Kızınızın sikilmesini izlemeyi sever misiniz?
-
Автор темыTolkala
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
-
- Potansiyel seks nesnesi
Re: Kızınızın sevişmesini izlemekten hoşlanır mısınız?
Tolqala,
Bunlar senin hayallerin . Bir peri masalına inanıyorsun ve kızlarını sikmeye davet edilmeyi hayal ediyorsun. Evet, şu anda herkes zaten hızlandı ve teklif yapmak zorunda kaldı. Tekliflerin sonu gelmeyecek. Sadece sikişmek için zamanın var.
Bunlar senin hayallerin . Bir peri masalına inanıyorsun ve kızlarını sikmeye davet edilmeyi hayal ediyorsun. Evet, şu anda herkes zaten hızlandı ve teklif yapmak zorunda kaldı. Tekliflerin sonu gelmeyecek. Sadece sikişmek için zamanın var.
-
Автор темыTolkala
- En güçlü orgazm!
Kaç yaşındasın? Hâlâ ne kadar az şey biliyorsunuz
1 dakika 7 saniye sonra gönderildi: Deneyimli bir zümre olmasına rağmen
1 dakika 7 saniye sonra gönderildi: Deneyimli bir zümre olmasına rağmen
-
Tolqala,
Peki, yapabilirsin para için düzenleme. Büyük para için. Ve anne ona bakmaktan hoşlanıyormuş gibi davranacaktır.
Peki, yapabilirsin para için düzenleme. Büyük para için. Ve anne ona bakmaktan hoşlanıyormuş gibi davranacaktır.
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
- Registered for: 3 years 10 months
Deneyimli, bu kadar sert tepki verme :oops : insanlar burada manevi fantezilerini yazıyorlar
ve birisinin manevi konularını tartışmaya başlaması ve bu konu üzerinde kavga edebilmesi için yazıyorlar
Burada erkek arkadaşlar, genç güzellikler konusunda uzmanlar ve baştan çıkarma sanatında uzmanlar var ve onları evde bakire kızlardan ve onların kız arkadaşlarından oluşan haremler bekliyor
Ve gerçek hayatta belki bir 55-60 yaşlarındaki eş, teyze, yakınlarda oturuyor ve bu da tatillerde bile onu birkaç dakikalığına birkaç kez itmeye zorluyor
Tolqala’yla dalga geçmeyin : bel_flag: kişinin heyecan verici konuları hakkında konuşmasına izin verin. İnsanlara anlayışlı davranın

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
Merak ediyorum, bu konuda kişisel olarak sizin açınızdan işler nasıl gidiyor? :)Nikitas: ↑25 Jul 2021, 18:03 Deneyimli, öyle tepki verme kesinlikleburadaki insanlar manevi fantezilerini yazıyorlar
ve birisinin manevi konularını tartışmaya başlaması ve bu konu üzerinde otuzbir çekmesi için yazıyorlar : bel_flag: İşte onlar yoparlar ve genç güzellikler konusunda uzmanlar, baştan çıkarma sanatında uzmanlar ve bakire kızların haremleri ve kız arkadaşları onları evde bekliyorlar
Ve gerçekte hayatta 55-60 yıl yanında oturabilirler, tatillerde bile onu birkaç dakikalığına iten eş, teyze
Tolqala’yla dalga geçmeyin
kişinin heyecan verici konuları hakkında konuşmasına izin verin. İnsanlara anlayışlı davranın
![]()
-
- Flört etmek
niqk, 18 yaş ve üzeri partnerlerim vardı 45 muhtemelen  Üçlü seks yaptık, ben ve iki kadın ve bu birden fazla oldu, belki daha sonra siyahların gerçek hayatta karımı nasıl siktiğini görmek isterim, o yalnız ve onlardan iki veya üç tane var, ama ben gerçekten bunu düşünüyorum ve gerçekten Afrika ülkesine bir yere gidiyorum. Eşimle gerçekten hayvanat bahçesinde seks yapmak istiyorum, gerçekten yapmak istediğim ve yapabileceğim şey bu.
