Aynı zamanda bir sevgili
-
- Potansiyel seks nesnesi
Aynı zamanda bir sevgili
Geçtiğimiz günlerde bir çiftin tatile gittiği ve eşlerinin sevgilisinin de yanlarında olduğuyla ilgili bir yazı vardı.
Ben de size şunu söylemek istiyorum.
41 yaşındayım. Eşim 40 yaşında ama 30 yaşında gibi görünüyor. 13 yıldır evliyiz. Bir erkek arkadaşı var. Moskova’dan Kafkas. 35 yaşındayım. Ona çiçek veriyor, aşk SMS’i yazıyor, arabasıyla evine götürüyor. Bazen birlikte akşam yemeği veya kahvaltı yerler. Bütün bunları SMS’lerinde okudum. Seks olup olmadığını bilmiyorum. Daha önce haftada bir seks yapıyorduk, şimdi her gün onunla. Kıskançlığım var ve bunun için savaşmak istiyorum. Arkadaşlar buna değer mi yoksa dağıtalım mı?
Ben de size şunu söylemek istiyorum.
41 yaşındayım. Eşim 40 yaşında ama 30 yaşında gibi görünüyor. 13 yıldır evliyiz. Bir erkek arkadaşı var. Moskova’dan Kafkas. 35 yaşındayım. Ona çiçek veriyor, aşk SMS’i yazıyor, arabasıyla evine götürüyor. Bazen birlikte akşam yemeği veya kahvaltı yerler. Bütün bunları SMS’lerinde okudum. Seks olup olmadığını bilmiyorum. Daha önce haftada bir seks yapıyorduk, şimdi her gün onunla. Kıskançlığım var ve bunun için savaşmak istiyorum. Arkadaşlar buna değer mi yoksa dağıtalım mı?
-
- Orgazm!
- Total posts: 525
- Orientation: heteroseksüel
Re: Aynı zamanda bir sevgilim
Overclock yapmaya değmez. Daha iyisi... DEĞİŞTİRMEYE başlayın. Ve o da anlayacak... onun için ne kadar UYGUN olduğunu!
Anlıyor musun?
Anlıyor musun?
-
Yani yanımdan ayrılmıyor. Hassas bir ilişkimiz var. Her zaman bana aşkını itiraf ediyor
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
- Orientation: biseksüel
bazı insanlar öyle, ben şahsen bu tür ilişkileri anlamıyorum ama bir Kafkasyalı size nasıl tepki verir?
-
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Peki, endişelenmeyin! Hayatı kendinize ve eşinize zindan etmeyin!
- These users thanked the author Nikk for the post:
- annem adam yaptı
-
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
Aşık olmak, ona yemin etmesi seni her gün seviyorum, sana olan sevgimden değil! Belki bunu duymak sizin için hoş değildir, gözünüzün önünde ihanetine bu kadar psikolojik tepki veren odur, yani ne yaptığını ve yapmakta olduğunu biliyor ve suçluluk, rahatsızlık ve benzeri bir duyguya sahip. önünüzde onun ruhunun savunma tepkisi! Size söyleyebileceğim tek şey, beyaz adamın onu becerdiği, bu% 101 ve bunu sizin de anlamalısınız ve en önemlisi, her şeyin sessizce ve huzur içinde devam edeceğini veya sessizce biteceğini düşünmeyin! Kafkasyalı’nın onunla sadece bir şeyler hazırlaması ihtimali yüksek, emin olun güzel bir gün sizi bekleyen bir sürpriz olmayacak, eve geleceksiniz, kilitler değiştirilmiş ve sakallı Kafkasyalı adamlar sizinle buluşacak. ve kapınızın eşiğinde ne yapacağınızı açıklayın bir daha ortaya çıkmadı ve ayrıca eski eşinize borçlusunuz.....birçok seçenek olabilir.... Ama aynı zamanda size şunu da söylemeliyim ki, bunu yapmanız gerekir. Karınızın size olan aşk yeminlerinden iyi bir şey beklemeyin! Ve her gün seks yapıyor olmanız, grup seksinin duygularından kaynaklanan bir tür heyecana sahip olması, grup seks hayalleri kurması, yalnız ve iki ya da üç erkek olması ve bunu yapıyor gibi görünmesi, Bir gün bu beyaz adam onu bir yerde sikiyor ve eve döndüğünüzde bakıyorsunuz ve o grup seks hissine kapılıyor! Ama bu artık sizin için bir aile değil çünkü aile, birbirine değer veren ve her an kendi yarısını desteklemeye hazır iki kişidir. Artık geceleri sadece birlikte yaşıyor ve seks yapıyorsunuz. Şahsen ben onu xxx’e gönderirdim ve eğer paran varsa 20 yaşlarında başka bir kadını alıp sikerdim...
-
Her şeyden önce her zaman sevgi dolu sözler söylerdi. İkincisi, kendisi Moskovalı bir Kafkasyalı ve eğitimli, üçüncüsü ise beni ve yeteneklerimi biliyor. Bu nedenle farklı bir şey. Toplu tecavüz istemiyor. Bu zaten tartışıldı.
