Eşime sürpriz yapmak istiyorum

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Antonvernii
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
 Eşime sürpriz yapmak istiyorum

Unread post by Antonvernii »

Herkese merhaba. 10 yıldır eşimle yaşıyoruz, her şey yolunda, 2 çocuk büyütüyoruz.. Eşim benden 8 yaş büyük... Birbirimizi seviyoruz, birbirimize değer veriyoruz... O vardı. ilişkinin başlangıcında bir günah.. Zorluklar vardı ve hak ettiği ilgiyi göstermedi.. Bir keresinde, bir kulüpte şoförün altında, nazik ve özenli (kendi deyimiyle) tanınmış bir adam kulağını ısıttı ve onu sürükledi ama yemin etti ve hala yemin ediyor ki, onu soyup okşamaya başlar başlamaz tiksinti duydu ve gitti... Deliriyordum ama aileyi kurtarmaya karar verdim... Garip duygular yaşadım. , ve hâlâ da var... kıskançlık ve nefret gibi görünüyordu ama beni tahrik ediyor gibiydi... 10 yıl geçti, bizim için her şey yolunda, seks düzenli ama sıra dışı bir şey değil... bazen o zaman sarhoştu, bir kızın onu yalamasını umursamayacağını söyledi... ama hepsi bir şakaya ve sarhoşluk hezeyanına dönüştü... Onu gerçekten tatmin etmeyi seviyorum! penis açıkçası küçük.... ayakta durma pozisyonunda 15 cm’den fazla değil, ama penisten geliyor ve onun için ideal boyuta sahip olduğumu (benden daha fazla tecrübesi var), daha büyük bir penisten deneyimlediğini söylüyor rahatsızlık ve acı... Onunla seks yapmaktan ancak iyi olduğunda zevk alıyorum.... Akıp gittiğinde, fışkırdığında, kasılma noktasına kadar orgazm olduğunda bu beni şaşkına çeviriyor... Onun tüm son boşalmasını bir şey olarak algılıyorum. ödül... benim için önemli olan orgazm değil. ...ona oral seks yaptığımda klitorisinde bir nabız hissediyorum ve kendini iyi hissettiğini anlıyorum, en azından bir gün bunu yapmaya hazırım. ... Bu sonbahar başına ne geldi bilmiyorum ama sanki am kesici onu alt etmiş gibiydi, hiçbir sebep yokken benimle en son olduğu gibi sevişmeye başladı... Utanmadan ve kompleksler olmadan. ... Takside bana oral seks yapabilirdi, kulübeye giderken mastürbasyon yapmaya başlayabilirdi, bu yüzden arabanın tavanı tamamen fışkırtıyordu... BDSM’yi denedik, çok güzeldi.. .İçine şişe gibi şeyler koymaktan gerçekten nefret ediyorum... New York’ta ne olursa olsun... Amcığı Eylül’den Aralık ayına kadar taş gibiydi, hatta patlayacak diye çığlık bile atıyordu. .. Bir kızla denemeyi başardık... onun zevkine karışmamak için müdahale etmedim, sadece izledim, özellikle gözlerimin içine bakması çok hoşuna gitti ve hemen geldim. partnerinin her tarafı duştan sonra sırılsıklamdı... (Eşim sadece göğüslerini okşuyordu, kadın cinsel organlarından hoşlanmadığını söylüyordu çoğu forumda). Kıskançlığa dayanamıyorsun ama anladım ki kıskançlık diye bir şey yok, çünkü herkes benim huzurumda oluyor... Bu sonbahar fantezilerimde o kadar çılgındım ki tek düşünebildiğim şuydu... Kışın gelişiyle her şey sakinleşti ve artık alkolün altında nadiren bir şeyler sıçratıyor... Gerçekten devam etmek istediğimi fark ettim. onu şaşırtmak ve seks başarılı bir aile hayatının yüzde 80’idir...Ben onun istediği her şeye hazırım, sınırsız!!!Yakında evlilik yıldönümümüz var...Ona bir hediye vermek istiyorum..Sonra restorana git, saunaya git, yüzüne bir maske tak ki gözleri hiçbir şey görmesin ve vücuduna masaj yapmaya başla, onu okşa ve iki erkeğin elini vücudunda hisset 4... evet, evet, bir erkeği ara .... Oral seks yapsın, ben de onu okşamaya devam edeceğim... Daha fazla bir şeye izin vermeyeceğim ama eğer istiyorsa sınırları olmayacak... Ona sormaya çalıştım bir erkek isteseydi hayır dedi. Ama hepimiz insanız ve isteyip istemeyebileceğinizi anlıyoruz ama heyecan var...) Sormak istiyorum, durumumuzu nasıl değerlendiriyorsunuz? bir kadını bu kadar çok mu seviyorum???
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi
 Cevap: Eşime sürpriz yapmak istiyorum

Unread post by Saç gömlek »

Bence fikir iyi. Ama sadece o senin karın, o hâlâ bir insan, bedensiz bir melek değil. İki erkeğin eli daha belirirse hemen bir sürü soru soracaktır: Bu nasıl bir adam, kim ve bir şeye hasta mı?
Ve tüm bu sorular onun ağzından atılamaz. KAFA. Ama eğer tamamen sarhoşsa belki soru bile sormayacaktır.

