Kızınızın sikilmesini izlemeyi sever misiniz?

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 1 month
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Tolkala »

Deneyimli
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Kızınızın sevişmesini izlemekten hoşlanır mısınız?

Unread post by Deneyimli »

Tolqala,
Bunlar senin hayallerin . Bir peri masalına inanıyorsun ve kızlarını sikmeye davet edilmeyi hayal ediyorsun. Evet, şu anda herkes zaten hızlandı ve teklif yapmak zorunda kaldı. Tekliflerin sonu gelmeyecek. Sadece sikişmek için zamanın var.
Автор темы
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Kaç yaşındasın? Hâlâ ne kadar az şey biliyorsunuz

1 dakika 7 saniye sonra gönderildi: Deneyimli bir zümre olmasına rağmen
These users thanked the author Tolkala for the post:
rmt
Deneyimli
Potansiyel seks nesnesi

Tolqala,
Peki, yapabilirsin para için düzenleme. Büyük para için. Ve anne ona bakmaktan hoşlanıyormuş gibi davranacaktır.
Nikita
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Nikita »

Deneyimli, bu kadar sert tepki verme :oops : insanlar burada manevi fantezilerini yazıyorlar :oops: ve birisinin manevi konularını tartışmaya başlaması ve bu konu üzerinde kavga edebilmesi için yazıyorlar :bel_flag: Burada erkek arkadaşlar, genç güzellikler konusunda uzmanlar ve baştan çıkarma sanatında uzmanlar var ve onları evde bakire kızlardan ve onların kız arkadaşlarından oluşan haremler bekliyor :bel_flag: Ve gerçek hayatta belki bir 55-60 yaşlarındaki eş, teyze, yakınlarda oturuyor ve bu da tatillerde bile onu birkaç dakikalığına birkaç kez itmeye zorluyor :bel_flag: Tolqala’yla dalga geçmeyin : bel_flag: kişinin heyecan verici konuları hakkında konuşmasına izin verin. İnsanlara anlayışlı davranın :cat2:
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 2 months

Unread post by Nikk »

Nikitas: 25 Jul 2021, 18:03 Deneyimli, öyle tepki verme kesinlikle :oops: buradaki insanlar manevi fantezilerini yazıyorlar :oops: ve birisinin manevi konularını tartışmaya başlaması ve bu konu üzerinde otuzbir çekmesi için yazıyorlar : bel_flag: İşte onlar yoparlar ve genç güzellikler konusunda uzmanlar, baştan çıkarma sanatında uzmanlar ve bakire kızların haremleri ve kız arkadaşları onları evde bekliyorlar :bel_flag: Ve gerçekte hayatta 55-60 yıl yanında oturabilirler, tatillerde bile onu birkaç dakikalığına iten eş, teyze :bel_flag: Tolqala’yla dalga geçmeyin :bel_flag: kişinin heyecan verici konuları hakkında konuşmasına izin verin. İnsanlara anlayışlı davranın :cat2:
Merak ediyorum, bu konuda kişisel olarak sizin açınızdan işler nasıl gidiyor? :)
Nikita
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Nikita »

niqk, 18 yaş ve üzeri partnerlerim vardı 45 muhtemelen  Üçlü seks yaptık, ben ve iki kadın ve bu birden fazla oldu, belki daha sonra siyahların gerçek hayatta karımı nasıl siktiğini görmek isterim, o yalnız ve onlardan iki veya üç tane var, ama ben gerçekten bunu düşünüyorum ve gerçekten Afrika ülkesine bir yere gidiyorum. Eşimle gerçekten hayvanat bahçesinde seks yapmak istiyorum, gerçekten yapmak istediğim ve yapabileceğim şey bu.
These users thanked the author Nikita for the post (total 2):
Nikk, Endişeli
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Nikitas: 25 Jul 2021, 18:23 niqk, 18 yaşından beri partnerlerim vardı yaşındayım ve muhtemelen 45’e kadar  Ben ve iki kadınla üçlü seks yaptım ve bu birden fazla oldu, belki daha sonra siyahların gerçek hayatta karımı nasıl siktiğini görmek isterim, o yalnız ve iki veya üç tane var ama gerçekten bunu düşünüyorum ve gerçekten bir Afrika ülkesine gidiyorum. Eşimle gerçekten hayvanat bahçesinde seks yapmak istiyorum, gerçekten yapmak istediğim ve yapabileceğim şey bu.
Bu anlaşılabilir bir durum. Kızımla ilgili soru...
Nikita
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Nikita »

niqk, bu yüzden sana cinsiyetimin üstünde yanıt verdim 18 yaş üstü kadınlarla! Doğal olarak hayatımda hiç kızım veya 18 yaşının altında başka bayan olmadı :bel_flag: Ben peri masallarının hayranı değilim ve sen istedin, ben de sana doğrudan ve dürüstçe bir şey icat etmeni söyledim. Ben süper bir seks maçoyum ve genç perilerim genç ve güzel bakireler şeklinde arzuluyorlar, burada böyle saçmalıklar anlatmayacağım! :bel_flag:
Last edited by Nikita on 25 Jul 2021, 18:36, edited 1 time in total.
Deneyimli
Potansiyel seks nesnesi