-
- Flört etmek
Aşık olmak, eğer onunla grup seks yaptıysanız, karınız ilgi duyduğu herkesle eğlenebileceğini fark etti... ve ona hiçbir şey söylemenize gerek yok ve eğer öğrenirseniz, o zaman onun için kötü bir şey olmayacak. .. Ama bir tanesi için tanıdığınız siz olma ihtimalini göz ardı etmeyin, ama bilmediğiniz başkaları ve birden fazlası da olabilir.... Hayat sizin, asıl olan her şeyin size yakışması

-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
Her çiftin hayatında bftovukha’nın duyguları yediği bir an gelir. Artık tam da böyle bir dönemdesiniz. Kafkasyalılarla yapılan şakalar, ilişkinize yeni bir soluk getirmek gibidir. Duygular yoğunlaştı, eşim için savaşma arzusu var. Ve şimdi başka bir soru. Karınız tüm bunları gizlice, gizlice yaptı, peki güvenmediğiniz bir insanla nasıl yaşayabilirsiniz? Sonuçta, Kafkasyalıların yanı sıra hakkında hiçbir şey bilmediğiniz bir sürü pislik olabilir. Yani burada siz ve eşiniz birlikte bir karar vermelisiniz: ya cinsel ilişkinizi değiştirin, yeni bir şeyler deneyin ya da eşinizi birisiyle paylaşmak istemiyorsanız ayrılın. Seçim sizin.
- These users thanked the author Frodo for the post:
- annem adam yaptı
-
Sonraki...
Karısı hakkında. Bence öyle...
Arkadaşlarınla, iş arkadaşlarınla, akrabalarınla karını sikebilirsin. Her yerde - yolun karşısındaki saunada, kulübede, tatilde. Her yerde, her zaman ve her kompozisyonda. Ama kimsenin kimseden bir şey saklamaması şartıyla. Ve bu bir heyecan. Ama seni siktiklerinde bunun artık iyi olmadığını düşünüyorum. Ve bütün bunlar bir şekilde çok fazla.
Sonuçta, dünyada size en yakın kişi eşinizdir. Kelimenin tam anlamıyla her şeyi onunla paylaşıyorsun. Ve eş aslında tüm akrabalara, çocuklara ve genel olarak herkese en yakın olanıdır.
Ve bu kişi aslında sana ihanet ediyor, seni başka birine sızdırıyor. Kimin aklında ne olduğu hakkında hiçbir fikri yok.
Pekala, karınızı sevmiş olsa ve dalga geçecek kimsesi olmasa ve ona aşık olsa bile. Ve onu sikiyor ve ona doyamıyor. Ve her seferinde daha fazlasını istiyor. Öyle oluyor.
Eşim her şeyi beğeniyor. Yine bu Kafkasyalı adamın onu çok iyi sikmesi mümkün. Belki de penisi makul büyüklüktedir ve karınız sanki on dört yaşındaymış gibi hissediyordur.
Belki de öyle bir siki vardır ki vajinasını tamamen doldurur ve karınız bu hislere deli oluyordur ve belki de onunla seks sırasında oradadır, her şey durmadan akıp gider ve tekrar tekrar boşalır. Belki de başlangıçta onu bir kez bu şekilde becermişti ve kadın bu şeye uyuşturucu gibi bağımlı olmuştu!?
Neden olmasın...
İyi seks bir denizdir zevkten. Kadınları hakkında yalan söylemediğini bildiğim bir adam tanıyordum. Bu adamın şu ya da bu kız hakkında söylediklerini duydum ve kızların da onunla seks hakkında söylediklerini duydum. Yani ifadeler birleşti - bazen kadınlar bir süreliğine duyuların derinliğinden ve seks sırasındaki zevkten kaynaklanan duygulardan dolayı bacaklarını kaybediyorlardı.
Ve karınız bu şeye bir tür uyuşturucu gibi kolayca bağımlı olabilir. Ve her seferinde bu hisleri tekrarlamak istiyor. Uyuşturucu gibi, içki gibi, sigara gibi, fazla kilolu olanlar için yiyecek gibi.
Ve tüm bunlarla ne yapılacağı tam olarak belli değil. Karısı, bu Kafkasyalı adamın hayatını onunla ilişkilendirme ihtimalinin düşük olduğunu çok iyi anlıyor. Beyaz adam karını sikmeyi seviyor. Karınızın onun sikinden etkilenmesinden kendisinin de tahrik olması mümkündür. O da bundan memnundur ve bunu sürdürmeye hazırdır ve bedelini ödemeye de hazırdır. Karına kur yapmanın onun için zaman ve para anlamına gelmesi anlamında. Ama o bundan hoşlanıyor. Ve ikisi de bundan sonra ne olacağını düşünmüyorlar. Ne o ne de eşiniz.
Ama iyi bir durumu anlattım. Her şey karınız ve onun bu beyaz adamla seksten hoşlanmasıyla ilgili olduğunda. Peki ya durum böyle değilse?
Sorun da tam olarak bu.
Çünkü eğer mesele sadece seksse, o zaman bu çözülebilir. Bir şekilde karınla konuşabilirsin. Ona histeriklik ve skandallar yaşatmak değil, sadece her şeyi bildiğinizi ve bizim sadece karı koca değil, aynı zamanda hayattaki iki iyi arkadaş olduğumuzu söylemek anlamında. Ve ondan tüm bunlar hakkında dürüst olmasını isteyin. Ancak ona önceden size uygun bir seçenek sunmayın. Yani yönlendirici sorular sormayın. Onu sabırla dinleyin ve kıskanç bir koca gibi tepki vermeyin. İyi bir arkadaş gibi dinle. Hatta bu konuşma sırasında ikisine de bir içki ikram edebilirsiniz.
Ve onun kendi versiyonunu anlatmasına izin verin. Ve ikiniz tüm bunlarla ne yapacağınıza karar vereceksiniz.
Beyaz bir erkekle seks yapmaya gelince, ona hemen bunun sizi şaşırtmadığını ve neden olmasın deyin. Sadece ona dürüst olması için meydan oku. Tamamen dürüst olmak gerekirse. Bırakın bu beyaz adamla seks hakkında konuşsun. Bu süreçte burada neler olduğunu anlayacaksınız. Ve ikiniz tüm bunlarla ne yapacağınıza karar vereceksiniz.
