Endişe
-
Автор темыroman.kuznetsov
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Registered for: 3 years 10 months
Endişe
herkese merhaba, siz kızlara, kadınlara, annelere bir soru, nasıl davranacağımı bilmiyorum, gerçek şu ki arkadaşımın 12 ve 6 yaşında bir kızı var ve Ben banyodayken küçük olan bir şekilde içeri girdi, heyecanlandım ve annesi bunu öğrendi, sanki hiçbir şey söylememiş gibi ama endişeleniyorum. Kızlar anneleriyle birlikte önünüzde yürüdüğünde ve o da bunu gördüğünde heyecanınızı gizlemek zordur. Onunla konuşmaya çalıştım ama her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Birisi nasıl tepki verirdi?

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
Yanıt: Endişe
Bu arkadaşınızla ilişkiniz nedir? Sadece arkadaşça mı yoksa hâlâ cinsel içerikli mi?
Annen sana su prosedürlerine girerken başını örtmeyi öğretmedi, değil mi? Özellikle çocuklar evin içinde koştururken.
Arkadaşınızla olan arkadaşlığınız (veya ne tür bir ilişkiniz varsa) değişmediyse, sizi cehenneme göndermediyse... o zaman belki de her şey gerçekten normaldir. Ama ben onun yerinde olsaydım, en azından dikkatli olurdum ve en fazla gönderirdim.roman.kuznetsov: ↑05 Dec 2022, 12:09 Onunla konuşmaya çalıştım ama her şeyin yolunda olduğunu söyledi.
-
- ön sevişme
- Total posts: 120
- Registered for: 2 years 8 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
Yanıt: Endişe
Komrad, tabii ki normal bir adam için değil. Ama "kırık" ruhlu vb. her türden sapık var. Herşeyi onlardan bekleyebilirsiniz, hatta çocuklardan bile heyecan duyabilirler... fu-fu-fu