Endişe

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
roman.kuznetsov
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 26
Registered for: 3 years 10 months
 Endişe

Unread post by roman.kuznetsov »

:oops: herkese merhaba, siz kızlara, kadınlara, annelere bir soru, nasıl davranacağımı bilmiyorum, gerçek şu ki arkadaşımın 12 ve 6 yaşında bir kızı var ve Ben banyodayken küçük olan bir şekilde içeri girdi, heyecanlandım ve annesi bunu öğrendi, sanki hiçbir şey söylememiş gibi ama endişeleniyorum. Kızlar anneleriyle birlikte önünüzde yürüdüğünde ve o da bunu gördüğünde heyecanınızı gizlemek zordur. Onunla konuşmaya çalıştım ama her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Birisi nasıl tepki verirdi?
BayanSonbahar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: biseksüel
 Yanıt: Endişe

Unread post by BayanSonbahar »

Bu arkadaşınızla ilişkiniz nedir? Sadece arkadaşça mı yoksa hâlâ cinsel içerikli mi?
roman.kuznetsov: 05 Dec 2022, 12:09 ve ben banyodayken küçük çocuk içeri girdi
Annen sana su prosedürlerine girerken başını örtmeyi öğretmedi, değil mi? Özellikle çocuklar evin içinde koştururken.
roman.kuznetsov: 05 Dec 2022, 12:09 Onunla konuşmaya çalıştım ama her şeyin yolunda olduğunu söyledi.
Arkadaşınızla olan arkadaşlığınız (veya ne tür bir ilişkiniz varsa) değişmediyse, sizi cehenneme göndermediyse... o zaman belki de her şey gerçekten normaldir. Ama ben onun yerinde olsaydım, en azından dikkatli olurdum ve en fazla gönderirdim.
Yoldaş
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 120
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Yoldaş »

Leydi Sonbahar, Biraz saçmalık. Genç bir kızdan nasıl heyecanlanırsın?
BayanSonbahar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: biseksüel

Unread post by BayanSonbahar »

Komrad, tabii ki normal bir adam için değil. Ama "kırık" ruhlu vb. her türden sapık var. Herşeyi onlardan bekleyebilirsiniz, hatta çocuklardan bile heyecan duyabilirler... fu-fu-fu
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”