Bayan arıyorum, 18 yaşındayım
-
Автор темыego yok
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
- Registered for: 4 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bayan arıyorum, 18 yaşındayım
Herkese selam! Cinsel deneyim için olgun bir kadın arıyorum. 18 yaşındayım. Petersburg şehri
- These users thanked the author ego yok for the post:
- Sergey Arı
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
Re: Bayan arıyorum
Zavallı Yorick......, hâlâ Balzac yaşında bir hanımefendi bulamıyor.

- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
- Tanuşka, George
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 315
- Registered for: 3 years 9 months
Peki St. Petersburg’da fahişelerin nesli mi tükendi?
Her 3 günde bir bir fahişeye 1 saat sipariş vermeniz gerekiyor ve bir hafta içinde 18 yılınız boyunca her şeyi öğreneceksiniz, o sizi gerektiği gibi eğitecek
Ve eğer fazladan para öderseniz, kıçınıza yumruk atacak, prezervatif olmadan sizi emecek ve her yerinizden sikecek, böylece kendinizi kafanızla seks dünyasına tamamen kaptırabileceksiniz!!
Her 3 günde bir bir fahişeye 1 saat sipariş vermeniz gerekiyor ve bir hafta içinde 18 yılınız boyunca her şeyi öğreneceksiniz, o sizi gerektiği gibi eğitecek
Ve eğer fazladan para öderseniz, kıçınıza yumruk atacak, prezervatif olmadan sizi emecek ve her yerinizden sikecek, böylece kendinizi kafanızla seks dünyasına tamamen kaptırabileceksiniz!!
-
- En güçlü orgazm!
Neden bahsediyorsunuz efendim? Genç adam hâlâ saf ve özverili ilişkiler arıyor. Veya.STI: ↑05 Oct 2021, 09:13 St. Petersburg’da fahişelerin nesli mi tükendi?
Bir fahişeye 3 günde bir 1 saat sipariş vermeniz gerekiyor ve bir hafta içinde 18 yılınız boyunca her şeyi öğreneceksiniz, o sizi gerektiği gibi eğitecek
Ve eğer fazladan para öderseniz, aynı zamanda size bir kıç verecek, prezervatif olmadan sizi emecek ve her yerinizi sikecek, böylece kendinizi kafanızla seks dünyasına tamamen kaptıracaksınız!!
-
- Sürtünmeler
Eh, tercihen aynı fahişe ona tüm cazibeleri öğretecektir Olanlar yüzünden kendisi de çıldırıyor
Cinsel deneyim kazanması gerekiyor - bunu kendisi yazdıEvgenii-SPb: ↑05 Oct 2021, 09:20Neden bahsediyorsunuz efendim? Genç adam hâlâ saf ve özverili ilişkiler arıyor. Veya.STI: ↑05 Oct 2021, 09:13 St. Petersburg’da fahişelerin nesli tükendi mi?
Her 3 günde bir 1 saat fahişe sipariş etmeniz gerekiyor ve bir hafta içinde 18 yılınız boyunca her şeyi öğreneceksiniz, o seni düzgün bir şekilde eğitecek
Ve eğer fazladan para ödersen ve sana bir kıç verirse, prezervatifsiz seni emerse ve seni her yerinle sikerse, yani kafanla seks dünyasına tamamen dalmış olursun! !
Eh, tercihen aynı fahişe ona tüm cazibeleri öğretecektir Olanlar yüzünden kendisi de çıldırıyor
-
- En güçlü orgazm!
Fahişelere yönelmek için paraya ihtiyacın var. Peki ya bunlara sahip değilse? Yani adam, onu kanatları altına almaya hazır, belki de bekar, nazik kadınları arıyor.STI: ↑05 Oct 2021, 09:22Cinsel deneyim kazanması gerekiyor - bunu kendisi yazdıEvgenii-SPb: ↑05 Oct 2021, 09:20Neden bahsediyorsunuz efendim? Genç adam hâlâ saf ve özverili ilişkiler arıyor. Veya.STI: ↑05 Oct 2021, 09:13 St. Petersburg’da fahişelerin nesli mi tükendi?
Her 3 günde bir 1 saat için bir fahişe sipariş etmeniz gerekiyor ve bir hafta içinde sizin için her şeyi öğreneceksiniz. 18 yaşındasın, sana seni düzgün bir şekilde eğiteceğini öğretecek
Ve eğer fazladan para ödersen, sana bir kıç da verecek, prezervatifsiz seni emecek ve seni her yerinle sikecek, böylece tamamen suya dalacaksın kafanla seks dünyasında!!
Eh, tercihen aynı fahişe ona tüm cazibeleri öğretecektir Olanlar karşısında kendisi de şok oldu
-
- Sürtünmeler
Besleniyor, sulanıyor ve her zaman temiz ve kuru
İkinci anne de olacak
O da bedavaya sikişecek, ama yalnızca kadın istediğinde.
ve hatta bedava seks eğitimi.
Bu arada, sadece battaniyenin altında ve tek pozisyonda seks yapan birine rastlarsanız ne olur?