Nikitas,
Bu kesinlikle henüz . Gerçek titizlik diğer forumlarda ve sohbetlerde görülebilir. Orada otlayan trol sürüleri var.
Nikita
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Nikita »

Deneyimli, dinle, zor olmazsa bana gönder benzer konuları okuyabileyim diye başkalarının forum ve sohbetlerinin isimleri, biraz araştırdım ve gerçek hayatta sadece bu forumu buldum, birkaç tane daha okudum ama bununla ilgili hiçbir şey yoktu :muza:
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Nikitas: 25 Jul 2021, 18:32 niqk, bu yüzden sana yukarıda yanıt verdim 18 yaş üstü kadınlarla seks yaptığımı! Doğal olarak hayatımda hiç kızım veya 18 yaşının altında başka bayan olmadı :bel_flag: Ben peri masallarının hayranı değilim ve sen istedin, ben de sana doğrudan ve dürüstçe bir şey icat etmeni söyledim. Ben süper bir seks maçoyum ve genç perilerim genç ve güzel bakireler şeklinde arzuluyorlar, burada böyle saçmalıklar anlatmayacağım! :bel_flag:
Ve tekrar ediyorum, bahsettiğiniz şey bu değil... Merak ediyorum - öyle mi? bu konu seni heyecanlandırıyor mu? Fantezileriniz çılgına mı dönüyor?
Deneyimli
Potansiyel seks nesnesi

Nikitas,
Şunu yapmaya çalışıyordum: adresleri hemen yazdırın. Ancak site bağlantı gönderemeyeceğimi söylüyor. Ve mesaj görünmüyor.
Ben şu şekilde arama yaptım: arama motoruna "Forum "En İyi Ad"" yazıyorum. Veya "Sohbet "Konu adı"".
Adı İngilizceden Rusçaya "cinsiniz" olarak çevrilen bir forum buldum. Adresi burada çalışmıyor. Niqk var. Buradaki takma adın aynısı.
Yatağa yattım, bizim için gece çoktan başlamıştı.
Автор темы
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Deneyimli, büyü
Deneyimli
Potansiyel seks nesnesi

Tolqala,
Ayılma zamanı yukarı (ayık düşün)
Deneyimli
Potansiyel seks nesnesi

Chatovod.ru sohbetinde bu tür hikaye anlatıcılarını yeterince gördüm
Hemen hemen herkes "Bir anne ve kız istiyorum" yazıyor. Zaten komik. Sohbet flört amaçlı olmasa da aynı sayıda tanıdık var. Kadınların sadece seks için buluşmak için sohbete geldiklerini düşünüyorlar. Herkes zaten korktu, giderek daha az kadın takma adı var. Evet ve bunların aslında sohbette kadın gibi davranan ibneler olduğuna dair bir şüphe var.
Bez Tormozov
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 126

Unread post by Bez Tormozov »

Rüyamda babam ve arkadaşlarım tarafından sikilmeyi görüyorum
These users thanked the author Bez Tormozov for the post:
MaksMaks
nikolj202
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 168
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by nikolj202 »

Frenler Olmadan, yayın dalgalarını saçmalıklarla kirletmeyin .
gynecologist_homegrown
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 213
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by gynecologist_homegrown »

Bazen hayal ediyordum. Ama sikiş değil ama oral seks
Maria Nedam
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Maria Nedam »

Burada herkes bunun ne kadar harika olduğunu yazıyor. Ben de bir anneyim ve 16 yaşında bir kızım var. Ve izlemenin hoş olduğunu söyleyemem.
Kızım bir erkekle çıkıyor ve bazen o da bizim evimizde kalıyor. Onların genç olduğunu ve ikisinin de bunu istediğini anlıyorum. Ve sürekli onu siktiğini duyuyorum. İlk başta bunu sessizce yapmaya çalıştılar. Ama artık bu konuda gerçekten endişelenmiyorlar.
Onları takip etmiyorum ama merakımdan birkaç kez onları gözetledim. Evet elbette ben de heyecanlandım ama artık yok. Üstelik bir adamın kızınızın ağzına ittiğini ve onun bunu umursamadığını görmek pek de hoş bir görüntü değil.
O yüzden bunu sakin karşılıyorum. O onun ne ilki ne de sonuncusu. Ve bu konuda endişe duyanlar, size sempati duyuyorum.
Deneyimli
Potansiyel seks nesnesi

Frensiz,
O zaman iki oğlunuz varsa, sonra babanızla seks yapmayı hayal edersiniz.
Sıradan bir mastürbasyoncu, mavi
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”