Birisi biseksüel seks yapıyor mm/fj mzhm/ffm..,
-
Автор темыDmitrij881
- Flört etmek
- Total posts: 31
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Bu formatı denemek isterim ve daha fazla bilgi edinmek, bilgi ve deneyim kazanmak isterim.
- These users thanked the author Dmitrij881 for the post (total 5):
- Denis881, gynecologist_homegrown, Sergey Arı, Pol66, Esinti
-
Автор темыDmitrij881
- Flört etmek
- Total posts: 31
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years 1 month
Re: Birisi bi seks yapıyor mm/fj mzhm/ffm..,
Bir zamanlar evli bir çiftin aile dostu olarak görülüyordum. Eşiyle birlikte tüm solunum ve beslenme ihtiyaçları eşiyle birlikte karşılanıyordu. Küçüktü ama lanet olasıydı. Özellikle anal tercih ettim. Böylece zevk alma sürecinde kadının bazen parmağını kocasının kıçına soktuğunu fark etmeye başladım. Ya da dilinizle yalamaya çalıştınız. Doğal olarak onun mutluluğunu fark ettim. Sonra, bir kaç sert içkiden sonra bir arkadaşının karısı biseksüel bir ilişkiden bahsetmeye başladı. İkisi de bana bakıp tepkimi incelediler. Ben de ona açıkça sordum: Beni emmek mi istiyorsun? Em şunu. Ve sikini ağzına götürdü. Biraz çıldırdı ama ağzına aldı. Kısacası hayatımın geri kalanında onun oral seks yaptığını hatırladım. Ve bu sadece akut bir psikolojik an değil. Gerçekten çok iyi emdi ve süreçten keyif aldı. Bir süre sonra onu sikmeye çalıştım. Ama dostum, kıçına yaklaştığım anda sonum düştü. Onu hızlı bir şekilde iki ağzıyla savaşa hazır hale getirdiler, ancak kıçına bir sik sokmaya çalıştıklarında her şey tekrarlandı. Kısacası onu ancak üçüncü veya dördüncü görüşmede becerebildim. Doğru, normal miktarda konyak tüketmiş olmak.
Birisi metresiyle olmak üzere birkaç toplantı yapmıştı. Kız iki adamın seks yapmasını izlemek istedi. Genel olarak hem onu (sikinin üstüne oturmayı başardı) hem de metresini yüksek kalitede siktim. Bu arada kız inanılmaz derecede güzeldi ve muhteşem bir figürü vardı. Daha sonra görüşmelerimiz boşa çıktı. Hayat bizi çarpıttı ve yabancılaştırdı. Bu evli çiftin eşiyle 2-3 kez birebir görüştüm. Birkaç yıl sonra boşandılar. Tanıdık astını görmeye gitti. Uzun yıllardır bir ilişkileri olduğu ortaya çıktı. Beni evlerine davet etmediler.
Birisi metresiyle olmak üzere birkaç toplantı yapmıştı. Kız iki adamın seks yapmasını izlemek istedi. Genel olarak hem onu (sikinin üstüne oturmayı başardı) hem de metresini yüksek kalitede siktim. Bu arada kız inanılmaz derecede güzeldi ve muhteşem bir figürü vardı. Daha sonra görüşmelerimiz boşa çıktı. Hayat bizi çarpıttı ve yabancılaştırdı. Bu evli çiftin eşiyle 2-3 kez birebir görüştüm. Birkaç yıl sonra boşandılar. Tanıdık astını görmeye gitti. Uzun yıllardır bir ilişkileri olduğu ortaya çıktı. Beni evlerine davet etmediler.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 8):
- George, Kardeş, gynecologist_homegrown, Sergey Arı, Tolkala, Esinti, Devam etmek, Stas99rus
-
- Orgazm!
