Kızınızı bir jinekoloğa götürün

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Gusk suyu
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Kızınızı bir jinekoloğa götürün

Unread post by Gusk suyu »

Herkese selam. Acaba hangi baba kızını jinekolog randevusuna götürebilir ve ofisteki randevuda yanında olabilir? Ve kızlar cevap versin: Kocalarınıza buna izin verir misiniz?
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Soru

Unread post by Yün »

Bir yaş ve üzeri erkeklerin jinekoloğa gitmesine izin verilmiyor :( Bunun istisnası yalnızca 12 yaşın altındaki çocuklarla görüşme, yalnızca baba için, anne, abla veya başka birinin olmadığı durumlar gibi görünüyor akraba. O zaman babanın köşede oturmasına izin verilecek ve parlamayacaktır :) Ve büyük olasılıkla doktor çocuğu görecek ve babayı ofisten gönderecektir :wink:
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Aion2012Ölü »

Bana göre pek çok şey resmi tıbbi protokole bağlı. kurumlar.
Peki, eğer baba ile kız arasındaki ilişki güvene dayalıysa ve kız utanmıyorsa neden olmasın?
Bana öyle geliyor ki ideal olarak aile içinde hiçbir şey olmamalıdır. çıplaklık konusunda utanç ve diğer tuhaflık belirtilerinin görüldüğü yer.
Kendi ailem olsaydı kesinlikle çıplaklık yapardım, çünkü çıplak bir bedenle ilgili her türlü utanç ve tuhaflığın ikiyüzlülük olduğuna inanıyorum.
Bu nedenle çıplak bir kız çocuğunun görülmesi hiçbir şeye sebep olmamalıdır. Garip anlar veya utanç. Tıpkı babasının karşısındaki çıplak görünüşü gibi.
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868

Unread post by Yün »

Aion2012Dead: 24 May 2022, 06:02 Bence pek çok şey resmi tıbbi protokole bağlı. kurumlar.
Peki, eğer baba ile kız arasındaki ilişki güvene dayalıysa ve kız utanmıyorsa neden olmasın?
Bana öyle geliyor ki ideal olarak aile içinde hiçbir şey olmamalıdır. çıplaklıkla ilgili utanç ve diğer tuhaflık belirtileri için yer.
Kendi ailem olsaydı kesinlikle çıplaklık yapardım çünkü çıplak bedenle ilgili her türlü utanç ve tuhaflığın ikiyüzlülük olduğunu düşünüyorum.
Herhangi bir protokole göre, baba sandalyedeki perdenin arkasında olacaktır :evet: Hatta doktor, anneyi yalnızca çok küçük çocukları muayene ederken veya muayene ederken yanında bırakacaktır. diyelim ki çok küçük çocuklarda bir soruna dikkat çekiyoruz.
These users thanked the author Yün for the post:
Aion2012Ölü
Belphegor
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83
 Cevap: Kızımı kadın doğum uzmanına götürün

Unread post by Belphegor »

Orada her şey ekranın arkasında oluyor.
Post Reply Previous topicNext topic