Peki ya bir akrabanız, hatta bir oğlunuz sizi sadece kim olduğunuzu değil, aynı zamanda bir kadın olarak görürse...?
-
Автор темыÇömelme
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Peki ya bir akrabanız, hatta bir oğlunuz sizde sadece kim olduğunuzu değil, aynı zamanda bir kadın olduğunu da görürse...?
48 yaşındayım ve altı aydır kocamın yeğeninin metresi olduğum ortaya çıktı. 27 yaşında ve hâlâ bekar. Aramızda hiç sevgi yok, buna inanmak aptalca olur, sadece bir aile olayından sonra beni eve götürdü, içki içmiyor, bu yüzden herkesi arabayla götürdü, ben de yakınlarda yaşadığımız için sırada sonuncuydum. Eşim gece vardiyasında çalışıyordu. Biraz sarhoştum ve beni uğurlamaya gitti, girişe girdik, daireye giden merdivenleri çıktık, anahtara yardım etti. İçeri girdiğimde beni kapıya bastırdı ve öpmeye başladı. Arkamı dönüp ona bir şeyler söyledim ama dinlemedi, sonra ben de kendime cevap vermeye başladım. Deli gibi daireye girdik ve tutkuyla öpüştük.
Bulabildiği her yerde beni el yordamıyla aradı. Dayanmak dayanılmazdı ve ben de elbisemin askılarını omuzlarımdan çektim ve adam hızla düşünerek onu indirdi, sutyenimin düğmelerini açmaya başladı. yardım et, göğüslerimi altından dışarı atarak bunu yaptım. Sanki bir şey emmek istiyormuş gibi emdi, meme uçlarım şişti ve başka hiçbir şey düşünemez oldum. Onu içeri almak ve gençlikteki önlenemezliğinin tadını çıkarmak istedim. Kocamla birlikte yatak odamızda yatağımızda onunla birlikte kaldık. Tekrar göğsümü, boynumu, yüzümü öpmeye devam etti ve aynı zamanda eteğimin altına, külotuma tırmandı, el yordamıyla parmaklarımı içeri soktu ve ben tüm gücümle aktım ve pantolonunu yakaladım, düğmelerini çözdüm ve hatta içinden geçtim. kalın kumaştan sert organının bana doğru yükseldiğini hissettim ve onu gördüğümde ve bir cin saldığımı fark ettiğimde o kadar büyüktü ki fiziğine bakılırsa bunu düşünemezdim. Ve sonra beni öfkeli bir iddiayla karşıladı, uyum sağlamaya zar zor zamanım oldu, bunu daha önce hiç kimseyle yaşamamıştım, belki onu ilk kez taklit etmediğim söylenebilir, ama onun gerçek hislerini biliyordum ve aldım. orgazm denilen mutluluk.
Onun çıkarmasına izin vermedi, kabul etti, her şeyi son damlasına kadar kendi içine çekti.
O zamandan beri çıkıyoruz, görünüşe göre onun artık bir kız arkadaşı var ama bu birbirimizden keyif almamıza engel değil. Muhtemelen onunla ne istediğini bana bile deniyor, ama herkes her şeye izin vermiyor, hatta ilişki tam olarak net olmasa bile. Bize gelince, o ve ben, elimizde olmayan şeyleri birbirimize verme fırsatından yararlanıyoruz.
Bulabildiği her yerde beni el yordamıyla aradı. Dayanmak dayanılmazdı ve ben de elbisemin askılarını omuzlarımdan çektim ve adam hızla düşünerek onu indirdi, sutyenimin düğmelerini açmaya başladı. yardım et, göğüslerimi altından dışarı atarak bunu yaptım. Sanki bir şey emmek istiyormuş gibi emdi, meme uçlarım şişti ve başka hiçbir şey düşünemez oldum. Onu içeri almak ve gençlikteki önlenemezliğinin tadını çıkarmak istedim. Kocamla birlikte yatak odamızda yatağımızda onunla birlikte kaldık. Tekrar göğsümü, boynumu, yüzümü öpmeye devam etti ve aynı zamanda eteğimin altına, külotuma tırmandı, el yordamıyla parmaklarımı içeri soktu ve ben tüm gücümle aktım ve pantolonunu yakaladım, düğmelerini çözdüm ve hatta içinden geçtim. kalın kumaştan sert organının bana doğru yükseldiğini hissettim ve onu gördüğümde ve bir cin saldığımı fark ettiğimde o kadar büyüktü ki fiziğine bakılırsa bunu düşünemezdim. Ve sonra beni öfkeli bir iddiayla karşıladı, uyum sağlamaya zar zor zamanım oldu, bunu daha önce hiç kimseyle yaşamamıştım, belki onu ilk kez taklit etmediğim söylenebilir, ama onun gerçek hislerini biliyordum ve aldım. orgazm denilen mutluluk.