Fakat her halükarda bu meseleye bir şekilde müdahale etmeniz gerektiğini düşünüyorum. Çünkü yukarıdaki insanlar doğru yazmış; bu Kafkasyalının aklında ne olduğunu asla bilemezsiniz. Bir şeyin veya birinin kadınlar aracılığıyla geliştirildiği farklı durumları ve senaryoları asla bilemezsiniz.
Evet, zor bir durum. Tek soru şu; Kafkasyalı senin her şeyi bildiğini biliyor mu? Eğer ondan korkmuyorsan, o zaman ben senin yerinde olsaydım, bir şekilde her şeyi bildiğini belirtirdim.Aşık olmak: ↑27 Jul 2021, 23:20 Öncelikle her zaman sevgi dolu sözler söylerdi. İkincisi, kendisi Moskovalı bir Kafkasyalı ve eğitimli, üçüncüsü ise beni ve yeteneklerimi biliyor. Bu nedenle farklı bir şey. Toplu tecavüz istemiyor. Bu zaten tartışıldı.
Sonraki...
Karısı hakkında. Bence öyle...
Arkadaşlarınla, iş arkadaşlarınla, akrabalarınla karını sikebilirsin. Her yerde - yolun karşısındaki saunada, kulübede, tatilde. Her yerde, her zaman ve her kompozisyonda. Ama kimsenin kimseden bir şey saklamaması şartıyla. Ve bu bir heyecan. Ama seni siktiklerinde bunun artık iyi olmadığını düşünüyorum. Ve bütün bunlar bir şekilde çok fazla.
Sonuçta, dünyada size en yakın kişi eşinizdir. Kelimenin tam anlamıyla her şeyi onunla paylaşıyorsun. Ve eş aslında tüm akrabalara, çocuklara ve genel olarak herkese en yakın olanıdır.
Ve bu kişi aslında sana ihanet ediyor, seni başka birine sızdırıyor. Kimin aklında ne olduğu hakkında hiçbir fikri yok.
Pekala, karınızı sevmiş olsa ve dalga geçecek kimsesi olmasa ve ona aşık olsa bile. Ve onu sikiyor ve ona doyamıyor. Ve her seferinde daha fazlasını istiyor. Öyle oluyor.
Eşim her şeyi beğeniyor. Yine bu Kafkasyalı adamın onu çok iyi sikmesi mümkün. Belki de penisi makul büyüklüktedir ve karınız sanki on dört yaşındaymış gibi hissediyordur.
Belki de öyle bir siki vardır ki vajinasını tamamen doldurur ve karınız bu hislere deli oluyordur ve belki de onunla seks sırasında oradadır, her şey durmadan akıp gider ve tekrar tekrar boşalır. Belki de başlangıçta onu bir kez bu şekilde becermişti ve kadın bu şeye uyuşturucu gibi bağımlı olmuştu!?
Neden olmasın...
İyi seks bir denizdir zevkten. Kadınları hakkında yalan söylemediğini bildiğim bir adam tanıyordum. Bu adamın şu ya da bu kız hakkında söylediklerini duydum ve kızların da onunla seks hakkında söylediklerini duydum. Yani ifadeler birleşti - bazen kadınlar bir süreliğine duyuların derinliğinden ve seks sırasındaki zevkten kaynaklanan duygulardan dolayı bacaklarını kaybediyorlardı.
Ve karınız bu şeye bir tür uyuşturucu gibi kolayca bağımlı olabilir. Ve her seferinde bu hisleri tekrarlamak istiyor. Uyuşturucu gibi, içki gibi, sigara gibi, fazla kilolu olanlar için yiyecek gibi.
Ve tüm bunlarla ne yapılacağı tam olarak belli değil. Karısı, bu Kafkasyalı adamın hayatını onunla ilişkilendirme ihtimalinin düşük olduğunu çok iyi anlıyor. Beyaz adam karını sikmeyi seviyor. Karınızın onun sikinden etkilenmesinden kendisinin de tahrik olması mümkündür. O da bundan memnundur ve bunu sürdürmeye hazırdır ve bedelini ödemeye de hazırdır. Karına kur yapmanın onun için zaman ve para anlamına gelmesi anlamında. Ama o bundan hoşlanıyor. Ve ikisi de bundan sonra ne olacağını düşünmüyorlar. Ne o ne de eşiniz.
Ama iyi bir durumu anlattım. Her şey karınız ve onun bu beyaz adamla seksten hoşlanmasıyla ilgili olduğunda. Peki ya durum böyle değilse?
Sorun da tam olarak bu.
Çünkü eğer mesele sadece seksse, o zaman bu çözülebilir. Bir şekilde karınla konuşabilirsin. Ona histeriklik ve skandallar yaşatmak değil, sadece her şeyi bildiğinizi ve bizim sadece karı koca değil, aynı zamanda hayattaki iki iyi arkadaş olduğumuzu söylemek anlamında. Ve ondan tüm bunlar hakkında dürüst olmasını isteyin. Ancak ona önceden size uygun bir seçenek sunmayın. Yani yönlendirici sorular sormayın. Onu sabırla dinleyin ve kıskanç bir koca gibi tepki vermeyin. İyi bir arkadaş gibi dinle. Hatta bu konuşma sırasında ikisine de bir içki ikram edebilirsiniz.
Ve onun kendi versiyonunu anlatmasına izin verin. Ve ikiniz tüm bunlarla ne yapacağınıza karar vereceksiniz.
Beyaz bir erkekle seks yapmaya gelince, ona hemen bunun sizi şaşırtmadığını ve neden olmasın deyin. Sadece ona dürüst olması için meydan oku. Tamamen dürüst olmak gerekirse. Bırakın bu beyaz adamla seks hakkında konuşsun. Bu süreçte burada neler olduğunu anlayacaksınız. Ve ikiniz tüm bunlarla ne yapacağınıza karar vereceksiniz.
