karısı ile üçlü

Ayrıca dört, beş, altı vb.
Автор темы
Büyüleyici
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 400
Registered for: 4 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 karısı ile üçlü

Unread post by Büyüleyici »

5-6 yıl içinde eşimle olan samimi yaşamımızın, çoğu zaman başka birini çekeceğimiz bir seviyeye ulaşacağına dair bir fantezi ve hatta bir arzu bile diyebilirim. erkek ya da kız olsun! Karımı tüm deliklerinden birisiyle sikmek istiyorum) Karımın ve bir kızın beni delikleriyle memnun etmesini istiyorum) Sallanmaya vb. katılın.
Genel olarak, böylece kısıtlamanın sınırlarını bilmiyoruz ama seksin her anlamıyla tadını çıkarıyoruz)
Bunu bilmek ilginç mi? Kaç kişi buna geldi ve kaç kişi bunun hayalini kurdu?
These users thanked the author Büyüleyici for the post (total 12):
Avare, Tolkala, Kültür, SergeiKa, Maariv, Onizm, Fargal94, SERG!!, Alinka, ukrop1972, Yağmurcu, Dimon84
Rex555
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70
Registered for: 4 years 4 months
 Re: Eşiyle üçlü seks

Unread post by Rex555 »

Ah evet bu harika! Alina’yı forumdan biriyle kızartırdım.
These users thanked the author Rex555 for the post (total 3):
Köpük kauçuk, annem adam yaptı, Süleyman
Nandandaar
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 232
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Nandandaar »

Arkadaşımı onu davet etmeye davet ettim ama o reddetti. Birkaç yıl kız arkadaşımı ayrı ayrı sikmek zorunda kaldım. :ayyy:
These users thanked the author Nandandaar for the post (total 6):
Büyüleyici, sağlam, Maariv, çoban, Mihaaaa 4, Lazobay
annem adam yaptı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 152
Registered for: 4 years

Unread post by annem adam yaptı »

karım bir keresinde ikinci kuzenine benim yatakta harika olduğumu söyleyerek övünmüştü... kız kardeşim zaten birkaç yıldır boşanmıştı ve karısına beni paylaşması için yalvarmaya başlamıştı))) tartışma saatlerce sürdü! sonra karımın kız kardeşi beni soydu ve soydu, hadi kafayı bulalım! karım oturdu baktı... Aile hayatının berbat olduğunu sanıyordum... ama her şey yolunda gitti, kız kardeşi ona sansar yaptı ve karısı bıraktı! ve dokuzuncu yıldır muhteşem üçlüler yaşadık!!!!!
Frodo
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Frodo »

Çok geldi, daha çok hayal kurdular. Her şey sizin elinizde, asıl önemli olan seks partneri seçimine dikkatlice yaklaşmaktır.
These users thanked the author Frodo for the post (total 3):
Büyüleyici, Tanuşka, Serge
Renk
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 105
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Renk »

Ben de benzer bir deneyim yaşadım. Duygular kesinlikle sıra dışı. Edebiyat yeteneğim yok ama ilgilenen herkes bana özel mesajla yazabilir. Ancak önceki konuşmacı haklı: ortaklarınızı dikkatli seçin.
These users thanked the author Renk for the post (total 10):
Tolkala, Kültür, Sevgili, sağlam, annem adam yaptı, SERG!!, Esinti, Ted_2023, bir saat, Stas99rus
Hayalperest
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 118
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Hayalperest »

Evet, çok hoş, özellikle de diğer arkadaşın senin kızınsa.
These users thanked the author Hayalperest for the post:
Esinti
Vit123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 300
Registered for: 4 years 1 month
Orientation: biseksüel

Unread post by Vit123 »

