Bana üçlü teklif ederlerse, MSM mi yoksa FFM mi, hangisini daha hızlı kabul edeceğim? Elbette her piliç MFM’yi kabul edecektir! Çünkü benim için deliklerdeki iki sik kesinlikle inanılmaz bir duygu! Ancak FFM de ilginç bir hikaye, iki piliç bir siki emdiğinde çok havalı, bu nedenle adam çeşitli duygulara doymuş oluyor ve kadın, erkeğin iki kat memnun olmasından memnun olmalı. Ancak böyle düşünürseniz, çift penetrasyon bir kereden çok daha fazla zevk getirir, ama... Hepsini birleştirmek tavsiye edilir, böylece iki adam ve iki hatun aynı anda iki siki emebilir)
Grup seksi denedim mi? Kesinlikle! Ve mzhm ve zhmzh ve hatta bir swing partisi. Her seferinde yeni bir şeyler ayarlayan gençlerimden biriyle ayrı günler yaşadık. Hatta bu tür hikayeler için ayrı bir odamız bile vardı ve her seferinde farklı yeni insanlar geliyordu ve kelimenin tam anlamıyla bir parti yapılıyordu ve o kadar çılgındı ki, her kişi bunu kendi tarzında hatırladı. İşin komik yanı, insanların kendilerini tekrar etmemeleriydi, yani her seferinde yeni insanlar çıkıyordu.
Böyle bir partide yaşadığım en canlı ve unutulmaz deneyim, on iki kişiydik. altı kız ve altı erkek. Partinin esası o sıralar erkek arkadaşım akşama herkese hükmetmeye başlayarak başladı, sonra beni yanına aldı, ben de bütün kızları adeta zincire vurdum, hepsini ona getirdim. dörtlü ve o ne isterse yapmaya başladılar. Daha sonra bu akşam metres olarak bu kadınlara bir nevi özgürlük verdim ve bu kızlar erkeklerin sorumluluğunu almaya başladı. Önemli olan tüm parti katılımcılarının biseksüel olmasıydı, böylece kız sikilebiliyordu ve ikinci adam da taşakları yalayabiliyordu. Ve bu gece boyunca sabaha kadar oldu. Hikayeler tamamen farklıydı ve... Kadınları koydukları ayrı hücreler vardı ve kabaca söylemek gerekirse onlara tecavüz etmeye başladılar, çünkü birçok kız bu tür şiddetten hoşlanıyor.
Sakso. Bir kadın bunu hoşuna gittiği için yapmalı, eğer bir kız bunu hafife alırsa, o zaman ne erkek ne de kız bundan heyecan duymaz. Genel olarak, ağzınızda bir şeyin sıcak olması ve bunun canlı bir şey olduğunu anlamanız harikadır ve bu nedenle bir kişi silinmez ve unutulmaz duygular alır. Bir kız oral seksten sonra boşalmalıdır. Derin boğaz olmadan yaşayamam, oral seks bir saatten az sürerse yaşayamam çünkü bu harika bir süreç. Her kız bunu kendi yöntemiyle yapar, her birinin bazı püf noktaları vardır.
Anal seks olabilecek en muhteşem şeydir! Anal delikten penis vajinanın bir kısmına dokunur, bir şekilde sıkılaşır ve çifte orgazm yaşarsınız. Ve sonunda anal seksten fışkırıyorum...İlk bölümün sonu...
Dior ile Vahiyler
-
Автор темыChristina Dior
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 1 year 2 months
Re: Dior ile Vahiy
12 kişinin de birbirinden hoşlandığına inanmak zor.
Beni en çok güldüren kısım oral seksti
Beni en çok güldüren kısım oral seksti
- These users thanked the author SwetaSw for the post:
- Devam etmek
-
Автор темыChristina Dior
- Penetrasyon
En çılgın fantezilerinizde bile böyle partilerin başınıza gelmeyeceğinden emin olabilirsiniz.
-
- ön sevişme
Metrekare başına bu kadar çok konu nerede, muhtemelen ücretsiz olarak, başarılı fanteziler özellikle her zaman farklı insanlar oldukları için eğlendiler, onları nerede buluyorsunuz, herkes FFM için bir kız bulamıyor, ama kendileri de kalabalıklarda kızgınlar ve oral seksten boşalma, peki, peki, daha da çok ilginç yaz
Özellikle biseksüel erkeklere verdiğiniz rol, neden sadece yumurta yalıyor, neden oral seks olmasın, anal seks değil de sadece yumurta yalıyor??? Ayrıca birlikte bir sik emip anal seks yapabilirler, yoksa bu kafesteki piliçlere uymayan bir şey mi?
Özellikle biseksüel erkeklere verdiğiniz rol, neden sadece yumurta yalıyor, neden oral seks olmasın, anal seks değil de sadece yumurta yalıyor??? Ayrıca birlikte bir sik emip anal seks yapabilirler, yoksa bu kafesteki piliçlere uymayan bir şey mi?
- These users thanked the author SwetaSw for the post:
- Devam etmek
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Aslında, fark nedir - gerçekte miydi yoksa hayal ürünü müydü? Kız seksi seviyor! Bir toplu tecavüzün tadını çıkarıyor!
bunun hakkında konuşulması ilginç! Bu tek kelimeyle HARİKA! Bizi memnun etmeye devam etsin! :göz kırp:
bunun hakkında konuşulması ilginç! Bu tek kelimeyle HARİKA! Bizi memnun etmeye devam etsin! :göz kırp:
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Seks yapıyoruz, Eustace
-
Автор темыChristina Dior
- Penetrasyon
Kıskançlığınızı kendinize saklayın. İnsanların ne kadar zehirli ve kıskanç olduğuna hayret ediyorumSwetaSw: ↑28 Jul 2024, 17:06 Metre kare başına bu kadar çok konu nerede var, muhtemelen bedava, başarılı fanteziler özellikle bunların her zaman farklı insanlar olduğu konusunda eğleniyor, onları nerede buluyorsunuz, herkes FFM için bir kız bulamıyor ama sürüyle sinirleniyor ve sonunda oral seks yapıyorsun Peki, peki, çok ilginç bir şekilde daha fazla yaz
Özellikle biseksüel erkeklere verdiğin rol, neden sadece yumurta yalıyor, neden oral seks olmasın, anal seks değil de sadece yumurta yalıyor?? ? Ayrıca bir siki birlikte emip anal seks yapabilirler ya da sadece piliçleri kafese sığdırmayan bir şey mi var?

-
- ön sevişme
Seks partileri ve daha fazlası olduğu konusunda kıskanılacak bir şey görmüyorum, sadece çok fazla tutarsızlık olduğunu yazıyorum ama yazım tarzı güzel ve hayal gücü yazarken şans düzeyinde.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 1019 Views
-
Last post by Meşgul
-
- 24 Replies