Mars.
-
Автор темыVictorSizov
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 3 years 8 months
Mars.
Ay gezegeninden Dünya gezegenine teknoloji, bilgisayar, programlama. Ekonomi, Dünya gezegeninden Ay gezegenine su dökme. Birch programları bilgisi - programlama.
Kavaktan söğüde. Ekonomi, biyoloji, programlama, fizik. Programlamada aya su dökmek, huş ağacı, gezegeni programlamak, nesneler, olaylar. Ekonomide aya su dökülmesi, söğüt, dil programlama, olgular. Gezegendeki uluslararası program dili, Rusça. Willow programları bilgisi - edebiyat, Rus dili.
Ay’daki ilk çalı olan, yangınlardan ve radyasyondan ormanda akasya yetiştirin! Akasya programları bilgi - genetik!
Tanrı. Viktor Sizov! Programlama, Fizik. Ay’da havadan elde edilen seraplar programlanmış teknolojiler. Ay gezegeni için teknolojiler, Dünya gezegeni için teknolojiler! Ekonomi, biyoloji. Ay’a su dökme fikri, Ay’daki ilk çalının akasya olmasıdır. Bu fikir için Amerika’nın her yerinde ve Ay’da Tanrı’ya ait anıtlar var. Victor Sizov ve Ay boyunca Victor Sizov’un daireleri (22.10.1985). Mars’ın, Merkür’ün durumu için kâr. Dünya gezegeni için orman, Ay gezegeni için orman!
Kavaktan söğüde. Ekonomi, biyoloji, programlama, fizik. Programlamada aya su dökmek, huş ağacı, gezegeni programlamak, nesneler, olaylar. Ekonomide aya su dökülmesi, söğüt, dil programlama, olgular. Gezegendeki uluslararası program dili, Rusça. Willow programları bilgisi - edebiyat, Rus dili.
Ay’daki ilk çalı olan, yangınlardan ve radyasyondan ormanda akasya yetiştirin! Akasya programları bilgi - genetik!
Tanrı. Viktor Sizov! Programlama, Fizik. Ay’da havadan elde edilen seraplar programlanmış teknolojiler. Ay gezegeni için teknolojiler, Dünya gezegeni için teknolojiler! Ekonomi, biyoloji. Ay’a su dökme fikri, Ay’daki ilk çalının akasya olmasıdır. Bu fikir için Amerika’nın her yerinde ve Ay’da Tanrı’ya ait anıtlar var. Victor Sizov ve Ay boyunca Victor Sizov’un daireleri (22.10.1985). Mars’ın, Merkür’ün durumu için kâr. Dünya gezegeni için orman, Ay gezegeni için orman!
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
- Registered for: 3 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 3 years 11 months
Yanıt: Mars.
"Karnaval Gecesi" filminden "Mars’ta yaşam var mı, Mars’ta yaşam var mı? Bilim bunu bilmiyor!....’.

-
- Potansiyel seks nesnesi
Dünya’dan Mars’a:
-Düşünebiliyor musun, insanlara hasta oldum! Muhtemelen öleceğim...
Mars: -merak etme, ben de onlardan hastalandım ve hayattayım.
-Düşünebiliyor musun, insanlara hasta oldum! Muhtemelen öleceğim...
Mars: -merak etme, ben de onlardan hastalandım ve hayattayım.
-
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 321
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 3 years 11 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 321
Evgenii-SPb, Oldukça mümkün!
- These users thanked the author şefkatli for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
eğer sigara içiyorsa, o zaman sadece Vasily Ivanovich’in ayağı sarılır.....
Böyle bir etki başka yollarla elde edilemez :aptal:
Böyle bir etki başka yollarla elde edilemez :aptal:
-
Cheburashka gene, gen genine uçuyor! Shapoklyak doğurdu, ne olmuş yani - nasıl oldu da ben kendiminkini boğdum ve seninki boğulmuyor!
-
Kocadan karısına:
- Bugün arılar gibi seks yapacağız.
- Nasıl yani? Belki bana bal sürüp her yerimi yalarsın?
- Hayır. Uçacaksın, emeceksin ve uçup gideceksin...
- Bugün arılar gibi seks yapacağız.
- Nasıl yani? Belki bana bal sürüp her yerimi yalarsın?
- Hayır. Uçacaksın, emeceksin ve uçup gideceksin...
-
-
Milyarlarca yıl önce Mars’ta nehirler ve göllerin yanı sıra Dünya’nınkinden pek farklı olmayan kalın bir atmosfer vardı. Ancak zamanla tüm bunlar kayboldu - atmosfer uzaya "uçup gitti", nehirler ve göller kurudu, şimdi soğuk, kuru ve yaşanmaz bir yer.
-
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 23 Replies
- 236 Views
-
Last post by Nikk