Dokunmayı heyecanlandırmaz

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Knox’un
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 3 years 11 months
 Dokunmayı heyecanlandırmaz

Unread post by Knox’un »

Seksle ilgileniyorum, herhangi bir edebiyat veya video bilgisi beni kolayca heyecanlandırıyor ve hormonlarım periyodik olarak öfkeleniyor. Ancak. Ne kendi bedenime, ne de başkalarına dokunmaktan kesinlikle tahrik olmuyorum. Sanki vücut onu heyecanlandırması, zevk vermesi gereken bir şey olarak algılamıyor. Farklı arkadaşlarla denedim. Ve bir zamanlar sanki aşık olmuştum (her ne kadar bundan şüpheli olsam da), ama yine de işler pek iyi gitmiyor.
Benim sorunumun ne olduğunu anlamıyorum.
Kız, 21 yaşında
Din71
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 80
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: Anlamıyorum

Unread post by Din71 »

Sorununuzun ne olduğunu anlamak için bir uzmana başvurmanız gerekiyor, hatta diyebilirim. Seksolog, seks terapisti veya psikolog.
These users thanked the author Din71 for the post:
Tolkala
Yaoishica
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 72
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Yaoishica »

Ben de tam olarak aynı sorunu yaşadım, partner değiştirirken. Ama doğumdan sonra hiçbir şey hissetmemeye başladım. :oops: kazara uçtu. Ama sonra her şey uyandı. Şu anda meme uçlarımın ne zaman emildiğini bile hissetmedim çünkü bunun çok acımasız olduğunu hatırlıyorum. Doğum yaptıktan sonra her şey uyandı ve özellikle meme uçları))))). Doktora git. Kesinlikle. Bu benim kişisel deneyimim, herkesin 21 yaşında çocuğa ihtiyacı yok
These users thanked the author Yaoishica for the post:
annem adam yaptı
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1092
Registered for: 5 years 2 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Tanuşka »

Kim bilir kafanızda neler var, belki de bir konuda kompleks yaşıyorsunuzdur? Ve bu nedenle sersemlik.
Arkadaşım tabiri caizse oradaki her şeyi uyandırmama yardım etti ve ondan önce parmağını oraya sürttü ve zaten heyecan olmasına rağmen senin gibi bir şey hissetmedi.
These users thanked the author Tanuşka for the post:
annem adam yaptı
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”