Onun çıkarmasına izin vermedi, kabul etti, her şeyi son damlasına kadar kendi içine çekti.
O zamandan beri çıkıyoruz, görünüşe göre onun artık bir kız arkadaşı var ama bu birbirimizden keyif almamıza engel değil. Muhtemelen onunla ne istediğini bana bile deniyor, ama herkes her şeye izin vermiyor, hatta ilişki tam olarak net olmasa bile. Bize gelince, o ve ben, elimizde olmayan şeyleri birbirimize verme fırsatından yararlanıyoruz.
Last edited by Çömelme on 17 Feb 2022, 18:20, edited 1 time in total.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- Registered for: 3 years 4 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Ne fark var
Gizli olan her şey er ya da geç açıklığa kavuşur. Bu hayatın kanunudur. Şahsen ben aldatma ve şiddet dışında her şeyden yanayım. Kafanda kaderi mahvedebileceğin düşüncesi mi var? İşe yarayacağını sanmıyorum.
- These users thanked the author Lao for the post:
- serginius76
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
- Registered for: 3 years 6 months
Elena7322, Anın avantajlarından yararlanın! Hayat çok hızlı geçiyor - işte, zaten "dolaşımdasınız" ve kimse size dikkat etmiyor, kimse sizi istemiyor ve azarlayan kocanız dışında kimse size teklif etmiyor...
- These users thanked the author Piero for the post (total 4):
- Büyüleyici, Evgeniy-Spb, SergeiKa, Mart
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Bu arada, kocanın "iğrenç" olmaması için karısıyla olan cinsel ilişkisini tazeleyebilmesi, ona
ilişkide yeni dönüşler sunabilmesi gerekir ki ikisi de keyif alsın ondan! :şampuan:
ilişkide yeni dönüşler sunabilmesi gerekir ki ikisi de keyif alsın ondan! :şampuan:
- These users thanked the author Nikk for the post (total 4):
- Evgeniy-Spb, annem adam yaptı, SergeiKa, Romalılar
-
Автор темыÇömelme
- İlgi gösteriliyor
Re: Ya bir akrabanız, hatta bir oğlunuz sizde sadece kim olduğunuzu değil, aynı zamanda bir kadın olduğunu görseydi...?
Bana öyle geliyordu ki bunu kimse bilmiyordu veya tahmin etmedi, her şeyi yetişkinler gibi yaptığımız için hemen dikkatli olmaya karar verdik ve her şey sadece aramızda net. Ama artık yalnızca kendinize güvenebileceğinizi anlıyorum. Oğlum yılbaşı için geldi, o da şehirde yaşıyor, bize 40 km’den fazla uzakta, karısından boşandı, arası pek iyi değildi ve çocuğu yoktu. Her zamanki gibi akrabalarımızla bir araya gelerek bayramı kutladık. Daha sonra sabah eve gittiler. Herkes etki altındaydı, kocam her zamanki gibi çok içmişti, kendini nasıl durduracağını bilmiyordu, bu yüzden önce onu yatağına yatırmak zorunda kaldım, oğlum yardım etti. Sonra onun için döşemeye gittim. Üç odalı bir dairemiz var, ayrı odalarımız var, eski sevgilisinde yatağını ona ben yapmıştım. İçeri girdiğini görmedim ama arkamı döndüğümde arkamda duruyordu. Ayrılmak istedim ama oğlum geçidi kapattı ve geçmeme izin vermedi; üzerime bastı ve ben de geri çekilmek zorunda kaldım. Evlat mısın diyorum, kendimi kontrolden çıkmış görüyorum, bana anne değilmişim gibi bakıyor. Yatak arkamdayken durdum, dedi ki - anne, kal, bırak babam uyusun. Ve yanıma geliyor, ne diyeyim, her şeyi bir anda hissettim, mızrağını karnıma bastırıyor ve bana sarılmak için tırmanıyor. Ben her şekilde onunlayım ve nasıl yapabileceğimizi bir düşün..., ben senin annenim..., seninle birlikte olabileceğim nasıl aklına geldi ve tüm bunlar? .... Ama nafile, dinlemedi bile, seni istiyorum dedim, umurumda değil... kimsin sen, artık sadece bir kadınım ve o da benden yana ... onun da herkes gibi bir adam olduğunu, öyleyse neden yapsınlar ki, ama hayır, size ne fark eder ki bunun kiminle durumu daha da kötüleştirmeyeceğini, tam tersine bunun onun ve benim daha iyi hissetmemi sağlayacağını söylüyor .... Ve ayrıca babamın beni şımartmaması nedeniyle kızgınım...
