Bunu yapmak mümkün mü?

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Yurik
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42
Registered for: 2 years 7 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Bunu yapmak mümkün mü?

Unread post by Yurik »

Merhaba. Bir kız kardeşim var. Biz ikiziz. 17 yaşındayız. Babamızın kim olduğunu bile bilmiyoruz; annem yurt dışına çalışmaya giderken öldü. Bizi iki işte birden çalışmak zorunda olan büyükannemiz büyüttü. Bu yüzden evde sadece yemek pişirmek ve çamaşır yıkamak için bulunuyordum. Öyle oldu ki kız kardeşim ve ben seks yapmayı denedik. Daha sonra alışkanlık haline geldi. Bir gün kız kardeşim evlenmeyeceğini ancak sicil dairesinde imza atmadan benimle yaşamak istediğini söyledi. Çocuğumuz olup olmadığını, fiziksel olarak sağlıklı olup olmayacağını bilmek istiyorum. Kız kardeşim bu tür vakaların çoğunda her şeyin yolunda olduğunu söylüyor ve hatta cinsel ilişkiye ara vermememi bile öneriyor. Hala korkuyorum.
Andrey Petrov
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 3 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Bunu yapmak mümkün mü

Unread post by Andrey Petrov »

Durmak! İHALEMİZ nerede!? Bu doğrudan size bir soru Sayın ensest jinekoloğu!
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 2 months

Unread post by Nikk »

Laskova olmasa bile ikizlerin her türlü sapma riskinin arttığı açıktır. Bu yüzden yapmamak daha iyi! :bel_flag:
These users thanked the author Nikk for the post:
İskoç
Автор темы
Yurik
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42
Registered for: 2 years 7 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Yurik »

niqk: 14 Oct 2022, 19:18 Laskova olmasa bile ikizlerin her türlü sapma riskinin arttığı açık. O yüzden yapmamak daha iyi!
Ben de kız kardeşime aynı şeyi söylüyorum. Çocuğun fiziksel olarak sağlıklı olacağından emin olsaydım bunu düşünmezdim bile. Kız kardeşim bu soruyu sorduğuna göre artık dördüncü ayıma girmiş olabilirim. Açıklığa kavuşturmak gerekirse, dört ay boyunca kız kardeşim bana her bebek istediğini söyledi. Çocuk istemezsem benimle artık seks olmayacağını zaten söylemiştim. Seks yapmadan da aynı fikirdeyim ama akşam çıldırıyor ve her şey yeniden başlıyor. Son kez, son ana kadar kız kardeşimi dinlemeye hazırdım. Son saniyelerde çıkardı. Zaten bana bağırıyordu.
These users thanked the author Yurik for the post:
İskoç
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 2 months

Unread post by Nikk »

Ve ona, eğer bir çocuk bir çeşit serebral palsi ile doğarsa nasıl çığlık atacağını soruyorsunuz? :kullanıldı:
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 462
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Ötesinden Gelen Şehvet »

Eğer bütün bunlar doğruysa durum hiç de basit değil. Sadece seks yapmıyorsunuz, aynı zamanda duygusal yakınlık da yaşıyorsunuz. En azından onun tarafından. Seni tek ve tek kişi olarak görüyor. Bu kadar erken yaşta bir çocuğun arzusuna odaklanmak biraz garip ama bu bireyseldir. Ve çocuğun gerçekten sağlıklı olacağı bir gerçek değil. Birbirlerine iyi şeyler yapsalar ve birbirlerinin beyinlerini sikmeseler daha kolay olurdu, deyimi bağışlayın (ki öyle yapıyor)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”