- Total posts: 776
- Registered for: 4 years
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 341
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Bi seks yapıyorum, eşim iki yıldır strapon yapıyor. ama aynı zamanda erkeklerle de deneyimim oldu
- These users thanked the author vl123kl for the post (total 6):
- Sergey Arı, gynecologist_homegrown, Bez Tormozov, Esinti, .., kvlst
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
İkimiz de bi-uni’yiz. Benzer düşüncelere sahip insanlarla yapılan toplantılarda seks çok daha parlak, sınırlar daha geniş çünkü... hiçbir yasak, tabu yok, herkes çok daha fazla keyif alıyor. :evet:
- These users thanked the author George for the post (total 4):
- Sergey Arı, Esinti, .., kvlst
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 192
Bir keresinde internette genç bir adamla tanıştım ve buluşmayı kabul ettim. Akşam işime geldi... Bir zamanlar harika seks yaptığımız arkadaşımın oğlu olduğu ortaya çıktı)) İnanılmaz derecede emdi, ama bir nedenden dolayı onu şımartmama izin vermedi. oral seks. Ancak zevkle sikimi kıçıma aldı! Annesiyle aynı zevkle onu becerdim... Bir daha görüşemedik... Yazık, gerçekten genç bir adam istiyorum))
- These users thanked the author zıt for the post (total 5):
- George, Sergey Arı, Sibiryak89, Esinti, Stas99rus
-
- Potansiyel seks nesnesi
Sıradan seks ilgisiz hale geldi Eşim ve ben birini bulmaya karar verdik, anlaştık, tanıştık, cesaret için içtik, karım bacaklarını açtı ve yeni arkadaşımız sik istedi, hadi onu becerelim, ayağa kalkıyorum, sikine bak. ve benimkini çek, eşimin deliğinden sonra denemek istediğimi anladım, yaklaştı, ağzını açtı, kafan karışmasın, ağzıma koyalım, sonra karım sızlanır, siktir et, yerleştim. aşağı, karımı sik ve yeni arkadaşımı em, sonra diyor ki, bekle, herkes iyi olacak, sadece korkma, şimdi beni sikeceklerini anlıyorum, her şeyi yağladı ve sorunsuzca içeri girdi... yani ilk defa sik denedim
-
- Potansiyel seks nesnesi
Şimdi ben de eşlerimin benimle seks yapmasını istiyorum, bazen onların benimkiyle nasıl seks yaptıklarını izliyorum, otuzbir çekiyorum ve kıçımla bir yapay penisin üzerine biniyorum
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
Tüm bu tür toplantılarda -mzhm- ikinci adama dokunmayı başaramadım. O benim dostum olmasına rağmen! Karısı bir mucize! Sevimli! Tüm toplantılarımız unutulmaz! Ama... Bir erkeğe dokunamıyorum ve dokunmak istemiyorum. Yapamam.
Kızların bu konuda ne durumda olduğunu söylemek zor. Çok daha sık FFM yaşadım ve kızların bu matristen keyif aldıklarını gördüm.
Şimdi, tüm yorumları ve açıklamaları okuduktan sonra toplu tecavüzlere tatmin edici erkek fantezileri olarak bakıyorum
Kızlar! Beni caydır!
Kızların bu konuda ne durumda olduğunu söylemek zor. Çok daha sık FFM yaşadım ve kızların bu matristen keyif aldıklarını gördüm.
Şimdi, tüm yorumları ve açıklamaları okuduktan sonra toplu tecavüzlere tatmin edici erkek fantezileri olarak bakıyorum
- These users thanked the author gynecologist_homegrown for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, Esinti
-
- Flört etmek
- Total posts: 48
Mzhm gibiydi yani ben, arkadaşım ve karısı. Arkadaşım ve ben biseksüeldik, her şeyi uyguladık. Daha sonra başka bir şehre taşındılar ve her şey bitti. Herkese tavsiye ederim, aklınızı başınızdan alıyor.
- These users thanked the author Gulyabani for the post (total 4):
- Sergey Arı, Esinti, kvlst, Stas99rus
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
Bir erkekle denedim, işe yaramadı, yeterince kadın yoktu. Genel olarak bir erkekle birlikte olma arzusu yoktur; başka bir kadının olması gerekir. Fantezilerim var; bir kadına oral seks yaptığımda birisinin bunu kıçıma sokmasını istiyorum. Bir kadının içine değil yüzüme, dudaklarıma, belki de ağzıma boşalmasını isterim.