O halde bence iki yol var; ya güzel bir içki içmesi gerekiyor ya da ikinci bir erkekle birlikte olması gerekiyor önceden tanıtmak. Her iki seçenek de eşit derecede iyi ve bence eşit derecede mümkün.
Bir tür plaj partisi yapabilirsiniz, ancak saunada. Veya hamamda. Süre sınırlaması olmaması tavsiye edilir. Peki, ne kadar zamanın kaldığını düşünmemek için bütün gece bir yere uzan.
Saunaya bir veya daha iyisi iki erkeği davet et. İki kişiyi davet ederseniz tam teşekküllü bir şirket olur, acı veren bir sessizlik olmaz. Daha az utanç olacak. Sizden iki tane var, iki tane var.

Saunada bir içki ve en azından bir çeşit atıştırmalıkla bir masa kurun. Salatalar ve sosisler gibi. Herkes bir şeyler içmeli. O halde buhar odasına gidin. Buhar odasında ve sonrasında herkesin çıplak olacağı konusunda önceden anlaşın.
Buhar odasında, erkeklerin karınıza tam vücut masajı yapmasına izin verin. Buhar odasındaki buharı çok fazla zorlamaya gerek yoktur. Bir çift olsun ki, hava soğuk ve rahat olmasın.
Karınızın gözlerini bağlayıp kendinize masaj yapmaya başlayabilirsiniz. Onu mümkün olduğunca heyecanlandırmaya çalışın. Vajinasına dokunun. Hatta belki buharlı bir kayganlaştırıcı alıp cinsel organlarını bununla yağlayabilir ve yağlanan klitorisi ve vajinayı okşayabilirsiniz.

Ve sonra bırakın erkekler bu süreçte masaja devam etsin. Önce biri, sonra diğeri. Seks konusunda aceleye gerek yok diye düşünüyorum, masaj sonrası çıplak olarak masaya dönüp biraz daha içip daha rahat bir ortamda sohbet edebilirsiniz. Bir keresinde bir arkadaşımdan, davet edilen iki gençten birinin rolünde kendisini bir şekilde benzer bir durumda bulduğunu duymuştum. Ayrıca iki kişi davet edilmişti ve bir karı koca vardı.
Onun söylediğine göre, buhar odasından sonra masaya döndüler, içtiler, yediler, sohbet ettiler ve iki adam buhar odasına gittiler ve buhar odasına gittiler. kocası kaldı ve karısını sikmeye başladı.

Ve sonra karısını orgazma ulaştırdıktan sonra ondan inip buhar odasına gitti ve adamlardan biri dışarı çıktı. buhar odası ve karısını sikmeye devam etti. Bitirdi ve sırayla buhar odasına gitti ve ikinci bir adam çoktan karısının yanına gelmişti. Ve böylece iki veya üç daire gibi bir şey yaptılar. Bir kadın için üç erkek en uygun seçenektir; erkeklerin dinlenmeye, toparlanmaya ve tekrar uyarılmaya zamanları vardır, öyle ki sıra size geldiğinde, zaten tekrar haklısınız demektir.
Peki, bir kadın için eğer sahte ikiyüzlülüğü bir kenara bırakırsak ve onun bu süreçten hoşlandığını ve sonuna kadar heyecanlı olduğunu varsayarsak, o zaman üç adam tam bir baş belasıdır!

Gerçek şu ki yetişkin Kadınlar, hayatlarında, heyecanın istediği zaman doruğa çıktığına ve belki de erkeğin boşalabileceğine çoktan alışmışlardır. Ve kadın heyecanlandı. Tekrar tekrar sikilmek istiyor. Vajinası atmaya başlıyor, bol miktarda kayganlaştırıcı salgılanıyor ve genel olarak şu anda erkeğine her zaman söylemek istemediği bir şeyi istiyor.

Ve ben bir keresinde kadınlara bunu sordular ve bana şunu söylediler. Çok güçlü uyarılma anında vajinanın kasılarak kasıldığını söylediler. Ya daralır ya da genişler. Ve şu anda kendisini bu duruma getiren üyeyle bağlantısını kaybetmeye başlıyor. Ve şu anda istediği en büyük şey başka bir üyenin ona girmesi. Buna değer ve tercihen şu anda içinde olandan daha fazlası. Böylece vajinanın tamamını sınırına kadar doldurur, böylece az önce onu siken üyeden daha ilerisine ulaşır. Ve böylece ondan daha geniş olacak ve vajinaya girerek onu tamamen dolduracaktı.

