Annem bir oğul istiyor

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
DenVork
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 4 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Annem bir oğul istiyor

Unread post by DenVork »

Oğlunu baştan çıkarmak, kendini ona vermek, onun seks kölesi olmak isteyen anneler, özel mesaj yazın, sohbet edelim
These users thanked the author DenVork for the post (total 3):
Travolta, Uyanmak, Tuzlu su
Baskı
Potansiyel seks nesnesi
 Cevap: Annem erkek çocuk istiyor

Unread post by Baskı »

Bu ne kadar hoş
togatör
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7

Unread post by togatör »

DenVork: 06 Jun 2021, 10:35 Oğlunu baştan çıkarmak, ona teslim olmak, onun seks kölesi olmak, kişisel mesaj yazmak, konuşalım diyen anneler
Ne yazık ki var öyle insanlar yok.
Liza
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 68
Registered for: 4 years

Unread post by Liza »

bende var ve çok düşünüyorum
These users thanked the author Liza for the post (total 13):
Travolta, Nikk, rmt, Uyanmak, Toronto, Anne, annem adam yaptı, MISTER_COCK, Esnek, masrafçı, Alex Alex, Dalgıç, Dimchik
Travolta
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 319
Registered for: 4 years 2 months

Unread post by Travolta »

togator: 12 Jun 2021, 16:33
DenVork: 06 Jun 2021, 10:35 Oğlunu baştan çıkarmak, ona teslim olmak, seks kölesi olmak isteyen anneler, özel mesaj yazın, konuşalım
nNe yazık ki böyle insanlar yok
muhtemelen pek çok bayan bu forumu bilmiyor.
These users thanked the author Travolta for the post:
Piero
Svangh
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Svangh »

Katılıyorum, burada bayanlar nadirdir
These users thanked the author Svangh for the post:
Liza
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Piero »

"Anne-oğul" şemasına göre ensest, "erkek kardeş-kız kardeş" ve "baba-kız"dan sonra üçüncü sırada yer alıyor. Bu nedenle erkek çocuk isteyen hanımlar çok daha nadir, hatta burada daha da fazla!
Belki sayıca çok daha fazla var ama %80-90’ı bunu bırakın sayfaları, kendilerine bile itiraf etmiyor. bu forumun! Ama annelerine susayan oğullar, kızlarına susayan erkek kardeşlerden, susamış kız kardeşlerden ve babalardan çok daha fazla!
These users thanked the author Piero for the post (total 7):
Travolta, Anne, annem adam yaptı, Evgeniy-Spb, Hey, Mart, PavelNokia
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 321
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by şefkatli »

Piero, sana kesinlikle katılıyorum! En sık görülen ensest kardeşler (erkek kardeş-kız kardeş) arasındaki cinsel ilişki, daha nadir olarak baba-kız arasındaki ilişki ve çok nadir olarak da anne-oğul arasındaki ilişkidir! Vakaların neredeyse %80’inde, kardeşlerin yakın bir aile dünyasında uzun süre yaşamaları ve özellikle aynı odada (yatak) uyumaları ve annenin kontrolü olmaması durumunda bir bağları vardır. Kural olarak ilişkiler 11-13 yaşlarında başlar; bu, cinsel arzunun oluşumunun erotik ve cinsel aşamasının hızlı gelişimiyle aynı zamana denk gelir ve neredeyse hiçbir zaman cinsel ilişkinin kendisiyle başlamaz. İlk önce dokunsal temaslar (dokunma, sarılma, okşama), ardından dış cinsel organların karşılıklı incelenmesi, okşamalar (oral dahil) ve uyarıldığında karşılıklı mastürbasyon gerçekleşir. Bu aşamada kardeş ilişkileri uzun süre "donabilir" veya hızla tam cinsel ilişkiye geçebilir. Her şey kardeşlerin cinsel yaşam konusundaki farkındalık derecesine bağlıdır.
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436

Unread post by Evgeniy-Spb »