-
- Nirvana’dayım
Bu anlaşılabilir bir durum. Kızımla ilgili soru...Nikitas: ↑25 Jul 2021, 18:23 niqk, 18 yaşından beri partnerlerim vardı yaşındayım ve muhtemelen 45’e kadar  Ben ve iki kadınla üçlü seks yaptım ve bu birden fazla oldu, belki daha sonra siyahların gerçek hayatta karımı nasıl siktiğini görmek isterim, o yalnız ve iki veya üç tane var ama gerçekten bunu düşünüyorum ve gerçekten bir Afrika ülkesine gidiyorum. Eşimle gerçekten hayvanat bahçesinde seks yapmak istiyorum, gerçekten yapmak istediğim ve yapabileceğim şey bu.
-
- Flört etmek
niqk, bu yüzden sana cinsiyetimin üstünde yanıt verdim 18 yaş üstü kadınlarla! Doğal olarak hayatımda hiç kızım veya 18 yaşının altında başka bayan olmadı
Ben peri masallarının hayranı değilim ve sen istedin, ben de sana doğrudan ve dürüstçe bir şey icat etmeni söyledim. Ben süper bir seks maçoyum ve genç perilerim genç ve güzel bakireler şeklinde arzuluyorlar, burada böyle saçmalıklar anlatmayacağım!

Last edited by Nikita on 25 Jul 2021, 18:36, edited 1 time in total.
-
Nikitas,
Bu kesinlikle henüz . Gerçek titizlik diğer forumlarda ve sohbetlerde görülebilir. Orada otlayan trol sürüleri var.
Bu kesinlikle henüz . Gerçek titizlik diğer forumlarda ve sohbetlerde görülebilir. Orada otlayan trol sürüleri var.
-
- Flört etmek
Deneyimli, dinle, zor olmazsa bana gönder benzer konuları okuyabileyim diye başkalarının forum ve sohbetlerinin isimleri, biraz araştırdım ve gerçek hayatta sadece bu forumu buldum, birkaç tane daha okudum ama bununla ilgili hiçbir şey yoktu

-
- Nirvana’dayım
Ve tekrar ediyorum, bahsettiğiniz şey bu değil... Merak ediyorum - öyle mi? bu konu seni heyecanlandırıyor mu? Fantezileriniz çılgına mı dönüyor?Nikitas: ↑25 Jul 2021, 18:32 niqk, bu yüzden sana yukarıda yanıt verdim 18 yaş üstü kadınlarla seks yaptığımı! Doğal olarak hayatımda hiç kızım veya 18 yaşının altında başka bayan olmadıBen peri masallarının hayranı değilim ve sen istedin, ben de sana doğrudan ve dürüstçe bir şey icat etmeni söyledim. Ben süper bir seks maçoyum ve genç perilerim genç ve güzel bakireler şeklinde arzuluyorlar, burada böyle saçmalıklar anlatmayacağım!
![]()
-
Nikitas,
Şunu yapmaya çalışıyordum: adresleri hemen yazdırın. Ancak site bağlantı gönderemeyeceğimi söylüyor. Ve mesaj görünmüyor.
Ben şu şekilde arama yaptım: arama motoruna "Forum "En İyi Ad"" yazıyorum. Veya "Sohbet "Konu adı"".
Adı İngilizceden Rusçaya "cinsiniz" olarak çevrilen bir forum buldum. Adresi burada çalışmıyor. Niqk var. Buradaki takma adın aynısı.
Yatağa yattım, bizim için gece çoktan başlamıştı.
Şunu yapmaya çalışıyordum: adresleri hemen yazdırın. Ancak site bağlantı gönderemeyeceğimi söylüyor. Ve mesaj görünmüyor.
Ben şu şekilde arama yaptım: arama motoruna "Forum "En İyi Ad"" yazıyorum. Veya "Sohbet "Konu adı"".