O4arovatell, Fantezilerinizi eşinizle paylaştınız mı? Yani sizi MFM formatında yer almaya davet eden vatandaşlar var. ama karısının bundan haberi bile yok ve bu durum utanç verici oluyor.
These users thanked the author Vit123 for the post (total 4):
ukrop1972, rubicon86, Lexa55, bir saat
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806

Unread post by George »

vit123: 08 Sep 2021, 14:59 Yani sizi MZHM formatında yer almaya davet eden vatandaşlar var. karısının bundan haberi bile yok ve bunun utanç verici olduğu ortaya çıkıyor.
Bunu yaşadık; bir çift geldi ve karısının bundan haberi yoktu o kadar berbat bir eş değiştirmeydi ki.. ... Hala bir skandaldı, ama harika bir iş çıkardı - bizden özür diledi.... Ve biz eşek kocayı kıskanmadık.....
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Saç gömlek »

georg: 08 Sep 2021, 15:08 Bunu yaşadık - bir çift geldi ve karısının onun bu kadar berbat bir swinger olduğundan haberi yoktu..... Bu yine de bir skandaldı ama harikaydı - bizden özür diledi.... Ve eşek kocayı kıskanmadık .....
Bu noktadan sonra daha fazla detaya inebilirsiniz...
Eğer karısı hiçbir şeyden şüphelenmediyse, bu çift hangi bahaneyle hiçbir şeyden şüphelenmeyen bir eşle size geldi? Eğer bu çift size geliyorsa neden ve hangi amaçla geliyor? Yoksa yalnızca kocanızın sizinle seks yapacağı ve karınızın sadece izleyeceği mi varsayılmıştı? Ama sonra karınızı da sikebileceğinizi düşündüğünüz ortaya çıktı, ama öyle olmadığı ortaya çıktı ve sonra hepiniz yıkıldınız. Ne olmuş?
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Saç gömlek »

O4arovatell: 18 Jun 2021, 02:40 Bir fantezim var, hatta bir arzu bile diyebilirim ki, 5-6 yıl içinde eşimle olan samimi yaşamımız öyle bir seviyeye ulaşacak ki, çoğu zaman başka birini çekeceğiz. erkek ya da kız olsun! Karımı tüm deliklerinden birisiyle sikmek istiyorum) Karımın ve bir kızın beni delikleriyle memnun etmesini istiyorum) Sallanmaya vb. katılın.
Genel olarak, böylece kısıtlamanın sınırlarını bilmiyoruz ama seksin her anlamıyla tadını çıkarıyoruz)
Bunu bilmek ilginç mi? Kaç kişi buna geldi ve kaç kişi bunun hayalini kurdu?
nBence bu tür şeyleri evden uzakta, ılık deniz kenarında bir yerde uygulamaya başlamalıyız. Diyelim ki Tayland’a bir yere gidelim ve orada seninle aynı çifti bulalım. Ama öte yandan her halükarda bunların eşinizle ortak fantezileriniz olması da gerekiyor. Ve eğer bu sadece senin fantezinse, o zaman her şey çok karmaşık hale gelir. Sıcak denizin yakınında ve hatta rahatlatıcı bir ortamda bile.

Genel olarak, iki çiftten oluşan bu yapbozun çözülebilmesi için bu iki çiftin birbirine uyum sağlaması gerektiğini düşünüyorum. ve bu bulmacalar. Her şeyin tam olarak eşleşmesi için - mülkiyet nitelikleri, yaşam tarzı, yaş, ilgi alanları ve medeni durum. Genel olarak pek çok şey.
Ve sonra her iki çift de birbirlerine karşı hoş ve çekici olduğunda ve konuşacak bir şeyler olduğunda. Ve dördü de birbirinden hoşlanıyor. Erkeklerin ayrı arkadaş, eşlerin ayrı arkadaş olduğu noktaya gelince...

