Kardeşimle ensest

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
erkek kardeş
Potansiyel seks nesnesi
 Kardeşimle ensest

Unread post by erkek kardeş »

Merhaba.
En azından forumlarda vb. yıllar süren iletişimde nadir görülen bir durumla karşılaştığımı anlıyorum. Benzer bir şey görmedim. Bilgiler çoğu kişi için oldukça sert ve nahoş, bu yüzden size mümkün olduğunca tarafsız terimlerle anlatacağım.
Şu anda 30 yaşındayım. 14 yaşında, küçük erkek kardeşimle oral seks yaptım, o benden 2 yaş küçük. Sonraki 10-12 yıl boyunca ona oral seks yaptım. Birkaç yıldır aramızda hiçbir şey olmadı, iletişim gelişti ama aklımı başımdan almaya başladı, ne kadar uzun yaşarsam o kadar zorlaşıyor. Karakter, davranış ve düşünce büyük ölçüde bu ilişkiler tarafından şekillendirilir, bu da normal yaşamayı ve kızlarla ilişki kurmayı zorlaştırır. Bu mesajı hemen kapatmayanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yurik
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 126
Orientation: biseksüel
 Re: Kardeşimle ensest

Unread post by Yurik »

Bu normaldir. Baba oğul bu şekilde yaşıyor, ancak oğul kız kılığına giriyor. Uyumayı seviyorum, sorun ne?
Ampland
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 75
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Kardeşimle ensest

Unread post by Ampland »

İki kişi kendini iyi hissediyorsa sorun nedir? Kamu ahlakının baskısı mı? Toplum bu ilişkilere ne önem veriyor? Erkekler arasındaki seks güzel olabilir ve karşılıklı olarak zevkli olabilir ve olmalıdır. Özellikle bunlar akraba ise.
These users thanked the author Ampland for the post:
Mart
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”