Aşk vs seks

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
geniş kalçalı adam
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 41
Registered for: 3 years 7 months
Orientation: biseksüel
 Aşk vs seks

Unread post by geniş kalçalı adam »

Herkes iyi seks için en azından sevgiye veya sempatiye ihtiyacınız olduğuna inanıyordu. Ancak seks hayatımdaki en son olaylar, yeni, neredeyse tanıdık olmayan bir adamla seks yapmanın inanılmaz duygulara yol açması. Ve bunların hepsi sevgi ve sempati olmadan. Bir arkadaşım, şarkı sözlerinin de olmadığı MMF’nin ayrıntılarını paylaştı - sadece sürekli bir sikiş. Yani belki seks için aşka ihtiyaç yoktur? Peki ya sen?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Aşk vs seks

Unread post by Nikk »

bigass: 28 Nov 2021, 22:42 Herkes iyi seks için en azından sevgi veya sempatinin gerekli olduğuna inanıyordu. Ancak seks hayatımdaki en son olaylar, yeni, neredeyse tanıdık olmayan bir adamla seks yapmanın inanılmaz duygulara yol açması. Ve bunların hepsi sevgi ve sempati olmadan. Bir arkadaşım, şarkı sözlerinin de olmadığı MMF’nin ayrıntılarını paylaştı - sadece sürekli bir sikiş. Yani belki seks için aşka ihtiyaç yoktur? Peki ya sen?
Seni bilmiyorum ama çok sevdiğim karımla seks yapmak bana başka herhangi bir kızla seks yapmaktan çok daha güçlü hisler veriyor. Sık sık iş gezilerine gittiğim ve orada kendimi hiçbir şekilde sınırlayamadığım için karşılaştırma fırsatım oluyor...
These users thanked the author Nikk for the post:
geniş kalçalı adam
Ayrılıyorum
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 770
Registered for: 4 years 9 months

Unread post by Ayrılıyorum »

niqk, sokakta yürüyorsun, görüyorsun bir bayan ve dick ona kalkıyor. Bu aşk mı?
These users thanked the author Ayrılıyorum for the post (total 2):
En doğru, geniş kalçalı adam
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Syshu: 28 Nov 2021, 22:53 niqk, sokakta yürüyorsun , bir bayan görüyorsun ve sik ona bulaşıyor. Bu aşk mı?
Kimin için? Benim için bu sadece seks. Ve bazıları için aşk olabilir... :daypyat:
These users thanked the author Nikk for the post:
geniş kalçalı adam
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Evgeniy-Spb »

bigass: 28 Nov 2021, 22:42 Herkes iyi seks için en azından sevgi veya sempatinin gerekli olduğuna inanıyordu. Ancak seks hayatımdaki en son olaylar, yeni, neredeyse tanıdık olmayan bir adamla seks yapmanın inanılmaz duygulara yol açması. Ve bunların hepsi sevgi ve sempati olmadan. Bir arkadaşım, şarkı sözlerinin de olmadığı MMF’nin ayrıntılarını paylaştı - sadece sürekli bir sikiş. Yani belki seks için aşka ihtiyaç yoktur? Nasılsın?
Düşüncelerimi paylaşacağım. Aşk olmadan, şehvetin bir sonucu olarak, muhtemelen hayvanlarda olduğu gibi vahşi sikişmeler, dizginsiz seks meydana gelir. Kısacası insanlar sikişiyor.
Ama aşkta bu daha farklı, daha şefkatli falan oluyor. Daha sık ve daha isteyerek öpüşürler. Bu doğru - sevişiyorlar.
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 3):
En doğru, geniş kalçalı adam, bir peri
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Katılmıyorum. Benim tek aşkım var; karım! Ama onunla çok ama çok nazikçe ve en çılgın
şehvetli şekilde sevişebiliriz. Her şey yalnızca ruh halinize bağlıdır. Ve diğer kadınlarda seks farklıdır. En ateşlisi bile! Ama bir eşle olduğu kadar seksin tamlığı yoktur...
Ayrılıyorum
Orgazm!
Orgazm!

Aşk, birbirinizin kıçına bir yaprak gibi yapışıp, yapıştırıcının özellikleri geçene kadar sikinizi koparmanızdır. Ve sikişmek sadece kimyadır, atlayıcı çarpılarak kapatılır, sik bir borudur ve...
These users thanked the author Ayrılıyorum for the post (total 3):
En doğru, geniş kalçalı adam, Evgeniy-Spb
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Aşk sikişmeye karışmaz! :daypyat:
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
George, Nandandaar
Ayrılıyorum
Orgazm!
Orgazm!

niqk: 28 Nov 2021, 23:19 Sevişmeye aşk karışmaz! :daypyat:
her zaman değil, seks ile aşk arasında da bir aracı vardır)))
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Olur. Beyninizde her türlü yabancı düşünce dönüp durduğunda...
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806
Registered for: 3 years 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by George »

Syshu: 28 Nov 2021, 22:53 niqk, sokakta yürüyorsun , bir bayan görüyorsun ve sik ona bulaşıyor. Bu aşk mı?
Yani küçük bir nedenden dolayı tuvalete itildi ve etrafta KİMSE yoktu!!!! Geriye sadece sempati duymak kalıyor! :cry: Ve hanımların bununla hiçbir ilgisi yok....
Ve sonra ayağa kalkıyorsunuz, su sızdırıyorsunuz, gözlerinizi deviriyorsunuz ve düşünüyorsunuz - bu GERÇEK bir heyecan!! ! Ve benim düşüncelerime göre kadınların göğüslerine ve amcıklarına HİÇBİR ZAMAN yer yok! Sadece zevk!!!
These users thanked the author George for the post:
Nikk
bir peri
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 257
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by bir peri »

Her durumda seks kendini sevmektir. Kendini kabul etme.
Küçük bir benzetme. Burada bir yabancıyla trendesiniz. Birbirinizi bir daha asla görmeyeceksiniz. Onu tanımıyorsun. Ve çekinmeden konuşabilirsiniz. Her şeyi ifade edin. Açılın.

Ve diğerleri yalnızca kendilerine en yakın olanlara açılırlar.

Yani sekste temel, kişinin kendine karşı samimiyeti, kendini kabul etmesidir. . Rahat olduğunuzda, utangaç olmadığınızda, karmaşık olmadığınızda partneriniz sizin için özellikle önemli değildir. Sevgili bir koca olsa bile, bir yabancı da olsa.
Partnerin tamamen fiziksel özellikleri ve becerisi burada zaten önemlidir.
These users thanked the author bir peri for the post (total 2):
En doğru, geniş kalçalı adam
Ktxondo
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by Ktxondo »

niqk: 28 Nov 2021, 22:50 Seni bilmem ama çok sevdiğim karımla seks yapmak bana başka herhangi bir kızla seks yapmaktan çok daha güçlü hisler veriyor. Karşılaştırma fırsatım var, çünkü sık sık iş gezilerine çıkıyorum ve orada kendimi hiçbir şekilde sınırlamıyorum...
Lanet olsun, elbette öyle Böyle bir şeyin hayalini kurmak güzel bir gelişme ama gerçek hayatta da bunu yapmak gibi, her iki tarafı da kınıyorum. Başka deliklere dalarsanız karınızı nasıl çekici olarak adlandırabilirsiniz :unknown: Bu kadar özgür davrandığım için kendimi affetmezdim, çünkü karınızın da aynısını yapacağını hayal etseniz bile, bu yürek parçalayıcı IMHO
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”