-
- Orgazm!
- Total posts: 776
FFM veya FFM uyguluyoruz
- These users thanked the author HATA for the post (total 2):
- Hayalperest, Esinti
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
- Registered for: 3 years 9 months
Çeşitli formatlardaki grup seksini seviyorum. Ara sıra evli bir çiftle tanışıyorum MFM karşılıklı sempatiden dolayı, FFM’yi denedim (ama bir ücret karşılığında) Erkeklerle esas olarak bir varlık veya Uni olarak. Ben hala MFM’nin öncelik ilkesiyle ideal bir format olduğunu düşünüyorum: "İstediğiniz her şeyi isteyin, alacaksınız ve sizden bir şey istenirse nazik olun, yapın, utanmayın." Grup sekste partnerimin isteklerine anlayışla ve saygıyla yaklaşıyorum ama grup için partner bulmak zor, kimseyle tanışmadım, herkes şikayet ediyor.
- These users thanked the author Andrey46 for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, Esinti
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
Biseksüel çiftlerle MFM’yi gerçekten seviyorum. Benim bir erkekle seks yapmak gibi bir isteğim yok ama sekste özgürlüğün olması, bir erkeğin seks sırasında ona dokunmam ya da bana dokunması beni umursamadığında gerçekten hoşuma gidiyor. Amına bir kızın çift penetrasyonunu ya da amına 1 sik ve kıçına başka bir sikin girmesini seviyorum. Ayrıca bir kadının 2 siki birlikte çekip aynı anda hem emip hem de yalamasından gerçekten hoşlanıyorum. Ayrıca birinin bir kızı sikmesi, diğerinin amını yalaması vs. de harikadır.
Birçok erkek, açıklanan şeyin ikili temas olduğunu hiç düşünmez, ancak bunu yalnızca kendilerinin kıçından sikilmişse düşünür. Erkek poposuyla ilgilenmiyorum ama dokunmaktan korkan, tiksinti duyan erkekler de bir şekilde haklı değil.
Birçok erkek, açıklanan şeyin ikili temas olduğunu hiç düşünmez, ancak bunu yalnızca kendilerinin kıçından sikilmişse düşünür. Erkek poposuyla ilgilenmiyorum ama dokunmaktan korkan, tiksinti duyan erkekler de bir şekilde haklı değil.
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
Kalıcı bir ortak mzhm ile atölye çalışması. Pasif bir roldeyim. Karısı bazen strapon
- These users thanked the author Ryzhik for the post (total 3):
- Esinti, IDVS03082008, Stas99rus
-
- Orgazm!
- Total posts: 889
harika bir deneyim, peki oral seks sırasında onun ağzına mı girdin? Yuttu mu? Oral seksten sonra öpüştünüz mü? Bana her şeyin ilginç olduğunu söyle?
- These users thanked the author Sergey Arı for the post:
- Esinti
-
- En güçlü orgazm!
Hayır, her şey çok daha basit. Ağzına boşalmadım, bu yüzden yutmadı. Daha da önemlisi, oral seksten önce de sonra da öpüşmedik.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
- Sergey Arı, Esinti
-
- Orgazm!
- Total posts: 889
Evgenii-SPb, her şey açık ama çok fazla soru vardı, bilgilendirici cevabınız için teşekkürler

- These users thanked the author Sergey Arı for the post:
- Esinti
-
- En güçlü orgazm!
nLütfen

- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- Sergey Arı
-
- Total posts: 24
Benimki bazen en yakın arkadaşını-sevgilisini getiriyor. Sonra birlikte aşk dolu bir gece geçiririz.