Genel olarak bu muhtemelen bir rüya.
Ki bu muhtemelen hiçbir zaman gerçekleşmeyecek çünkü gerçek olamayacak kadar güzel ve muhtemelen gerçekleşmeyecek.
:-)

Fakat Öte yandan, bazen hiç kimse rüya görmese de, bir çift rüya görür. Yani karı koca bu konuda birbirleriyle dayanışma içindeler o halde...
Aynı çifti bulma şansının büyük oranda arttığını düşünüyorum.
Tek şey bu konuda diğer yarınızla ortak bir dil bulun. Bu bazen çok zor olabiliyor.
George
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by George »

evet, her şey banal ve basit.... internet sitesinde tanıştık (kocası yazar bir çift), her şey birlikte büyüyor gibi görünüyor, fotoğraf alışverişinde bulunduk, onları hamamımızda bir toplantıya davet ettik... . Geldik - her şey yolunda, buhar çıkıyoruz, ne tür okşamalara devam etme zamanı geldi.... Eşim tuvalette penisini tuttu ve ben çoktan karısını okşamaya başlamıştım.. .. Ve sonra gök gürültüsü duyuldu!!! :ireful1:
Kadının swingerlara geldiklerinden haberi bile olmadığı ortaya çıktı, kocası ona hamam için sadece eski tanıdıklarına geldiklerini söyledi ve HEPSİ BU. Aptal, arabaya bineceğini sanıyordu...
These users thanked the author George for the post (total 6):
Tanuşka, Evgeniy-Spb, Fan, 6996, mega saniye, Juravl
Misafir_15
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_15 »

...................
Last edited by Misafir_15 on 09 Sep 2021, 22:45, edited 1 time in total.
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436

Unread post by Evgeniy-Spb »

georg: 08 Sep 2021, 15:44 Evet, her şey banal ve basit.... Web sitesinde tanıştık (bir çiftte - koca bir yazar), her şey birlikte büyüyor gibi görünüyor, fotoğraf alışverişinde bulunduk, onları evimizde bir toplantıya davet ettik. hamam.... Geldik - her şey yolunda, buhardayız, zamanı geldi ve ne tür okşamalara geçmemiz gerekiyor.... Karım tuvalette penisini tuttu ve ben çoktan başlamıştım karısını okşamak... Ve sonra gök gürültüsü duyuldu!!! :ireful1:
Kadının swingerlara geldiklerinden haberi bile olmadığı ortaya çıktı, kocası ona hamam için sadece eski tanıdıklarına geldiklerini söyledi ve HEPSİ BU. Aptal bir gezintiye çıkacağını sanıyordu.....
Hem kahkaha hem günah)))
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
George
George
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by George »

Evgenii-SPb: 08 Sep 2021, 22:22 Hem kahkaha hem günah)))
Bu doğru! Sebebi sıradan: Daha önce bilgisayarlar (başladığımızda - 2000’li yılların başında) swing’in ne olduğunu ve ona neden ihtiyaç duyduklarını anlayan zengin, eğitimli insanlara aitti. Bu nedenle neredeyse tüm toplantılar süperdi!!! Ve şimdi, krediyle, cahiller akıllı telefonlar satın aldılar, yeterince her türlü saçmalığı okuyup izlediler, ateşli beyinlerinde kendileri için hayaller kurdular - ve çekip gittiler - süper maço, tüm kadınlar fahişe, ben sekiz bacaklı yediyim -siktir, doğası gereği karşı konulmaz... Çiftin bu palyaçosu da öyle... Belki sallanma hakkında konuşmuşlardı ama karısı özellikle hamama gidiyordu, başkasının erkeğiyle dalga geçmek için değil.... *x)
These users thanked the author George for the post (total 3):
Kardeş, Fan, Rudi
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