Tender: 09 Dec 2021, 23:05 Piero, sana kesinlikle katılıyorum! En sık görülen ensest kardeşler (erkek kardeş-kız kardeş) arasındaki cinsel ilişki, daha nadir olarak baba-kız arasındaki ilişki ve çok nadir olarak da anne-oğul arasındaki ilişkidir! Vakaların neredeyse %80’inde, kardeşlerin yakın bir aile dünyasında uzun süre yaşamaları ve özellikle aynı odada (yatak) uyumaları ve annenin kontrolü olmaması durumunda bir bağları vardır. Kural olarak ilişkiler 11-13 yaşlarında başlar; bu, cinsel arzunun oluşumunun erotik ve cinsel aşamasının hızlı gelişimiyle aynı zamana denk gelir ve neredeyse hiçbir zaman cinsel ilişkinin kendisiyle başlamaz. İlk önce dokunsal temaslar (dokunma, sarılma, okşama), ardından dış cinsel organların karşılıklı incelenmesi, okşamalar (oral dahil) ve uyarıldığında karşılıklı mastürbasyon gerçekleşir. Bu aşamada kardeş ilişkileri uzun süre "donabilir" veya hızla tam cinsel ilişkiye geçebilir. Bu tamamen kardeşlerin cinsel yaşam konusundaki farkındalık derecesine bağlıdır.
Sayın Doktorumuzun mesajlarını okuyorum. Hikayeyi her zaman açık ve net bir şekilde anlatır.
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 3):
annem adam yaptı, Sibiryak89, PavelNokia
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Evgenii-SPb, Çok teşekkür ederiz! Bildiklerimi size anlatmaya çalışıyorum...
These users thanked the author şefkatli for the post (total 3):
Son Haçlı, annem adam yaptı, Sibiryak89
Svetik5
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 209
Registered for: 3 years 8 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Svetik5 »

Piero: 08 Dec 2021, 15:52 Anne-oğul kalıbına göre ensest, "ağabey-kız" ve "baba-kız"dan sonra üçüncü sırada yer alıyor.
Benim gözlemlerime göre "anne-oğul" diğer tüm kombinasyonların çok ilerisindedir. Arkadaşlarım arasında bunun gibi iki tane var, ben üçüncüyüm. Kayıt olduk ve çiftler halinde buluştuk. Anneler ilk başta çekingen davransa da zamanla arkadaş oldular.
Yurik
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 126
Registered for: 4 years 7 months

Unread post by Yurik »

Piero, Sovyet sonrası alanda ve Doğu Avrupa’da istatistiklere göre anne ve oğul arasındaki ilişkinin ilk sırada, erkek ve kız kardeş arasındaki ilişkinin ikinci sırada ve Amerika’da kız ve babanın yalnızca üçüncü sırada olduğu doğru değil; tam tersine baba-kız arasındaki ilişki ön plandadır. Ama bu ensesttir ve sadece seks değildir.
These users thanked the author Yurik for the post (total 2):
Sibiryak89, Eski Şeytan
Piero
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Piero »

Yurik, Yukarıdaki "İhale" yazısını okuyun 9 Aralık için! Adam bunu 20 yılı aşkın süredir profesyonel olarak yapıyor! O bir seks terapisti!
These users thanked the author Piero for the post:
Tolkala
Yurik
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Yurik »

Neden okumalıyım? Konuyla ilgili 23 yaşındayım ve çoğunu yazışmalardan tanıyorum, çoğumuz anne oğuluz, seksologuz, o da benim gibi bir bilina. Daha fazlasını söyleyeyim, tanıdığım bir transseksüel jinekolog olarak çalışıyor ve muhtemelen daha fazlasını biliyor. Evet, arama motoruna kutuya yazın, neyin ve daha fazlasının nerede olduğuna dair bir video var. Seksologunuz hiçbir şey hakkında hiçbir şey söylemiyor. Kutuda bir kadın bul, ensestten bahsediyor, ona bir yorum bıraktım, İncil’den itibaren her şeyi anlattım, hatta bunun bir hata olmadığını söyleyerek özür diledi, sağlıksız çocuklarla ilgili bu saçmalıkları dinlemekten gerçekten yoruldum, nasıl kötü, vb. En azından ensest hakkında biraz okuyun. Seksolog filan.
These users thanked the author Yurik for the post:
Eski Şeytan
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Piero: 01 Jan 2022, 19:12 Yurik, Yukarıdaki yazıyı okuyun 9 Aralık’a "Sevgiyle"! Adam bunu 20 yılı aşkın süredir profesyonel olarak yapıyor! Kendisi bir seks terapisti!
Aslında kendisi şefkatli bir jinekolog.
Yurik
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Yurik »

Evet, bir diploma aldım, orada Zhenya bir trans jinekolog, Tanrı’dan bir doktor. Ve bu çok şefkatli bir şey, onun gönderilerini okudum, eğer o bir jinekologsa ben de büyük bir balerinim.

