19 cm küçük mü?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
- Orientation: heteroseksüel
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 192
- Orientation: biseksüel
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 192
Yanıt: 19 cm küçük mü?
niqk, Mutlu olan ben değilim... o benim karım, mutluyum çünkü bu onun için doğru)) Genel olarak, eğer penisinizin büyüklüğü konusunda en ufak bir anlaşmazlık varsa, bu sizin lehinize değil, o zaman kaçmak daha iyi olur diye düşünüyorum... onlar asla kaybolmayacak! O her zaman tatminsiz olacak ve sen bir anda kompleksler geliştireceksin...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Öyleyse kompleksler yaratmamalı, doğanın sunduğu aracı kullanmayı öğrenmelisin seni ödüllendirdi! Ve hiçbir sorun olmayacak!malon: ↑05 Jul 2021, 18:27 niqk, olan ben değilim mutlu...bu eş mutlu, çünkü bu onun için doğru)) Genel olarak, eğer penisinizin büyüklüğüyle ilgili en ufak bir anlaşmazlık varsa, bu sizin lehinize değil, o zaman kaçmak daha iyi olur diye düşünüyorum... asla yok olmayacaklar! O her zaman tatminsiz olacak ve sen birdenbire kompleksler geliştireceksin...
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
Bazen öyle saçmalıklar okurum ki kulaklarım açılır, öğrenirim, vajinayı görürüm, rahme dokunmanın hangi pozisyonları verdiğini öğrenirim, sadece onu nasıl kullanacağımı bilirim ve deneyimli biri vajinanın kaslarıyla nasıl oynanacağını bilir , bir kadın, partneri hareket etmediği halde vajinasıyla partnerini orgazma ulaştırabilir, saçmalamayın.
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
sen ona chucha diyorsun ve ne anlama geliyor? bu şu anlama gelir

nBurada ve 10 kişiyle mutluydum

-
- Flört etmek
Sakin olamıyorum açıkçası, ben üç tane doğurdum. Kocam 16 yaşında ve ihtiyacı olduğu yerde hiçbir şey alamıyor. Orada ne tür bir kara delik var?
7 dakika 59 saniye sonra gönderilir:
Sakin olamıyorum açıkçası, üç çocuk doğurdum. Kocam 16 yaşında ve ihtiyacı olduğu yerde hiçbir şey alamıyor. Orada ne tür bir kara delik var?
7 dakika 59 saniye sonra gönderilir:
Sakin olamıyorum açıkçası, üç çocuk doğurdum. Kocam 16 yaşında ve ihtiyacı olduğu yerde hiçbir şey alamıyor. Orada ne tür bir kara delik var?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
Belki yeni deneyim kazanmıştır, birçok farklı partneri olmuştur, aktif ve samimi bir hayatı olmuştur)
-
- Flört etmek
Tecrübeli ve bir sürü farklı şey gibi, biliyorsunuz, şu anda temelde 16 süper kabul ediliyor, böyle bir konu yapın, herkes yaşasın diye bağıracak. Ve 20 yıldır bilmiyorum, sadece ona bakıyorum. 20 yaşında bir adamla internette sevişiyoruz ve o erotik kitaplardan çok hoşlanıyor
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 304
Bir tanıdığım bana, hizmet ederken 22 ya da 25 boyunda bir arkadaşlarının olduğunu söyledi. Pazarlamacı bunu öğrendi ve onu davet etmeye başladı. Gitmek istemedi ama meslektaşları onu ikna etti; güzel bir akşam yemeği yiyeceksin, içki içeceksin ve seks yapacaksın. Hadi gidelim. Geri gelip tükürüyor. İlk başta her şey böyleydi; güzel bir akşam yemeği yedim ve bir içki içtim. Ama yakından görünce sıçtı ve her şey bitti.
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post