georg: 08 Sep 2021, 22:30
Bu doğru! Sebebi sıradan: Daha önce bilgisayarlar (başladığımızda - 2000’li yılların başında) swing’in ne olduğunu ve ona neden ihtiyaç duyduklarını anlayan zengin, eğitimli insanlara aitti. Bu nedenle neredeyse tüm toplantılar süperdi!!! Ve şimdi, krediyle, cahiller akıllı telefonlar satın aldılar, yeterince her türlü saçmalığı okuyup izlediler, ateşli beyinlerinde kendileri için hayaller kurdular - ve çekip gittiler - süper maço, tüm kadınlar fahişe, ben sekiz bacaklı yediyim -siktir, doğası gereği karşı konulmaz... Çiftin bu palyaçosu da öyle... Belki sallanma hakkında konuşmuşlardı ama karısı özellikle hamama gidiyordu, başkasının erkeğiyle dalga geçmek için değil.... *x)
Yoldaş Saakhov’un ünlü filminde dediği gibi - "Gençliğimizi hâlâ kötü yetiştiriyoruz".. .
Ama aslında deneyimlerime dayanarak tarafsız bölgede (kafeler - restoranlar) çiftler halinde tüm nüansları tartışmak için toplantılar düzenlediğimi söyleyeceğim. Bu tür "sürprizlerden" kaçınmak için. Ve bu yazışmalardan sonra.
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
George, Fargal94
George
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by George »

Evgenii-SPb: 08 Sep 2021, 23:00 Tarafsız bölgede (kafeler - restoranlar) tüm incelikleri tartışmak için çiftler halinde toplantılar düzenledim
Ayrıca bir seçenek. Artık bir akıllı telefon var ve görüntülü görüşme tüm sorunları çözüyor: çiftler iletişim kuruyor ve her şey açık - kim ne nefes alıyor. Bir daha asla böyle delikler yaşamadık!
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Kabul etmek
Автор темы
Büyüleyici
Sürtünmeler
Sürtünmeler

vit123: 08 Sep 2021, 14:59 O4arovatell, Fantezilerinizi şununla paylaştınız: eş? Yani sizi MFM formatında yer almaya davet eden vatandaşlar var. ve karısı bunun farkında değil ve bunun bir utanç kaynağı olduğu ortaya çıkıyor.
Özel fanteziler ve arzular konusunda açıkça iletişim kuruyoruz. Onun için bu mzhm ve. hatta mzhm Ama bunun asla olmayacağını söylediği gibi!
These users thanked the author Büyüleyici for the post (total 2):
Kültür, Onizm
George
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by George »

O4arovatell: 12 Sep 2021, 08:23 asla gerçekleşmeyeceğini söyledi!
şu anda gerçekleşmeyecek ama bir yıl içinde pekâlâ gerçekleşebilir. Önemli olan psikolojik çalışmayı sürdürmeye devam etmektir. Hayat öyle bir şey ki, yolun nereye varacağını bilemezsiniz. Kaç yaşındasın? ve çocuklar kaç yaşında?
These users thanked the author George for the post:
Mod
Автор темы
Büyüleyici
Sürtünmeler
Sürtünmeler

georg: 12 Sep 2021, 08:26
O4arovatell: 12 Sep 2021, 08:23 bunun asla gerçekleşmeyeceğini söyledi!
şu anda gerçekleşmeyecek ama bir yıl içinde pekâlâ gerçekleşebilir. Önemli olan psikolojik çalışmayı sürdürmeye devam etmektir. Hayat öyle bir şey ki, yolun nereye varacağını bilemezsiniz. Kaç yaşındasın? ve çocuklar kaç yaşında?
Ben 34 yaşındayım, o ise 33. Henüz hiç çocuğum yok.
Şahsen devam edeceğim samimi yaşamımızı geliştirmek.
George
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by George »