2 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
O bir jinekolog mu yoksa seksolog mu, siz karar verin arkadaşlar. Evet, çıkarsa bir arama motoruna yazmanız yeterli, kutuda istatistiklere göre bir video da var ve kişisel deneyimlerime dayanarak kimin ve hangi çiftlerin daha çok olduğunu biliyorum.
Piero
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Piero »

Biraz çalışın... ve sonra bu konular hakkında konuşun! O bir jinekolog ve seksolog! Buraya anlaşılır bir dille yazdım! Okuyun! O bölgesel bir jinekolog-seksolog! Bu, kadınlarda cinsel işlev bozukluğunun tedavisinde uzmandır! Arzu bozukluğu, orgazm olamama, disparoni (erkeklerle uyumun bozulması) vb. Sıradan jinekologlar bunu yapmazlar; asıl odak noktaları iltihap, kısırlık ve tümörlerin tedavisidir! Demek sen bir Bolşoy balerinisin!

15 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
Evgenii-SPb, Sen sadece şaşırdım! Görünüşe göre "Tender"a karşı çok dikkatliydi, hatta ona hayrandı... ama gönderilerini dikkatli okumamıştı! Kendisi hatırı sayılır deneyime sahip bir jinekolog ve seksologdur! Geri dönüp dikkatlice okudum. Bana öyle geliyor ki sadece en önemli kriteri Zhenya-trans olan “Yurik” gibi insanlar onun yetkinliğinden şüphe edebilir!
These users thanked the author Piero for the post (total 3):
Sibiryak89, SergeiKa, Öksürük
vikylechka75
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 361
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by vikylechka75 »

Bu kişinin uzmanlığının bununla ne alakası olduğunu gerçekten anlayamıyorum.
Avare
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 890
Registered for: 4 years 11 months

Unread post by Avare »

Piero: 02 Jan 2022, 13:02 Biraz çalışıyorsunuz... ve sonra bu konular hakkında konuşuyorsunuz! O bir jinekolog ve seksolog! Buraya anlaşılır bir dille yazdım! Okuyun! O bölgesel bir jinekolog-seksolog! Bu, kadınlarda cinsel işlev bozukluğunun tedavisinde uzmandır! Arzu bozukluğu, orgazm olamama, disparoni (erkeklerle uyumun bozulması) vb. Sıradan jinekologlar bunu yapmazlar; asıl odak noktaları iltihap, kısırlık ve tümörlerin tedavisidir! Demek sen bir Bolşoy balerinisin!

15 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
Evgenii-SPb, Sen sadece şaşırdım! Görünüşe göre "Tender"a karşı çok dikkatliydi, hatta ona hayrandı... ama gönderilerini dikkatli okumamıştı! Kendisi hatırı sayılır deneyime sahip bir jinekolog ve seksologdur! Geri dönüp dikkatlice okudum. Bana öyle geliyor ki yalnızca en önemli kriteri Zhenya-trans olan "Yurik" gibi insanlar onun yetkinliğinden şüphe edebilir!
Yüksek bir oran var olasılık "Yurik" Ve Zhenya-trans var, bu durumda sadece trans: travesti 😁😁😁veya Bu "Zhenka-trans " Yurik’i Holed ve Yurik’e bu organizmanın her yerde reklamını yapmasını emretti, aksi takdirde tüm köye sarmaşık meyvesi  gezisini anlatacak 128513;😁’ 128513;
Piero
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Piero »

Kirill2020, sikini ağzından çıkar ve şunu söyle: açıkça.. .!
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Piero, senin adına sevindim "Muhalif görüşünüze" rağmen hala şaşırabiliyor musunuz? Laskova’nın yeterliliğinden şüphe ettiğimi nereden çıkardınız? Garip bir sonuç - ona hayran kaldım ve aynı zamanda ondan şüphe ettim. Ve Yurik’e dokunmayın. Dokunduğu herkes hamile kalıyor.
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 4):
Tolkala, Sibiryak89, SergeiKa, RONALDO782
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Tüm forum üyelerine merhaba ve yeni yılın en iyi dileklerimle! Anlaşmazlık neyle ilgili?
These users thanked the author şefkatli for the post (total 2):
Evgeniy-Spb, Sibiryak89
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Tender: 03 Jan 2022, 10:14 Merhaba ve tüm forum üyelerine yeni yılda en iyi dileklerimle! Anlaşmazlık neyle ilgili?
Merhaba!) Geri mi döndünüz yoksa yöneticiler şaka mı yapıyor?
Piero
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Piero »

Evgenii-SPb, öyle olduğunu söylemiyorum "İhale"nin yetkisi dahilinde şüphe! Mesajlarını dikkatli okumadığını söylüyorum! Kendisi sadece bir jinekolog değil, jinekolog-seksologdur yani kadınlardaki cinsel bozukluklarla ilgilenmektedir. Tıpkı ürologların olduğu gibi, erkeklerde cinsel alandaki sorunlarla ilgilenen ürolog-seksologların da olması gibi. Çok sayıda ürolog ve jinekolog var, herhangi bir klinikte var ama çok fazla ürolog ve jinekolog-seksolog yok, sadece nüfusu 100 binin üzerinde olan şehirlerde bulunuyorlar. Yani en azından Sağlık Bakanlığı kadro tablosuna göre. Doktor değilim ama şehir ölçeğinde istatistik konularıyla ilgileniyorum ve bu konuları iyice biliyorum. Ve Yurik’e gerçekten ihtiyacım yok; balerinlerle iletişim kurmuyorum!