- These users thanked the author pvl1808 for the post (total 6):
- Hayalperest, Tolkala, Sibiryak89, Büyüleyici, Makhudik76, Esinti
-
- Penetrasyon
- Total posts: 209
- Registered for: 3 years 8 months
MM formatı bana yakın, daha doğrusu, ben tamamen J.’yim. Dün hamamdaki kulübemde buna bir kez daha ikna oldum. M harikaydı, gerçek bir adamdı. Uzun zamandır böyle bir zevk yaşamamıştım.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 320
Pek çok şeyi denemek isterdim ama evliyim, eşimle konuştum ama o istemiyor, onunla FFM hakkında konuşmaya bile tenezzül etmedim çünkü çok kıskanıyorum, denedim onu FFM’ye ikna etmek işe yaramıyor, bir köpekle sevişmenin başka bir adamla sevişmekten daha iyi olduğunu söylüyor ve ben onu gerçekten biriyle sikmek istiyorum, yalnız kalma
- These users thanked the author Zoo.sax for the post (total 2):
- Sibiryak89, Esinti
-
- Penetrasyon
- Total posts: 267
Düşündüm ki... Sonuçta lezbiyenim. Etrafta bir sürü harika erkek var ve ben kadınlardan hoşlanıyorum.
- These users thanked the author Kasım for the post (total 2):
- Hayalperest, Esinti
-
- Total posts: 18
- Registered for: 3 years 6 months
Arkadaşlar karısının fotoğrafı
- These users thanked the author Roma36 for the post (total 12):
- Sibiryak89, Evgeniy-Spb, Ahah, İvannavi, yıldız benzeri, Tpoo, Maariv, Makhudik76, Dan 173, kvlst, Edik evli, Dimon84
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 312
uzun süredir benimle sikişen bir adamın yanında yaşıyordu.
Onun yanına geldiğimde evde değildi ve onunla merdivenlerde karşılaştım. Sarhoştum. geceydi. O 16 yaşında, ben 41 yaşındayım. Konuştuk ve arabaya bindik. birbirlerine oral seks yaptılar.
bu yeterli değildi. hadi evime gidelim, uzakta oturmuyorum. Herkes uyuyordu. karısını uyandırdı ve ona üçlü teklif etti. istemedi ve
sonra kendimizi oturma odasına kilitledik ve o beni orada becerdi. Bunun yalnızca bir kez gerçekleşmesi üzücü. Daha sonra teyzesine bundan bahsettim, hoşuna gitti.))
Teyzesi aracılığıyla tanıdığım bir adam tarafından sikildim, bir süre onu becerdim.malon: ↑12 Sep 2021, 08:59 Bir keresinde internette genç bir adamla tanıştım ve buluşmayı kabul ettim. Akşam işime geldi... Bir zamanlar harika seks yaptığımız arkadaşımın oğlu olduğu ortaya çıktı)) İnanılmaz derecede emdi, ama bir nedenden dolayı onu şımartmama izin vermedi. oral seks. Ancak zevkle sikimi kıçıma aldı! Annesiyle aynı zevkle onu becerdim... Bir daha görüşemedik... Yazık, gerçekten genç bir erkek istiyorum))
uzun süredir benimle sikişen bir adamın yanında yaşıyordu.
Onun yanına geldiğimde evde değildi ve onunla merdivenlerde karşılaştım. Sarhoştum. geceydi. O 16 yaşında, ben 41 yaşındayım. Konuştuk ve arabaya bindik. birbirlerine oral seks yaptılar.
bu yeterli değildi. hadi evime gidelim, uzakta oturmuyorum. Herkes uyuyordu. karısını uyandırdı ve ona üçlü teklif etti. istemedi ve
sonra kendimizi oturma odasına kilitledik ve o beni orada becerdi. Bunun yalnızca bir kez gerçekleşmesi üzücü. Daha sonra teyzesine bundan bahsettim, hoşuna gitti.))
- These users thanked the author Rudi for the post (total 3):
- Sibiryak89, Esinti, Juravl
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 320
Her nasılsa buraya karımı MFM yapmaya ikna edemeyeceğimi yazdım, yani, her şey zaten 2 kez işe yaradı, denedik, iki sikten memnun, özellikle de her iki deliği aynı anda siktiğimizde)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 314
Tabii ki .mzhm’yi uyguluyoruz. Bir eş ve bir arkadaşın sikişmesiyle başladı.. sonra sarhoş.. şimdi normal seks gibi..
