Babalar ve kızları
-
Автор темыAion2012Ölü
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Babalar ve kızları
Babaların kızlarına olan ilgilerinin bir efsane mi yoksa gerçek mi olduğunu düşünüyorsunuz?
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- Endişeli
-
- ön sevişme
- Total posts: 139
- Registered for: 3 years 9 months
Cevap: Babalar ve kızları
Her yerde babalar ve kızları arasında çok sayıda cinsel ilişki vakası varken bunu bir efsane olarak düşünmek çok garip)
- These users thanked the author Lastik for the post (total 4):
- nikolj202, Sibiryak89, Tolkala, Morpheus
-
Автор темыAion2012Ölü
- En güçlü orgazm!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Gerçeklik.
- These users thanked the author Jjjon for the post (total 2):
- nikolj202, Aion2012Ölü
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 168
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
Kendi tecrübelerime dayanarak şunu söyleyeceğim: gerçeklik.
- These users thanked the author mercek for the post (total 10):
- Aion2012Ölü, Denis881, SergeiKa, andrey.petrov, Süleyman, Sergey.v, Esinti, Ted_2023, Viktor (git-git), Steff
-
- ön sevişme
- Total posts: 118
- Registered for: 3 years 10 months
Gerçeklik.
- These users thanked the author Hayalperest for the post:
- Aion2012Ölü
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 6 months
Aynen öyle bir şey var.
- These users thanked the author SergeiKa for the post (total 3):
- Aion2012Ölü, nikolj202, Esinti
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 59
Eh, Tam sayı hakkında tartışacağım. Çoğu zaman arzu edilen şey gerçekmiş gibi yansıtılır. Bu tür babalar arasında daha fazla hayalperest var. Ama gerçek olanlar da var.
- These users thanked the author Fedot for the post:
- Maxim......
-
- ön sevişme
Fedot, çok fazla olduğunu inkar etmeyeceğim hayalperestler :)
Buna babalar ve kızları arasındaki ensest vakalarını da eklerseniz, onlar hakkındaki bilgiler yataklarının dışına sızmaz. Peki buna benzer kaç vaka oldu ve olacak... :)
Buna babalar ve kızları arasındaki ensest vakalarını da eklerseniz, onlar hakkındaki bilgiler yataklarının dışına sızmaz. Peki buna benzer kaç vaka oldu ve olacak... :)
-
- heyecanlanıyorum
Ve Tanrıya şükür! Sağlıklarına sinsice sikişsinler!!! Herhangi bir takılma olmaması için dikkatli olun.

-
- ön sevişme
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
İnternette kızların veya yeğenlerin yetişkin olduklarında ne kadar korktuklarını ve tiksindiklerini yazdıkları siteler var. dokunuldu.
-
- Flört etmek
- Total posts: 35
-
- heyecanlanıyorum
Bu öyle neden her şeyin gönüllü olarak ve zorlama olmadan gerçekleşmesi gerektiğini söylüyorum. Çocuğun kendisi bu konuya ilgi göstermiyorsa, konuyu zorla başlatmaya gerek yoktur. Kızım da ilişkiyi bitirmek istediğini söyledi ama kendi eliyle penisimi kendine yönlendirdi. En sonunda boşandıktan sonra bunu anneme söyledim. Bunun bir tür intikam olduğunu anlıyorum ama gerçek hala bir gerçek.slavik.neskaju: ↑01 Jun 2022, 12:24 İnternette kızların veya yeğenlerin yetişkinliklerinde kendilerine dokunulduğundan ne kadar korktuklarını ve tiksindiklerini yazdıkları siteler var.
- These users thanked the author Fedot for the post (total 3):
- Maxim......, Esinti, Morpheus
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 7 months
Bu sayfayı üç yıldır seviştiğimiz en büyük kızım Marinka’ya okuması için verdim ve o hala sahte kelimesine gülüyor!
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
-
- Penetrasyon
- Total posts: 251
Zamanla kızlar kendilerine yapılanları anlıyorlar, şimdi her şeyin gönüllü olduğunu yazıyorsunuz.... ama çocuklar babanın nasıl kötü bir şey yapabileceğini anlamıyorlar, güvenecekler ve siz her şeyin rızaya dayalı olduğunu düşünüyorsunuz.. .
