedinin metresinin ilişkisini seviyorum ve ona itaat ediyorum. Burada oral seks ve ani hakimiyeti uygulayan kızlar var.
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
Burada Ufa’dan çift var mı? Benden sonra kimse karımı yalamadı, görmek istiyorum.

-
- Orgazm!
- Total posts: 502
Ve ben de kendime öğrettim önce ilgi uğruna, sonra ben de bu harika, lezzetli aktiviteye dahil oldum. Seksimiz her zaman oral seksle başlar ve onunla biter.Vajina yalayıcı: ↑13 Aug 2021, 20:18 Karım bana yalamayı öğretti, ben onu düzenli seksle orgazma ulaştıramadım.
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
Hmmm, burada pek çok kızın fikirlerini ifade ettiğini görüyorum!
Bazı erkekler am yalayıcıdır!

Bazı erkekler am yalayıcıdır!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
Sergey Bi, Siz sadece süper bir çiftsiniz, ben buna benzer birini arıyorum .. seninle tanışmayı çok isterim...)

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 6 Replies
- 916 Views
-
Last post by Alex yapardı
-
- 37 Replies