Anneme söyle korkma, her şeyi sessizce mümkün olan en iyi şekilde ayarlayacağız, ki bu da Beğeneceğim.
Bu tür sözler yüzünden yüzüne vurmak istedim ama o elimden tutup beni üstüme fırlattı. Tıslıyorum, bırak beni... Çıldırdım... ve o bluzumu ardına kadar açtı, sütyenimi yırttı ve emdi, elinden geldiğince her yere el yordamıyla dokundu, elimden geldiğince direndim ama baş edemedim. Ve karnına doğru indiğinde tamamen bitkin düşmüştü, sadece kafası hâlâ içgüdüsel olarak onu uzaklaştırıyordu. Neyse bacak aralarını öpmeye alıştım ve yalamaya başladım, vazgeçtim. Bir orospu gibi akıyor, sızlanıyordu ve bacaklarını onun önüne açıp hiçbir direnç göstermeden onu içeri aldı ve kendini deli gibi itti. Ancak üzerime sıçramaya başladığında korktum ve ondan kurtulmaya çalıştım ama zamanım olmadı. Bir süre sonra kendine geldi, aldığı hazzın etkisiyle hâlâ kasılmalar içindeydi, o da orada yatıyordu, nefes alamıyordu, hiç pişmanlık duymadan deli gibi döverdi. Hatta bana olan tutkusunda boğulmaya dayanamayacakmışım gibi geldi. İlk konuşan oydu, sen annemin harika olduğunu söylüyorsun, ben de hiç kimseyle böyle bir şey yapmadığımı söylüyorum, böylece her şey harika olacak…. diyorsun ki harika teyze, kızlar seninle karşılaştırılamaz, kadınlar da kesinlikle kıskanır....
Tabii ki birebir değil, daha anlaşılır olsun diye tekrar etmeye çalıştım ama Allah’a şükür hafızam henüz beni yanıltmadı. Oğlum bana daha sonra bana nasıl karar verdiğini anlattı.
Yanlışlıkla kuzenimin giyindiğim ve orada bir sürü eşyanın olduğu telefonundan fotoğrafımı aldı ve ona baskı yaptı. Eşimin yeğeni olan ağabeyim de bizden bahsetmekten çekinerek onun arkadaşıyla birlikte olduğumu, annesinin arkadaşım olduğunu, benim de onun doğum günü partisinde olduğumu söyledi. Sonra bu arkadaşım beni eve götürdü ve her şey onunla oldu. Ve ayrıca sanki bir arkadaşıma kocamla uzun zamandır hiçbir şey yaşamadığımı ama seks olmadan istediğimi ve yapamayacağımı, hatta bunu yeğenim veya oğlumla bile yapabileceğimi söylüyormuşum gibi, öyle değil Onlar istedikleri sürece sorun yok. Oğlum fotoğrafı telefonuna aktardı, yeğeninin telefonundan yıkadı ve bana yaklaşmamasını söyledi. O gerçeğin tamamını bilmiyor ama doğal olarak bunu ona söylemedim. Ve yeğenime fotoğraf hakkında kafasıyla düşünebilmesi için ilk numarayı vereceğim, bunu nasıl yapmayı başardığımı bilmiyorum ve öğrendiğim her şey için.