Fakat her halükarda bu meseleye bir şekilde müdahale etmeniz gerektiğini düşünüyorum. Çünkü yukarıdaki insanlar doğru yazmış; bu Kafkasyalının aklında ne olduğunu asla bilemezsiniz. Bir şeyin veya birinin kadınlar aracılığıyla geliştirildiği farklı durumları ve senaryoları asla bilemezsiniz.
-
- Flört etmek
saç gömleği, düşüncelerine tamamen katılıyorum: koca Kafkasyalıyı biliyor ve bunun dışında kaç tane olduğu bilinmeyebilir ve koca ilişkiyi biliyor ve karısını beceriyor ve buna mükemmel tepki veriyor ve sessiz, neden o zaman söylemiyorsun sevgilim, her şeyi biliyorum senin tarafında olman konusunda, böylece elimizden gelen her şeyi ve birlikte yapabileceğimiz her şeyi açıkça denemeye başlayabiliriz. Eğer bir kadın, kocasının her şeyi bildiğini öğrenirse, bundan sonra düzgün bir bakire kadın gibi davranacağını sanmıyorum

-
Sevgilinin kıçına sok...
Saçmalık...
Öyle görünüyor ki tavsiye veriyorsun diğer tarafta gerçek bir insan olduğuna ve durumun gerçek olduğuna inanmadığınızı. Ve eğer başından beri buna inanmıyorsan neden bir şeyler yazıyorsun?
Holiganlık yüzünden mi? Neden?
Bir arkadaşınızla iletişim kurduğunuzu hayal edin. Sen içiyorsun ve o sarhoş bir halde sana bunu söylüyor! Ne olmuş!? Bu forumda tavsiye ettiğin bu saçmalığı ona mı söyleyeceksin?
Evet sanırım bu tavsiyeden sonra kulağınıza gelecektir. Ve haklı olacak. Çünkü burada bahsettiğimizle hiçbir ilgisi olmayan bir tür kar fırtınasından bahsediyorsunuz.
Sizce bu konuda tavsiye ver, başka bir konuda...Nikitas: ↑28 Jul 2021, 11:45 Vasyanitsa, eğer bir koca bir Kafkasyalıyı biliyorsa ve bu Kafkasyalının yanı sıra kaç kişinin bu ilişkiyi bildiği ve bir yandan karısını becerdiği ve buna iyi tepki verdiği bilinmeyebilir, düşüncelerinize tamamen katılıyorum. ve sessiz, o zaman neden söylemeyeyim canım, senin lanet hakkında her şeyi biliyorum, böylece elimizden gelen her şeyi ve kiminle birlikte yapabileceğimizi açıkça denemeye başlayabiliriz. Bir kadının, kocasının her şeyi bildiğini öğrenmesinden sonra düzgün bir bakire kadın gibi davranacağını sanmıyorum
Sevgilinin kıçına sok...
Saçmalık...
Öyle görünüyor ki tavsiye veriyorsun diğer tarafta gerçek bir insan olduğuna ve durumun gerçek olduğuna inanmadığınızı. Ve eğer başından beri buna inanmıyorsan neden bir şeyler yazıyorsun?
Holiganlık yüzünden mi? Neden?
Bir arkadaşınızla iletişim kurduğunuzu hayal edin. Sen içiyorsun ve o sarhoş bir halde sana bunu söylüyor! Ne olmuş!? Bu forumda tavsiye ettiğin bu saçmalığı ona mı söyleyeceksin?
Evet sanırım bu tavsiyeden sonra kulağınıza gelecektir. Ve haklı olacak. Çünkü burada bahsettiğimizle hiçbir ilgisi olmayan bir tür kar fırtınasından bahsediyorsunuz.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 319
beceriksizsinNikitas: ↑27 Jul 2021, 23:15 Aşık olmak, yaptığı şey sana her gün aşık olduğuna yemin ediyor, bu sana olan aşkından değil! Belki bunu duymak sizin için hoş değildir, gözünüzün önünde ihanetine bu kadar psikolojik tepki veren odur, yani ne yaptığını ve yapmakta olduğunu biliyor ve suçluluk, rahatsızlık ve benzeri bir duyguya sahip. önünüzde onun ruhunun savunma tepkisi! Size söyleyebileceğim tek şey, beyaz adamın onu becerdiği, bu% 101 ve bunu sizin de anlamalısınız ve en önemlisi, her şeyin sessizce ve huzur içinde devam edeceğini veya sessizce biteceğini düşünmeyin! Kafkasyalı’nın onunla sadece bir şeyler hazırlaması ihtimali yüksek, emin olun güzel bir gün sizi bekleyen bir sürpriz olmayacak, eve geleceksiniz, kilitler değiştirilmiş ve sakallı Kafkasyalı adamlar sizinle buluşacak. ve kapınızın eşiğinde ne yapacağınızı açıklayın bir daha ortaya çıkmadı ve ayrıca eski eşinize borçlusunuz.....birçok seçenek olabilir.... Ama aynı zamanda size şunu da söylemeliyim ki, bunu yapmanız gerekir. Karınızın size olan aşk yeminlerinden iyi bir şey beklemeyin! Ve her gün seks yapıyor olmanız, grup seksinin duygularından kaynaklanan bir tür heyecana sahip olması, grup seks hayalleri kurması, yalnız ve iki ya da üç erkek olması ve bunu yapıyor gibi görünmesi, Bir gün bu beyaz adam onu bir yerde sikiyor ve eve döndüğünüzde bakıyorsunuz ve o grup seks hissine kapılıyor! Ama bu artık sizin için bir aile değil çünkü aile, birbirine değer veren ve her an kendi yarısını desteklemeye hazır iki kişidir. Artık geceleri sadece birlikte yaşıyor ve seks yapıyorsunuz. Şahsen ben onu xxx’e gönderirdim ve eğer paran varsa 20 yaşlarında başka bir bayanı alıp onu becererdim...
