88 yaşındayım. 6.7 yaşımdan beri mastürbasyon yapıyorum. Dadıların beni gündüzleri iki elimi başımın altına koyarak zorla uyuttuklarını hatırlıyorum.
Evlilikte, Bazen mastürbasyon yapıyorum. 2 çocuğum var. Haftada iki kez seks yapıyorum. Bazen kendimi iyi hissediyorum.
Bu normal mi?
Hiperseksüalite
-
Автор темыMoşe
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 4 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Hiperseksüellik
nBüyükbaba! Normal doğru kelime değil! TÜM FORUMUN KISKANDIĞI!!!Moshe: ↑03 Jan 2021, 17:18 88 yaşındayım. 6.7 yaşımdan beri mastürbasyon yapıyorum. Dadıların beni gündüzleri iki elimi başımın altına koyarak zorla uyuttuklarını hatırlıyorum.
nEvliliğimde bazen mastürbasyon yapıyorum. Şu ana kadar bir süredir sabah ereksiyonları yaşıyorum. Bazen bilgisayarda sohbet ediyorum.
Bu mu? normal mi?

-
- Potansiyel seks nesnesi
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
- Registered for: 5 years 2 months
- Orientation: biseksüel
niqk: ↑03 Jan 2021, 17:24Büyükbaba! Normal doğru kelime değil! TÜM FORUMUN KISKANDIĞI!!!88 yaşındayım. 6,7 yaşımdan beri mastürbasyon yapıyorum. Dadıların beni gündüzleri iki elimi başımın altına koyarak zorla uyuttuklarını hatırlıyorum.
Evliliğimde bazen mastürbasyon yapıyorum. Hala sabah ereksiyonları yaşıyorum. Bazen bilgisayarda sohbet ediyorum.
Bu normal mi? n![]()

-
- Potansiyel seks nesnesi
Büyükbaba, izin ver senin mastürbasyon aletin olayım... Bütün deliklerimi ziyaret etmeni istiyorum