Anneme söyle korkma, her şeyi sessizce mümkün olan en iyi şekilde ayarlayacağız, ki bu da Beğeneceğim.
Bu tür sözler yüzünden yüzüne vurmak istedim ama o elimden tutup beni üstüme fırlattı. Tıslıyorum, bırak beni... Çıldırdım... ve o bluzumu ardına kadar açtı, sütyenimi yırttı ve emdi, elinden geldiğince her yere el yordamıyla dokundu, elimden geldiğince direndim ama baş edemedim. Ve karnına doğru indiğinde tamamen bitkin düşmüştü, sadece kafası hâlâ içgüdüsel olarak onu uzaklaştırıyordu. Neyse bacak aralarını öpmeye alıştım ve yalamaya başladım, vazgeçtim. Bir orospu gibi akıyor, sızlanıyordu ve bacaklarını onun önüne açıp hiçbir direnç göstermeden onu içeri aldı ve kendini deli gibi itti. Ancak üzerime sıçramaya başladığında korktum ve ondan kurtulmaya çalıştım ama zamanım olmadı. Bir süre sonra kendine geldi, aldığı hazzın etkisiyle hâlâ kasılmalar içindeydi, o da orada yatıyordu, nefes alamıyordu, hiç pişmanlık duymadan deli gibi döverdi. Hatta bana olan tutkusunda boğulmaya dayanamayacakmışım gibi geldi. İlk konuşan oydu, sen annemin harika olduğunu söylüyorsun, ben de hiç kimseyle böyle bir şey yapmadığımı söylüyorum, böylece her şey harika olacak…. diyorsun ki harika teyze, kızlar seninle karşılaştırılamaz, kadınlar da kesinlikle kıskanır....
Tabii ki birebir değil, daha anlaşılır olsun diye tekrar etmeye çalıştım ama Allah’a şükür hafızam henüz beni yanıltmadı. Oğlum bana daha sonra bana nasıl karar verdiğini anlattı.
Yanlışlıkla kuzenimin giyindiğim ve orada bir sürü eşyanın olduğu telefonundan fotoğrafımı aldı ve ona baskı yaptı. Eşimin yeğeni olan ağabeyim de bizden bahsetmekten çekinerek onun arkadaşıyla birlikte olduğumu, annesinin arkadaşım olduğunu, benim de onun doğum günü partisinde olduğumu söyledi. Sonra bu arkadaşım beni eve götürdü ve her şey onunla oldu. Ve ayrıca sanki bir arkadaşıma kocamla uzun zamandır hiçbir şey yaşamadığımı ama seks olmadan istediğimi ve yapamayacağımı, hatta bunu yeğenim veya oğlumla bile yapabileceğimi söylüyormuşum gibi, öyle değil Onlar istedikleri sürece sorun yok. Oğlum fotoğrafı telefonuna aktardı, yeğeninin telefonundan yıkadı ve bana yaklaşmamasını söyledi. O gerçeğin tamamını bilmiyor ama doğal olarak bunu ona söylemedim. Ve yeğenime fotoğraf hakkında kafasıyla düşünebilmesi için ilk numarayı vereceğim, bunu nasıl yapmayı başardığımı bilmiyorum ve öğrendiğim her şey için.
- These users thanked the author Çömelme for the post (total 6):
- Nikk, Evgeniy-Spb, kaptan63, alex503311, Tolkala, Üzgünüm
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
- Registered for: 3 years 11 months
Re: Ya bir akrabanız, hatta bir oğlunuz sizde sadece kim olduğunuzu değil, aynı zamanda bir kadın olduğunu görseydi...?
Metinde iki seçenek var, dikkatlice okumalısın.
