Bağlı yukarı ve becerdin
-
- Potansiyel seks nesnesi
Bağlı yukarı ve becerdin
İsimsiz olarak! Hikaye şu: seks sırasındaki bir sonraki konuşmamızda karım, onu bağlarsam, hareketsiz bırakırsam ve istediğim yerde ve istediğim şekilde becerirsem mutlu olacağını söyledi, hatta kıçını bile sikebileceğini söyledi, yine de o bundan hiç hoşlanmıyor ve bunu uygulamıyoruz. Benzer bir deneyimi olan var mı? Bunu istemek bile normal mi?
-
Yanıt: Anonim! Hikâye şu: seks sırasındaki başka bir konuşma sırasında karım şöyle dedi:
Bu iyi. Benimki benden onu kırbaçlamamı istedi
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Anonim! Hikâye şu: seks sırasındaki başka bir konuşma sırasında karım şöyle dedi:
Madem öyle sordu, hatta kendisi bile!..
-
Birisi böyle sikişiyor
-
Benimki çoğu zaman böyle olur. Vanilya seksinden çok daha fazla memnun. Bazen ruh halime göre yumuşak seks yapıyorum, bazen de şefkatle başlıyorum, diyor. Ne tür bir bale? Daha sıkı oynayalım! Şimdi tam bir patlama. O benim seks kölem oldu. Emirlerime uymak, bana hizmet etmek, onu aşağılamak onu çılgınca heyecanlandırıyor. Oyun onun sahne adını (Helga) söylememle başlıyor, bu başlama komutu görevi görüyor. Uygun şekilde giyinir, çorap, topuklu ayakkabı, yaka, kelepçe vb. Ya da evde olmadığım zamanlarda onu arayıp ne zaman hazır olması gerektiğini söylüyorum. Geliyorum ve o tam bir kıyafet içinde dizlerinin üzerinde beni bekliyor, elimi öpüyor ve şöyle diyor: Ben hazırım lordum. Helga’mın ne istediğini sorarsam. Cevap veriyor; efendim ne isterse, benim zevkim ustamı tatmin etmektir. Ne yaparsak yapalım tabu konular yok, hatta hiç yok. Ne istersem onu yaparım. Oynamadığımızda sıradan bir aile bile benimle tartışabiliyor. Mükemmel bir eş, ev hanımı ve anne! O bana göre akıllı! Onu çok seviyorum! Herşey gönlünce olsun!
-
- Nirvana’dayım
Acaba bu kadar yasak olan tam olarak ne yapıyorsunuz?Mania: ↑30 Nov 2020, 08:39 Benimki sıklıkla böyle olur. Vanilya seksinden çok daha fazla memnun. Bazen ruh halime göre yumuşak seks yapıyorum, bazen de şefkatle başlıyorum, diyor. Ne tür bir bale? Daha sıkı oynayalım! Şimdi tam bir patlama. O benim seks kölem oldu. Emirlerime uymak, bana hizmet etmek, onu aşağılamak onu çılgınca heyecanlandırıyor. Oyun onun sahne adını (Helga) söylememle başlıyor, bu başlama komutu görevi görüyor. Uygun şekilde giyinir, çorap, topuklu ayakkabı, yaka, kelepçe vb. Ya da evde olmadığım zamanlarda onu arayıp ne zaman hazır olması gerektiğini söylüyorum. Geliyorum ve o tam bir kıyafet içinde dizlerinin üzerinde beni bekliyor, elimi öpüyor ve şöyle diyor: Ben hazırım lordum. Helga’mın ne istediğini sorarsam. Cevap veriyor; efendim ne isterse, benim zevkim ustamı tatmin etmektir. Ne yaparsak yapalım tabu konular yok, hatta hiç yok. Ne istersem onu yaparım. Oynamadığımızda sıradan bir aile bile benimle tartışabiliyor. Mükemmel bir eş, ev hanımı ve anne! O bana göre akıllı! Onu çok seviyorum! En iyi dileklerimle!
-
- Flört etmek
- Total posts: 35
- Orientation: aseksüel
Bu tür seksi seviyorum
- These users thanked the author Marianna for the post (total 3):
- Avare, artm.razvratnik, Konstantin39_2
-
- Nirvana’dayım
-
- Flört etmek
Seks sırasında cezalandırılmak istiyorum
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
- Orientation: biseksüel
Birbirimizi daha iyi tanıyabiliriz
-
- Flört etmek
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
Re: Bağlandı ve sikildi
Bu harika, canlı bir seks!
- These users thanked the author Resmi for the post:
- artm.razvratnik
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
Bu iyi
. Karın
ispeten cesur

bu beğeniler onun için.
Ayrıca hepsi bu sizi ve karınızı ilgilendiriyor
bu normal veya normal değil. Karar vermek size kalmış. sana iyi şanslar
ispeten cesur
bu normal veya normal değil. Karar vermek size kalmış. sana iyi şanslar
- These users thanked the author MikeMik for the post:
- artm.razvratnik
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
Hikâyelerinizi okuyorum ve bir soru sormak istiyorum, eşlerinizin neden BDSM ve benzeri şeylere neden bu kadar istek duyduğunu hiç merak ettiniz mi, sadık kadınların olmadığını biliyorsunuz, onların sadakatsizliklerini hiç merak ettiniz mi?
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 14
Oldukça, eski kız arkadaşımla birkaç kez shibari denedim, deneyim aslında çok ilginçti.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 400
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kesinlikle normal!
Karım uzun zaman önce bana sert seksten, zorlanmaktan ve bağlanmaktan hoşlandığını açıkça belirtti. Yani her şey yolunda!
Karım uzun zaman önce bana sert seksten, zorlanmaktan ve bağlanmaktan hoşlandığını açıkça belirtti. Yani her şey yolunda!
-
- Nirvana’dayım
Bazıları için normal olan, diğerleri için hiç de gerekli ve normal değildir...

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 48 Replies
- 770 Views
-
Last post by Beluga
-
- 1 Replies