- These users thanked the author Bir denizkızı for the post (total 3):
- Süleyman, Kayıp, Airsex
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
Denizkızı, Tabii ki kızları bunu yapmaz anlamak!? En büyük, güzel, büyük memeli Marinka’m daha 15 yaşındayken beni rahatsız ediyordu: Baba, ne zaman gerçekten sevişmeye başlayacağız? Göğüslerimi sıkıyorsun ve beni sıkıyorsun ama ben oyuncak bebek değilim, hayattayım ve bunu uzun zamandır istiyorum! Kızlığını bozma işlemimi doğru bir şekilde gerçekleştireceğine söz vermiştin!? Söz verdim! Neden yavaşlıyorsun? Eğer daha fazla tereddüt edersen, kendimi yan sokaktan kabadayı Vitka’ya teslim edeceğim. Dün onun ergenlik çağından beri okulu bıraktığını öğrendim. Reddedeceğini mi sanıyorsun? Bu, denizkızı tarafından rıza mı yoksa şantaj mı olarak değerlendiriliyor?
- These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 5):
- Aion2012Ölü, nikolj202, Esinti, Endişeli, Morpheus
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
Eğer sizden mastürbasyon yapmanızı isterse, o zaman bu bir oyundur. Eğer bu bir penetrasyonsa, o zaman bu muhtemelen acıdır.
- These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post:
- Esinti
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
Babamı yalardım.. ..ama onun bunu istemesi pek mümkün değilslavik.neskaju: ↑06 Jun 2022, 17:03Eğer senden mastürbasyon yapmanı istiyorsa bu bir oyundur. Eğer bu bir penetrasyonsa, o zaman bu bir acıdır.
-
- Orgazm!
- Total posts: 594
peki neden baba?Natta Len: ↑06 Jun 2022, 17:22Babamı yalardım.... ama onun bunu istemesi pek mümkün değilslavik.neskaju: ↑06 Jun 2022, 17:03Eğer senden mastürbasyon yapmanı isterse bu bir oyundur. Eğer bu bir nüfuz etme ise, o zaman muhtemelen acıdır
-
- Penetrasyon
- Total posts: 251
Andrey Petrov, onu bu şekilde yaptığın için, o Bunun yanlış olduğunu düşünemez, sonunda hayatı hâlâ mahvolmuş durumda.
- These users thanked the author Bir denizkızı for the post:
- Süleyman
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
babam hasta...Onu yıkıyorum ve utanmasın diye ben de çıplak soyunuyorum.... eşit şartlarda... Onu yıkıyorum ve yıkıyorum, bu kadar... beni görüyor, bazen göğüslerime dokunuyor... peki, eğer benden yalamamı istediyse, o zaman tamamKunikolai: ↑06 Jun 2022, 17:24ve nedeni baba?Babamı yalardım....ama onun bunu istemesi pek mümkün değilslavik.neskaju: ↑06 Jun 2022, 17:03
Eğer mastürbasyon yapmak isterse bu bir oyundur. Penetrasyon varsa, o zaman muhtemelen acıdır .
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 321
Aion2012Ölü, Hangi efsane? Bunun en gerçek gerçeklik olduğunu söyleyebilirim! Daha gerçek olamazdı. Psikolojide, kızın babasına karşı bilinçaltı cinsel çekiciliğine dayanan (muhtemelen çoğu kişi duymuştur) "Electra Kompleksi" adı verilen bir terim vardır. Benzer şekilde, oğlunun annesine olan cinsel çekiciliğine dayanan bir “Oedipus kompleksi” de vardır. Ancak bu çocuklar için geçerlidir. Ve babaların kızlarına ve annelerin oğullarına olan çekiciliği gerçek olmaktan da ötedir. Başka bir şey de, çoğu durumda ebeveynlerin çocuklara olan bu tür çekiciliğinin, ahlaki ilkeler ve yetiştirilme tarzı nedeniyle bilinçaltı düzeyde bastırılmasıdır. Ancak küçük kızlarının flört ettiği babalar ya da oğullarının flört ettiği anneler, çekimin bilinçaltı seviyesinden bilinçli seviyeye taşınması ve bu gelişmelerin etkisiyle gerçek anlamda gerçek bir çekim algısı sorunu yaşayabilmektedir. Ensest ilişkiler, cinsel ilişki biçimindeki çekiciliğin farkına varılmasıyla gelişir!