-
- Flört etmek
saç gömlek, sadece şaka yapıyordum, " onu kıçına sokmak"... Bu sadece bir şakaydı.. Bunu mizahla ele alın. Ama cidden, bu harika sinsi bir plan, eğer ruhunuzda bir kırgınlık ve intikam duygusu varsa, onu üçlüye davet etmek ve karısının önünde onu eşcinsel yapmak harika bir seçenek, karısını sikti, işte bu neden onu sikemiyor

-
Peki, bu tavsiyeyi kendiniz uygular mısınız? Peki, bunu yapmayı başarsan bile, o zaman ne olacak? Hemen intihar mı etmeli yoksa kaçmalı mı? Ama nerede?
Ve gerçekten buraya sadece okul çocuklarının holiganlık amacıyla yazdıklarına inanmaya başlıyorsunuz. Bir yetişkin adına anonim olarak yazmak gibi. Peki bu yetişkin beyinleri nereden geliyor?
Yine yirmi beş...Nikitas: ↑28 Jul 2021, 12:16 Vasyanitsa, sadece şaka yapıyordum, "onu kıçına sokma"... Bu sadece bir şakaydı.. Bunu mizahla karşıla. Ama cidden, bu harika sinsi bir plan, eğer ruhunuzda bir kırgınlık ve intikam duygusu varsa, onu üçlüye davet etmek ve karısının önünde onu eşcinsel yapmak harika bir seçenek, karısını sikti, işte bu neden onu beceremiyor
Peki, bu tavsiyeyi kendiniz uygular mısınız? Peki, bunu yapmayı başarsan bile, o zaman ne olacak? Hemen intihar mı etmeli yoksa kaçmalı mı? Ama nerede?
Ve gerçekten buraya sadece okul çocuklarının holiganlık amacıyla yazdıklarına inanmaya başlıyorsunuz. Bir yetişkin adına anonim olarak yazmak gibi. Peki bu yetişkin beyinleri nereden geliyor?
-
- Flört etmek
saç gömlek, neden bunu anlayamıyorum’ intihara mı meyilliyim yoksa kaçmaya mı gidiyorum?))) örneğin, üç kişiyle, bir eş ve iki erkekle seks yapmayı kabul etti!) bir noktada kanser oldu, o anda onu keskin bir şekilde yerleştirdim, örneğin!))) Peki sırada ne var?)) Sorun ne?)) Bundan sonra ne yapacak ve ne yapabilir?) Üçlü seks, zaten birini siktiği gibi onun da sikilebileceğini ima eder. Sonuçta kimse ona söylemedi ve kimse sadece birinin karısını sikeceklerini ve kimsenin onu sikmeyeceği konusunda hemfikirdi?) Belki de insanlar herkesin onu da sikeceğini düşünüyordu. Eğer çok kızgınsan her zaman özür dileyebilirsin

-
Yazışmalara bakılırsa seks yapmadılar. Üç kahvaltı ve bir öğle yemeği vardı. Neredeyse her gün akşamları beni evime götürüyor. Zaman zaman işten eve silaha sarılıyor.
-
En fazla bir oral seks olsa. Ama gün içinde arabada bunu yapmaktan utanacak
-
Üç kahvaltı ve bir öğle yemeği...
Bu, üç kez arkadan seks ve bir oral seks ile hemen hemen aynı...
Bence seks zaten iyiydi. Ve sanırım eşim de tüm bunlardan gerçekten hoşlanıyor.
Ve işte sevişiyorlar. Onun üzerinde. Hem kendisinin hem de onun işi için bir geçiş belgesi yazmak zor değil. Ve orada, işindeki herkes, kimsenin bakmadığı yerlerin nerede olduğunu zaten biliyor. Arka merdivenler var, depo var. işçiler için bir tür değişim evi var, bir tür sunucu odası var. Ve kimsenin rahatsız etmeyeceği bir sürü başka yer var.
Genel olarak, bu eşinizden gelen çok kötü bir telefon. Bütün bunlar çok kötü. Yani birlikte yaşadığınız kişi sizi aldatıyorsa neden böyle yaşıyorsunuz.
Aslında size ihanet ettiği ortaya çıktı. Yani, eğer arkanızdan bir şeyler yapılıyorsa, aynı başarı ile başka bir herif onu birlikte mutlu bir geleceğe davet edebilir. Ve eğer seni aldatırsa, o zaman seni de aldatacağı ve seni başkasıyla değiştireceği ortaya çıkar.
Peki, neden seni terk edebilecek bir insan için hayatını harcıyorsun? herhangi bir an var mı?
Deneyimlerime dayanarak biliyorum ki, eğer bir kadın birisiyle daha önce birkaç kez yüz yüze görüşüyorsa bu, seksin zaten gerçekleşmiş olduğu anlamına gelir. Dündü, belki bugündü ve yarın da olacak.
Fakat tüm bunlara neden ihtiyacı var, en önemli soru bu.
Kendi çıkarı için evlenen ya da evlenen kadınlar var aşk değil. Ancak bu arada sürekli arayış içinde olanlar. Ve sürekli gözlerini kaçıranlar ve onlara göre gelecek vaat eden tek bir erkeği kaçırmayanlar. Ve kim bu adamı, solucan yerine amının ve vücudunun bulunduğu bir kancaya takmaya çalışıyor? Kadınlar bunun erkeklerde işe yaradığını ve görünüşteki gaddarlıklarına ve kabalıklarına rağmen erkeklerin aslında nefes nefese ve iç çekişlere, aşk ilanlarına, şefkat ve şefkate ilgi duyduğunu biliyor.