1 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Yaşasın! Görünüşe göre "İhale" geri döndü! Mutlu yıllar!
Sibiryak89
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

Tender: 03 Jan 2022, 10:14 Merhaba ve tüm forum üyelerine yeni yılda en iyi dileklerimle! Anlaşmazlık neyle ilgili?
Yeni Yılınız Kutlu Olsun! Tatilinizin ardından sizi SW’de görmekten mutluluk duyuyoruz😀🌹
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Evet buradayım! Bazen foruma bakıyorum, Yurik’in paylaşımı gibi aptalca saldırılara tepki vermemeye çalışıyorum ama bazı noktalarda müdahale etmem gerektiğini hissediyorum... Neredeyse üç hafta yoktum, 10 gün Dubai’deydim, Dünden önceki gün Basra Körfezi’nde yüzdüm ve güneşlendim. Ve şimdi karlı Anavatan’da "savaşa geri dönüyor"!

2 dakika 34 saniye sonra gönderilir:
Sibiryak89, Teşekkür ederiz! Size faydalı olmaya çalışacağım! Muayenehanemden pek çok ilginç hikayem var! Beni burada unutmadıklarına sevindim!
These users thanked the author şefkatli for the post (total 2):
Evgeniy-Spb, Öksürük
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

İhale, tekrar hoş geldiniz! Bu olaydan dolayı içtenlikle mutluyum. Aslında burada bazen tavsiyenize ihtiyaç duyulur. Her ne kadar daha sık olarak psikiyatristlerin müdahalesi gerekli olsa da))
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Evgenii-SPb, Teşekkürler! Sanki eski ve iyi dostlara döndüm! Buraya bir daha dönmeme konusunda kesin bir niyet olmasına rağmen... Sanırım haklısın - burada bir psikiyatristin zararı olmaz!
These users thanked the author şefkatli for the post:
Evgeniy-Spb
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Tender: 03 Jan 2022, 11:04 Evgenii-SPb, Teşekkürler! Sanki eski ve iyi dostlara döndüm!
Doğru) Sabah hoş bir sabahla başlıyor. Dönüşünle ilgili haberlerden bahsediyorum)) :daypyat:
Akran Gynt
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 101

Unread post by Akran Gynt »

Vay, kim geri döndü! Vay! Geri döndüğün için aferin! Çok özlendin! Zeki ve akıllı bir uzmanla konuştuğunuzda ve ardından bazı "uzmanların" (Yurik veya Alec gibi) bazı gönderilerini okuduğunuzda, onların bilgilerinin ne kadar küçük, ilkel ve yoğun olduğunu anlamaya başlarsınız! Geri geldiğiniz için teşekkürler! Yeni açıklamalar bekliyoruz!
These users thanked the author Akran Gynt for the post:
Öksürük
Yurik
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Yurik »

