Çağrı üzerine yönetici olarak çalışırken bir müşteriye nasıl hizmet verdim

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Davut
Potansiyel seks nesnesi
 Çağrı üzerine yönetici olarak çalışırken bir müşteriye nasıl hizmet ettim

Unread post by Davut »

Krasnodar’da nöbetçi elektrikçi olarak çalışıyorum. Banyodaki prizi değiştirmeye gittim. Kapıyı 50 yaşlarında oldukça kilolu, muhteşem bir kadın açtı. çamaşır makinesindeki kirli külot ve am kokusuna ve tadına bayılıyorum. dayanamadım ve onları burnuma bastırdım ve açgözlülükle bu aromayı soludum mmm onun aromasına doymuşlardı kapıyı unuttum ve sikim sanki bir Stone ve elim penise uzandı ve kıllı amını yüzüne nasıl sürttüğünü hayal ederek hevesle onları kokladı. Uzun zamandır bunun hayalini kurmuştum ama bunu yapmayı teklif etmekten korkuyordum ve bu yüzden kokladım. ve penisle oynadım ve sonra birinin arkamda durduğunu hissettim ve tüm dünya tersine döndü. Hayatımda hiç bu kadar utanmamıştım ve kekelemeye başladım. ama ona neyi, nasıl açıklayacağımı bilemedim, kafa karışıklığımı anlayarak, sakin ol dedi, bu normal, herkesin kendi arzuları var, ben de öyle bir şey yapmadın. Sekste özgürleşme Ve kelimenin tam anlamıyla ustayla şanslıydı ve bu onu çılgınca heyecanlandırdı, bunu ne sıklıkla yaptığını sordu ve onları yüzüme kaldırdı. Sonra dedim ki, kısa süre önce onları çıkardım ama kaynağın olduğu yerde aroma daha da parlak olacak. Ve beni yatak odasına götürdü ve sırtüstü uzanmama izin verdi ve yavaşça üzerime bastırmaya başladı. am, şiddetle akıyordu ve o kadar otomatikti ki penisin bir yanardağ gibi patlayacak sandım
Krasnodar’da bir elektrikçi çağırmak isteyenler var, sana hizmet edeceğim. en dolu
fildişi
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 101
 Re: Çağrı üzerine yönetici olarak çalışırken bir müşteriye nasıl hizmet verdim

Unread post by fildişi »

Ayrıca Krasnodar’da bir müşteriyle seks yaptım, banyosuna fayans döşedim, o okulda öğretmen, biz yaklaşık aynı yaştayız +-, 4-5. günde iyi seks yaptık, ben başlatıcıydım, o tek odalı bir dairesi var, hava çok sıcak olduğu için giriş kapısını bile kapatmadan seviştik, gece onunla kaldım, sabah onu iyice becerdim, sonra bir kez daha buluştuk ve birbirimizi görmedik yine diğeri; Hayat böyle ortaya çıktı.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”