Ve eğer bir adam onu bu mutlu ve müreffeh geleceğine götürmeye hazırsa, o zaman kocası hiç pişmanlık duymadan aceleyle içeri girer.
Fakat bu aynı zamanda ölümcül de değildir. Ve orada dedikleri gibi - kadın başka birine gitti - kimin daha şanslı olduğu görülecek.
Karının bir şekilde erkeğe karşı kullanılması daha kötü. Başka bir soru nasıl? Ama öyle ya da böyle bu bir ölüm kalım meselesi olabilir.
Bu nedenle, potansiyel bir sevgiliyle ilgili tüm bu durumun gizliliğinin kaldırılması gerektiğini düşünüyorum. Yani dedikleri gibi örtüleri yırtmak. Azarlamayın, kıskançlık sahneleri yapmayın. Ama sadece gizliliği kaldırmak için söylüyorum.
Örneğin, evine arabayla eşlik ediyor. Adam eve doğru gidiyor, arabanın kapısını açıyor, kadın dışarı çıkıyor ve sen orada duruyorsun. Ve ikisi de sizi görüyor.
Ve evde kartlarınızı gösterin, ona kısa mesajları sorun ve bildiğiniz her şeyi anlatın. Ve ondan sana her şeyi dürüstçe anlatmasını isteyin.
Kadınların hiçbir koşulda uyuşturucu enjekte etmeme konusunda bir kuralı olduğunu biliyorum. Örneğin, özellikle onu birisinin sikinden alıyorlar ve o da iddiaya devam ediyor yani düşündüğün gibi değil. Eh, artık sitemler ve şüpheler başlayacak...
Evet. Ancak bu konuyu açıklığa kavuşturmak istediğinizi ve bunun sadece bir iş ilişkisi olduğuna dair bazı mazeretlerin size uymayacağını ve onun cevabından memnun değilseniz, o zaman bunun olup olmadığını düşüneceğinizi bir şekilde ve açık bir şekilde açıkça belirtmeniz gerekir. tüm iş devam etmeye değer. Birlikte daha fazla yaşamayı kastediyorum.
Anlamalısınız ki, eğer tüm bunları akışına bırakırsanız ve o hiçbir şeyi kabul etmezse ve tüm bunlar boşa çıkarsa, o zaman bu durum sona erecektir. tekrar tekrar oluyor.
Bütün bunların biteceğini ummayın. Ve sonunda onu kişisel olarak kaybedeceksiniz ve sadece onu değil, aynı zamanda oradaki hayatınızın birçok yılını da kaybedeceksiniz.
Orada birkaç yıl yaşamış olmanız anlamında, karınızı da hesaba katarsak, onun orada olduğu gerçeği. Bu nedenle bir şeyi reddettiler, hayatlarında bir şey yapmadılar, bambaşka bir şey planladılar. Ve sonra kaybettiğiniz zaman için çok pişman olacaksınız.
Bütün kocalar böyle düşünüyor. Ama aslında bir veya ikiden fazla seks olmuş olabilir.Metatropizm: ↑28 Jul 2021, 16:20 Yazışmalara bakılırsa seks yapmamışlar. Üç kahvaltı ve bir öğle yemeği vardı. Neredeyse her gün akşamları beni evime götürüyor. Zaman zaman işten eve giderken silaha sarılıyor.
Üç kahvaltı ve bir öğle yemeği...
Bu, üç kez arkadan seks ve bir oral seks ile hemen hemen aynı...
Bence seks zaten iyiydi. Ve sanırım eşim de tüm bunlardan gerçekten hoşlanıyor.
Ve işte sevişiyorlar. Onun üzerinde. Hem kendisinin hem de onun işi için bir geçiş belgesi yazmak zor değil. Ve orada, işindeki herkes, kimsenin bakmadığı yerlerin nerede olduğunu zaten biliyor. Arka merdivenler var, depo var. işçiler için bir tür değişim evi var, bir tür sunucu odası var. Ve kimsenin rahatsız etmeyeceği bir sürü başka yer var.
Genel olarak, bu eşinizden gelen çok kötü bir telefon. Bütün bunlar çok kötü. Yani birlikte yaşadığınız kişi sizi aldatıyorsa neden böyle yaşıyorsunuz.
Aslında size ihanet ettiği ortaya çıktı. Yani, eğer arkanızdan bir şeyler yapılıyorsa, aynı başarı ile başka bir herif onu birlikte mutlu bir geleceğe davet edebilir. Ve eğer seni aldatırsa, o zaman seni de aldatacağı ve seni başkasıyla değiştireceği ortaya çıkar.
Peki, neden seni terk edebilecek bir insan için hayatını harcıyorsun? herhangi bir an var mı?
Deneyimlerime dayanarak biliyorum ki, eğer bir kadın birisiyle daha önce birkaç kez yüz yüze görüşüyorsa bu, seksin zaten gerçekleşmiş olduğu anlamına gelir. Dündü, belki bugündü ve yarın da olacak.
Fakat tüm bunlara neden ihtiyacı var, en önemli soru bu.
Kendi çıkarı için evlenen ya da evlenen kadınlar var aşk değil. Ancak bu arada sürekli arayış içinde olanlar. Ve sürekli gözlerini kaçıranlar ve onlara göre gelecek vaat eden tek bir erkeği kaçırmayanlar. Ve kim bu adamı, solucan yerine amının ve vücudunun bulunduğu bir kancaya takmaya çalışıyor? Kadınlar bunun erkeklerde işe yaradığını ve görünüşteki gaddarlıklarına ve kabalıklarına rağmen erkeklerin aslında nefes nefese ve iç çekişlere, aşk ilanlarına, şefkat ve şefkate ilgi duyduğunu biliyor.