- These users thanked the author Bir korsan for the post:
- Esinti
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
MFM’yi denemekten çekinmiyorum ama biraz korkutucu, yani tanıtımdan korkuyorum ama pek çok şeye hazırım...
-
- ön sevişme
- Total posts: 107
- Registered for: 3 years 4 months
Bu bir manzara, inanılmaz bir şey!!! Ne kadar çalışan bir makine!!! Böyle bir kadına günün her saati zevk verilmesi gerekir
- These users thanked the author yıldız benzeri for the post:
- Esinti
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
INVAR, herkes böyle tartışıyor, çoğu kişi istiyor ama onlar sessizdirler ve sadece hayal kurarlar. Sonra denemediğine, yeterince cesareti olmadığı için pişman olur.
- These users thanked the author Kardeş for the post (total 2):
- Firavun faresi, Esinti
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
- Registered for: 3 years
Nedense hayatta o kadar hareketli insanlar var ki. Bazı yazarlar.
- These users thanked the author Şiddetli for the post (total 2):
- Esinti, Devam etmek
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
Eşim ve ben periyodik olarak Transy, Crossy ve karısıyla buluşuyoruz ve geceyi geçirmek için yaşlı bir kadını ziyarete gidiyoruz. Crosmi ve ben de seks hayatımıza çeşitlilik katıyoruz.
Karımın şakalaşmayı sevdiği bir arkadaşı var.
Yılbaşında bize masaj yapan bir kadın gelecek. Onunla iki kez seks yaptık.
Ama karım beni yatakta travesti ve asık suratlı halimden daha çok seviyor.
Arkadaşlarla deniyoruz. Sanal olmadan. Ben erkeklerle yapamam ama karım soruyor...
Karımın şakalaşmayı sevdiği bir arkadaşı var.
Yılbaşında bize masaj yapan bir kadın gelecek. Onunla iki kez seks yaptık.
Ama karım beni yatakta travesti ve asık suratlı halimden daha çok seviyor.
Arkadaşlarla deniyoruz. Sanal olmadan. Ben erkeklerle yapamam ama karım soruyor...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
- Registered for: 2 years 11 months
Evli çiftlerle çalışıyorum FFM MFF FFM
Ve sanırım kız arkadaşımı FFM’ye ikna ettim.
İlgileniyorsanız tg’ye yazın
@valff10
Ve sanırım kız arkadaşımı FFM’ye ikna ettim.
İlgileniyorsanız tg’ye yazın
@valff10
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
Çoğu zaman, bir erkek bir çifte katılmaya davet edildiğinde iş bu noktaya gelir. Belki hemen değil ama çiftlerin
’i denemesi ilgi çekici hale geliyor.

-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
- Registered for: 2 years 10 months
Uzun yıllardır evli çiftlerle buluşma pratikleri yapıyorum, Biseksüel çiftlerle buluşmaya çalıştım çünkü ben kendim Biseksüel ve bir çiftle toplantıda uzanıp dinleniyorlardı, kocası bir yere gitti, karısı kanepede uzanıyordu dışarıda bacakları birbirinden ayrıktı ve ben köpek stili duruyordum Onu bacaklarının arasını yaladı ve konuştu, erkeklerin birbirlerini nasıl siktiklerini izlemenin ne kadar ilginç olduğu hakkında bir konuşma başlattı ve bana benim tarafımdan sikilmenin sakıncası var mı diye sordu kocam, eğer bu senin için ilginçse ve şoka neden olmayacaksa, o zaman umursamıyorum ve aniden kıçımda beni arkadan okşayan eller hissediyorum, buna göre tepki verdim, kıçımı daha da dikleştirdim ve kafamı hissettim penis deliğime bastırdı ve sonra içime girmeye başladı... seks baş döndürücüydü, bir kadının amını yaladım ve kocası beni arkadan becerdi, kadının gözlerine baktım, tutku doluydu, ilk o baktı bana, sonra üstümde kocasına. Seks tam anlamıyla çılgıncaydı!!!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 141 Views
-
Last post by kvlst
-
- 17 Replies