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
- Registered for: 3 years 6 months
İhale, Teşekkür ederiz! Her zamanki gibi açık, anlaşılır ve konuya! Açıklamalarınızla pek çok şey netleşiyor... Bir uzmanın yazdığı hemen anlaşılıyor!
-
Автор темыAion2012Ölü
- En güçlü orgazm!
İhale,
Yaklaşık olarak öyle Ben de öyle düşünüyorum. Sadece düşüncelerimin onayını başkasının ağzından duymak istedim.
Teşekkür ederim!
Bu forumu bulduğuma çok sevindim. Burada diğer yerlere göre çok daha yeterli kullanıcı ve iletişim var.
Yaklaşık olarak öyle Ben de öyle düşünüyorum. Sadece düşüncelerimin onayını başkasının ağzından duymak istedim.
Teşekkür ederim!
Bu forumu bulduğuma çok sevindim. Burada diğer yerlere göre çok daha yeterli kullanıcı ve iletişim var.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- Esinti
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
- Registered for: 2 years 11 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 580
- Registered for: 2 years 11 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
- Registered for: 2 years 9 months
ve onun yüzünün üstüne oturuyorsun, hepsi bu
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- Registered for: 2 years 5 months
Ben bunun gerçek olduğu gerçeğine daha yatkınım. Bunun tersi de kızların babalara olan çekiciliğidir.Aion2012Dead: ↑31 May 2022, 19:36 Babaların kızlarına olan ilgisinin bir efsane mi yoksa gerçek mi olduğunu düşünüyorsunuz?
- These users thanked the author galibiyetle for the post (total 2):
- nikolj202, Esinti
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1306
- Registered for: 2 years 4 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
- Registered for: 2 years 10 months
Bence bir kızı sikmek iyi bir şey. Tabiri caizse damadınıza yardım edin.
Ama bu evli/dul/boşanmış yetişkin bir kızı sikmek anlamına geliyor.
Ama küçük olana dokunamazsınız. Daha da önemlisi onu bekaretinden mahrum edemezsiniz. Bir kızın ilk erkeği herhangi biri olmalıdır, babası değil. İdeal olarak, bu onun sevgilisi, ilk gerçek (seks anlamında) aşkı olmalıdır.
Forumda bir yerde annenin öldüğü ve babanın kızını 12 yaşından itibaren becerdiği bir aile hakkında bilgi okudum. ve ondan kürtaj yaptırdı. 12 yaşımdan beri bunu yapıyorum. Daha sonra 18-20 yaşlarında onu doğurdu. Daha sonra evlenip evlenmediği söylenmedi ama her halükarda kızının babası onun hayatını mahvetti. Ve bu SSCB’ye geri döndü.
Ama bu evli/dul/boşanmış yetişkin bir kızı sikmek anlamına geliyor.
Ama küçük olana dokunamazsınız. Daha da önemlisi onu bekaretinden mahrum edemezsiniz. Bir kızın ilk erkeği herhangi biri olmalıdır, babası değil. İdeal olarak, bu onun sevgilisi, ilk gerçek (seks anlamında) aşkı olmalıdır.
Forumda bir yerde annenin öldüğü ve babanın kızını 12 yaşından itibaren becerdiği bir aile hakkında bilgi okudum. ve ondan kürtaj yaptırdı. 12 yaşımdan beri bunu yapıyorum. Daha sonra 18-20 yaşlarında onu doğurdu. Daha sonra evlenip evlenmediği söylenmedi ama her halükarda kızının babası onun hayatını mahvetti. Ve bu SSCB’ye geri döndü.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 303
- Registered for: 2 years 3 months
Her durumda baba, kızı için ilk erkektir. En gizli konularda güvendiği ilk adam. Ve babanın rolü mantık dahilinde kalmalıdır.
Ben kızımın en sevdiği insanıydım. Kızım yedi yaşındayken cinsiyetin ne olduğuyla ilgilenmeye başlayınca, yaşına göre anlaşılır bir dille anlattım. Ailemizde vücudumuzu saklamak alışılmış bir şey değil. Ailecek hamama gidiyoruz. Bu nedenle erkek üye onun için bir sır değildi. Büyüyüp tekrar bu konuya döndüğünde her şeyi tekrar anlattı, cinsel ilişkinin nasıl gerçekleştiğini internette gösterdi. 15-16 yaşına gelene kadar neden seks yapmaması gerektiğini anlattı. Aramızda gerçek bir seks yoktu ve olacağını da sanmıyorum. Dikkatim ve itidalim sayesinde konu eğitici oyunlardan öteye gitmedi. Artık kızım tamamen yeterli bir kız olarak büyüdü. ilişkisini kurduğu kendi erkeği var.
