ENSEST kavramı.
-
Автор темыOTURMA
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
- Registered for: 3 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
ENSEST kavramı.
"Ensest" kelimesi yabancı bir kelimedir. Rusçaya çevrildiğinde KAN anlamına gelir. Kanın karışmasının yalnızca ANALİZ sırasında meydana geldiği bilinmektedir. "Gebe kalma" yoksa, "ensest" de yoktur, ancak yalnızca "akrabalarla seks" ve hamile kalma tehdidi vardır. Sonuç: Yabancılardan düşüncesizce kavram ödünç almaya ve ensest olmayan bir şeye "ensest" demeye gerek yok. Normal Rusça kullanmalısınız.
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 9 months
Ynt: ENSEST Kavramı.
İşte tam bilimsel tanım! Ve bazı ahlakçılar, bir annenin, kız kardeşinin veya kızının göğüslerini hissetmene ensest diyor!
- These users thanked the author Andrey Petrov for the post:
- Tolkala
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 176
- Registered for: 5 years 3 months
Görünüşe göre burada hiç kadın yok. Bir kadınla seks hakkında konuşmak istiyorum. İzlenimlerimi paylaşmak istiyorum.
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
- Registered for: 3 years 9 months
Bir kişinin bir tür çerçevesi olmalı, bunun bir nedeni olmalı. Ailenizi becermeyin. Ve birinin karısını becermeyi umursamıyorum. Bağlı yukarı ve becerdin
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
- Registered for: 3 years 11 months
Eğer "sik" kelimesi sikişen kişiden sikilene kadar aşağılayıcı bir anlam olarak algılanıyorsa, o zaman evet.
Psikolojik baskı olmaksızın, zihinsel ruhsal arayış - yaralanmalar olmaksızın ortak zevk alıyorsanız, hamilelikler, tanıtım nedeniyle başkalarının kınanması - o zaman neden olmasın?
Psikolojik baskı olmaksızın, zihinsel ruhsal arayış - yaralanmalar olmaksızın ortak zevk alıyorsanız, hamilelikler, tanıtım nedeniyle başkalarının kınanması - o zaman neden olmasın?
- These users thanked the author Andrey ben for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years 1 month
Kadınlar var. burada, evet. Doğru, onlardan çok daha azı var. Ama erkeklerle de konuşabilirsin. Gerçek erkeklerle.

- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- Nikk
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post