Bağlı yukarı ve becerdin

Seks becerilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Bağlı yukarı ve becerdin

Unread post by Anonim »

İsimsiz olarak! Hikaye şu: seks sırasındaki bir sonraki konuşmamızda karım, onu bağlarsam, hareketsiz bırakırsam ve istediğim yerde ve istediğim şekilde becerirsem mutlu olacağını söyledi, hatta kıçını bile sikebileceğini söyledi, yine de o bundan hiç hoşlanmıyor ve bunu uygulamıyoruz. Benzer bir deneyimi olan var mı? Bunu istemek bile normal mi?
Misafir_092
Potansiyel seks nesnesi
 Yanıt: Anonim! Hikâye şu: seks sırasındaki başka bir konuşma sırasında karım şöyle dedi:

Unread post by Misafir_092 »

Bu iyi. Benimki benden onu kırbaçlamamı istedi
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Anonim! Hikâye şu: seks sırasındaki başka bir konuşma sırasında karım şöyle dedi:

Unread post by Nikk »

Madem öyle sordu, hatta kendisi bile!..
These users thanked the author Nikk for the post:
Avare
Misafir_781
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_781 »

Birisi böyle sikişiyor
Çılgınlık
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Çılgınlık »

Benimki çoğu zaman böyle olur. Vanilya seksinden çok daha fazla memnun. Bazen ruh halime göre yumuşak seks yapıyorum, bazen de şefkatle başlıyorum, diyor. Ne tür bir bale? Daha sıkı oynayalım! Şimdi tam bir patlama. O benim seks kölem oldu. Emirlerime uymak, bana hizmet etmek, onu aşağılamak onu çılgınca heyecanlandırıyor. Oyun onun sahne adını (Helga) söylememle başlıyor, bu başlama komutu görevi görüyor. Uygun şekilde giyinir, çorap, topuklu ayakkabı, yaka, kelepçe vb. Ya da evde olmadığım zamanlarda onu arayıp ne zaman hazır olması gerektiğini söylüyorum. Geliyorum ve o tam bir kıyafet içinde dizlerinin üzerinde beni bekliyor, elimi öpüyor ve şöyle diyor: Ben hazırım lordum. Helga’mın ne istediğini sorarsam. Cevap veriyor; efendim ne isterse, benim zevkim ustamı tatmin etmektir. Ne yaparsak yapalım tabu konular yok, hatta hiç yok. Ne istersem onu ​​yaparım. Oynamadığımızda sıradan bir aile bile benimle tartışabiliyor. Mükemmel bir eş, ev hanımı ve anne! O bana göre akıllı! Onu çok seviyorum! Herşey gönlünce olsun!
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Mania: 30 Nov 2020, 08:39 Benimki sıklıkla böyle olur. Vanilya seksinden çok daha fazla memnun. Bazen ruh halime göre yumuşak seks yapıyorum, bazen de şefkatle başlıyorum, diyor. Ne tür bir bale? Daha sıkı oynayalım! Şimdi tam bir patlama. O benim seks kölem oldu. Emirlerime uymak, bana hizmet etmek, onu aşağılamak onu çılgınca heyecanlandırıyor. Oyun onun sahne adını (Helga) söylememle başlıyor, bu başlama komutu görevi görüyor. Uygun şekilde giyinir, çorap, topuklu ayakkabı, yaka, kelepçe vb. Ya da evde olmadığım zamanlarda onu arayıp ne zaman hazır olması gerektiğini söylüyorum. Geliyorum ve o tam bir kıyafet içinde dizlerinin üzerinde beni bekliyor, elimi öpüyor ve şöyle diyor: Ben hazırım lordum. Helga’mın ne istediğini sorarsam. Cevap veriyor; efendim ne isterse, benim zevkim ustamı tatmin etmektir. Ne yaparsak yapalım tabu konular yok, hatta hiç yok. Ne istersem onu ​​yaparım. Oynamadığımızda sıradan bir aile bile benimle tartışabiliyor. Mükemmel bir eş, ev hanımı ve anne! O bana göre akıllı! Onu çok seviyorum! En iyi dileklerimle!
Acaba bu kadar yasak olan tam olarak ne yapıyorsunuz?
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Marianna, Kiraz
Marianna
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 35
Orientation: aseksüel

Unread post by Marianna »

Bu tür seksi seviyorum
These users thanked the author Marianna for the post (total 3):
Avare, artm.razvratnik, Konstantin39_2
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Mariana: 01 Feb 2021, 15:01 Böyle seksi seviyorum
Peki daha ayrıntılı olarak?
Marianna
Flört etmek
Flört etmek

Seks sırasında cezalandırılmak istiyorum
Avare
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 890
Orientation: biseksüel

Unread post by Avare »

Mariana: 01 Feb 2021, 16:42 Seks sırasında cezalandırılmak istiyorum
Birbirimizi daha iyi tanıyabiliriz
Marianna
Flört etmek
Flört etmek

Belki nerelisin?
Resmi
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
 Re: Bağlandı ve sikildi

Unread post by Resmi »

Bu harika, canlı bir seks!
These users thanked the author Resmi for the post:
artm.razvratnik
Avare
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 890

Unread post by Avare »

Mariana: 01 Feb 2021, 17:22 Belki nerelisin?
Moskova
MikeMik
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 38

Unread post by MikeMik »

Bu iyi 👍. Karın
ispeten cesur 👍👍👍👍👍👍👍 bu beğeniler onun için. Ayrıca hepsi bu sizi ve karınızı ilgilendiriyor
bu normal veya normal değil. Karar vermek size kalmış. sana iyi şanslar
These users thanked the author MikeMik for the post:
artm.razvratnik
onanist1982
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84

Unread post by onanist1982 »

Hikâyelerinizi okuyorum ve bir soru sormak istiyorum, eşlerinizin neden BDSM ve benzeri şeylere neden bu kadar istek duyduğunu hiç merak ettiniz mi, sadık kadınların olmadığını biliyorsunuz, onların sadakatsizliklerini hiç merak ettiniz mi?
İsimsiz
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 14

Unread post by İsimsiz »

Oldukça, eski kız arkadaşımla birkaç kez shibari denedim, deneyim aslında çok ilginçti.
Büyüleyici
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 400
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Büyüleyici »

Kesinlikle normal!
Karım uzun zaman önce bana sert seksten, zorlanmaktan ve bağlanmaktan hoşlandığını açıkça belirtti. Yani her şey yolunda!
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Bazıları için normal olan, diğerleri için hiç de gerekli ve normal değildir... :bel_flag:
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Yararlı deneyim paylaşımı”