Karl ve Helga

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Nahşpil
Potansiyel seks nesnesi
 Karl ve Helga

Unread post by Nahşpil »

Carl ve Helga

Tak, tak. Burada, burada, burada. Tak-tak-tak-tak. Kapı ısrarla çalınıyordu. Karl başını yastıktan zar zor kaldırdı - dünkü Old Gustav’daki dans iyi para kazandırdı ama tüm gücünü elinden aldı. İyi bir adım için iyi para ödüyorlar ve onu da döküyorlar - dökme demir kafaya şaşırmaya değer mi? Karl küfrederek battaniyeden çıktı ve açmaya gitti.

Eşikte bir bayan duruyordu. Karl sessizce onu tepeden tırnağa süzdü; bir hanımefendi değil, ayaklı meşe bir gardırop. İri, uzun, hatta iri yapılı, kırmızı bir ceket giymişti ve aynı kızıl saçlar başının arkasında ağır bir düğüm halinde toplanmıştı. Bayan Karl’a baktı ve dudaklarını büzerek onun konuşmasını bekledi.

Karl boğazını temizledi:
- Günaydın hanımefendi. Bana mı geliyorsun?
Kırmızı dudaklar bir ipliğe sıkıştı ve Karl sert bir kontralto sesi duydu:
– Öncelikle, artık gün oldu, hatta akşam bile diyebilirim. İkincisi, madam değil, matmazel. Adım Helga Boke ve beni temizlikçi olarak işe aldınız. İçeri girmeme izin ver, yoksa merdivenlerde mi dolaşayım?

Karl yumruğuyla alnına vurdu. Tabii ki! Hizmetçi! Kırk yaşına yaklaşan yalnız bir bekar, en azından bazen ev konforuna ve sıcak yemeğe ihtiyaç duyar. Karl özgür bir yaşam tarzına öncülük etti: bir dansçı ve partiye giden biri olarak günlük hayata kayıtsızdı ve evini tamamen ihmal etti. Acele yemek, çok fazla içki içmek ve dizginsiz tatlı sevgisi, sabahları Karl’ın kendini iyi hissetmemesine ve her şeyden çok ev yapımı çorba ve buharda pişmiş pirzola istemesine neden oldu. Fikir kendiliğinden aklıma geldi: Neden bir temizlikçi tutmuyorsunuz? Haftanın üç günü diyelim mi? Ve işte o, uzun zamandır beklenen kişi, kapısının önünde duruyor ve kibirli bir şekilde burnunu çekiyordu.

– Lütfen içeri girin Bayan Boke. Seni gördüğüme çok sevindim!
Hanım Boke kalın paltosunu doğrudan şaşkın adamın ellerine attı. Karl şöyle düşündü: "Sanki gardıroptan çıkıp özgürlüğe ulaşmış gibi" - kırmızı kumaş, her anlamda olağanüstü formlara sahip görkemli bir figürü meraklı gözlerden saklıyordu.
Helga oturma odasına girdi ve etrafına baktı. şüpheci bir bakış:
– Beni gördüğüne ne kadar sevindiğini görüyorum. Tamam, sorun değil, kulübenden şeker yapacağım ve seni düzgün bir insan yapacağım.

Karl, Helga’nın ardından içeri girdi:
– Bayan Bke, kendimi tanıtmama izin verin, Karl akıllıdır, yakışıklı, orta derecede iyi beslenmiş, çiçek açmış bir adam...
“Evet, evet,” hizmetçi onun sözünü kesti, “çatı altında yaşıyor. ” Bohemler çatı katında yaşamayı neden bu kadar seviyor? Yüksek, rahatsız edici ve tavanlar aptalca. Bu arada sigara içiyor musun? Sigara içmenin sağlığım üzerinde zararlı etkisi olabilir. Bu kötü alışkanlıktan vazgeçmeniz gerekecek. Peki neden odanızın her tarafına dağılmış kirli bulaşıklar var? Ah, ne kadar medeniyetsiz. Çirkinlik. İzlemesi iğrenç.
Karl içini çekti: "Evimde konuşan bir kafam var." Aşçı mükemmel olduğu sürece öyle olsun.

Freken Böke ders vermeye ara vermeden daireyi temizlemeye başladı. Karl sinirlenmeye başladı: “Acil benzin istasyonuna ihtiyacım var. Bir litre kahve ve kremalı pasta işe yarayacaktır” dedi ve anahtarları homurdanan kişiye bırakarak tavan arasından kurşun gibi fırladı.
Üç hafta geçti. Karl dans etti, içti ve geceyi ancak sabah geçirmek için eve geldi. Ama şimdi evi temizdi ve mutfağı taze hazırlanmış yiyeceklerin aromalarıyla doluydu. Doğru, bu sevinçlere, Karl’ı kendi yöntemiyle yeniden eğitmeye çalışıyor gibi görünen, yargılarında kategorik olan sert bir kadın olan Bayan Boke eşlik ediyordu. Karl sürekli olarak kendi kendine bir mantra gibi "Sakin ol, sadece sakin ol" diye tekrarlıyordu. Ama bir gün dayanamadı.

Bir sabah (ya da aslında öğle yemeğinden sonra) Karl, gözleri tamamen açık ve kendini yüz kurt kadar aç hissederek onu sürükledi. bir şeyler yemek için mutfağa gitti. Masanın üzerinde dumanı tüten taze çörekler vardı ve harika tarçın kokuyordu. Parmaklarını yakan Carl bir tanesini alıp ağzına attı. İlkini bir ikincisi, ardından bir üçüncüsü izledi; dördüncü çörek kahve istedi. Ve sonra obur eylemde yakalandı - Bayan Boke’un figürü eşikte belirdi ve yüzündeki ifade pek de iyiye işaret değildi. Karl suçluluk duygusuyla gülümsedi:
- Ve burada çöreklerle oynuyoruz... Bize katılın!

