Bunu yapmak mümkün mü?
-
Автор темыYurik
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 2 years 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bunu yapmak mümkün mü?
Merhaba. Bir kız kardeşim var. Biz ikiziz. 17 yaşındayız. Babamızın kim olduğunu bile bilmiyoruz; annem yurt dışına çalışmaya giderken öldü. Bizi iki işte birden çalışmak zorunda olan büyükannemiz büyüttü. Bu yüzden evde sadece yemek pişirmek ve çamaşır yıkamak için bulunuyordum. Öyle oldu ki kız kardeşim ve ben seks yapmayı denedik. Daha sonra alışkanlık haline geldi. Bir gün kız kardeşim evlenmeyeceğini ancak sicil dairesinde imza atmadan benimle yaşamak istediğini söyledi. Çocuğumuz olup olmadığını, fiziksel olarak sağlıklı olup olmayacağını bilmek istiyorum. Kız kardeşim bu tür vakaların çoğunda her şeyin yolunda olduğunu söylüyor ve hatta cinsel ilişkiye ara vermememi bile öneriyor. Hala korkuyorum.
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Bunu yapmak mümkün mü
Durmak! İHALEMİZ nerede!? Bu doğrudan size bir soru Sayın ensest jinekoloğu!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
Laskova olmasa bile ikizlerin her türlü sapma riskinin arttığı açıktır. Bu yüzden yapmamak daha iyi!

-
Автор темыYurik
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 2 years 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ben de kız kardeşime aynı şeyi söylüyorum. Çocuğun fiziksel olarak sağlıklı olacağından emin olsaydım bunu düşünmezdim bile. Kız kardeşim bu soruyu sorduğuna göre artık dördüncü ayıma girmiş olabilirim. Açıklığa kavuşturmak gerekirse, dört ay boyunca kız kardeşim bana her bebek istediğini söyledi. Çocuk istemezsem benimle artık seks olmayacağını zaten söylemiştim. Seks yapmadan da aynı fikirdeyim ama akşam çıldırıyor ve her şey yeniden başlıyor. Son kez, son ana kadar kız kardeşimi dinlemeye hazırdım. Son saniyelerde çıkardı. Zaten bana bağırıyordu.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
Ve ona, eğer bir çocuk bir çeşit serebral palsi ile doğarsa nasıl çığlık atacağını soruyorsunuz? :kullanıldı:
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
- Registered for: 2 years 8 months
Eğer bütün bunlar doğruysa durum hiç de basit değil. Sadece seks yapmıyorsunuz, aynı zamanda duygusal yakınlık da yaşıyorsunuz. En azından onun tarafından. Seni tek ve tek kişi olarak görüyor. Bu kadar erken yaşta bir çocuğun arzusuna odaklanmak biraz garip ama bu bireyseldir. Ve çocuğun gerçekten sağlıklı olacağı bir gerçek değil. Birbirlerine iyi şeyler yapsalar ve birbirlerinin beyinlerini sikmeseler daha kolay olurdu, deyimi bağışlayın (ki öyle yapıyor)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 57 Replies
- 4883 Views
-
Last post by Küçük
-
- 83 Replies