Ve kızların bana söylediği gibi, ıslak, yarı sarkmış bir penisin ardından taze, sağlam, büyük kafalı bir penisin içine girmesi çok güçlü bir zevk...
Ve her şey yeni ve ilk baştaki gibi - erkek ona doğru hareket ediyor ve kız yine onu kendi içinde iyi hissediyor ve yine orgazmın yavaş yavaş yaklaştığını hissetmeye başlıyor.
Ve sonra erkek boşalıyor ve yine yeni, iyi durumda bir üye geliyor ve her şeyi tekrar etmeye hazır çünkü kendini iyi hissediyor ve çok çok uzun zamandır bu kadar sürekli bir zevk hissetmemişti.

Toplumumuzda bir kadının bir çevrede dolaşmasına izin vermenin onun için bir tür utanç ve damgalama olduğuna inanıldığını belirtmek gerekir. Ve bu neredeyse bir tür aşağılama eylemi ve bir tür taciz.
Ancak kadının fahişe olmadığı benzer bir durumda olanlar ve bu birine karşı bir şiddet eylemi değil iradesi dışında... .
Genel olarak, eğer bu grup seksindeki tüm katılımcılar karşılıklı rıza ile bir araya gelmişse, o zaman bu seks sırasında o kadar çok hassasiyet ve birbirlerine zevk verme arzusu vardır ki bu da belki de sıradan evlilik görevinde mevcut değildir.

Genel olarak, iki erkeği veya daha iyisi iki erkeği davet etmenizi tavsiye ederim. Saunada bir gece için ödeme yapın. Saat on ikiden sabaha kadar böyle bir yerde. Biraz içki, salata, kola alın...
Ve bir tavsiye daha...
Üç veya dört kişinin sikiştiği birçok farklı video gördüm. Ve bir kadının sikildiği ve aynı zamanda başka birine oral seks yaptığı yer.
O halde bunu yapmamak daha iyi. Bir kadını seksten uzaklaştırmamak daha iyidir. Her bakımdan, gözlerini bağlaması, hatta belki kulaklarına kulak tıkacı takması ve tamamen duygularına konsantre olması onun için daha iyidir. İnanın böylesi daha iyi olur.

Kadının zevk alması ve kendini iyi hissetmesi, boşalması ve bu çıplak gözle görülebilmesi erkekler için daha hoş olacaktır. Yoksa neden birine bir şey yapmaya çalışsın ki.
Çok sayıda orgazmdan sonra sonuna kadar sikişen, orgazmın ondan akıp aktığı ve bacakları bükülüp düz gitmediği bir kadın gördünüz mü? kelimenin anlamı? Onu bu duruma getiren bu adamlara karşı gözlerinde ne kadar minnettarlık, şefkat ve sıcaklık olduğunu hiç gördünüz mü?

O zaman erkeklerin bu duruma ihanet etmesi çok yazık Bu grup seks kaba, kaba ve kınanacak bir şey olarak göz ardı ediliyor. Geçen gün olduğu gibi bir sürtüğü siktik. Tüm çatlaklarda. Ve onun nasıl emdiğini ve ondan nasıl tekrar tekrar sikişmesini istediğini görmeliydin. Ve sanki bütün gece onun fahişesini becermişiz gibi.
Aslında bu grup seks sırasında aynı şeyi bu kadına da söyleseydi. Ya da bunu telefonda birine söylediğini duysaydı sanırım bu her şeyin sonu olurdu.

Ve arkadaşları da onu anlamazdı. Ve derlerdi ki - Vasya, sen son keçisin. Hala çok iyiydi. Ve bu kadın sürtük değil. Ve biz burada da öyle düşünmüyoruz. Biz ona bu hayatta biraz mutluluk verdik. Ve sen de son pislik gibisin!!!

Genel olarak, elbette, yan tarafta biriyle ortak seks yapmayı deneyin. Ama yukarıda size bunu ikiden fazla erkekle yapmanın daha iyi olduğunu yazmıştım. Ve bundan sürpriz yapmamak daha iyidir çünkü hepimiz yaşayan insanlarız ve tamamen gündelik bazı konuları düşünmemek zordur. Tekrar ediyorum, heyecan yine de bir çeşit ön sevişme gerektiren bir şeydir. İnsanın en azından başka birine alışması gerekiyor.
İlk buluşmada seks bile birdenbire başlamaz. İlk başta sadece dokunuyorum. Bir yere, sonra başka bir yere dokundunuz. Alışmak biraz zaman alıyor. Bunu veya o kişiyi sevseniz bile.
takma adlar
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 25
Registered for: 3 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: Eşime sürpriz yapmak istiyorum

Unread post by takma adlar »

Harika fikir! Yıldönümümüz için üçümüz, harika bir fikir) sadece daha fazla hassasiyet, aksi takdirde onu kaybedersiniz ve hepsi bu
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”