bu doğru! Sadece çocuklar olduğunda, onlar büyümeden önce koca (çok sevilen, biricik vb.) HER ZAMAN ikinci, üçüncü vb. olur. plan.... Çocuklar büyüyüp ergenliğe girdikçe ve bağımsız hale geldikçe, koca ilk sıraya geri döner ve ardından samimi sorunlar da dahil olmak üzere birçok sorun çözülür.....
Ve sizinkinde Bu durumda ( benim tahminime göre, o da (her kadın gibi) ikinci adam hakkında değil, çocuk hakkında yaşıyor ve düşünüyor. Ancak fantezilerde ikinci bir adamın var olması iyi bir işarettir! Önemli olan sabırdır ve her şey zamanla yoluna girmelidir. Tek soru ne kadar bekleyeceğimiz... 42’de başladık :)
These users thanked the author George for the post (total 2):
Evgeniy-Spb, Büyüleyici
Автор темы
Büyüleyici
Sürtünmeler
Sürtünmeler

georg: 12 Sep 2021, 08:39 ikinci adama. Ancak fantezilerde ikinci bir adamın var olması iyi bir işarettir! Önemli olan sabırdır ve her şey zamanla yoluna girmelidir. Tek bir soru var; ne kadar bekleyeceğiz.... 42’de başladık
Peki nasıl? Başladıktan sonra herhangi bir kıskançlık hissettiniz mi?
George
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by George »

kesinlikle hayır. Konuşma sırasında swing’e katılımımızı bir OYUN olarak değerlendirdiğimiz konusunda anlaştık:
1) bir OYUN olarak, başka bir şey değil.
2) Ayrı ayrı buluşmuyoruz.
3) Toplantılar bir hayattır, aile hayatı ise başka bir hayattır.
4) aile hayatınızda asla toplantıdaki partnerinizin penisinin daha kalın olduğundan veya kadının 3 kat daha iyi oral seks yaptığından vb. bahsetmeyin.
5) asla bir arkadaşınızı flört ettiği veya seks yaptığı için suçlamayın ortak arkadaşlarıyla
İşte bir yerlerde kendileri için belirledikleri bir dizi küçük kural.... :oku:
These users thanked the author George for the post (total 6):
Büyüleyici, Evgeniy-Spb, Fan, SergeiKa, nefret, Fargal94
Автор темы
Büyüleyici
Sürtünmeler
Sürtünmeler

georg: 12 Sep 2021, 08:46 akesinlikle hayır. Konuşma sırasında swing’e katılımımızı bir OYUN olarak değerlendirdiğimiz konusunda anlaştık:
4) aile hayatınızda asla toplantıdaki partnerinizin penisinin daha kalın olduğundan veya kadının 3 kat daha iyi oral seks yaptığından vb. bahsetmeyin.
5) asla bir arkadaşınızı flört ettiği veya seks yaptığı için suçlamayın ortak arkadaşınızla
İşte bir yerde kendiniz için belirlediğiniz bir dizi küçük kural.... :oku:
Siz harikasınız!!! Not alacağım!
George
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by George »

Yıllar geçtikçe yaklaşık bir düzine çift hızla ayrıldı (ve bunlar yalnızca bizim tanışıp tanıdıklarımızdır). Sebebi ise çok basit; toplantılardan sonra aileler listelediklerimize UYMADI.....
These users thanked the author George for the post (total 2):
Evgeniy-Spb, Onizm
Автор темы
Büyüleyici
Sürtünmeler
Sürtünmeler

georg: 12 Sep 2021, 08:51 Seviştiğimiz yıllar boyunca yaklaşık bir düzine çift ayrıldı (ve bunlar yalnızca bizim tanışıp tanıdıklarımız). Sebebi ise çok basit; toplantılardan sonra aileler listelediklerimize UYMADI.....
Bu toplantıların sorunu ve bu deneyim, bu anlaşmalara dayanmak ve bunlara uymaktır
George
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by George »