Peki kim kimi becerdi?Elena7322: ↑17 Feb 2022, 18:22 Bana öyle geliyordu ki bunu kimse bilmiyordu veya tahmin etmiyordu, her şeyi yetişkinler gibi yaptığımız için hemen dikkatli olmaya karar verdik ve her şey sadece aramızda net. Ama artık yalnızca kendinize güvenebileceğinizi anlıyorum. Oğlum yılbaşı için geldi, o da şehirde yaşıyor, bize 40 km’den fazla uzakta, karısından boşandı, arası pek iyi değildi ve çocuğu yoktu. Her zamanki gibi akrabalarımızla bir araya gelerek bayramı kutladık. Daha sonra sabah eve gittiler. Herkes etki altındaydı, kocam her zamanki gibi çok içmişti, kendini nasıl durduracağını bilmiyordu, bu yüzden önce onu yatağına yatırmak zorunda kaldım, oğlum yardım etti. Sonra onun için döşemeye gittim. Üç odalı bir dairemiz var, ayrı odalarımız var, eski sevgilisinde yatağını ona ben yapmıştım. İçeri girdiğini görmedim ama arkamı döndüğümde arkamda duruyordu. Ayrılmak istedim ama oğlum geçidi kapattı ve geçmeme izin vermedi; üzerime bastı ve ben de geri çekilmek zorunda kaldım. Evlat mısın diyorum, kendimi kontrolden çıkmış görüyorum, bana anne değilmişim gibi bakıyor. Yatak arkamdayken durdum, dedi ki - anne, kal, bırak babam uyusun. Ve yanıma geliyor, ne diyeyim, her şeyi bir anda hissettim, mızrağını karnıma bastırıyor ve bana sarılmak için tırmanıyor. Ben her şekilde onunlayım ve nasıl yapabileceğimizi bir düşün..., ben senin annenim..., seninle birlikte olabileceğim nasıl aklına geldi ve tüm bunlar? .... Ama nafile, dinlemedi bile, seni istiyorum dedim, umurumda değil... kimsin sen, artık sadece bir kadınım ve o da benden yana ... onun da herkes gibi bir adam olduğunu, öyleyse neden yapsınlar ki, ama hayır, size ne fark eder ki bunun kiminle durumu daha da kötüleştirmeyeceğini, tam tersine bunun onun ve benim daha iyi hissetmemi sağlayacağını söylüyor .... Ve ayrıca babamın beni şımartmaması nedeniyle kızgınım...
Yanlışlıkla kuzenimin giyindiğim ve orada bir sürü eşyanın olduğu telefonundan fotoğrafımı aldı ve ona baskı yaptı. Eşimin yeğeni olan ağabeyim de bizden bahsetmekten çekinerek onun arkadaşıyla birlikte olduğumu, annesinin arkadaşım olduğunu, benim de onun doğum günü partisinde olduğumu söyledi. Sonra bu arkadaşım beni eve götürdü ve her şey onunla oldu. Ve ayrıca sanki bir arkadaşıma kocamla uzun zamandır hiçbir şey yaşamadığımı ama seks olmadan istediğimi ve yapamayacağımı, hatta bunu yeğenim veya oğlumla bile yapabileceğimi söylüyormuşum gibi, öyle değil Onlar istedikleri sürece sorun yok. Oğlum fotoğrafı telefonuna aktardı, yeğeninin telefonundan yıkadı ve bana yaklaşmamasını söyledi. O gerçeğin tamamını bilmiyor ama doğal olarak bunu ona söylemedim. Ve yeğenime fotoğraf hakkında kafasıyla düşünebilmesi için ilk numarayı vereceğim, bunu nasıl başardığımı bilmiyorum ve öğrendiğim her şeye rağmen.
Metinde iki seçenek var, dikkatlice okumalısın.
- These users thanked the author Kırk beşinci for the post:
- Mart
-
- Nirvana’dayım
Lanet etmek! Önemli olan siktiğidir! Ve kimin kazandığı kimin umurunda?!!

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years
Kırkbeşinci, şimdiden sakinleşmelisin. Herhangi bir şüpheniz var mı? Çoğunlukla sizden, saçmalık suçlamaları ve forum üyelerinin çoğunluğunun eleştirisi.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 3):
- Bir bilezik, şefkatli, Piero
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
- Registered for: 3 years 11 months
Evgenii-SPb: ↑17 Feb 2022, 22:12 Kırkbeşinci , sen zaten sakin olmalısın. Herhangi bir şüpheniz var mı? Temelde sizden gelen saçmalık suçlamaları ve forum üyelerinin çoğuna yönelik eleştiriler var.
