Seksle ilgileniyorum, herhangi bir edebiyat veya video bilgisi beni kolayca heyecanlandırıyor ve hormonlarım periyodik olarak öfkeleniyor. Ancak. Ne kendi bedenime, ne de başkalarına dokunmaktan kesinlikle tahrik olmuyorum. Sanki vücut onu heyecanlandırması, zevk vermesi gereken bir şey olarak algılamıyor. Farklı arkadaşlarla denedim. Ve bir zamanlar sanki aşık olmuştum (her ne kadar bundan şüpheli olsam da), ama yine de işler pek iyi gitmiyor.
Benim sorunumun ne olduğunu anlamıyorum.
Kız, 21 yaşında
Dokunmayı heyecanlandırmaz
-
Автор темыKnox’un
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 3 years 11 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Anlamıyorum
Sorununuzun ne olduğunu anlamak için bir uzmana başvurmanız gerekiyor, hatta diyebilirim. Seksolog, seks terapisti veya psikolog.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Orientation: heteroseksüel
Ben de tam olarak aynı sorunu yaşadım, partner değiştirirken. Ama doğumdan sonra hiçbir şey hissetmemeye başladım.
kazara uçtu. Ama sonra her şey uyandı. Şu anda meme uçlarımın ne zaman emildiğini bile hissetmedim çünkü bunun çok acımasız olduğunu hatırlıyorum. Doğum yaptıktan sonra her şey uyandı ve özellikle meme uçları))))). Doktora git. Kesinlikle. Bu benim kişisel deneyimim, herkesin 21 yaşında çocuğa ihtiyacı yok

- These users thanked the author Yaoishica for the post:
- annem adam yaptı
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
- Registered for: 5 years 2 months
- Orientation: biseksüel
Kim bilir kafanızda neler var, belki de bir konuda kompleks yaşıyorsunuzdur? Ve bu nedenle sersemlik.
Arkadaşım tabiri caizse oradaki her şeyi uyandırmama yardım etti ve ondan önce parmağını oraya sürttü ve zaten heyecan olmasına rağmen senin gibi bir şey hissetmedi.
Arkadaşım tabiri caizse oradaki her şeyi uyandırmama yardım etti ve ondan önce parmağını oraya sürttü ve zaten heyecan olmasına rağmen senin gibi bir şey hissetmedi.
- These users thanked the author Tanuşka for the post:
- annem adam yaptı