Adı İngilizceden Rusçaya "cinsiniz" olarak çevrilen bir forum buldum. Adresi burada çalışmıyor. Niqk var. Buradaki takma adın aynısı.
Yatağa yattım, bizim için gece çoktan başlamıştı.
-
Автор темыTolkala
- En güçlü orgazm!
-
-
Chatovod.ru sohbetinde bu tür hikaye anlatıcılarını yeterince gördüm
Hemen hemen herkes "Bir anne ve kız istiyorum" yazıyor. Zaten komik. Sohbet flört amaçlı olmasa da aynı sayıda tanıdık var. Kadınların sadece seks için buluşmak için sohbete geldiklerini düşünüyorlar. Herkes zaten korktu, giderek daha az kadın takma adı var. Evet ve bunların aslında sohbette kadın gibi davranan ibneler olduğuna dair bir şüphe var.
Hemen hemen herkes "Bir anne ve kız istiyorum" yazıyor. Zaten komik. Sohbet flört amaçlı olmasa da aynı sayıda tanıdık var. Kadınların sadece seks için buluşmak için sohbete geldiklerini düşünüyorlar. Herkes zaten korktu, giderek daha az kadın takma adı var. Evet ve bunların aslında sohbette kadın gibi davranan ibneler olduğuna dair bir şüphe var.
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
Rüyamda babam ve arkadaşlarım tarafından sikilmeyi görüyorum
- These users thanked the author Bez Tormozov for the post:
- MaksMaks
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 168
- Registered for: 3 years 9 months
Frenler Olmadan, yayın dalgalarını saçmalıklarla kirletmeyin .
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
- Registered for: 3 years 8 months
Bazen hayal ediyordum. Ama sikiş değil ama oral seks
-
Burada herkes bunun ne kadar harika olduğunu yazıyor. Ben de bir anneyim ve 16 yaşında bir kızım var. Ve izlemenin hoş olduğunu söyleyemem.
Kızım bir erkekle çıkıyor ve bazen o da bizim evimizde kalıyor. Onların genç olduğunu ve ikisinin de bunu istediğini anlıyorum. Ve sürekli onu siktiğini duyuyorum. İlk başta bunu sessizce yapmaya çalıştılar. Ama artık bu konuda gerçekten endişelenmiyorlar.
Onları takip etmiyorum ama merakımdan birkaç kez onları gözetledim. Evet elbette ben de heyecanlandım ama artık yok. Üstelik bir adamın kızınızın ağzına ittiğini ve onun bunu umursamadığını görmek pek de hoş bir görüntü değil.
O yüzden bunu sakin karşılıyorum. O onun ne ilki ne de sonuncusu. Ve bu konuda endişe duyanlar, size sempati duyuyorum.
Kızım bir erkekle çıkıyor ve bazen o da bizim evimizde kalıyor. Onların genç olduğunu ve ikisinin de bunu istediğini anlıyorum. Ve sürekli onu siktiğini duyuyorum. İlk başta bunu sessizce yapmaya çalıştılar. Ama artık bu konuda gerçekten endişelenmiyorlar.
Onları takip etmiyorum ama merakımdan birkaç kez onları gözetledim. Evet elbette ben de heyecanlandım ama artık yok. Üstelik bir adamın kızınızın ağzına ittiğini ve onun bunu umursamadığını görmek pek de hoş bir görüntü değil.
O yüzden bunu sakin karşılıyorum. O onun ne ilki ne de sonuncusu. Ve bu konuda endişe duyanlar, size sempati duyuyorum.
-
Frensiz,
O zaman iki oğlunuz varsa, sonra babanızla seks yapmayı hayal edersiniz.
Sıradan bir mastürbasyoncu, mavi
O zaman iki oğlunuz varsa, sonra babanızla seks yapmayı hayal edersiniz.
Sıradan bir mastürbasyoncu, mavi
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 146 Replies
- 35417 Views
-
Last post by sapık
-