Aşk vs seks
-
Автор темыgeniş kalçalı adam
- Flört etmek
- Total posts: 41
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: biseksüel
Aşk vs seks
Herkes iyi seks için en azından sevgiye veya sempatiye ihtiyacınız olduğuna inanıyordu. Ancak seks hayatımdaki en son olaylar, yeni, neredeyse tanıdık olmayan bir adamla seks yapmanın inanılmaz duygulara yol açması. Ve bunların hepsi sevgi ve sempati olmadan. Bir arkadaşım, şarkı sözlerinin de olmadığı MMF’nin ayrıntılarını paylaştı - sadece sürekli bir sikiş. Yani belki seks için aşka ihtiyaç yoktur? Peki ya sen?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Aşk vs seks
Seni bilmiyorum ama çok sevdiğim karımla seks yapmak bana başka herhangi bir kızla seks yapmaktan çok daha güçlü hisler veriyor. Sık sık iş gezilerine gittiğim ve orada kendimi hiçbir şekilde sınırlayamadığım için karşılaştırma fırsatım oluyor...bigass: ↑28 Nov 2021, 22:42 Herkes iyi seks için en azından sevgi veya sempatinin gerekli olduğuna inanıyordu. Ancak seks hayatımdaki en son olaylar, yeni, neredeyse tanıdık olmayan bir adamla seks yapmanın inanılmaz duygulara yol açması. Ve bunların hepsi sevgi ve sempati olmadan. Bir arkadaşım, şarkı sözlerinin de olmadığı MMF’nin ayrıntılarını paylaştı - sadece sürekli bir sikiş. Yani belki seks için aşka ihtiyaç yoktur? Peki ya sen?
- These users thanked the author Nikk for the post:
- geniş kalçalı adam
-
- Orgazm!
- Total posts: 770
- Registered for: 4 years 9 months
niqk, sokakta yürüyorsun, görüyorsun bir bayan ve dick ona kalkıyor. Bu aşk mı?
- These users thanked the author Ayrılıyorum for the post (total 2):
- En doğru, geniş kalçalı adam
-
- Nirvana’dayım
Kimin için? Benim için bu sadece seks. Ve bazıları için aşk olabilir...

- These users thanked the author Nikk for the post:
- geniş kalçalı adam
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 3 years 11 months
Ama aşkta bu daha farklı, daha şefkatli falan oluyor. Daha sık ve daha isteyerek öpüşürler. Bu doğru - sevişiyorlar.
Düşüncelerimi paylaşacağım. Aşk olmadan, şehvetin bir sonucu olarak, muhtemelen hayvanlarda olduğu gibi vahşi sikişmeler, dizginsiz seks meydana gelir. Kısacası insanlar sikişiyor.bigass: ↑28 Nov 2021, 22:42 Herkes iyi seks için en azından sevgi veya sempatinin gerekli olduğuna inanıyordu. Ancak seks hayatımdaki en son olaylar, yeni, neredeyse tanıdık olmayan bir adamla seks yapmanın inanılmaz duygulara yol açması. Ve bunların hepsi sevgi ve sempati olmadan. Bir arkadaşım, şarkı sözlerinin de olmadığı MMF’nin ayrıntılarını paylaştı - sadece sürekli bir sikiş. Yani belki seks için aşka ihtiyaç yoktur? Nasılsın?
Ama aşkta bu daha farklı, daha şefkatli falan oluyor. Daha sık ve daha isteyerek öpüşürler. Bu doğru - sevişiyorlar.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 3):
- En doğru, geniş kalçalı adam, bir peri
-
- Nirvana’dayım
Katılmıyorum. Benim tek aşkım var; karım! Ama onunla çok ama çok nazikçe ve en çılgın
şehvetli şekilde sevişebiliriz. Her şey yalnızca ruh halinize bağlıdır. Ve diğer kadınlarda seks farklıdır. En ateşlisi bile! Ama bir eşle olduğu kadar seksin tamlığı yoktur...
şehvetli şekilde sevişebiliriz. Her şey yalnızca ruh halinize bağlıdır. Ve diğer kadınlarda seks farklıdır. En ateşlisi bile! Ama bir eşle olduğu kadar seksin tamlığı yoktur...
-
- Orgazm!
Aşk, birbirinizin kıçına bir yaprak gibi yapışıp, yapıştırıcının özellikleri geçene kadar sikinizi koparmanızdır. Ve sikişmek sadece kimyadır, atlayıcı çarpılarak kapatılır, sik bir borudur ve...
- These users thanked the author Ayrılıyorum for the post (total 3):
- En doğru, geniş kalçalı adam, Evgeniy-Spb
-
- Nirvana’dayım
Aşk sikişmeye karışmaz!

- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- George, Nandandaar
-
- Orgazm!
-
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Registered for: 3 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ve hanımların bununla hiçbir ilgisi yok....
Ve sonra ayağa kalkıyorsunuz, su sızdırıyorsunuz, gözlerinizi deviriyorsunuz ve düşünüyorsunuz - bu GERÇEK bir heyecan!! ! Ve benim düşüncelerime göre kadınların göğüslerine ve amcıklarına HİÇBİR ZAMAN yer yok! Sadece zevk!!!
Yani küçük bir nedenden dolayı tuvalete itildi ve etrafta KİMSE yoktu!!!! Geriye sadece sempati duymak kalıyor!

Ve sonra ayağa kalkıyorsunuz, su sızdırıyorsunuz, gözlerinizi deviriyorsunuz ve düşünüyorsunuz - bu GERÇEK bir heyecan!! ! Ve benim düşüncelerime göre kadınların göğüslerine ve amcıklarına HİÇBİR ZAMAN yer yok! Sadece zevk!!!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 257
- Registered for: 5 years 4 months
Her durumda seks kendini sevmektir. Kendini kabul etme.
Küçük bir benzetme. Burada bir yabancıyla trendesiniz. Birbirinizi bir daha asla görmeyeceksiniz. Onu tanımıyorsun. Ve çekinmeden konuşabilirsiniz. Her şeyi ifade edin. Açılın.
Ve diğerleri yalnızca kendilerine en yakın olanlara açılırlar.
Yani sekste temel, kişinin kendine karşı samimiyeti, kendini kabul etmesidir. . Rahat olduğunuzda, utangaç olmadığınızda, karmaşık olmadığınızda partneriniz sizin için özellikle önemli değildir. Sevgili bir koca olsa bile, bir yabancı da olsa.
Partnerin tamamen fiziksel özellikleri ve becerisi burada zaten önemlidir.
Küçük bir benzetme. Burada bir yabancıyla trendesiniz. Birbirinizi bir daha asla görmeyeceksiniz. Onu tanımıyorsun. Ve çekinmeden konuşabilirsiniz. Her şeyi ifade edin. Açılın.
Ve diğerleri yalnızca kendilerine en yakın olanlara açılırlar.
Yani sekste temel, kişinin kendine karşı samimiyeti, kendini kabul etmesidir. . Rahat olduğunuzda, utangaç olmadığınızda, karmaşık olmadığınızda partneriniz sizin için özellikle önemli değildir. Sevgili bir koca olsa bile, bir yabancı da olsa.
Partnerin tamamen fiziksel özellikleri ve becerisi burada zaten önemlidir.
- These users thanked the author bir peri for the post (total 2):
- En doğru, geniş kalçalı adam
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
- Registered for: 3 years 6 months
Bu kadar özgür davrandığım için kendimi affetmezdim, çünkü karınızın da aynısını yapacağını hayal etseniz bile, bu yürek parçalayıcı IMHO
Lanet olsun, elbette öyle Böyle bir şeyin hayalini kurmak güzel bir gelişme ama gerçek hayatta da bunu yapmak gibi, her iki tarafı da kınıyorum. Başka deliklere dalarsanız karınızı nasıl çekici olarak adlandırabilirsiniz

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 12 Replies
- 425 Views
-
Last post by Nikk
-
- 4 Replies