Ensest
-
Nikk
- Nirvana’dayım

- Total posts: 14344
- Registered for: 6 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
- Been thanked: 10436 times
-
rmt
- Sürtünmeler

- Total posts: 340
- Registered for: 5 years 2 months
- Been thanked: 297 times
Yanıt: Ensest

Neden saçmalıyorsun?
Hatırladığım kadarıyla sen masajla popoyu kavrayıp kucaklama fırsatı verdiğini yazdı. Peki o zaman devam et. Biraz daha cesur ol. Şimdiden yarı şaka yollu sıkmaya başlayın. Ayak masajı yapıyorsunuz, sanki ilk başta kazaraymış gibi yarığa vuruyorsunuz. Herhangi bir reaksiyon yoksa özellikle klitorisin olduğu yerde daha aktiftir. Kızgınsa ama zayıfsa, önce geri adım atın, sonra tekrar. Kadınlar genellikle bu tür hanımlar ve beyler oyunlarından hoşlanırlar; bu onları tahrik eder. Sanki hemen vermeyeceğim ama sen alacaksın. )
Eh, hâlâ kendimi tutamıyorum. Tam zamanı!
Neden saçmalıyorsun?
Hatırladığım kadarıyla sen masajla popoyu kavrayıp kucaklama fırsatı verdiğini yazdı. Peki o zaman devam et. Biraz daha cesur ol. Şimdiden yarı şaka yollu sıkmaya başlayın. Ayak masajı yapıyorsunuz, sanki ilk başta kazaraymış gibi yarığa vuruyorsunuz. Herhangi bir reaksiyon yoksa özellikle klitorisin olduğu yerde daha aktiftir. Kızgınsa ama zayıfsa, önce geri adım atın, sonra tekrar. Kadınlar genellikle bu tür hanımlar ve beyler oyunlarından hoşlanırlar; bu onları tahrik eder. Sanki hemen vermeyeceğim ama sen alacaksın. )
-
André
- Penetrasyon

- Total posts: 286
- Registered for: 4 years 10 months
- Been thanked: 259 times
-
Nikk
- Nirvana’dayım

- Total posts: 14344
- Registered for: 6 years 3 months