HİÇ kelimesinden böyle bir sorun yok, ancak ailede her şeyin yolunda olması ve toplantıların değerlendirilmesi durumunda - ÇEŞİTLİLİĞİN ÖZGÜNLERE PERİYODİK BİR GİRİŞİ OLARAK EVLİLİK ve her şeyden önce saygısı, açık sözlülüğü, güveniyle AİLE - o zaman bu tür sorunlar ortaya çıkmaz.
Diğer bir koşul da kalıcı partnerler, buluşmaların arkadaşlığa dönüştüğü ve hayata bakış açınıza uygun kişileri aramaktır.
These users thanked the author George for the post (total 5):
Evgeniy-Spb, Büyüleyici, Fan, Onizm, Fargal94
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

georg, canım, seninki gibi aileler çok nadirdir.
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
George, Büyüleyici
George
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by George »

Evgenii-SPb: 12 Sep 2021, 09:18 georg, canım , sizinki gibi aileler çok nadirdir.
Teşekkürler sevgili dostum :). 38,5 yıllık evli. Sorunlar vardı (herkes gibi), ama bunlar her zaman bir uzlaşma bulunarak çözüldü. İki harika kız yetiştirdiler ve ayrıca harika aileleri var (gerçi ne yazık ki konunun içinde değillerdi - insan olmak için aileden ayrıldıklarında konuyu kapattılar :unknown: - bu onlarındı seçenek)
These users thanked the author George for the post (total 3):
Evgeniy-Spb, SergeiKa, Onizm
Sevgili
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Sevgili »

Çoğu aile kıskançlık yüzünden ayrılır.
Siz ikiniz öncelikle kendiniz karar vermelisiniz, ikiniz de böyle bir gidişata hazır mısınız yoksa bu sizin için tek seferlik bir şehvet gibi mi?
nİlk eşim ve ben bir yıllık evliliğin ardından ilk kez MFF formatını (salıncak) denedik, daha sonra eşimin arkadaşının kocası boşandı ve MFF formatında çıkmaya başladık.
ANLAŞMA VARDI SADECE ÇİFT OLARAK ÇIKIYORUZ, ama ikimiz de dayanamadık!!! Kendimi suçluluğumdan hiç kurtarmıyorum, ancak daha sonra ortaya çıktığı üzere eşim de sessizce benden sola doğru tek başına uzaklaştı.
Sonuç içler acısı: 2,5 yıl sonra boşandılar. karşılıklı rıza (neyse ki hiç çocuk yoktu).
1111
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by 1111 »

kıskançlık büyük bir sorun
Müthiş
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 21
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Müthiş »

Üçünü çift olarak denemek çok ilginç bir deneyimdi. St. Petersburg, güzel ve bakımlı...
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by SergeiKa »

georg,
georg: 12 Sep 2021, 08:46 akesinlikle hayır. Konuşma sırasında swing’e katılımımızı bir OYUN olarak değerlendirdiğimiz konusunda anlaştık:
5) asla bir arkadaşınızı flört ettiği veya seks yaptığı için suçlamayın ortak arkadaşlarıyla
İşte bir yerde kendileri için belirledikleri bir dizi küçük kural.... :oku:
Ben de eski karımı grup saldırılarına hazırlamak için uzun zaman harcadım.... Aynı MFM hakkında konuştuk, sıklıkla seks sırasında. Bu onu inanılmaz derecede tahrik etti ama... Önerilen adayların tümü ortadan kayboldu. Kendini göstermedi. Ve deneme arzusu arttı. Peki, doğum gününden sonra bir sürpriz yaptım(!)... Bilmiyorum, belki bu sürpriz aile hayatımızda ölümcül oldu, belki başka bir şey.
İşin sürprizi üçüncüsü ortanca oğlumuzdu(!)... Ve birkaç kez bayılan eşi iki yay ile kendisine bakılırken aralıksız geldi. Bu yöntemi beğendiği ortaya çıktı. Evet, böylece daha sonra, en büyük oğluna bile (en küçüğü o sırada hizmet ediyordu) nasıl büyük bir tutkuyla verdiğini sık sık görmeye başladım. Ve bir gün işten eve normal olmayan bir şekilde erken döndüğümde, oğlunun arkadaşları olan üç adama daha ne kadar lezzetli bir şekilde hizmet verdiğini gördüm... Bu harika bir manzara... Ama bir şekilde tatmin edicilerin sayısının dışında kaldım. karımın şehvetinden. Kendinden mesafeli. Sadece ne bir sikik ne de boynuzlu bir adam olmak istemedim... O gitti.
These users thanked the author SergeiKa for the post (total 4):
George, Slv3rF0x, Onizm, Bulkin
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by yedili »