Ve eğer bir adam onu bu mutlu ve müreffeh geleceğine götürmeye hazırsa, o zaman kocası hiç pişmanlık duymadan aceleyle içeri girer.
Fakat bu aynı zamanda ölümcül de değildir. Ve orada dedikleri gibi - kadın başka birine gitti - kimin daha şanslı olduğu görülecek.
Karının bir şekilde erkeğe karşı kullanılması daha kötü. Başka bir soru nasıl? Ama öyle ya da böyle bu bir ölüm kalım meselesi olabilir.
Bu nedenle, potansiyel bir sevgiliyle ilgili tüm bu durumun gizliliğinin kaldırılması gerektiğini düşünüyorum. Yani dedikleri gibi örtüleri yırtmak. Azarlamayın, kıskançlık sahneleri yapmayın. Ama sadece gizliliği kaldırmak için söylüyorum.
Örneğin, evine arabayla eşlik ediyor. Adam eve doğru gidiyor, arabanın kapısını açıyor, kadın dışarı çıkıyor ve sen orada duruyorsun. Ve ikisi de sizi görüyor.
Ve evde kartlarınızı gösterin, ona kısa mesajları sorun ve bildiğiniz her şeyi anlatın. Ve ondan sana her şeyi dürüstçe anlatmasını isteyin.
Kadınların hiçbir koşulda uyuşturucu enjekte etmeme konusunda bir kuralı olduğunu biliyorum. Örneğin, özellikle onu birisinin sikinden alıyorlar ve o da iddiaya devam ediyor yani düşündüğün gibi değil. Eh, artık sitemler ve şüpheler başlayacak...
Evet. Ancak bu konuyu açıklığa kavuşturmak istediğinizi ve bunun sadece bir iş ilişkisi olduğuna dair bazı mazeretlerin size uymayacağını ve onun cevabından memnun değilseniz, o zaman bunun olup olmadığını düşüneceğinizi bir şekilde ve açık bir şekilde açıkça belirtmeniz gerekir. tüm iş devam etmeye değer. Birlikte daha fazla yaşamayı kastediyorum.
Anlamalısınız ki, eğer tüm bunları akışına bırakırsanız ve o hiçbir şeyi kabul etmezse ve tüm bunlar boşa çıkarsa, o zaman bu durum sona erecektir. tekrar tekrar oluyor.
Bütün bunların biteceğini ummayın. Ve sonunda onu kişisel olarak kaybedeceksiniz ve sadece onu değil, aynı zamanda oradaki hayatınızın birçok yılını da kaybedeceksiniz.
Orada birkaç yıl yaşamış olmanız anlamında, karınızı da hesaba katarsak, onun orada olduğu gerçeği. Bu nedenle bir şeyi reddettiler, hayatlarında bir şey yapmadılar, bambaşka bir şey planladılar. Ve sonra kaybettiğiniz zaman için çok pişman olacaksınız.
-
- Nirvana’dayım
Büyük ölçüde sana katılıyorum. Doğru, burada pek çok incelik var... Diyelim ki, koca doğası gereği boynuzludur ve karısının başarılı olduğu ve hem sağa hem sola sikildiği düşüncesine sürüklenecektir... Başka incelik: koca evin rahatlığına alışkındır ve bu çok tatsız bir hesaplaşmanın düzenlenmesi meselesidir. Bu nedenle, karısının sadakatsizliğine dair her türlü kanıtı görmezden gelecektir... Başka bir incelik: Kocanın da aptal bir yüzü var. Ve sola doğru yürüyor. Dile getirilmeyen bir anlaşma yapılacak:
birbirimize karışmamak...
Evet, çok daha fazlası olabilir...
-
Fakat bu kocanın avantajları var; onunla harika seks yapıyor ve kadın da ona şefkatle davranıyor.
nAma burada boynuzlu erkek kokusu yok. Boynuzlamak, bir kadının kocasından hiçbir şey saklamaması, her şeyi anlatması ve hatta belki hoşlandığı bir erkekle veya başka bir erkekle seks yapmak için izin istemesidir.
Prensip olarak katılıyorum; tüm bunlarda bir şeyler var.
İşyerinde bir kadından hoşlandığınızı veya kulübeye gittiğinizi ve orada komşunun delirdiğini hayal edin. Ve sana ilgi gösterdiğini gösteriyor.
Ve karına söyle, dinle, komşunu ve bana nasıl asıldığını gördün mü!? Karısı diyor ki - evet, evet! Ve ikiniz de gülüyorsunuz.
Ve sonra size diyor ki, bugün hamamı su basıp onu davet edin. Ben de seninle buhar banyosu yapacağım ve sonra sarhoş olup sarhoş bir şekilde uykuya dalacağım. Peki, nasıl gidiyor.
Ve sonra seni dudaklarından öpecek ve şöyle diyecek: Tavşan, seni çok seviyorum, senin için her şeyi yapacağım. Onu sikmek istiyorsan, elbette onu sik. Sağlığın için iyi.
Ve seni seviyorum ve sana inanıyorum!
Hiç güzel değil, ha!? Böyle bir eşiniz olsun ve onun sizi bu kadar iyi anlayıp size bu kadar iyi davranmasını ister misiniz?
Şimdi tam tersi bir durum düşünün - koca aynı şeyi karısına söylediğinde - hoşunuza gitti mi? Adam!? O halde, siktir et onu!