Peki bu nasıl bir cinsel eğitim? bunlar çok çocukça şakalar
Mantık var!Evgenii-SPb: ↑05 Oct 2021, 09:26Fahişelere yönelmek için paraya ihtiyacın var. Peki ya bunlara sahip değilse? Yani adam, onu kanatları altına almaya hazır, belki de bekar, nazik kadınları arıyor.STI: ↑05 Oct 2021, 09:22Cinsel deneyim kazanması gerekiyor - bunu kendisi yazdıEvgenii-SPb: ↑05 Oct 2021, 09:20 Neden bahsediyorsunuz efendim? Genç adam hâlâ saf ve özverili ilişkiler arıyor. Veya.
Eh, tercihen aynı fahişe ona tüm cazibeleri öğretecektir Olanlar karşısında kendisi de şok oldu
Besleniyor, sulanıyor ve her zaman temiz ve kuru
İkinci anne de olacak
O da bedavaya sikişecek, ama yalnızca kadın istediğinde.
ve hatta bedava seks eğitimi.
Bu arada, sadece battaniyenin altında ve tek pozisyonda seks yapan birine rastlarsanız ne olur?
Peki bu nasıl bir cinsel eğitim? bunlar çok çocukça şakalar
- These users thanked the author CYBE for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- Orgazm!
- Total posts: 889
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
St. Petersburg’dan olgun bir kadına ödeme yapmaya hazır!!!
Rol oynamak ve muhtemelen ZD ilginçtir
Rol oynamak ve muhtemelen ZD ilginçtir
-
- ön sevişme
- Total posts: 146
bir cehennem var St. Petersburg’da Balzac’ın çağındaki pek çok fahişe var, interneti aç ve istediğini seç.
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
-
- Total posts: 22
- Registered for: 3 years 8 months
-
Автор темыego yok
- Total posts: 15
-
- En güçlü orgazm!
Beyler, KENDİNİZİ sikecek kızlar bulamazsanız bu dünyada nasıl yaşayacaksınız? Nasıl bir çaresizlik? Sürekli evde oturmuyorsun. İnisiyatifi kendiniz alın. Sonuçta bayanlara sokakta, toplu taşıma araçlarında yaklaşın. Tiyatroya gidin, her zevke uygun hanımlar var. Bekar insanları seçmek daha iyidir; böyle insanlar bile tiyatroya gider. Sorunuzu kibarca sorun, ardından konuşmayı kendileri sürdüreceklerdir. Erkek olun. İyi şanlar!
- George, Sergey Arı
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Registered for: 3 years 11 months
Evet, siz tembel insanlarsınız, kim bilir ne tür - İnternette bir sürü reklam var: "GENÇ BİR ADAM Arıyorum".
Ve hepsini sizin için çıkarın!
Diğer bir sorun da iki kelimeyi birleştirememenizdir; bu nedenle okulda yazım eğitimi almanız, 8 sayfalık makaleler yazmanız gerekiyordu! :oku:
Ve hepsini sizin için çıkarın!
Diğer bir sorun da iki kelimeyi birleştirememenizdir; bu nedenle okulda yazım eğitimi almanız, 8 sayfalık makaleler yazmanız gerekiyordu! :oku:
- These users thanked the author George for the post (total 2):
- Sergey Arı, Evgeniy-Spb
-
- En güçlü orgazm!
Telefonlarına bakmadan 2 sayfayı bitirebilirler.georg: ↑25 Oct 2021, 15:05 Evet, siz o kadar tembel insanlarsınız ki, kim bilir ne tür tembel insanlar var - İnternette bir sürü reklam var: "GENÇ BİR ADAM Arıyorum".
Ve şunu alın: her şey senin için!
Diğer bir sorun da iki kelimeyi birleştirememenizdir; bu nedenle okulda yazım eğitimi almanız, 8 sayfalık makaleler yazmanız gerekiyordu!![]()
- Sergey Arı, George
-
- Orgazm!
- Total posts: 889
- Registered for: 3 years 10 months
tamam 2 sayfa, burada Bazı insanlar mesaj yazmakta zorluk çekiyor, iki kelimelik bir cümlede 3 hata var tek kelimede ama onlar sadece fotoğrafa daha hızlı erişim istiyorlar ve orada çimler kazanıyor’ büyümek
- These users thanked the author Sergey Arı for the post:
- George
-
- En güçlü orgazm!
Last bumped by ego yok on 20 Nov 2021, 12:53.
Kabul ediyorum.Sergey Bi: ↑25 Oct 2021, 15:59tamam 2 sayfa, burada Bazı insanlar mesaj yazmakta zorluk çekiyor, iki kelimelik bir cümlede 3 hata var tek kelimede ama onlar sadece fotoğrafa daha hızlı erişim istiyorlar ve çim de bunu yapmıyor orada büyüyün
Last bumped by ego yok on 20 Nov 2021, 12:53.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- Sergey Arı
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 17 Replies
- 502 Views
-
Last post by Kardeş