[/quote
Ördek, forum üyelerinin çoğunluğu saçmalık. Peki gidiyormuş gibi mi yapayım?
Kazhin’in devamı olmayan yeni küçük karalaması, uzun süre aklında kalması gereken bir şey - mümkün değil.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
- Registered for: 3 years 4 months
-
Автор темыÇömelme
- İlgi gösteriliyor
p....stvo hakkında, kaba olma, isteme, bakma, kimse seni zorlamıyor. Ve olduğu gibi yazılanı, bir yazar değil, elimden geldiğince sundum. Çoğunluğun aksine yazılan her şey gerçek bir hikayedir, hayal ürünü ya da icat değildir, inanmak ya da inanmamak sizin hakkınızdır, sadece duygular üzerine yazdım, açıkça konuşmak istedim ve kim dalkavukluk düşünüyorsa sadece meşgul bir kişidir Görünüşe göre bu tür siteleri veya hikayeleri karıştırıyor ve o kadar dar görüşlü ki, işin özünü anlayamıyor ve fanteziyi gerçeklikten ayıramıyor
Ve anlayanlar için bu, İster sempati duysun ister kınasın, anlayışınız ve ifade ettiğiniz görüş için teşekkür ederiz
Ve anlayanlar için bu, İster sempati duysun ister kınasın, anlayışınız ve ifade ettiğiniz görüş için teşekkür ederiz
Last edited by Çömelme on 18 Feb 2022, 16:00, edited 2 times in total.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years
Elena7322, heyecanlanma ve endişelenme dikkat etmek.
-
- Nirvana’dayım
Gerçekten Elena, trollemeye kanma. Forumda duygularınızı paylaşan yeterince kişi var.
O halde onlarla iletişim kurun! Gerisi - görmezden gelin!!!
O halde onlarla iletişim kurun! Gerisi - görmezden gelin!!!

- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, Piero
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 59
- Registered for: 3 years
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 165
- Registered for: 4 years 6 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Ya bir akrabanız, hatta bir oğlunuz sizi sadece kim olduğunuzu değil, aynı zamanda bir kadın olarak görseydi...?
Elena7322, Elena ve ben seninkini bile isterim Genç adamlarınızı çok heyecanlandıran fotoğrafa baktım.
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
Re: Ya bir akrabanız, hatta bir oğlunuz sizi sadece kim olduğunuzu değil, aynı zamanda bir kadın olarak görseydi...?
Hikayeyi beğendim, fotoğraf gereksiz ve gerçek hayatta görmüş olsanız bile fotoğraflara gerek yok, çoğu kişi birkaç yıldır annelerine bakıyor ve düşünüyor.
Seks konusuna gelince, hala ilginç eğer bir kadın yeterince pasifse, yani dışarı çıkmıyorsa ya da benim kaldıramadığım gibi,
ve altı aydır seks yapılmadıysa ve hemen çılgına dönüyorsa dick, o zaman ne kadar sonra kendi başına el sallamaya başlayacak ve akrabalık havasında olmayacak?
nYani adam annesini bayıltabilecek, çünkü pasaportunda yazan bu ve pasaport olmadan o sadece bir erkek, ya da daha doğrusu, merak ediyorum
% kaçı erkeklerin onları sıkmasına vb. izin verecek ve onları isteyecek?
nNe kadar ilginç seks yasağı etkileyecek, yani doğa bunu kabul edecek ya da tabu kim düşünür?
Ve eğer kadın acımasızsa, ne kadar tükürürlerse tükürsünler, duvara tırmanırım ama işte orada bu çok heyecan verici ve yine de bir erkeğe ihtiyacım var, bunu bir sır olarak saklayacağım.
