Kardeşimi ikna ettim
-
- Potansiyel seks nesnesi
Kardeşimi ikna ettim
Hafta sonu için onu kız kardeşime bıraktık, eve üzgün döndüğü ilk gece, aptalca onu rahatsız etmeye başladı, sonunda onu iyice becerdi, onu nasıl becerdiğini filme aldı, şimdi benim gibi her zaman yanımda istek
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
- Orientation: heteroseksüel
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 14
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Kardeşimi ikna ettim
Ablam Masha’yı ilk kez 16 yaşımdayken, benden 17 yaş büyük olduğuna, aileme geç kaldığıma ikna ettim. Uyuyamadım, televizyon izlemeye karar verdim, odadaki kanepede uyuduklarını biliyordum ama bunu beklemiyordum. Kız kardeşim tamamen çıplaktı, ilk başta şaşkındım, hiçbir şey anlamadım. Ama sonra bunun onu sikmek için bir şans olduğu aklıma geldi. Hızla her şeyi çıkardım, yanıma uzandım ve ona dokunmaya başladım ama kedisine dokunmaya başladığımda uyandı ve şaşkın gözlerle bana baktı, sonra kocasına baktı, uyuyordu. Kulağına şimdi onu becereceğimi söyledim, kız kardeşim kocasını işaret ederek başını salladı ama boynunu öpmeye başladım, dudaklarım ona doğru hareket etti, bacaklarını ayırdım, içeri girmeye çalıştım ama hiçbir şey işe yaramadı, sonra kız kardeşimden yardım istedim, elini aramıza sıkıştırdı ve aletini amına yönlendirdi. Çok hızlı bir şekilde kız kardeşimin yanına vardım. ikinci seks hayatımda ilki çocukluk yıllarımdaydı, benden 3 yaş büyük kız kardeşim Rimma’yla da
- These users thanked the author İkinci Dünya Savaşı for the post (total 2):
- Sibiryak89, Maxim......
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
- Orientation: heteroseksüel
Ne hayalperestler, ha! Şok oldum! Kız kardeşime boşaldım, evet, başka ne var? Çocuğunuzu mu doğurdu? Kocası onu tanıyıp boşandı mı?

-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 14
İster inanın ister inanmayın. Ama oldu, onunla iki kez oldu, 23 yaşındaydım ve sarhoştum. 25 yılda 3 kere, sonra kendisi istedi, 3 kere de içine girdim, hamilelik hakkında hiçbir şey bilmiyorum
- These users thanked the author İkinci Dünya Savaşı for the post:
- Sibiryak89
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 611 Views
-
Last post by Kırk beşinci