Pek çok insan bu kadar ahlaksız bir eşin ve grup seksinin hayalini kurar, ancak bu türden çok az eş vardır.
These users thanked the author yedili for the post (total 2):
Onizm, İskoç
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by SergeiKa »

Her birinin kendi solucanı vardır. Bazıları için en üsttedir... Bazıları içinse yüzeye çıkarılması gerekir. Önemli olan sonuçlardan pişmanlık duymamaktır... 😉
These users thanked the author SergeiKa for the post:
6996
Rudi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 312

Unread post by Rudi »

georg: 08 Sep 2021, 22:30
akesinlikle doğru. Aptal ya da salaklarla karşılaşma korkusu olmadan internette benzer düşüncelere sahip insanlarla kolayca tanışabileceğiniz bir zaman vardı. ve şimdi o kadar çok aptal var ki insanlar kimseye güvenmeye korkuyor.
These users thanked the author Rudi for the post:
George
Söylemek
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 136
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Söylemek »

Bunu düşünüyorum ama arkadaşlarımı bu işe karıştırmak istemiyorum. Kimin bir şeyin ağzından kaçmasına izin vereceğini ve sonra gereksiz konuşmaların başlayacağını asla bilemezsiniz. Karım çok güzel ve ne istersem yapacak. Ama sonra ortağımla ilgili bir soru vardı. Kendini kurmak için kimseyi almak istemiyorum. Birçoğu bunu karısının tüm deliklerine şöyle yazdı, ama bu benim için tatsız. Ya da belki sadece erteliyorum ve aktif olarak bakmıyorum?
These users thanked the author Söylemek for the post:
mega saniye
Rudi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 312

Unread post by Rudi »

Sig: 20 Apr 2022, 00:01 Düşünüyorum ama arkadaşlarımı dahil etmek istemiyorum. Kimin bir şeyin ağzından kaçmasına izin vereceğini ve sonra gereksiz konuşmaların başlayacağını asla bilemezsiniz. Karım çok güzel ve ne istersem yapacak. Ama sonra ortağımla ilgili bir soru vardı. Kendini kurmak için kimseyi almak istemiyorum. Birçoğu bunu karısının tüm deliklerine şöyle yazdı, ama bu benim için tatsız. Ya da belki erteliyorum ve aktif olarak bakmıyorum?
evet, bu bir soru. Normal bir partner bulmak her zaman zordur.
Elbette tanımadığınız birini bulmak daha iyidir. ama bir yabancıya güvenmek de zordur.
Şanslıydım. kuzenimle başladık ve yaklaşık 15 yıl devam ettik, her şey yolundaydı.
Aldatılan adam
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 14
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Aldatılan adam »

Eşimle pek çok sevgilimiz oldu ama artık değişmeyen bir tane var. Haftada bir gece yatılı kalıyor. Seks eşim onunla birçok kez orgazm oluyor.
Onları izliyor ve ağızdan servis ediyorum. Seks eşim onunla ilişkinin başında, ziyaretleri sırasında vajinal seksin sadece onunla yapılmasını istemişti.
Bu arada, evimize gelmeden önce eşim onunla 3 yıldır gizlice çıkıyordu. benden.
These users thanked the author Aldatılan adam for the post (total 2):
Onizm, çoban
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Üçlü”