Erişim konusunda ise çoğunlukla meslektaşımı öptüğümü, ona sarılmak istediğimi düşünüyorum. işe yaramadı, 5 kez denedi, onu uzaklaştırdı ve çoktan pes ettiğinde, nasıl öpüşüleceğinin öğretilmesini istedi, sonunda yanına oturdu ve öğretmeye başladı, sonra ben eve gittiğimde eve gitti. işe geldim, onu öpmeye çalıştım ve umursamadı, ancak bir süre sonra kaçmaya çalıştı ama bu birkaç kez oldu, ama o zamandan beri istediğim zaman öpüştüler, onu kendime bastırabiliyordum ve bu da mümkündü, yani kadın karar veriyor, buna izin var, buna izin yok, bu ellerini açıp her yere dokunabiliyor ama bu sadece beline kadar çıkıyor.
Sonra birileri Kızın seks olmadan bağ kuramadığını ancak hikayede tabuya tükürdüğünü ve içgüdünün onun için daha önemli olduğunu söyledi.
Seks konusuna gelince, hala ilginç eğer bir kadın yeterince pasifse, yani dışarı çıkmıyorsa ya da benim kaldıramadığım gibi,
ve altı aydır seks yapılmadıysa ve hemen çılgına dönüyorsa dick, o zaman ne kadar sonra kendi başına el sallamaya başlayacak ve akrabalık havasında olmayacak?
nYani adam annesini bayıltabilecek, çünkü pasaportunda yazan bu ve pasaport olmadan o sadece bir erkek, ya da daha doğrusu, merak ediyorum
% kaçı erkeklerin onları sıkmasına vb. izin verecek ve onları isteyecek?
nNe kadar ilginç seks yasağı etkileyecek, yani doğa bunu kabul edecek ya da tabu kim düşünür?
Ve eğer kadın acımasızsa, ne kadar tükürürlerse tükürsünler, duvara tırmanırım ama işte orada bu çok heyecan verici ve yine de bir erkeğe ihtiyacım var, bunu bir sır olarak saklayacağım.
Erişim konusunda ise çoğunlukla meslektaşımı öptüğümü, ona sarılmak istediğimi düşünüyorum. işe yaramadı, 5 kez denedi, onu uzaklaştırdı ve çoktan pes ettiğinde, nasıl öpüşüleceğinin öğretilmesini istedi, sonunda yanına oturdu ve öğretmeye başladı, sonra ben eve gittiğimde eve gitti. işe geldim, onu öpmeye çalıştım ve umursamadı, ancak bir süre sonra kaçmaya çalıştı ama bu birkaç kez oldu, ama o zamandan beri istediğim zaman öpüştüler, onu kendime bastırabiliyordum ve bu da mümkündü, yani kadın karar veriyor, buna izin var, buna izin yok, bu ellerini açıp her yere dokunabiliyor ama bu sadece beline kadar çıkıyor.
Sonra birileri Kızın seks olmadan bağ kuramadığını ancak hikayede tabuya tükürdüğünü ve içgüdünün onun için daha önemli olduğunu söyledi.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 2 years 11 months
Oğlum çocukluğumdan beri bana sahip. Birlikte uyuduk. İlk başta kıçımın üstüne geldim, sonra ona izin verdim. Kıçımı basan ilk kişi kardeşimdi. Babam 14 yaşında kızlık zarını kırdı.
- These users thanked the author Veronika for the post (total 4):
- Rasaroam, Tolkala, Esnek, PavelNokia
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
Ne kadar zengin bir seks hayatın var! Büyük gibi!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 2 months
Başınıza gelen herhangi bir şeyden pişmanlık duyuyor musunuz? Bu sizi bir şekilde olumlu veya olumsuz yönde etkiledi mi?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
Pişman değilim, hatta hem babama hem de kardeşime minnettarım. Ağabeyim ve ablam kıçımı bu şekilde hazırladılar!!! Kimse bunu daha iyi yapamazdı. Ayrıca annemle anlaşarak bekaretimi de elimden aldılar. Kıçıma büyük talep olduğunu öğrendiler ve öylece amım içeri girecek. Önemli olan nazik ve şefkatle yapıldı. Erkeklere aşık oldum ve ilk kez bana kabaca hakim olsalar bile onlardan nefret etmedim. O zaman oğlumla sorunlar vardı.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 6 Replies
- 2137 Views
-
Last post by Cock Yaşlı***
-
- 32 Replies