Ben kızımın en sevdiği insanıydım. Kızım yedi yaşındayken cinsiyetin ne olduğuyla ilgilenmeye başlayınca, yaşına göre anlaşılır bir dille anlattım. Ailemizde vücudumuzu saklamak alışılmış bir şey değil. Ailecek hamama gidiyoruz. Bu nedenle erkek üye onun için bir sır değildi. Büyüyüp tekrar bu konuya döndüğünde her şeyi tekrar anlattı, cinsel ilişkinin nasıl gerçekleştiğini internette gösterdi. 15-16 yaşına gelene kadar neden seks yapmaması gerektiğini anlattı. Aramızda gerçek bir seks yoktu ve olacağını da sanmıyorum. Dikkatim ve itidalim sayesinde konu eğitici oyunlardan öteye gitmedi. Artık kızım tamamen yeterli bir kız olarak büyüdü. ilişkisini kurduğu kendi erkeği var.
- These users thanked the author Arhivarius for the post (total 3):
- Rasaroam, Endişeli, yedili
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 2 years 1 month
Aslında, gönüllü olduğu ve her ikisine de neşe ve zevk getirdiği sürece seks yapmalarına izin verin.
- These users thanked the author Zxz for the post (total 3):
- Maxim......, nikolj202, Esnek
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
- Registered for: 2 years 1 month
Selamlar. Konu o kadar eski ki efsane mi yoksa gerçek mi olduğu bile belli değil. Kutsal Kitap Lut ve kızlarının durumunu da anlattı. Ne yazık ki, bu süreçten geçtikten sonra kızımı kaybettim - bu kadar çılgın duygular ve hisler olmasına rağmen pratikte iletişim kurmuyoruz. Ve ikisi de. Zamanı geri getirebilseydim bir karar verirdim; bırakın bu bir efsane olsun...
- These users thanked the author nick023 for the post (total 2):
- Oleg257, Aion2012Ölü
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
Kızıma doğumundan ve hatta evlenmesinden çok önce ilgi göstermeye başladım
. Nedense ensest konusu beni neredeyse gençliğimden beri heyecanlandırıyordu ve kızım doğduğunda onu baştan çıkarabileceğimi umuyordum.
Fakat sonuç olarak doğumdan sonra ona olan ilgisi ortaya çıktı. ancak 5-6 yaş civarında, az çok dışsal olarak şekillenmeye başlamışken. Elbette yıllar geçtikçe sevgili olduğumuzdan emin olmaya çalıştım, ama görünüşe göre başlangıçta yanlış bir şey yaptım, çünkü 17 yaşına geldiğinde kategorik olarak benim açımdan herhangi bir iddiada bulunmak istemiyordu. Ve beni dünyadaki hiçbir kadının tahrik etmediği kadar tahrik etti. Heyecan o kadar yoğundu ki sanki aletim kopacakmış gibi görünüyordu
. Eh, keşke bugünün tecrübesiyle zamanı geri alabilseydim, her şeyi farklı yapardım ve belki her şeyi hayal ettiğim gibi yapabilirdim.

Fakat sonuç olarak doğumdan sonra ona olan ilgisi ortaya çıktı. ancak 5-6 yaş civarında, az çok dışsal olarak şekillenmeye başlamışken. Elbette yıllar geçtikçe sevgili olduğumuzdan emin olmaya çalıştım, ama görünüşe göre başlangıçta yanlış bir şey yaptım, çünkü 17 yaşına geldiğinde kategorik olarak benim açımdan herhangi bir iddiada bulunmak istemiyordu. Ve beni dünyadaki hiçbir kadının tahrik etmediği kadar tahrik etti. Heyecan o kadar yoğundu ki sanki aletim kopacakmış gibi görünüyordu

- These users thanked the author Morpheus for the post:
- Aion2012Ölü
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 2 years
Çok heyecan verici bir konu.
- These users thanked the author Pelmen2321 for the post:
- Manya