Helga daha da kaşlarını çattı:
- Hangi hakla çöreklerimi taşıyor musun? Sizin için diyet güveç ve tavuk pirzola hazırladım! Tatlılar sizin için kontrendikedir! Ve genel olarak tatlılar figürünüzü bozar. Siz bir dansçısınız, bunu bilmiyor musunuz?
Karl öfkeyle tabağa bir çörek daha attı:
– Dinleyin Bayan Helga, beni ne kadar süre eğitebilirsiniz? Ben bağımsız bir yetişkinim ve bir dadıya ihtiyacım yok. Ama bir erkeğe çok ihtiyacın var gibi görünüyor. Kendine bir sevgili bul! Ya da en azından bir kedi.

Ve sonra Helga... gözyaşlarına boğuldu. Kapı çerçevesini destekledi ve ağladı, acı bir şekilde ağladı. Gücü kalmadığından ağır bir şekilde bir sandalyeye çöktü ve otururken ağlamaya devam etti. Karl ona şaşkınlıkla baktı:
- Freken Boke... Seni kırdım mı? Üzgünüm. Ben istemedim. Sadece istedim... Peki, gerçekten ne yapıyorsun?

Helga hıçkırıklarını bastırarak konuştu:
– “Beni affedeceksin, Karl.” Gerçekten çok ileri gitmişim gibi görünüyor. Bana kin beslemeyin” dedi ve mendiliyle gözyaşlarını silerek ekledi: “Neredeyse dul kaldım, evlenecektim ama evlenmedim.” Sevgilim Ulrik beş yıl önce öldü. O zamandan beri yalnızım. Yalnızlık benim için dayanılmaz bir şey; kız kardeşimin ve kedisinin yanına taşınmak zorunda kaldım. - Helga sırıttı: - Ve yetiştirilme konusuna gelince... Bu mesleki bir deformasyon. Yirmi yıl boyunca bazıları suçlu olan zor gençlerle çalıştım. İçlerinden biri Ulrik’imin ölümüne karıştı ve ben artık bunu yapamadım... Emekliliğe henüz çok uzak olmama rağmen çocuklara bakamadım ve en zararsız işe girdim. Sadece kırk beş yaşındayım...

Karl şaşkınlıkla Bayan Boke’a baktı. Kırkbeş? Olamaz. Gerçi yakından bakarsanız... Helga uzun boylu, mükemmel duruşlu, çok büyük, yüksek göğüslü ve etkileyici popolu bir kadındı. Rakam elbette herkes için değil ama çok çekici. Karl, "Artık dolaba girmezsen," diye düşündü. Helga’nın gözyaşlarıyla yıkanmış, sakin ve tatminsiz bir yüz buruşturmayla bükülmemiş yüzü hoş, hatta safkandı. “Nasıl bir saçı olduğunu merak ediyorum?” – diye sordu Karl kendi kendine ve elini sessizce kadının başına uzatarak sıkı düğümden saç tokalarını çıkardı. Helga’nın omuzlarına ve sırtına parlak kırmızı bir dalga yağdı.

Karl hayretle nefesini tuttu:
– Bayan Boke, siz çok güzelsiniz! Neden kendini bu aptal dolaba, bu aptal işe diri diri gömüyorsun?!
– Dolaba mı?
– Evet, ceketin dolaba benziyor... At şunu uzak! Kendinize güzel kıyafetler alın, saçlarınızı açın, yüzünüzden ebediyen tatminsiz yaşlı bir kadının maskesini çıkarın. Sen bir hizmetçi değilsin, sen bir İlham Perisisin!

Bir dürtüye teslim olan Karl, Helga’nın yanağına dokundu; cildinin kadifemsi ve elastik olduğu ortaya çıktı. Helga gözlerini kaldırdı ve sessiz bir şaşkınlıkla ağzını açtı. Karl, kadının elinin altında dönüşen yüzünü sevgiyle okşadı: samimi sözlerden ve nazik dokunuşlardan sanki içeriden parlıyormuş gibiydi. Aniden Bayan Bke utandı, kızardı, yukarı doğru fırladı, sandalyeyi düşürdü ve neredeyse kendisi düşüyordu:
– Kusura bakma Karl, çok tuhafım…

– Ah , Helga , - Karl güzel bayana elinden geldiğince sarıldı. Bir dakika sonra dikkatlice yüzünü ellerinin arasına aldı ve gözyaşlarından tuzlu olan sıcak kiraz dudaklarını öptü.
- Karl, ne yapıyorsun? – Helga kucaklaşmayı bırakmadı ama son nezaketini korumaya çalıştı.
– Size sarılıyorum matmazel. Karl, Helga’yı yeniden öptü: "Ben sarılmada dünya şampiyonuyum." - Bu arada seni bir randevuya davet ediyorum. Geceleyin. Çatıda. Yıldızları seviyor musun?
Hanım Böke sonunda gülümsedi:
– Size nasıl söyleyebilirim... Çılgın! – Ve kollarını Karl’ın boynuna dolayarak ekledi: – Delirdim, ne kadar yazık...

#ViolettaMokh
https://sun9-9.userapi.com/c855616/v855 ... kEtXdM.jpg
Fantezi kadın
Potansiyel seks nesnesi
 Yanıt: Karl ve Helga <

Unread post by Fantezi kadın »

Güzel yazılmış, bir temanın varyasyonu...
Beğendim
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”