Sadece senin adına mutlu olacağım!
İnsanlar bu adamlara boynuzlu adam diyor.
Böyle kadınlara ne diyorlar?
Erkeklerinin kız arkadaşlarını, komşularını, iş arkadaşlarını sikmesinden hoşlanan öyle kadınlar var ki diye düşünüyorum.
Ben orada olsaydım, konunun yazarı tüm bu meseleyi, kendisinin her şeyi bildiği ve karısının ona her şeyi anlattığı gerçeği düzlemine çevirirdi.
Prensip olarak evet, her şeyi olduğu gibi bırakabilirsiniz. Ve konunun yazarı aslında anladığım ve yapmaya meyilli olduğum şey. Her şeyi olduğu gibi bırakalım diyorlar. Muhtemelen bu beyaz adamın zaten tüm gücüyle karısını siktiğini anlamıştır.niqk: ↑28 Jul 2021, 18:32 Birçok açıdan sana katılıyorum. Doğru, burada pek çok incelik var... Diyelim ki, koca doğası gereği boynuzludur ve karısının başarılı olduğu ve hem sağa hem sola sikildiği düşüncesine sürüklenecektir... Başka incelik: koca evin rahatlığına alışkındır ve bu çok tatsız bir hesaplaşmanın düzenlenmesi meselesidir. Bu nedenle, karısının sadakatsizliğine dair her türlü kanıtı görmezden gelecektir... Başka bir incelik: Kocanın da aptal bir yüzü var. Ve sola doğru yürüyor. Söylenmemiş bir anlaşma yapılacak:
Fakat bu kocanın avantajları var; onunla harika seks yapıyor ve kadın da ona şefkatle davranıyor.
nAma burada boynuzlu erkek kokusu yok. Boynuzlamak, bir kadının kocasından hiçbir şey saklamaması, her şeyi anlatması ve hatta belki hoşlandığı bir erkekle veya başka bir erkekle seks yapmak için izin istemesidir.
Prensip olarak katılıyorum; tüm bunlarda bir şeyler var.
İşyerinde bir kadından hoşlandığınızı veya kulübeye gittiğinizi ve orada komşunun delirdiğini hayal edin. Ve sana ilgi gösterdiğini gösteriyor.
Ve karına söyle, dinle, komşunu ve bana nasıl asıldığını gördün mü!? Karısı diyor ki - evet, evet! Ve ikiniz de gülüyorsunuz.
Ve sonra size diyor ki, bugün hamamı su basıp onu davet edin. Ben de seninle buhar banyosu yapacağım ve sonra sarhoş olup sarhoş bir şekilde uykuya dalacağım. Peki, nasıl gidiyor.
Ve sonra seni dudaklarından öpecek ve şöyle diyecek: Tavşan, seni çok seviyorum, senin için her şeyi yapacağım. Onu sikmek istiyorsan, elbette onu sik. Sağlığın için iyi.
Ve seni seviyorum ve sana inanıyorum!
Hiç güzel değil, ha!? Böyle bir eşiniz olsun ve onun sizi bu kadar iyi anlayıp size bu kadar iyi davranmasını ister misiniz?
Şimdi tam tersi bir durum düşünün - koca aynı şeyi karısına söylediğinde - hoşunuza gitti mi? Adam!? O halde, siktir et onu!
Sadece senin adına mutlu olacağım!
İnsanlar bu adamlara boynuzlu adam diyor.
Böyle kadınlara ne diyorlar?

Erkeklerinin kız arkadaşlarını, komşularını, iş arkadaşlarını sikmesinden hoşlanan öyle kadınlar var ki diye düşünüyorum.
Ben orada olsaydım, konunun yazarı tüm bu meseleyi, kendisinin her şeyi bildiği ve karısının ona her şeyi anlattığı gerçeği düzlemine çevirirdi.
-
- Nirvana’dayım
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
Nikitas, canım, o kadar saçma şeyler söylüyorsun ki Midem kahkahalarla doluyor, tüm kalbinle yansan bile iyi çalışmaya devam et :lütfen:
-
Bir çeşit şiir yazdılar. Adam, kadını için deneyimlerini ve savaşma arzusunu paylaştı. Ve yumruklarla ya da toplu tecavüz teklifiyle değil.
-
- Flört etmek
-
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 340
Ama tabii ki bu konu için onu sen seçtiysen o zaman bu farklı bir soru. Belki senin de birisi vardır. Ama yine de dikkatli olun. Sakin kafalı kadınlar çoğunlukla nasıl yanlarına gideceklerini bilmezler.
Fakat eğer sizi hiçbir sebep yokken bariz bir şekilde aldatmaya karar verdiyse, o zaman bundan sonra iyi bir şey olmayacak.
Plin, Nikitas’ın sana söylediklerini dinledim. İşler senin için ne kadar kötü sonuçlanırsa sonuçlansın.Aşık olmak: ↑27 Jul 2021, 23:20 Öncelikle her zaman sevgi dolu sözler söylerdi. İkincisi, kendisi Moskovalı bir Kafkasyalı ve eğitimli, üçüncüsü ise beni ve yeteneklerimi biliyor. Bu nedenle farklı bir şey. Toplu tecavüz istemiyor. Bu zaten tartışılmıştı.
Ama tabii ki bu konu için onu sen seçtiysen o zaman bu farklı bir soru. Belki senin de birisi vardır. Ama yine de dikkatli olun. Sakin kafalı kadınlar çoğunlukla nasıl yanlarına gideceklerini bilmezler.
Fakat eğer sizi hiçbir sebep yokken bariz bir şekilde aldatmaya karar verdiyse, o zaman bundan sonra iyi bir şey olmayacak.
-
-
- Nirvana’dayım
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-