Okudum ve bu çok çılgınca, ensestin ne olduğunu bilmeyen insanlar oturup yumruklarını sallayarak bunun hakkında konuşmaya çalışıyorlar. Biraz yeşil şeyler içersen faydası olabilir. Özellikle yetenekli olanlar için tekrar edeceğim, ensest farklıdır ve akrabalarına mastürbasyon yapan kişilerin değil ensest istatistiklerini aktardım. Ve Zhenya’ya hiç dokunmayın, o öyle anladı, kadın görünümüyle doğmuş olması onun hatası değil, insanları tartışıyorsunuz, peki, bundan hoşlanmıyorum, öyleyse neden insanların yazdıklarını okuyasınız. Ve Zhenya’ya gelince, eminim ki onu görünce herkesin eteğinin altından salyalarının akacağını bilmeden ve birinci ayette Heinrich Heine’de ne tür gözlere sahip olduğu yazılmıştır. Gözlerin iki safir, iki pahalı safir, bu sadece kadınların gözleri ve ben hakkında onunla hiç yatmadım. Her insanın dolabında saklı bir iskelet vardır, hatta birden fazla, ama asla bir kişiyi bir şey veya herhangi bir şey için yargılamaya değmez. Okuyorum, şaşkına dönüyorum, benimle aynı fikirde değiller, kimseyi bir şeye inandırmaya çalışmıyorum, bildiklerimi, yaşadıklarımı yazıyorum. Birisinin St.Petersburg’dan Zhenya’ya yazdığı gibi, yanılmıyorsam her şeye dokunuyorum ve hamile kalıyorum, çocuksuz olduğun için sana üzülüyorum, anlıyorum.
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Yurik: 03 Jan 2022, 12:42 Okudum ve bu çok çılgınca, ensestin ne olduğunu bilmeyen insanlar oturup yumruklarını sallayarak bunun hakkında konuşmaya çalışıyorlar. Biraz yeşil şeyler içersen faydası olabilir. Özellikle yetenekli olanlar için tekrar edeceğim, ensest farklıdır ve akrabalarına mastürbasyon yapan kişilerin değil ensest istatistiklerini aktardım. Ve Zhenya’ya hiç dokunmayın, o öyle anladı, kadın görünümüyle doğmuş olması onun hatası değil, insanları tartışıyorsunuz, peki, bundan hoşlanmıyorum, öyleyse neden insanların yazdıklarını okuyasınız. Ve Zhenya’ya gelince, eminim ki onu görünce herkesin eteğinin altından salyalarının akacağını bilmeden ve birinci ayette Heinrich Heine’de ne tür gözlere sahip olduğu yazılmıştır. Gözlerin iki safir, iki pahalı safir, bu sadece kadınların gözleri ve ben hakkında onunla hiç yatmadım. Her insanın dolabında saklı bir iskelet vardır, hatta birden fazla, ama asla bir kişiyi bir şey veya herhangi bir şey için yargılamaya değmez. Okuyorum, şaşkına dönüyorum, benimle aynı fikirde değiller, kimseyi bir şeye inandırmaya çalışmıyorum, bildiklerimi, yaşadıklarımı yazıyorum. St. Petersburg’dan birinin Zhenya’ya yazdığı gibi, yanılmıyorsam her şeye dokunuyorum ve hamile kalıyorum, yani meyvesiz kaldığın için senin için üzülüyorum, seni anlıyorum.
Yanılıyorsun canım. Bu arada tek eşimden 3 çocuğum var. Ve herkesin senden hamile kalması doğurganlığına iltifattır. :göz kırp:
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
Vlad.Galtsky, Akran Gynt
Yurik
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Yurik »

Üzgünüm Zhen, belki de sözlerini yanlış anladım. Alınmayın.
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Yurik: 03 Jan 2022, 14:16 Üzgünüm Zhen, belki de sözlerini yanlış anladım. Alınmayın.
Tamam :daypyat:
Piero
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Piero »

Görünüşe göre Yurik hapını zamanında almamış! Sakin ol canım, her şey yolunda, her şey harika!

1 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Evgenii-SPb , Sizin de yazdığınız"İhale" durumu budur - burada bir psikiyatriste ihtiyaç duyulur!
Evgeniy-Spb
HATA
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 776
Registered for: 4 years

Unread post by HATA »

her şey doğru, şefkatlinin yazdığı gibi, benim için her şey böyle başladı, ilk seks 92’deydi ve sonra yavaş yavaş seks her gün, her gün oldu ve annem her zaman kendime boşalmama izin verdi ve seksten sonra yattık, annem spermi silmedi, annemin benden hamile kaldığı durumlar oldu
These users thanked the author HATA for the post:
Piero
Akran Gynt
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 101

Unread post by Akran Gynt »

Yurik: 03 Jan 2022, 12:42 Okudum ve delirdim
Ve bence sen çok çılgınsın...?
These users thanked the author Akran Gynt for the post:
şefkatli
Justanothermistress
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 225
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Justanothermistress »

DenVork: 06 Jun 2021, 10:35 Oğlunu baştan çıkarmak, ona teslim olmak, onun seks kölesi olmak isteyen anneler, kişisel mesaj yazın, konuşalım
Böyle anneler ve oğulları üçüncü bir ekstraya gerek yok :)
These users thanked the author Justanothermistress for the post (total 4):
Hayalperest, Avare, Piero, Esnek
Piero
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Piero »

Peer Gynt, Dikkat etmeyin! Bu, kendisini seks patolojisi profesörü sanan aptal bir hayvan! Bu zaten klinik bir vaka!
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Beyler ve yoldaşlar, sakın dikkat etmeyin. Burada karakterler daha da etkileyici. :daypyat:
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
Piero, Bir bilezik
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”